Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

detoks sonrası hiç olmamış canim

Sağol canım ishal olmadım ama anlamadım suyu birden icincemi oldu anlamadm
Diyet tavuk. Göğüs bende merak ettim
Karatay ilk günlerde bende artı çıkıp bırakmıştim
Pişince şeker ortaya çıkıyor ben bayılırım havuca
Kızlar günAydınnnnnn :) +200 çıktım kahretmesin. Sporu arttırmamın vakti geldi zaten zor gidiyor.
halledersin sen canım

Günaydın canlar

Kilo bildirimi
Cuma 101.5
Bugün 101
Fark 500 gr
Süper hadi bakalım bu hafta 99 a yaklasalim
günaydınn
+400 benden
cumaya kadar eksiye düşerim inşallah
en kötü perşembe bi detoks
reglden reglden

Hanimlar detoks un bir kısmı yandı ama yinede eksiyim ya çok şükür
Cuma 67
Pazartesi 66.6
Fark -400
Güzel canım
biz ne artılardan eksilere döndük ablam
askrhpozitif mervem niye üzülüyosn canım beni düşündüğünüzü biliyorm
sevindim tatlim

Aklıma geldi okuldaki bi arkadaş taş devri diyeti yapmş uzun süre karataya benziyo anlattığına görr

Kızlar günAydınnnnnn :) +200 çıktım kahretmesin. Sporu arttırmamın vakti geldi zaten zor gidiyor.
Yağ kalmadı neredeyse bünyede. sıkma canını canım

Günaydın canlar

Kilo bildirimi
Cuma 101.5
Bugün 101
Fark 500 gr
Süpersin

günaydınn
+400 benden
cumaya kadar eksiye düşerim inşallah
en kötü perşembe bi detoks
Son zamanlardaki menülerini merak ediyorm niye bmyle oldu acaba

Hanimlar detoks un bir kısmı yandı ama yinede eksiyim ya çok şükür
Cuma 67
Pazartesi 66.6
Fark -400
Tebrikler canım

günaydın ablacım senin bize verdiğin enerji çok başka iyiki varsın Allah razı olsun inş- 1 ı geçecek şu aralar
Ablacim Senin Artidan ins bu hafta eser kalmaz eksiye bile düşer hissediyirum

Kızlar bugünde şu ara öğünler konusunda konuşabiliriz

Olmalımı
Olmamalımı
abla ben hızlı davrandım anlaşılan bence olmamalı yorumum üste leptin çalışmasına fırsat verilmeli 2 yada 3 öğün ve uzun suren diyetlerde ara ara metoyu şaşırtmak icin olabilir ben yapiyorum mesela yine bir elma değilde 1 dilim elma gibi

Yarınki konuyu sen belirle cnm

Bence diyet içerikli olmasıda şart değil hayatın içinden her konu olabilir
Din ve siyaset dışında

Bnde sizi özledm valla ya. çok şükür iyiym nişan sınav aile ziyareti hepsi bitti evime döndüm bu arada insanın evi gibisi yok gerçekten
iyi canım sen hosgeldin hayirli olsun ufak bir değişiklik olmuş bende evimi özlemek istiyorum ama yaza ins haftaya biraz farklilik olsun diye bir kac gunluk biryerlere gitmeyi düşündük lakin olmaz diyetteyken olmaz kararım bu yönde

Daha da artmasın da.Birgün artı birgün eksi çıkıyorum Nasıl iş anlamadım.
canim vücut beden ikisini anlamak gerçekten zor bu iş matematik hesabı gibi değil kesin net çizgileri yok o yüzden kafamız karışabiliyor

Aklıma geldi okuldaki bi arkadaş taş devri diyeti yapmş uzun süre karataya benziyo anlattığına görr
canım taş devri diye birşey olmadığı biliyorum da bu diyet şekli de benzeyebilir dogrudur

Sağol ablammm:))))Bu hafta spor salonuna gidicem bakalım 1 2 gün koşmak için
salonamı yazılacan tatlım

Bnde sizi özledm valla ya. çok şükür iyiym nişan sınav aile ziyareti hepsi bitti evime döndüm bu arada insanın evi gibisi yok gerçekten
Nişanı sorduk sınavı unuttuk :))
Sınav nasıl geçti

naydın ablacım senin bize verdiğin enerji çok başka iyiki varsın Allah razı olsun inş- 1 ı geçecek şu aralar
Ablacim Senin Artidan ins bu hafta eser kalmaz eksiye bile düşer hissediyiru
Hepimizden bitanem

Bu hafta çok dikkatliyim cnm bende eminim Inş.eksiye düşüp yüzde 1 i yakalıcam

bence o kadar da kötü değil ben daha fazlasındır sanmıştım bide yol şişkinliğide vardır
Ben bile kaçamaksız senden fazla çıktım

Ara öğünler konusunda...

Bence ana öğünler arasında acıkılmıyorsa şart değil. Bunun için de glisemik indekse dikkat ederek beslenme gerekiyorki insilün düzeyi sürekli oynamasın

Ama acıkılıyosada 100 -150 kalorilik basit karbon olmayan ara öğünler yenebilir
-Ki ana öğünde saldırma olmasın
Bu konuda diyetisyrnler neden form bisküvi galetalar verir anlamış değilim

Ama uzun süreli diyetlerde vücut aynı beslenme türüne alıştığı için bazen 1-2 günlük ara öğün uygulaması yapılarak vücut şaşırtılabilir

Kızlar unutmadan kilo bildirimini yapayım
Cuma: 81,4
Pazartesi:81,4

Hemen analizimi yapayım cuma günü sabah ki 2 dilim pizza , cumartesi akşam yemeği yerine yediğim dereotlu lorlu kurabiyemsi poğaça ve dün pazar günü kahvaltıda kızlar 2 poğaça (ceviz büyüklüğünde) akşamki dürüm benim yerimde saydirdi ve uykusuzlukta etkiliydi bugün alabildin uykumu çok şükür şimdi hemen evi toparlayayim ve temizleyim hafta sonu anası ağladı evin

hazim süreleri aşama aşama hazim olmadan bir daha yemek yediğimizi çürütür pişmiş asa tekrar çiğ birşeyler katmak gibi 5 saatte sonra yemek mantikli

sünneti seniye sifadir altinda bir nur edep vardir 2 ogun tavsiye edilir
ibni sina da 2 ögün sağlık 3 öğün hastalıktır şuan tip ilerledikçe ilerliyor hastalıklarda artıkça artıyor nerde yanlışlıklar yapılıyor tabi çok yerde bunları sorgulamak lazım evet işte bir konu buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…