- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.301
Ben gibi kilo almakla meşgulNe konusmussunuz yaaa oku oku bitmedi.
Bu arada @CurukElma Hilal nerelerde kızlar.
detoks sonrası hiç olmamış canimMenum
Sabah 08.30
2 kahve 42 Antep fıstığı 40gr kadar kome yarım dilim ev yapımı browni
İp
Öğlen 12
Melemen 1.5 wasa üzerine sürmelik peynir turp
15 Yeşil çay karışımı
Akşam 18
1 salata 1 bardak ayran
2.5 lt su 45 dk koşu bandi
Sağol canım ishal olmadım ama anlamadım suyu birden icincemi oldu anlamadmBence de diplerini düşür şaşkınlıktan
yani o kalabalık sade yapın denmez tabiki :)
Valla takımdan çıkmak çok çok kötü sakin öyle birşey getirme aklına mefkusum.
Güle güle kullan canom.
tartı olucak mefkusum yeni bir tartı istemiyorum çünkü çok kaliteli 8 yıl önce 140 liraya almıştım. Sadece çocuklar inmiş çıkmış hafızası karışmış 4 kişinin kilosunu kayıt ediyor seviyorum tartimi ha yine bozulur sa degisir im o zaman.
Afiyet olsun baby karnabahar yağsız mis okudum. Spor da harika. Su 2 olsa iyi olurmuş.
kaydettim canım basliycam insallah yarın. Sağolasın.
fıstık lar havada uçuşmus afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun canım güzel menun.
ishal mi olucan yoksa.
ananas güzeli zuhal :)))))
Afiyet olsun şekerim.
iyi geceler.
okudum okudum saat 20 yi görünce ben şok ne güzel gitmissin o saate kadar halbukiafiyet olsun.
Hosbulduk inşallah canım o günlerde gelir. 69 larda çıkmıştım listeden.
Diyet tavuk. Göğüs bende merak ettimHuzurlu rahat uykular diliyorum
Menü
Sabah 11
1 poaça 70 gr beyaz peynir 5 zeytin 2 yumurta
Öğlen 15
Ton balıklı salata
Akşam 19
Melemen 3 kaşık
Yoğurt 1 kase
Diyet tavuk göğsü tatlısı şekersiz
1 soda
Su 2 litre
Arlarda filtre kahve
Spor yok
Karatay ilk günlerde bende artı çıkıp bırakmıştimVe Karatay bana yaramadı sabah artiydim hiç karbonhidrat almadan nasıl oldu anlamadım , salı gününe randevu aldım kendi duruma gitmeye yüzüm yok yeni bir doktor buldum
Biraz uzak ama eşimin izin gününe ayarlayacagiz yine bakalım hayırlısı
Pişince şeker ortaya çıkıyor ben bayılırım havucaOsman müftüoğlunun yazısı
Havuç, kış sebzelerinin en lezzetli ve faydalı olanlarından biri. Başta sarı mucize “betakaroten” olmak üzere çok sayıda vitamin (B1, B2 ve C vitamini), mineral ve bitkisel posa içeriyor.
Posadan zengin yapısı ile sindirim sistemini temizleyerek bağırsakların daha iyi çalışmasını sağlıyor.
Özellikle çiğ havuç veya taze havuç suyu düzenli olarak yiyip içilince vücudun antioksidan kapasitesi güçleniyor. Başta kalın bağırsak, prostat, meme, yemek borusu kanseri olmak üzere birçok kansere karşı koruma sağlıyor.
Havucun suyu, püresi ve rendesi de tam bir damar dostu. Kolesterol kontrolünü kolaylaştırması, kolesterolün oksidasyonunu engelleyerek damarlara verdiği zararları azaltması yabana atılacak faydalar değil.
Ayrıca kalorisi düşük bir besin. 100 gram havuçta en fazla 20-30 kalori kazanılabiliyor. Glisemik yükü eskiden sanıldığı gibi yüksek de değil. Bu nedenle kilo kontrolünü de kolaylaştırıyor.
Güçlü bir potasyum, magnezyum, folik asit kaynağı olması havuca olan ilgiyi daha da artırıyor. Geleneksel tıp havucun antioksidan ve damar sertliği önleyici etkileri yanında, rahatlatıcı, cinsel gücü artırıcı, cilt sağlığını destekleyici, unutkanlığı hafifletici faydalarının da olduğunu düşünüyor. Kısacası ister suyunu, püresini, rendesini, ister kendisini yiyip için havuç son derece sağlıklı bir sebze seçeneği.
Son bir noktayı daha hatırlatalım: Havuç “çiğ” olarak yendiğinde kan şekerini “zıplatıp”, insülin dalgalanmalarına yol açmıyor, “kilo almanıza” filan da sebep olmuyor!
Bu tür sorunlar havuç ”pişince” ortaya çıkıyor. Özetle çiğ havucun değil, pişmiş havucun glisemik yükü fazla, havucun çiğ değil pişmişinden korkun!
Bence rahatlıkla yenebilir
halledersin sen canımKızlar günAydınnnnnn :) +200 çıktım kahretmesin.Sporu arttırmamın vakti geldi zaten zor gidiyor.
Süper hadi bakalım bu hafta 99 a yaklasalimGünaydın canlar
Kilo bildirimi
Cuma 101.5
Bugün 101
Fark 500 gr
reglden regldengünaydınn
+400 benden
cumaya kadar eksiye düşerim inşallah
en kötü perşembe bi detoks
Güzel canımHanimlar detoks un bir kısmı yandı ama yinede eksiyim ya çok şükür
Cuma 67
Pazartesi 66.6
Fark -400
biz ne artılardan eksilere döndük ablamGünaydınnn
Mutlu sağlıklı umut dolu bi haftamız olsun inş.
Benimde artıların bi kısmı gitmiş birazı kalmış ama verilmiyecek gibi değil
Cuma 79.2
Bugün 79.8
Fark +600
Çok fazla değil cnm yarına bile gider
haftaya eksiyle başlamak Çok iyi bi avantaj tatlım
Benimki kadar değilmiş cumaya eksiye düşersin cnm
eşine nice mutlu yıllar cnm
Yorgun argın işe gelmek zor olmuştur tatlım
ayda 3 kilo verilmiyecek bi rakam değilki tatlım
Sen bugün tartılmasaydın yoldan ödem olmuştur yarın tartıl
bi güzel haberde burda bence o 1 i geçer tatlım
sevindim tatlim
Sağol ablammm:))))Bu hafta spor salonuna gidicem bakalım 1 2 gün koşmak içinÇok fazla değil cnm yarına bile gider
Bnde sizi özledm valla ya. çok şükür iyiym nişan sınav aile ziyareti hepsi bitti evime döndüm bu arada insanın evi gibisi yok gerçektenDüşersin İns
baci Özledik seni ya nasılsın
Daha da artmasın da.Birgün artı birgün eksi çıkıyorum Nasıl iş anlamadım.kız birşey değil ki bu rakam
tebrikler ederim canım boy kaçtı
Aklıma geldi okuldaki bi arkadaş taş devri diyeti yapmş uzun süre karataya benziyo anlattığına görrEskiden beden gücüyle çok iş yapılıyordu tekerleğin icad edilmedigi çamaşır makinasınin olmadığı zamanları düşünürsek o insanların sık sık yemeğe ihtiyacı vardı kilosu normal olanlarda sık sık yiyebilir ama depoları dolu olanların az öğün yemeğe ihtiyacı varMefkurem
Süpperrrrrrrrsinnnnnnnn canımcımm 2 gün için çok güzel bir eksi olmuşGünaydın canlar
Kilo bildirimi
Cuma 101.5
Bugün 101
Fark 500 gr
Yağ kalmadı neredeyse bünyede. sıkma canını canımKızlar günAydınnnnnn :) +200 çıktım kahretmesin.Sporu arttırmamın vakti geldi zaten zor gidiyor.
SüpersinGünaydın canlar
Kilo bildirimi
Cuma 101.5
Bugün 101
Fark 500 gr
Son zamanlardaki menülerini merak ediyorm niye bmyle oldu acabagünaydınn
+400 benden
cumaya kadar eksiye düşerim inşallah
en kötü perşembe bi detoks
Tebrikler canımHanimlar detoks un bir kısmı yandı ama yinede eksiyim ya çok şükür
Cuma 67
Pazartesi 66.6
Fark -400
günaydın ablacım senin bize verdiğin enerji çok başka iyiki varsın Allah razı olsun inş- 1 ı geçecek şu aralarGünaydınnn
Mutlu sağlıklı umut dolu bi haftamız olsun inş.
Benimde artıların bi kısmı gitmiş birazı kalmış ama verilmiyecek gibi değil
Cuma 79.2
Bugün 79.8
Fark +600
Çok fazla değil cnm yarına bile gider
haftaya eksiyle başlamak Çok iyi bi avantaj tatlım
Benimki kadar değilmiş cumaya eksiye düşersin cnm
Yorgun argın işe gelmek zor olmuştur tatlım
ayda 3 kilo verilmiyecek bi rakam değilki tatlım
Sen bugün tartılmasaydın yoldan ödem olmuştur yarın tartıl
bi güzel haberde burda bence o 1 i geçer tatlım
abla ben hızlı davrandım anlaşılan bence olmamalı yorumum üste leptin çalışmasına fırsat verilmeli 2 yada 3 öğün ve uzun suren diyetlerde ara ara metoyu şaşırtmak icin olabilir ben yapiyorum mesela yine bir elma değilde 1 dilim elma gibiKızlar bugünde şu ara öğünler konusunda konuşabiliriz
Olmalımı
Olmamalımı
Yarınki konuyu sen belirle cnmMefkurem ablacım hergün bir konu yu konusma fikri cok iyi olmus nasılki kendimizden yaşadıklarımızdan paylaşımlarımiz bizleri birbirimize iyice bağlıyor asıl bizi burada toplayan problem hakkinda konuşmak daha istifadeye sevk edecektir
iyi canım sen hosgeldin hayirli olsun ufak bir değişiklik olmuş bende evimi özlemek istiyorum ama yaza ins haftaya biraz farklilik olsun diye bir kac gunluk biryerlere gitmeyi düşündük lakin olmaz diyetteyken olmaz kararım bu yöndeBnde sizi özledm valla ya. çok şükür iyiym nişan sınav aile ziyareti hepsi bitti evime döndüm bu arada insanın evi gibisi yok gerçekten
canim vücut beden ikisini anlamak gerçekten zor bu iş matematik hesabı gibi değil kesin net çizgileri yok o yüzden kafamız karışabiliyorDaha da artmasın da.Birgün artı birgün eksi çıkıyorum Nasıl iş anlamadım.
canım taş devri diye birşey olmadığı biliyorum da bu diyet şekli de benzeyebilir dogrudurAklıma geldi okuldaki bi arkadaş taş devri diyeti yapmş uzun süre karataya benziyo anlattığına görr
salonamı yazılacan tatlımSağol ablammm:))))Bu hafta spor salonuna gidicem bakalım 1 2 gün koşmak için
Nişanı sorduk sınavı unuttuk :))Bnde sizi özledm valla ya. çok şükür iyiym nişan sınav aile ziyareti hepsi bitti evime döndüm bu arada insanın evi gibisi yok gerçekten
Hepimizden bitanemnaydın ablacım senin bize verdiğin enerji çok başka iyiki varsın Allah razı olsun inş- 1 ı geçecek şu aralar
Ablacim Senin Artidan ins bu hafta eser kalmaz eksiye bile düşer hissediyiru
bence o kadar da kötü değil ben daha fazlasındır sanmıştım bide yol şişkinliğide vardır+400 artıdaym
Utandm cuma günü,eksideydm hatta ddün sabah ama annem biziö oranın keşkeğini yapmştı ekmkle yedim bi de sınavdan gelnnce öğlen gözüm döndü ama çok yedm ya
Diskalifiye olmamak için özellkle dikkat edicem
tamam ablacımYarınki konuyu sen belirle cnm
Bence diyet içerikli olmasıda şart değil hayatın içinden her konu olabilir
Din ve siyaset dışında
Ara öğünler konusunda...
Bence ana öğünler arasında acıkılmıyorsa şart değil. Bunun için de glisemik indekse dikkat ederek beslenme gerekiyorki insilün düzeyi sürekli oynamasın
Ama acıkılıyosada 100 -150 kalorilik basit karbon olmayan ara öğünler yenebilir
-Ki ana öğünde saldırma olmasın
Bu konuda diyetisyrnler neden form bisküvi galetalar verir anlamış değilim
Ama uzun süreli diyetlerde vücut aynı beslenme türüne alıştığı için bazen 1-2 günlük ara öğün uygulaması yapılarak vücut şaşırtılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?