Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Heralde benim üstüme 10 kilo bindirdin
Yok kızım korkulur senden
artık hiç yok sıkıldım yok şöyle böyle diye bi lüksüm yok

Bunun sonu intihara gider söyliyim sana
Heyecandan benim türkçeye bakın :))
Ammada YOK demişim
Iyiki türkçe öğretmeni falan YOK burda

Abla dengelemeye çalışıyorum 2 gündür bozdum biraz ama yarından itibaren düzelticem.Eşim evde olunca böyle oluyor.Düzenim kalmıyor.
Elif'in bu hafta azıcık sasirt bakalım metoyu ne diyecek sana

Heralde benim üstüme 10 kilo bindirdin
Yok kızım korkulur senden
artık hiç yok sıkıldım yok şöyle böyle diye bi lüksüm yok

Bunun sonu intihara gider söyliyim sana
o zaman kaç abla bir nefes kadar uzagindayım nefesini ensende hisset tavsan kaç tazı tut

Akşam ki kızartma yerine fırın olsaymis daha iyi olurmuş canım afiyet olsun

Nerdeydinizki tatlım
Benmi kaçırdım yazmadınmı :))
Karnıbaharı niye kızarttınki
Evet lezzetli oluyor ama sağlıklı değil

Yürüyüş aralıksız spor yürüyüşümü
Bunu belirtirsek iyi olur
Öyleyse süperr

Evet abla aralıklı olanı yürüyüşten saymıyorum.Yumurtayla kızartıvermiştim ama yağsızdı yine etkiler mi bilmiyorum.Yarın bakıcam bakalım.Etkilemiş mi ona göre artırıcam sporu.

aynen öyle. ben de evvelki hafta yağmurdu soğuktu derken yürüyüş çok yapılmadı. eee evde de misafir teyze olunca leslie olmadı pek. spor ya yoktu ya da minimum düzeydeydi. o yüzden iyice soğudum. daha yeni yeni. kımıldamadan da olmuyor ki

Benim bu hafta yüzdemin 1 olması için en az 0.8 vermem gerekiyor

Herkes buna göre hedefini belirlesin ve tutturmaya çalışsın
benim de en az -0.9 olmam lazım. ama şu an cumayı hiç düşünmüyorum. çünkü akşam üzeri tartıda dehşet bir rakam gördüm çok kötü oldumve hiç anlayamadım

afiyet olsun. hadi akşam dürümü yedin bebek. bari hiç olmazsa yanında azcık salatamsı birşey olsaydı. su herhalde 2 olur de mi.

ara ara yaşıyorduk abla moral bozucu şeyler aslında ben hedefe ulaşana kadar öğrenmelerini istemiyordum ama yapacak bişey yok ben KV merak ediyorum napicak bakalım
insanların kiloyla ilgili imaları ve sözleri hiç hoş değil. neden bunun farkında olmuyorlar.

Diyet lafını çok kullanma evde canım senin kocaya ters tepiyor anlaşılan

Bende uykusuzken uyumakta çok zorlanıyorum
VE BİR ortak yön daha bende dışarda kendimi çok iyi tutuyorum ama evde çok zorlanıyorum

Tabiki daha dikkatli olurum listeye girdiğimde daha iyi hissedeceğim inşallah şimdilik gidişatım nasıl sence umarım yetersiz değildir çünkü katılım yönünden elimden geleni yapıyorum

Ben akşam meyve yemeği pek tercih etmiyorum ama yediğim zamanlar da kilo verdim açıkçası benimde kafam karışık bu konuda

Çok geçmiş olsun fikrimi söyleyebilir miyim bence 63 e insen 64 e çıktıkça geri vermeye çalışsan daha iyi olacak 64 ten 65 e çıkınca da moralin bozulmaz böylece

Yaa @mefkurem harikasın takımda gelişin hemen hissediliyor dalga dalga motivasyon pozitif enerji yayıyorsun insanı şöyle silkeleyip kendine getirmene bayılıyorum

canım tok karnına asla tartilma akşama kadar bir dünya şey yiyor ve iciyoruz 2 oldu su durumun içinde salata vardı canım yavan değildi , birde kendileri sanırsin fitler ama bu sefer o hedefe ulaşılacak süper bir vücut elde edilecek salına salına yurunecek

Ben listeye yüzde 1 geçecek şekilde girersem yüzdem bölünecek mi acaba?

Afiyet olsun güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…