- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.221
yine alirsin 1. AblamTatlım antep fıstığı yerine badem ye
yağ yakmak için daha etkili
Pastırma sık olmadığı için arada olabilir diğerleri güzel
bu sabrın boşa gitmicek Tatlım karşılığını mutlaka alacaksın
Eminim yemeyediğin için kendine daha çok güveniyosundur
olur olur bence daha da fazla olur
Bu analizler 2 ayda 1 yapılıyor cnm ve son etaptaki listede olan üyeleri kapsıyor
2 ay sonra bak bakalım kaçıncı sıraya yükseleceksin
çekirdek yerine badem yada ceviz daha iyi olur cnm diğerleri güzel
Takıma ilk katıldığın kilodan hesaplanıyor cnm
Benimki pek başarı sayılmaz
Ama geçen verdiğim zaman genelde 1.dim
O başarıydı işte
verdiğimi geri aldığım için 1.olsamda pek bi kıymeti yokyine alirsin 1. Ablam
Afiyet olsun Can'ım.Spor olsa süpperrr olur:)Menümü yazıp kaçayım pasta yapacağım yarına misafirim var
Sabah 9.15
2 d t. B e
1 haş yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
13
Küçük bir avuç çekirdek
15
1 tabak tavuklu karnabahar yemeği
1 ayran
16
10 tane kadar çekirdekli kuru üzüm
18
Ton balıklı peynirli salata
Soda
19 ayran
2 lt su
2 yeşil çay
Est ablaÖnce bi 56 ol da düşürmek kolay canısı
Offf kafama kayamı geldi nee :)))
Herkes üstüne düşeni yapıcak inş.cnm
Haa yaparda veremezsek zaten kimsenin lafı olmaz
valla zaten bütün mesele de o zaten. verdiğin kiloyu almamak. yoksa vücutla oynamaktan başka birşey değil. 65 e indim. 66-67 de kaldım bir süre. sonra nasıl geldi o kilolar geri. o kadar pişmanım ki önlemini hemen almadığımaverdiğimi geri aldığım için 1.olsamda pek bi kıymeti yok
Gi tesbitin çok doğru cnm zaten öyle öneriyolarmeyve ile ilgili yorumumu yazmayı unutmuşum. bence zayıflama süresince sadece glisemik indeksi düşük meyveler yenmeli. akşama çok bırakmamak gerekli ama yenirse de ayva çok ideal. gerçi 5 yıl önce yaptığım diyette akşamları portakal ve elmayı aynı anda bile yedim. kilo da verdim. günde 3 porsiyon meyve yiyordum. gündüzleri genelde ayvaydı. ama şu an onu yapmayı uygun görmüyorum. portakal çok şekerli. akşam ayva çok ideal yenirse eğer. ya da en fazla elma olabilir.
Aynen öyle cnmvalla zaten bütün mesele de o zaten. verdiğin kiloyu almamak. yoksa vücutla oynamaktan başka birşey değil. 65 e indim. 66-67 de kaldım bir süre. sonra nasıl geldi o kilolar geri. o kadar pişmanım ki önlemini hemen almadığımao yüzden sağlıklı adam gibi beslenmeyi öğrenmem gerek.
ben de kabızlık yapmadı. hiç dikkat etmedim. o zaman hergün yiyordum. hiç kabız olmuyordum.Gi tesbitin çok doğru cnm zaten öyle öneriyolar
Ben meyveyi sadece wc için yiyorum yoksa hiç aramam sadece yazın sıcakta özellikle ramazanda cnm çok karpuz ister
Halbuki şimdi ayva zamanı görümcemde bahçeden getirdi
Daha tadına bakmadım
Ama kimilerinde kabız yapıyomuş aklında bulunsun Ben yemediğim için test etmedim
Karnının mı midenmi cnmAkşamdan beri karnım çok fena ya agriyip duruyor Allah'tan hayırlısı
inşallah valla. nasip olursa bu sefer kıymetini bileceğim. şu halimize bak.Aynen öyle cnm
Bizim boğazlar bi açıldımı kapanmak bilmiyor
Önce bi verelimde
korumayıda inş.bu sefer başarırız
çerez biraz çok oldu ama napalım artık. olan oldu.
afiyet olsun. ananas da glisemik indeksi yüksek bir meyve. aklında olsun.Ayy ben menü yazmamışım
Bugün baya bi artı çıktım dediğim gibi yorgunluk stres olabilir bide akşam kırmızı et yemiştim o da etki etmiş olabilir
Pazartesiye fazla artıyla başlamak istemediğim için ananas yapayım dedim
Ama akşam çok acıkınca biraz yemek yedim gece krize girmemek için
11.30 __2 dil ananas
16.30 __2 dil ananas
19.45 __yarım tabak fırında kıymalı patlıcan
Yoğurt ve suyu
Su 2 lt yi geçer
Spor 3 mil leslie ilave bikaç hareket
200 hoplama
Daha yaparsam yazarım
En kötüsüde herseferinde sabır azim tükendiği için daha zorlanıyoruzinşallah valla. nasip olursa bu sefer kıymetini bileceğim. şu halimize bak.
afiyet olsun canım. menü gayet güzel. ama sanırım spor yok. olsaydı çok iyi olurdu.
tehlikeli de. tip 2 diyabet, tansiyon, MS gibi hastalıklara yol veriyor. o yüzden ben asla şok diyetler yapmıyorum.En kötüsüde herseferinde sabır azim tükendiği için daha zorlanıyoruz
Tabi bide al ver metoyu harap ediyoz
Evet de cnm hem ödem atmak hemde yağ yakmak için tavsiye ediliyorafiyet olsun. ananas da glisemik indeksi yüksek bir meyve. aklında olsun.
geçmiş olsun canım. kilo vermen fıtığa da çok iyi gelir.Canım belimde fıtık vardı bi kaç haftadır iyice azıttı sporu geçtim oturmak bile işkence oluyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?