Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun canım. Bende belde 5 boyunda 4 fitikla yaşamaya çalışıyorum bunun adı yaşamaksa hayat kalitem sıfır ama şu çok net kilo çok büyük düşman fitiklar için ben kilo verdim eskiye göre çok daha rahatım dizler içinde eziyet kilo vermek lazım. Hergün düzenli olarak halıya yatıp egzersiz yapıyorum oda iyi geliyor tavsiye ederim.

imm afiyet olsun poğaça sabah ki ekmek yerine geçmiş ama biz eskiden hiç yemezdik hatta mefkusum ceza verirdi cuma dışı yenen cıss lara duyurulur Mefkurem :)
Tavuk göğsünü merak ettim diyet nasıl oluyor bizi aydınlat ufkumuz açılsın.
Bu arada tanismismiydik ben Elif.

Oyy çok tehlikeli bugün senin ev. Ellerine sağlık.

Aslında komşunun tartıda tartilirim ama ya faxla tartiyorsa daha önce baksaydım keşke. Bugün alır eşim olmuştur sanırım.

Teşekkürler mefkusum bilgi için.

Kızlar günAydınnnnnn :) +200 çıktım kahretmesin. Sporu arttırmamın vakti geldi zaten zor gidiyor.
Günaydın gider gider cumaya.

Keşke bi 15 kilo daha gitse benden 5 ayda

Bnde indirdim canım.dolu dolu hem cumartesi başlamayı düşünüyorm.teşekkürler

Eskiden beden gücüyle çok iş yapılıyordu tekerleğin icad edilmedigi çamaşır makinasınin olmadığı zamanları düşünürsek o insanların sık sık yemeğe ihtiyacı vardı kilosu normal olanlarda sık sık yiyebilir ama depoları dolu olanların az öğün yemeğe ihtiyacı var Mefkurem

Günaydınnn

Mutlu sağlıklı umut dolu bi haftamız olsun inş.

Benimde artıların bi kısmı gitmiş birazı kalmış ama verilmiyecek gibi değil

Cuma 79.2
Bugün 79.8
Fark +600

Kızlar günAydınnnnnn :) +200 çıktım kahretmesin. Sporu arttırmamın vakti geldi zaten zor gidiyor.
Çok fazla değil cnm yarına bile gider

Günaydın canlar

Kilo bildirimi
Cuma 101.5
Bugün 101
Fark 500 gr
haftaya eksiyle başlamak Çok iyi bi avantaj tatlım

günaydınn
+400 benden
cumaya kadar eksiye düşerim inşallah
en kötü perşembe bi detoks
Benimki kadar değilmiş cumaya eksiye düşersin cnm
Ah inşallah dikkat edemedim haftasonu bugün de eşimin dogum günü onun için bişeyler hazırlarım ama Tabiki yiyemem
eşine nice mutlu yıllar cnm

Günaydın herkese. okula geldim ama daha kendime gelemedim daha
Yorgun argın işe gelmek zor olmuştur tatlım
Keşke bi 15 kilo daha gitse benden 5 ayda
ayda 3 kilo verilmiyecek bi rakam değilki tatlım
Sen bugün tartılmasaydın yoldan ödem olmuştur yarın tartıl

Hanimlar detoks un bir kısmı yandı ama yinede eksiyim ya çok şükür
Cuma 67
Pazartesi 66.6
Fark -400
bi güzel haberde burda bence o 1 i geçer tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…