- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.141
Inş.fazla kaçırmamışındır cnm aman diyeyimbakalım bu savaşı kim kazanacak
Hoşgeldin abla
bir alıp denicem bakalım canım
bugün ki menumden pek memnun değilim ben. Meyveyi bende geç yenmemesini gerektiğini düşünüyorum hatta Geç saate hiç birşey yememek lazım
kahvaltı ya misafirim vardı abla sonrada dışarı çıktık anca oldu giremedim bugün
öyle olmuş abla ama geldim şimdi zorda olsa spor yapmaya çalışıyorum
abla her gün yaptigim halde bacaklar hemen açılmıyor hele bugün daha bı fena adım atasim yok
Sen onu havada karada verirsin :))güveniyorum sana0.9 da benim
Adı ne ablaEskidende bahsetmiştim
Burda bi tv de zayıflama yarışması vardı
Haberim olduktan sonra Son bikaç seneye hepsine yuotube dan bakmıştım
Şimdide yeni sezon başladı kaçırmamaya çalışacam
Biz bu kiloda azcık sporu yapamıyoruz
Onlar morbit obez oldukları halde nasıl sporlar yapıyolar
Değişimleride harika oluyor
Son günlerde iki kere yapamıyorum zaten abla inşallah abla hafta sonu biraz mod düştü ama o yüzde bir gelecekInş.fazla kaçırmamışındır cnm aman diyeyim
Bak bu hafta 1.liğe oynuyoz
Herkesin yüzdesi çok önemli
Tatlım hergün 2 sefer yapmak zorunda değilsin bu seni daha bitkin yapabilir vücut sinyal veriyor demektir
Sen onu havada karada verirsin :))güveniyorum sana
Ohh be herkes evine dönsünde işimize bakalım :))Selam herkese
Yoldayız kızlar 7 saattir,yarın normal düzene dönüyorum çok şükür
Sağolasın cnmAllah mutlu mesut etsin mefkuşumm
Tabiki küçükde olsa poğaça olması iyi olmamış(11:00)
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
3 çeri domates
maydanoz
1 ince dilim sucuk
2 tane ceviz büyüklüğünde tb dereotlu lorlu poğaça
2 çb bergamutlu siyah çay
(17:30)
1 dürüm et şiş
1 bardak ayran
SU:1300 ml
Sporuma yeni başladım
Hayırlı yolculuklar canimSelam herkese
ekmek yerine onu yiyeyim dedim çok güzel görünüyorduOhh be herkes evine dönsünde işimize bakalım :))
Sağolasın cnm
Siznkide hayırlı olsun
Nişan nasıldı elbisen nasıl oldu
Millet ne giymişti :))
Meraklı postacı iş başında
Tabiki küçükde olsa poğaça olması iyi olmamış
Inş.tartıya yansımaz
Tv nin adı sat 1, program the biggest loserAdı ne abla
Aaaa kimseden mod düştü diye bişey duymak istemiyomSon günlerde iki kere yapamıyorum zaten abla inşallah abla hafta sonu biraz mod düştü ama o yüzde bir gelecek
Yok yok moral olarak değil vakit olarak ablamTv nin adı sat 1, program the biggest loser
Aaaa kimseden mod düştü diye bişey duymak istemiyom
Süperizzz enerjiğizzz
Kilolar verilmek için can atıyolar
Sana önceden olumsuz moral bozacak eleştri yapıyolarmıydıYok yok moral olarak değil vakit olarak ablammoral tavan helede gorumcelerimden SONRA küçük görümcem 3. Hamileymis çok kilo alıyormuş hamilelikte kayırip duruyordu
Ben izne çıkmayı istemiyorum tabi ki abla,memlekete gidecektm sınav vardı izin istemedim ama 2 ileri bi geri durumu çok göze batıyo arkadaşlar rahatsız oluyo haklı olarak bu yüzden istiyorum liste dışı devam etmeyi. burası olmadan kilo veremeyeceğmi çok iyi biliyorm tabi ki gitmicem.Poni Bon
Gelelim sana poni hanımcım
Sıkıştığımız zaman ilk aklımıza gelen neden listeden çıkmak istemek oluyoki
Inan 2 haftadır aynı şeyi bende istedim ama biliyorumki listeden çıktığım anda kendimi tutamıcam
Eğer başkalarının hakkına girmek istemiyosak da boğazı tutacaz
Ikimiz içinde Eğer çaba gösterip verememiş olsak problem yoktu ama kendi adıma ben bunu diyemiyorum
Listedeyken bile istikrarını koruyaman biri listeden çıkınca nasıl olur kimbilir
Bide önceden veremiyorum bahanen vardı artık bunun böyle olmadığını sende gördün
Birazda kilo verince eskisi kadar rahatsız olmuyosun buda bilinç altı rahatlatıyor seni
Ama boyuna ve yaşına göre hala çok fazlan var bunu unutma
Kaçmak yerine neden hayallerine kavuşmayı seçmiyosunki
Sende bizde seni biliyoruz eğer listede olmasaydın sen o 75 i biraz zor görürdün
Geçen sefer Ayşenura demiştim
Artık izine çıkmak isteyene çıkma falan demicez diye....
Sende iyi düşün ona göre son kararını ver cnm
Sonuçta bu senin hayatın ve biliyosunki önce insanın kendinin istemesi gerekiyor
Bünyeyle alakalı bnce elma dışında meyve bana yaramıyor akşam yersem9.takımın güzelleri
Herkes iyimi!!!
Bu haftaya inşallah kk tabiriyle bomba gibi başlıcaz
Anacım sabahdan bi gelin selam verin
O günlük planları işleri anlatın
Biz daha sonra eltimin kızına gidecez
Eşinin babası hastalanmıştı komada falan kaldı
Geçmiş olsuna....
Bide hrrgün 1 kişi bi konu belirlese herkes O konuda görüşlerini yazsa nasıl olur
Mesela bugün akşam yenen meyveyi konuşabiliriz
Çoğu yerde meyvenin saat 3-4 den sonra tüketilmemesi gerektiği yazıyor
Geç yenilen meyve şekerinin depo edildiği için
Ama biçok diyetisyende akşamdan sonra ara olarak meyve veriyor
Bu nasıl çelişki anlamıyorum
Sizler ne düşünüyosunuz
Biliyosunki burdaki herkes senin bi ileri bi geri yaptığın için senin adına üzülüyolarBen izne çıkmayı istemiyorum tabi ki abla,memlekete gidecektm sınav vardı izin istemedim ama 2 ileri bi geri durumu çok göze batıyo arkadaşlar rahatsız oluyo haklı olarak bu yüzden istiyorum liste dışı devam etmeyi. burası olmadan kilo veremeyeceğmi çok iyi biliyorm tabi ki gitmicem.
nişanda çıtır kızlar çoktu ben dombik balina etli olark gezindim korsenin içinde zorlana zorlanakilo vermenin rahatlığı gitti benden.
benim de başlamam lazım da bolunucek yine spor diyet devam ama spor zor olucak tatilde. Sevgili kayinvalidem gözünden operasyon geçirecek sömestr tatilinde sonrada bizimle bursaya gelecek dizleri için burda bi Prof var ona goturucez eltim ben gidemem epilasyonum var dedi görümcelerim de gelemeyiz dediler ihale bize kaldı pehh yorgunum dostlarım yorgunum artıkInsan bi süre spor yapmayınca hemen kondisyonu geri gidiyor
Geçen haftayı sıfır sporla geçirince bugün 3 mili zor yaptım 45 dk bitmek bilmedi :))
Biraz belimde ağrıdı
Ilk günden fazla abartmayım akşam heralde yapmam yoksa yarına heryerim tutulur
hayırlısıyla gidin canım. İnşallah hersey güzel olmuştur.Selam herkese
Afiyet olsun o dürüm olmasamiydi sanki. Suyu 2 ye tamamlarim baby.(11:00)
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
3 çeri domates
maydanoz
1 ince dilim sucuk
2 tane ceviz büyüklüğünde tb dereotlu lorlu poğaça
2 çb bergamutlu siyah çay
(17:30)
1 dürüm et şiş
1 bardak ayran
SU:1300 ml
Sporuma yeni başladım
ara ara yaşıyorduk abla moral bozucu şeyler aslında ben hedefe ulaşana kadar öğrenmelerini istemiyordum ama yapacak bişey yok ben KV merak ediyorum napicak bakalımSana önceden olumsuz moral bozacak eleştri yapıyolarmıydı
Benimkilerde mesela benim çok huzursuz olduğumu bildikleri için vermemi isterlerdi verdiğim zamanda çok mutlu oldular
Ohh Ohh iyi olmuş bol bol kilo alsın hamişlikte :))
ben rahatsız değilim canım. 1 hafta Eziyet cekiyosun veriyosun sonraki hafta cozutup alıyorsun sana moralini vücuduna yazık bence listeden çıkma aklım olsa çıkmazdım mecburdum. çok netim bu konuda kendime yazık ettim.Ben izne çıkmayı istemiyorum tabi ki abla,memlekete gidecektm sınav vardı izin istemedim ama 2 ileri bi geri durumu çok göze batıyo arkadaşlar rahatsız oluyo haklı olarak bu yüzden istiyorum liste dışı devam etmeyi. burası olmadan kilo veremeyeceğmi çok iyi biliyorm tabi ki gitmicem.
nişanda çıtır kızlar çoktu ben dombik balina etli olark gezindim korsenin içinde zorlana zorlanakilo vermenin rahatlığı gitti benden.
Görmedimi kv den seni kilo verdikten sonra.ara ara yaşıyorduk abla moral bozucu şeyler aslında ben hedefe ulaşana kadar öğrenmelerini istemiyordum ama yapacak bişey yok ben KV merak ediyorum napicak bakalım
Ayy ben o dürümü görmedim yaa tek şiş zannettim :))fiyet olsun o dürüm olmasamiydi sanki. Suyu 2 ye tamamlarim baby
tatilde orayamı gideceksiniznim de başlamam lazım da bolunucek yine spor diyet devam ama spor zor olucak tatilde. Sevgili kayinvalidem gözünden operasyon geçirecek sömestr tatilinde sonrada bizimle bursaya gelecek dizleri için burda bi Prof var ona goturucez eltim ben gidemem epilasyonum var dedi görümcelerim de gelemeyiz dediler ihale bize kaldı pehh yorgunum dostlarım yorgunum artık
Hiç diyet yapıyom falan demeseydinara ara yaşıyorduk abla moral bozucu şeyler aslında ben hedefe ulaşana kadar öğrenmelerini istemiyordum ama yapacak bişey yok ben KV merak ediyorum napicak bakalım
Malesef istanbuldayız 15 günAyy ben o dürümü görmedim yaa tek şiş zannettim :))
tatilde orayamı gideceksiniz
Olsun güzelim yapabildiğin kadar yap sende
Kız siz baya zenginsiniz
Bütün ihaleleri alıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?