- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.161
Dürüm görülmezmi ayollll :)Ayy ben o dürümü görmedim yaa tek şiş zannettim :))
tatilde orayamı gideceksiniz
Olsun güzelim yapabildiğin kadar yap sende
Kız siz baya zenginsiniz
Bütün ihaleleri alıyonuz
Koşu bandımi aldın can can.Kızlar 45 dk sporumu yaptım lakin fotosunu çekmeden eşim alttan kapattı ilk 3,5 km hızla başladım 5 dk bir 5 er 5 er arttırdık 5,5 km ye kadar aynı sekildede geriye düşürdüm hizi
Nişan çok güzeldi. kardeşimde ben boyda ama kilosu 56 olduğu için kuğu gibiydi maşaallah. nişanda fıstık gibi kızlar vardı bana iyi motivasyon oldu nişan. elbisemi atıcam yarın. baya zayıflamışsın diyen çok oldu nedn daha da şaşırtmayaym de miOhh be herkes evine dönsünde işimize bakalım :))
Sağolasın cnm
Siznkide hayırlı olsun
Nişan nasıldı elbisen nasıl oldu
Millet ne giymişti :))
Meraklı postacı iş başında
Tabiki küçükde olsa poğaça olması iyi olmamış
Inş.tartıya yansımaz
Ben izne çıkmak istemiyorum ama her hafta arka arkaya kilo vereblirimde diyemiyorm çünkü hep böyle verdm kilolarıBiliyosunki burdaki herkes senin bi ileri bi geri yaptığın için senin adına üzülüyolar
Artık evine dödüğüne göre!!!
Son kararın ne cnm????
Aynı şeyi son 2 haftada bende yaşadımben rahatsız değilim canım. 1 hafta Eziyet cekiyosun veriyosun sonraki hafta cozutup alıyorsun sana moralini vücuduna yazık bence listeden çıkma aklım olsa çıkmazdım mecburdum. çok netim bu konuda kendime yazık ettim.
Allah yardımcın olsun canım bazen yoğunluk insana iyi gelmiyor herkes bir bahane sunmuş ama çok yanlış isterse herkes bir bahane bulabilir neticede herkesin kendine göre bir işi düzeni var ne olursa olsun bir annebenim de başlamam lazım da bolunucek yine spor diyet devam ama spor zor olucak tatilde. Sevgili kayinvalidem gözünden operasyon geçirecek sömestr tatilinde sonrada bizimle bursaya gelecek dizleri için burda bi Prof var ona goturucez eltim ben gidemem epilasyonum var dedi görümcelerim de gelemeyiz dediler ihale bize kaldı pehh yorgunum dostlarım yorgunum artık
hayırlısıyla gidin canım. İnşallah hersey güzel olmuştur.
Afiyet olsun o dürüm olmasamiydi sanki. Suyu 2 ye tamamlarim baby.
Yok canm en son kurban Bayramı'nda gitmiştikGörmedimi kv den seni kilo verdikten sonra.
hiç aklıma gelmedi abla ya zaten ben salak gibiyim hiç aklıma gelmiyor böyle şeyler hemen dokuluveriyorum olan biteniHiç diyet yapıyom falan demeseydin
Çok yiyom ama kendiliğinden gşdiyor deseydin :))
afiyet olsun canımUzun bir aradan sonra menüm
Saat 10
1 yumurta
1 mandalina
1 kk peynir
Saat 13:30
4 kaşık mantar sote
1 dilim tam buğday
Saat 17
6 bulgurlu z.yagli yaprak sarma
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre 2 olucak
Spor yok.
evet canım 2 hafta olmak üzere sanırımKoşu bandımi aldın can can.
Haklısn canım. kızlara da bişey diyemiyorm ki rahatsız olmakta çok haklılarben rahatsız değilim canım. 1 hafta Eziyet cekiyosun veriyosun sonraki hafta cozutup alıyorsun sana moralini vücuduna yazık bence listeden çıkma aklım olsa çıkmazdım mecburdum. çok netim bu konuda kendime yazık ettim.
Hadi bakalım bismillahUzun bir aradan sonra menüm
Saat 10
1 yumurta
1 mandalina
1 kk peynir
Saat 13:30
4 kaşık mantar sote
1 dilim tam buğday
Saat 17
6 bulgurlu z.yagli yaprak sarma
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre 2 olucak
Spor yok.
kız foto atmayınca inanmıcazmı :))Kızlar 45 dk sporumu yaptım lakin fotosunu çekmeden eşim alttan kapattı ilk 3,5 km hızla başladım 5 dk bir 5 er 5 er arttırdık 5,5 km ye kadar aynı sekildede geriye düşürdüm hizi
tabiki tatlım herkes kendi yaptığından yada yapmadığından sorumluMalesef istanbuldayız 15 gün(
Mefkusum ana babaya bakınca zengin olunsa bize hiç ihale kalmazdı emin ol :))))
İyilik yap denize at napayim oda bi anne herkes sırt çeviriyor içim acıyor inan bide en küçük olan benimki ihaleyi ondan bize bırakıyor olabilirler diyete devam ama kararliyim.
Ben yaşlı ve hasta bi kadınımDürüm görülmezmi ayollll :)
Bundan iyi motivasyonmu olur kızzNişan çok güzeldi. kardeşimde ben boyda ama kilosu 56 olduğu için kuğu gibiydi maşaallah. nişanda fıstık gibi kızlar vardı bana iyi motivasyon oldu nişan. elbisemi atıcam yarın. baya zayıflamışsın diyen çok oldu nedn daha da şaşırtmayaym de mi
Kaçamak yapmazsan verebileceğini sende biliyorsunBen izne çıkmak istemiyorum ama her hafta arka arkaya kilo vereblirimde diyemiyorm çünkü hep böyle verdm kiloları
Sen bizi çok yanlış anlamışsın canın sağolsunHaklısn canım. kızlara da bişey diyemiyorm ki rahatsız olmakta çok haklılar
Yok abla ondan değilde banada motivasyon oluyorduHadi bakalım bismillah
Haftasonu olduğu için bulgur olabilir ama yarından sonra olmasın
Tatlım şu tartı işinede bi çözüm bul
Yapılmıcaksa yenisini alıver
kız foto atmayınca inanmıcazmı :))
Dedim ya güzelim uğraşma biz foto falan istemiyoz :))
tabiki tatlım herkes kendi yaptığından yada yapmadığından sorumlu
Ben yaşlı ve hasta bi kadınım
heralde mervenin dürüm yiyeceğini düşünemedim :)
Bundan iyi motivasyonmu olur kızz
Kaçamak yapmazsan verebileceğini sende biliyorsun
Kaçamak yapma suyuna sporuna dikkat et
Yinede artı çıkarsan başımızla beraber
Kız suç bastırıyor şimdiSen bizi çok yanlış anlamışsın canın sağolsun
Anacım en son kaçtın unuttumYok abla ondan değilde banada motivasyon oluyordu) eşim sipariş şey ettiydi abla durumun son kısmını eşime yedirdim fazla aciydi
ablam su takıma verdiğin enerjiye hayranımAyy bişey daha dicektim unutmuşum
Ben takımı bıraksaydım haftasına 85 olduydum
Bide merve enseme gelip dayanmış geçti geçecek beni
Hem beni geçip bide onun 75 e yol almasını mı izleseydim
Nolamazzzz nayırrrrr :))
Bu utançla yaşıyamam
Abla dengelemeye çalışıyorum 2 gündür bozdum biraz ama yarından itibaren düzelticem.Eşim evde olunca böyle oluyor.Düzenim kalmıyor.Söylemesi ayıp bazen wc de bile farkediyor insan idrar sanki böyle yağlı gibi oluyor :))
Sende durumlar nasıl tartı ne alemde
2 gündür düzenin bozulmuştu sanki biraz
Heralde benim üstüme 10 kilo bindirdinablam su takıma verdiğin enerjiye hayranımhatta ayilip bayılıyorum yakalayamam ben seni tahminen ama takıma ilk geldiğimde en ağır top bendim
Tatlım hele senin kilo hiç ufak hataları kaldırmazAbla dengelemeye çalışıyorum 2 gündür bozdum biraz ama yarından itibaren düzelticem.Eşim evde olunca böyle oluyor.Düzenim kalmıyor.
Yinede üzüldüm abla yanlış anlaşılmasınaKız suç bastırıyor şimdi
Hem suçlu Hem güçlü derlerya öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?