- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.901
Güzel çok güzel menü rakibinin dişli olmasıda ayrı güzel çok güzel(11:30)
2 dilim ince tabanlı pizza
(15:00)
5 fındık
SPOR(15:20-16:20)
60 dk koşu bandı 4 ile 5 km hız arasında
(16:25)
2 kuru kayısı
1 maden suyu
(17:30)
1 kase bol baharatlı limonlu yeşil çorba
100 Gr limonlu yoğurt
SU:1,3 lt
TOPLAM SPOR :60 DK
Sporun ikinci kısmını henüz yapmadım yapınca yazarım su muhtemelen 2 yı geçer 1 kupa yeşil çay içerim
interval o nedir ki baciistikrar1986 koşu bandında interval yapmaya çalışıyorum nabzı şaşırtmaya çalışıyorum bunu koşarak yapıyorlar aslında
Kabaca nabzı yükseltip düşürmek belirli aralıklarla 1dk yüksek nabız 2 dk normal nabız gibi cnaimGüzel çok güzel menü rakibinin dişli olmasıda ayrı güzel çok güzel
interval o nedir ki baci
Kilosuna göre iyi değilmi1700-2000 çok değil mı gerçi bazal metabolizmanda önemlide
Ben alternatiflerden olduğunu düşünmüyorum canım regl olduğun için ödem yapmıştır
önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Canım diyetisyen olabilir dedi vücut yeme düzenine alışmıstır dedi, yada genelde evdeydim daha haretsizdim hava daha soğuktu diranç olabilir hepsi etkiler dedi hatta bugun tek eksi gelen hastamsın ben sevindim dedicanım menü çok güzel gün içerisinde çok yorulmadiysan spor eklersen çok iyi olur
kız baci aslında ben sana sordum ki bu hafta kacamagim oldumu diye sen seni anlamışsın yani 600 gr çok az ya direnç değil diyorsun ondan önceki hafta hiç spor yapmadim 2 kilo gitmişti bu iste bir iş var çözücem ins
canım bu sporun adı nedir
Diyetisyen peki bu duruma ne dedi
52 diyor ama 52 de olmak istemem.Eriyip yok olmaya mı karar verdin kz ideal kilo aralığın kaç tatlım
Afiyet olsun Can'ım :) Bugün anında değişti menülerimiz baksana.(11:30)
2 dilim ince tabanlı pizza
(15:00)
5 fındık
SPOR(15:20-16:20)
60 dk koşu bandı 4 ile 5 km hız arasında
(16:25)
2 kuru kayısı
1 maden suyu
(17:30)
1 kase bol baharatlı limonlu yeşil çorba
100 Gr limonlu yoğurt
SU:1,3 lt
TOPLAM SPOR :60 DK
Sporun ikinci kısmını henüz yapmadım yapınca yazarım su muhtemelen 2 yı geçer 1 kupa yeşil çay içerim
Afiyetler olsun Can'ımMenümü yazayım
Sabah 9
1 bardak süt 3 kaşık yulaf kepeği ile keten tohumu kahve sütsüz şekersiz
Öğlen 14
1 kase tavuk çorbası
1 kase barbunya
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Yarım lahmacun
Salata
Su 2 litreyi geçti
Aralarda filtre kahve yeşil çay
Yatmadan zencefil zerdeçallı tarçınlı süt 1 bardak
istikrar1986 koşu bandında interval yapmaya çalışıyorum nabzı şaşırtmaya çalışıyorum bunu koşarak yapıyorlar aslında
bizim koşu bandı öyle yavaş ölçüyor ki çoğu zaman olmuyorum koşmak dizlere zarar verir en düşük en yüksek hızın kaç canım mesela bir hızda en fazla kaç dk yapıp degistiriyorsunKabaca nabzı yükseltip düşürmek belirli aralıklarla 1dk yüksek nabız 2 dk normal nabız gibi cnaim
tek eksi gelen hasta sensin demek öyle dedi seni tebrik ederim ama bu diyetisyeninde kendini sorgulamasini isterim hep hastalar mi suçlu yani Hiç mi diyetlerde yada bir yerlerde yanlışlık yapılmıyorCanım diyetisyen olabilir dedi vücut yeme düzenine alışmıstır dedi, yada genelde evdeydim daha haretsizdim hava daha soğuktu diranç olabilir hepsi etkiler dedi hatta bugun tek eksi gelen hastamsın ben sevindim
Listeyi değiştirdi alternatifleride kendisi belirledi ve spor ekledi bakalım ben inanıyorum daha iyi olcagına
Güzel menu spor isterizMenümü yazayım
Sabah 9
Öğlen 14
1 kase tavuk çorbası
1 kase barbunya
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Yarım lahmacun
Salata
Su 2 litreyi geçti
Valla öyle oldu canım anlaşamadık bir türlüKız Baci hatirlayamayqbilirsin ama kaçamaklar genelde akılda kalıyor neyse bir türlü birbirimizi anlayamadık no problem bugünde Antepler getti getti yarın ananas alirsam detoks yapmayı düşünüyorum ananas ve yumurta ne muhteşem ikili
Dediğim gibi hesaolayip bakmak lazım canımKilosuna göre iyi değilmi
Hatta az bile yiyor bence menülerini takip ediyorum
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah 9
Öğlen 14
1 kase tavuk çorbası
1 kase barbunya
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Yarım lahmacun
Salata
Su 2 litreyi geçti
ay yok oda çok kuru olur52 diyor ama 52 de olmak istemem.
Cuma için iyi canımİyi akşamlarrr kızlarrrr :)))))
Bugünkü menüm pek iyi olmadı ama yapacak bişey yok.
Sabah 09.30
1 dilim tbe peynirli tost
Az şekerli çay
Öğle 12.45
1 portakal
Yarım muz
Akşam17.45
1 tane Çiğköfte
1 tane lahana sarması
Biraz salata
Su:1,5 lt.
Spor: 30 dk yürüyüş 20 dk pilates
hiç sorma canım inşallah yarın tartı çok şey etmezAfiyet olsun Can'ım :) Bugün anında değişti menülerimiz baksana.
en yüksek şuan 6 ya çıktım canım yürüyüş olarak 1 dk yapıp nefesim normale dönene kadar 5 km den devam ediyorum sonra tekrar aynıbizim koşu bandı öyle yavaş ölçüyor ki çoğu zaman olmuyorum koşmak dizlere zarar verir en düşük en yüksek hızın kaç canım mesela bir hızda en fazla kaç dk yapıp degistiriyorsun
tek eksi gelen hasta sensin demek öyle dedi seni tebrik ederim ama bu diyetisyeninde kendini sorgulamasini isterim hep hastalar mi suçlu yani Hiç mi diyetlerde yada bir yerlerde yanlışlık yapılmıyor
Güzel menu spor isteriz
tebrikler arkadaşlar***9.TAKIM 500. Etap***
MuallimeA (74,3/74,8/+0,5/%-0,67)
askrhpozitif(82,9/81,4/1,5/%1,81)
dagyolu(67.6/67/0.6/%0.88)
60kiloyum(84,4/84/0.4/%0.47)
Mefkurem (79.3/79.2/0.1/%0.13)
ezo26 (58,3/57.7/0.6/%1.03)
sahgull(67.2/66.7/0.5/%0.74)
Nanekekik(71/70.3/0.7/%0.16)494. Etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri dondu ,yüzdesi 6'ya bölündü
9. Takım ortalama %0,568
LİSTE DIŞI :
Eliya (
Kkkmevsim (72,7/71.8/0.9/%1.24)
Masal3487(62,9///%)
Deryanur (85.9///%)
Muskammm(102/101.5/0.5/%0.49)
Habinar(80,4///%)
Yiden16 (98///%)
Burcunu(71/)
Eki Görüntüle 1938834
yok canım gitmiyorum. kendim sağlıklı bir beslenme düzeni oturtmaya çalışıyorum. ama hala düzenli değilim.Canım sen diyetisyene gidiyormusun tebrik ederim az da olsa vermişsin
her giden gram kardırKilo bildirimi
Geçen hafta 80.400
Bu hafta 80.000
Fark 400 gr
Az oldu bu hafta
ne marka canım?Kızlar bugün sonunda filtre kahvemi buldum nasıl mutlu oldum anlatamam
Mehmet efendininde vardi ben jacobs un kini aldimne marka canım?
bizim koşu bandı öyle yavaş ölçüyor ki çoğu zaman olmuyorum koşmak dizlere zarar verir en düşük en yüksek hızın kaç canım mesela bir hızda en fazla kaç dk yapıp degistiriyorsun
tek eksi gelen hasta sensin demek öyle dedi seni tebrik ederim ama bu diyetisyeninde kendini sorgulamasini isterim hep hastalar mi suçlu yani Hiç mi diyetlerde yada bir yerlerde yanlışlık yapılmıyor
Güzel menu spor isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?