Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yine alirsin 1. Ablam

meyve ile ilgili yorumumu yazmayı unutmuşum. bence zayıflama süresince sadece glisemik indeksi düşük meyveler yenmeli. akşama çok bırakmamak gerekli ama yenirse de ayva çok ideal. gerçi 5 yıl önce yaptığım diyette akşamları portakal ve elmayı aynı anda bile yedim. kilo da verdim. günde 3 porsiyon meyve yiyordum. gündüzleri genelde ayvaydı. ama şu an onu yapmayı uygun görmüyorum. portakal çok şekerli. akşam ayva çok ideal yenirse eğer. ya da en fazla elma olabilir.

Afiyet olsun Can'ım.Spor olsa süpperrr olur:)

verdiğimi geri aldığım için 1.olsamda pek bi kıymeti yok
valla zaten bütün mesele de o zaten. verdiğin kiloyu almamak. yoksa vücutla oynamaktan başka birşey değil. 65 e indim. 66-67 de kaldım bir süre. sonra nasıl geldi o kilolar geri. o kadar pişmanım ki önlemini hemen almadığıma o yüzden sağlıklı adam gibi beslenmeyi öğrenmem gerek.

Gi tesbitin çok doğru cnm zaten öyle öneriyolar
Ben meyveyi sadece wc için yiyorum yoksa hiç aramam sadece yazın sıcakta özellikle ramazanda cnm çok karpuz ister
Halbuki şimdi ayva zamanı görümcemde bahçeden getirdi
Daha tadına bakmadım

Ama kimilerinde kabız yapıyomuş aklında bulunsun Ben yemediğim için test etmedim

Aynen öyle cnm
Bizim boğazlar bi açıldımı kapanmak bilmiyor
Önce bi verelimde
korumayıda inş.bu sefer başarırız

ben de kabızlık yapmadı. hiç dikkat etmedim. o zaman hergün yiyordum. hiç kabız olmuyordum.

Ayy ben menü yazmamışım
Bugün baya bi artı çıktım dediğim gibi yorgunluk stres olabilir bide akşam kırmızı et yemiştim o da etki etmiş olabilir
Pazartesiye fazla artıyla başlamak istemediğim için ananas yapayım dedim
Ama akşam çok acıkınca biraz yemek yedim gece krize girmemek için

11.30 __2 dil ananas

16.30 __2 dil ananas

19.45 __yarım tabak fırında kıymalı patlıcan
Yoğurt ve suyu

Su 2 lt yi geçer

Spor 3 mil leslie ilave bikaç hareket
200 hoplama
Daha yaparsam yazarım

afiyet olsun. ananas da glisemik indeksi yüksek bir meyve. aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…