Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu Enerji Sende Varken İns Ablacim Bizde tüm samimiyetimizle inanıyoruz

başınız sağolsun cnm
Annen nasıl oldu hepbarabermi gittiniz

Inş.bundan sonra düzenli katılabilirsin

Yinede sabit olmanda güzel cnm
Ama bu seni gevşetmesin cuma en az 0.9 bekliyorum senden

Peki acıkılması hazım edildiği anlamına gelmiyormıki?

Bence birazda alışkanlıklarımızda etkili
Insan sık yemeye alıştıysa aynı saatlerde yine açlık hissediyor

Ben geçen dönem ilk başlarda ara öğün yapıyodum ama bana kilo verme konusunda pek faydası olmadı

Bide ana öğünler yetersiz olursa da çabuk acıkılır heralde

inşallah devam ederim 2017 pek iyi başlamadı ama Allah beterinden saklasın annemi kardeşime emanet ettim dört gün o baktı sabah geri getirdim eve bıraktım ordan işe geldim şimdi. iki araba olunca hep birlikte gittik çocukları da götürdüm Allah'tan hava güzeldi orada yağmur vardı sadece kızım biraz üşüttü gibi oğlanda pek tadı yok inşallah fazla hastalanmazlar

ben kendi adıma uzun süre aç kalınca akşam ne yersem yiyeyim doymuyorum
az sık beslenmek bana iyi geliyor
Herkes kendi vücudunu daha iyi bilir tabiki tatlım
Ama özellikle sağlıklı doyurucu bi kahvaltı edilmediyse o gün ne yese doymuyor insan

Bu havada yolda zor olmuştur tabi inş.hasta olmazlar

Gerçekten sene senin için biraz negatif başladı ama kilo verince güzel devam edecek

Yok abla gevsetmedi merak etme Allahtan bir şey olmazsa en az -900 gram olacak cuma günü
Herkes kendi vücudunu daha iyi bilir tabiki tatlım
Ama özellikle sağlıklı doyurucu bi kahvaltı edilmediyse o gün ne yese doymuyor insan
ben vücudumu henüz çözemedim valla bazen iki öğün yetiyor bazen yetmiyor her zaman aynı tepkiyi vermiyor

canım Sabit olman iyi

tabi abla aliskanliklar cok etkili
ana öğünde sağlıklı yiyip kalkınca acıkma olmaz birde vücut sağlıklı olcak degilmi

Asil sindirim vücudun yedigimiz besinlerin atıklarindan kurtarması eski insanlar böyle yerleşmiş asıl sağlıklı olma şekli böyle diyorlar ama çok uzağız herşey bir sebebe bağlı ömür süreleri eskiye oranla çok azaldı

Huuuu Huuuu bugün 16 ocak

Ay sonu hedeflerine kaldı 2 hafta

Bi hatırlatma yapalım

27 ocak cuma günü HEDEFLERİ

MuallimeA---->73.8---->69.9
Mefkurem ----->79.3--->75
Eliya _ _ _ _ _ _ >72.4_ _>69
Askrhpozitif---->83------>77
dagyolu----------->69.6--->63
Nilyyynnnn----->69.7---->67
60kiloyum------->84.8---->81
ezo26-------------->59------->56
Nanekekik------->71.8---->68
Kkkmevsim----->72.8---->69,9
Sahgull-------------> 68,5 -------> 64
Masal3487-------->63.5-------->60
Curukelma------->63.7----->60

Bu arada kızlar ya sabah 6 dan 8 e kadar uyuyamadım kizimda uyanıktı bu süre ama benim aklım acaba bu yaştan sonra tekrar üniversite sınavlarınami hazirlansam sorusuyla meşgul oldu durdu liseden beri hep fizyoterapist olmak istiyordum ilk sınavda kıl payı kaçırdım gitmedim ikinci senede çalışmadim ve onemsemedim öğretmenlik oldu ama içimde hala ukte öğretmenlik bana göre değil oldum olası okulu sevemedim birde birilerine bişey anlatmak dert benim için anlamazlarsa anlayana kadar anlatır kendimi bunaltirim ve sinir olurum birde eğitim bilimleri hiç bana göre değil yani elimde bir bilezik olsun diye okudum lakin fizik tedavi her fırsatta acaba diyorum aklımda deli sorular okuldan liseden mezun olalı 8 yıl oldu uniyi saymiyorum zati oyyy oyyy

Allah kolaylık versin canım kısa sürede atlatirsiniz

demek hedefim böyleymiş ins olacak iki hafta var

4 kilo 400 gram kalmış hedefe 2 haftada olabiliritesi var

acizane baci önce zayıflama işini hallet yaşam şekli haline aldığın dönemde seninle bütünleşecek sana gündelik hayatındada katkısı olcak planlara yönelmek daha başarılı adım atmanı sağlar

günaydınn
+400 benden
cumaya kadar eksiye düşerim inşallah
en kötü perşembe bi detoks
eksiye düşülür dert ettiğin şeye bak.

Ah inşallah dikkat edemedim haftasonu bugün de eşimin dogum günü onun için bişeyler hazırlarım ama Tabiki yiyemem
Guzel yaşlar eşine. Kız yağ kalmamış sende aZ vereyim mi benimkiler den. Verirsin kuzum ya artı da artı olsa.

Hanimlar detoks un bir kısmı yandı ama yinede eksiyim ya çok şükür
Cuma 67
Pazartesi 66.6
Fark -400
süper sonuç

sen onu napar eder eksi yaparsın

Kızlar bugünde şu ara öğünler konusunda konuşabiliriz

Olmalımı
Olmamalımı
Acıkmadıkca ara öğün olsun diye yemek yanlış bence. Oldum olası 2 öğün ideal benim için. Arada açlık çekersek seninde dediğin gibi karbonsuz bir ara yapılabilir.

Ben gibi kilo almakla meşgul
almayın kız ben deli olucam aldım mi ne kadar aldım diye tartimi istiyorum.

bazen ben form çay ictigimden wc ye çıkamıyorum ama bütün gün karın ağrısı çekiyorum suda yapmış olabilir içtiysen form Çayda yapmış olabilir.

ponim sen halledersin

basınız sağolsun canım.

ahhh karbon vah karbon olmuş seninki :)

katılıyorum 2 öğün en güzeli.

mefkusum kendimi 80 kilo hissediyorum suan

anam ogretmwnlikten güzeli varmı milletin orasını burasını mincikliycan fisyoterapist olunca boşver ayy yap öğretmenliğini.
Bende istiyorum giricem sınavlara bakalım çevremdeki barajı geçmeyen yeni nesile bir ders verebilecekmiyim :))))))))

Bence senin hayalinse neden olmasın cnm
En başta ruhunun tatmin olması lazım
Mesela bende evlilik için liseden ayrılmıştım
Buraya gelince 3 çocuktan sonra açık öğretimden liseyi bitirdim
Yine açık öğretimden anadolu üni.de turizm ve otelcilik okudum burda fazla seçenek yoktu diğerleri ilgilimi çekmedi
Bu sürede eşim Hiç desteklemediği için çocuklarla stajı yapamadım tr de 3 ay otelde yapmam gerekşyordu
Bütün dersleri verdim ama staj olmayınca diplomayı alamadım
Yinede ben hayalimi gerçekleştirmiş oldum ruhum tatmin oldu
Oysa okulu bıraktığım için hep bi pişmanlık vardı öncesinde
Yani seni mutlu edecek şeyin peşini bırakma derim
Hiç bi zaman Hiç bişey için geç değildir

benim onay verip vermemem gibi bişey olamazki tatlım

Hrrkesin içindrn ne geliyosa o konuyu yazsın
Seninkide gayet güzel

mefkusum kendimi 80 kilo hissediyorum suan
Deme kızzzz
O kadar almış olabilirmisin acaba
Ayy inş.değildir

Bu arada hedeflerde kötü durumdayım
Artıyım üstelik

ellerine sağlık cnm
Yiyenlere bol bol kilo yapsın :))

Dr dan memnunsan bırakmasaydın cnm

Menülerin hiç aklımda değil tam uymuşmuydun da
Yada miktarmı çoktu
herkese 6ogun verilmiyor mesela ezo gibi kilosu düşük bir insana 4 öğün verilere biliyor bu tamamen kişiyle alakalı kişinin kacamaklarina göre düzenleniyor alınacak kaloriyi hayat şartlarına göre 4-5-6 öğüne ayarlıyorlar
Havuç pismedigi sürece korkular ak birşey değil
Diyetisyen şöyle memnun değilim yani hiç sert değil motiveysek çok düşük iyi hoş ama hani diyetisyene gideceğim daha fazla dikkat edeyim yok oluşmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…