Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Inş.fazla kaçırmamışındır cnm aman diyeyim
Bak bu hafta 1.liğe oynuyoz
Herkesin yüzdesi çok önemli

Tatlım hergün 2 sefer yapmak zorunda değilsin bu seni daha bitkin yapabilir vücut sinyal veriyor demektir

Sen onu havada karada verirsin :))güveniyorum sana

Adı ne abla

Son günlerde iki kere yapamıyorum zaten abla inşallah abla hafta sonu biraz mod düştü ama o yüzde bir gelecek

Selam herkese
Yoldayız kızlar 7 saattir,yarın normal düzene dönüyorum çok şükür
Ohh be herkes evine dönsünde işimize bakalım :))

Allah mutlu mesut etsin mefkuşumm
Sağolasın cnm
Siznkide hayırlı olsun
Nişan nasıldı elbisen nasıl oldu
Millet ne giymişti :))

Meraklı postacı iş başında

Tabiki küçükde olsa poğaça olması iyi olmamış
Inş.tartıya yansımaz

Selam herkese
Hayırlı yolculuklar canim
ekmek yerine onu yiyeyim dedim çok güzel görünüyordu inşallah abla

Tv nin adı sat 1, program the biggest loser

Aaaa kimseden mod düştü diye bişey duymak istemiyom

Süperizzz enerjiğizzz
Kilolar verilmek için can atıyolar
Yok yok moral olarak değil vakit olarak ablam moral tavan helede gorumcelerimden SONRA küçük görümcem 3. Hamileymis çok kilo alıyormuş hamilelikte kayırip duruyordu

Yok yok moral olarak değil vakit olarak ablam moral tavan helede gorumcelerimden SONRA küçük görümcem 3. Hamileymis çok kilo alıyormuş hamilelikte kayırip duruyordu
Sana önceden olumsuz moral bozacak eleştri yapıyolarmıydı
Benimkilerde mesela benim çok huzursuz olduğumu bildikleri için vermemi isterlerdi verdiğim zamanda çok mutlu oldular

Ohh Ohh iyi olmuş bol bol kilo alsın hamişlikte :))

Ben izne çıkmayı istemiyorum tabi ki abla,memlekete gidecektm sınav vardı izin istemedim ama 2 ileri bi geri durumu çok göze batıyo arkadaşlar rahatsız oluyo haklı olarak bu yüzden istiyorum liste dışı devam etmeyi. burası olmadan kilo veremeyeceğmi çok iyi biliyorm tabi ki gitmicem.
nişanda çıtır kızlar çoktu ben dombik balina etli olark gezindim korsenin içinde zorlana zorlana kilo vermenin rahatlığı gitti benden.

Bünyeyle alakalı bnce elma dışında meyve bana yaramıyor akşam yersem

Biliyosunki burdaki herkes senin bi ileri bi geri yaptığın için senin adına üzülüyolar

Artık evine dödüğüne göre!!!

Son kararın ne cnm????

benim de başlamam lazım da bolunucek yine spor diyet devam ama spor zor olucak tatilde. Sevgili kayinvalidem gözünden operasyon geçirecek sömestr tatilinde sonrada bizimle bursaya gelecek dizleri için burda bi Prof var ona goturucez eltim ben gidemem epilasyonum var dedi görümcelerim de gelemeyiz dediler ihale bize kaldı pehh yorgunum dostlarım yorgunum artık

Selam herkese
hayırlısıyla gidin canım. İnşallah hersey güzel olmuştur.

Afiyet olsun o dürüm olmasamiydi sanki. Suyu 2 ye tamamlarim baby.

ara ara yaşıyorduk abla moral bozucu şeyler aslında ben hedefe ulaşana kadar öğrenmelerini istemiyordum ama yapacak bişey yok ben KV merak ediyorum napicak bakalım

ben rahatsız değilim canım. 1 hafta Eziyet cekiyosun veriyosun sonraki hafta cozutup alıyorsun sana moralini vücuduna yazık bence listeden çıkma aklım olsa çıkmazdım mecburdum. çok netim bu konuda kendime yazık ettim.

fiyet olsun o dürüm olmasamiydi sanki. Suyu 2 ye tamamlarim baby
Ayy ben o dürümü görmedim yaa tek şiş zannettim :))

tatilde orayamı gideceksiniz
Olsun güzelim yapabildiğin kadar yap sende

Kız siz baya zenginsiniz
Bütün ihaleleri alıyonuz

ara ara yaşıyorduk abla moral bozucu şeyler aslında ben hedefe ulaşana kadar öğrenmelerini istemiyordum ama yapacak bişey yok ben KV merak ediyorum napicak bakalım
Hiç diyet yapıyom falan demeseydin
Çok yiyom ama kendiliğinden gşdiyor deseydin :))

Ayy ben o dürümü görmedim yaa tek şiş zannettim :))

tatilde orayamı gideceksiniz
Olsun güzelim yapabildiğin kadar yap sende

Kız siz baya zenginsiniz
Bütün ihaleleri alıyonuz
Malesef istanbuldayız 15 gün (
Mefkusum ana babaya bakınca zengin olunsa bize hiç ihale kalmazdı emin ol :))))
İyilik yap denize at napayim oda bi anne herkes sırt çeviriyor içim acıyor inan bide en küçük olan benimki ihaleyi ondan bize bırakıyor olabilirler diyete devam ama kararliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…