- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.321
Bu Enerji Sende Varken İns Ablacim Bizde tüm samimiyetimizle inanıyoruzsalonamı yazılacan tatlım
Nişanı sorduk sınavı unuttuk :))
Sınav nasıl geçti
Hepimizden bitanem
Bu hafta çok dikkatliyim cnm bende eminim Inş.eksiye düşüp yüzde 1 i yakalıcam
bence o kadar da kötü değil ben daha fazlasındır sanmıştım bide yol şişkinliğide vardır
Ben bile kaçamaksız senden fazla çıktım
başınız sağolsun cnm
Yinede sabit olmanda güzel cnmKızlar unutmadan kilo bildirimini yapayım
Cuma: 81,4
Pazartesi:81,4
Hemen analizimi yapayım cuma günü sabah ki 2 dilim pizza , cumartesi akşam yemeği yerine yediğim dereotlu lorlu kurabiyemsi poğaça ve dün pazar günü kahvaltıda kızlar 2 poğaça (ceviz büyüklüğünde) akşamki dürüm benim yerimde saydirdi ve uykusuzlukta etkiliydi bugün alabildin uykumu çok şükür şimdi hemen evi toparlayayim ve temizleyim hafta sonu anası ağladı evin
Peki acıkılması hazım edildiği anlamına gelmiyormıki?hazim süreleri aşama aşama hazim olmadan bir daha yemek yediğimizi çürütür pişmiş asa tekrar çiğ birşeyler katmak gibi 5 saatte sonra yemek mantikli
sünneti seniye sifadir altinda bir nur edep vardir 2 ogun tavsiye edilir
ibni sina da 2 ögün sağlık 3 öğün hastalıktır şuan tip ilerledikçe ilerliyor hastalıklarda artıkça artıyor nerde yanlışlıklar yapılıyor tabi çok yerde bunları sorgulamak lazım evet işte bir konu buldum
inşallah devam ederim 2017 pek iyi başlamadı ama Allah beterinden saklasın annemi kardeşime emanet ettim dört gün o baktı sabah geri getirdim eve bıraktım ordan işe geldim şimdi. iki araba olunca hep birlikte gittik çocukları da götürdüm Allah'tan hava güzeldi orada yağmur vardı sadece kızım biraz üşüttü gibi oğlanda pek tadı yok inşallah fazla hastalanmazlarbaşınız sağolsun cnm
Annen nasıl oldu hepbarabermi gittiniz
Inş.bundan sonra düzenli katılabilirsin
Yinede sabit olmanda güzel cnm
Ama bu seni gevşetmesin cuma en az 0.9 bekliyorum senden
Peki acıkılması hazım edildiği anlamına gelmiyormıki?
Bence birazda alışkanlıklarımızda etkili
Insan sık yemeye alıştıysa aynı saatlerde yine açlık hissediyor
Ben geçen dönem ilk başlarda ara öğün yapıyodum ama bana kilo verme konusunda pek faydası olmadı
Bide ana öğünler yetersiz olursa da çabuk acıkılır heralde
Herkes kendi vücudunu daha iyi bilir tabiki tatlımben kendi adıma uzun süre aç kalınca akşam ne yersem yiyeyim doymuyorum
az sık beslenmek bana iyi geliyor
Bu havada yolda zor olmuştur tabi inş.hasta olmazlarinşallah devam ederim 2017 pek iyi başlamadı ama Allah beterinden saklasın annemi kardeşime emanet ettim dört gün o baktı sabah geri getirdim eve bıraktım ordan işe geldim şimdi. iki araba olunca hep birlikte gittik çocukları da götürdüm Allah'tan hava güzeldi orada yağmur vardı sadece kızım biraz üşüttü gibi oğlanda pek tadı yok inşallah fazla hastalanmazlar
Yok abla gevsetmedi merak etme Allahtan bir şey olmazsa en az -900 gram olacak cuma günübaşınız sağolsun cnm
Ben geçen dönem ilk başlarda ara öğün yapıyodum ama bana kilo verme konusunda pek faydası olmadı
ben vücudumu henüz çözemedim valla bazen iki öğün yetiyor bazen yetmiyor her zaman aynı tepkiyi vermiyorHerkes kendi vücudunu daha iyi bilir tabiki tatlım
Ama özellikle sağlıklı doyurucu bi kahvaltı edilmediyse o gün ne yese doymuyor insan
canım Sabit olman iyiKızlar unutmadan kilo bildirimini yapayım
Hemen analizimi yapayım cuma günü sabah ki 2 dilim pizza , cumartesi akşam yemeği yerine yediğim dereotlu lorlu kurabiyemsi poğaça ve dün pazar günü kahvaltıda kızlar 2 poğaça (ceviz büyüklüğünde) akşamki dürüm benim yerimde saydirdi ve uykusuzlukta etkiliydi bugün alabildin uykumu çok şükür şimdi hemen evi toparlayayim ve temizleyim hafta sonu anası ağladı evin
tabi abla aliskanliklar cok etkilibaşınız sağolsun cnm
inşallahBu havada yolda zor olmuştur tabi inş.hasta olmazlar
Gerçekten sene senin için biraz negatif başladı ama kilo verince güzel devam edecek
Allah kolaylık versin canım kısa sürede atlatirsinizinşallah devam ederim 2017 pek iyi başlamadı ama Allah beterinden saklasın annemi kardeşime emanet ettim dört gün o baktı sabah geri getirdim eve bıraktım ordan işe geldim şimdi. iki araba olunca hep birlikte gittik çocukları da götürdüm Allah'tan hava güzeldi orada yağmur vardı sadece kızım biraz üşüttü gibi oğlanda pek tadı yok inşallah fazla hastalanmazlar
demek hedefim böyleymiş ins olacak iki hafta varHuuuu Huuuu bugün 16 ocak
Ay sonu hedeflerine kaldı 2 hafta
Bi hatırlatma yapalım
27 ocak cuma günü HEDEFLERİ
MuallimeA---->73.8---->69.9
Mefkurem ----->79.3--->75
Eliya _ _ _ _ _ _ >72.4_ _>69
Askrhpozitif---->83------>77
dagyolu----------->69.6--->63
Nilyyynnnn----->69.7---->67
60kiloyum------->84.8---->81
ezo26-------------->59------->56
Nanekekik------->71.8---->68
Kkkmevsim----->72.8---->69,9
Sahgull-------------> 68,5 -------> 64
Masal3487-------->63.5-------->60
Curukelma------->63.7----->60
4 kilo 400 gram kalmış hedefe 2 haftada olabiliritesi varHuuuu Huuuu bugün 16 ocak
Bi hatırlatma yapalım
sağol canımAllah kolaylık versin canım kısa sürede atlatirsiniz
acizane baci önce zayıflama işini hallet yaşam şekli haline aldığın dönemde seninle bütünleşecek sana gündelik hayatındada katkısı olcak planlara yönelmek daha başarılı adım atmanı sağlarBu arada kızlar ya sabah 6 dan 8 e kadar uyuyamadım kizimda uyanıktı bu süre ama benim aklım acaba bu yaştan sonra tekrar üniversite sınavlarınami hazirlansam sorusuyla meşgul oldu durdu liseden beri hep fizyoterapist olmak istiyordum ilk sınavda kıl payı kaçırdım gitmedim ikinci senede çalışmadim ve onemsemedim öğretmenlik oldu ama içimde hala ukte öğretmenlik bana göre değil oldum olası okulu sevemedimbirde birilerine bişey anlatmak dert benim için anlamazlarsa anlayana kadar anlatır kendimi bunaltirim ve sinir olurum birde eğitim bilimleri hiç bana göre değil yani elimde bir bilezik olsun diye okudum lakin fizik tedavi her fırsatta acaba diyorum aklımda deli sorular okuldan liseden mezun olalı 8 yıl oldu uniyi saymiyorum zati oyyy oyyy
eksiye düşülür dert ettiğin şeye bak.günaydınn
+400 benden
cumaya kadar eksiye düşerim inşallah
en kötü perşembe bi detoks
Guzel yaşlar eşine. Kız yağ kalmamış sende aZ vereyim mi benimkiler den. Verirsin kuzum ya artı da artı olsa.Ah inşallah dikkat edemedim haftasonu bugün de eşimin dogum günü onun için bişeyler hazırlarım ama Tabiki yiyemem
süper sonuçHanimlar detoks un bir kısmı yandı ama yinede eksiyim ya çok şükür
Cuma 67
Pazartesi 66.6
Fark -400
sen onu napar eder eksi yaparsınGünaydınnn
Mutlu sağlıklı umut dolu bi haftamız olsun inş.
Benimde artıların bi kısmı gitmiş birazı kalmış ama verilmiyecek gibi değil
Cuma 79.2
Bugün 79.8
Fark +600
Çok fazla değil cnm yarına bile gider
haftaya eksiyle başlamak Çok iyi bi avantaj tatlım
Benimki kadar değilmiş cumaya eksiye düşersin cnm
eşine nice mutlu yıllar cnm
Yorgun argın işe gelmek zor olmuştur tatlım
ayda 3 kilo verilmiyecek bi rakam değilki tatlım
Sen bugün tartılmasaydın yoldan ödem olmuştur yarın tartıl
bi güzel haberde burda bence o 1 i geçer tatlım
Acıkmadıkca ara öğün olsun diye yemek yanlış bence. Oldum olası 2 öğün ideal benim için. Arada açlık çekersek seninde dediğin gibi karbonsuz bir ara yapılabilir.Kızlar bugünde şu ara öğünler konusunda konuşabiliriz
Olmalımı
Olmamalımı
almayın kız ben deli olucam aldım mi ne kadar aldım diye tartimi istiyorum.Ben gibi kilo almakla meşgul
bazen ben form çay ictigimden wc ye çıkamıyorum ama bütün gün karın ağrısı çekiyorum suda yapmış olabilir içtiysen form Çayda yapmış olabilir.detoks sonrası hiç olmamış canim
Sağol canım ishal olmadım ama anlamadım suyu birden icincemi oldu anlamadm
Diyet tavuk. Göğüs bende merak ettim
Karatay ilk günlerde bende artı çıkıp bırakmıştim
Pişince şeker ortaya çıkıyor ben bayılırım havuca
halledersin sen canım
Süper hadi bakalım bu hafta 99 a yaklasalim
reglden reglden
Güzel canım
biz ne artılardan eksilere döndük ablam
sevindim tatlim
ponim sen halledersin+400 artıdaym
Utandm cuma günü,eksideydm hatta ddün sabah ama annem biziö oranın keşkeğini yapmştı ekmkle yedim bi de sınavdan gelnnce öğlen gözüm döndü ama çok yedm ya
Diskalifiye olmamak için özellkle dikkat edicem
basınız sağolsun canım.
ahhh karbon vah karbon olmuş seninki :)Kızlar unutmadan kilo bildirimini yapayım
katılıyorum 2 öğün en güzeli.hazim süreleri aşama aşama hazim olmadan bir daha yemek yediğimizi çürütür pişmiş asa tekrar çiğ birşeyler katmak gibi 5 saatte sonra yemek mantikli
sünneti seniye sifadir altinda bir nur edep vardir 2 ogun tavsiye edilir
ibni sina da 2 ögün sağlık 3 öğün hastalıktır şuan tip ilerledikçe ilerliyor hastalıklarda artıkça artıyor nerde yanlışlıklar yapılıyor tabi çok yerde bunları sorgulamak lazım evet işte bir konu buldum
mefkusum kendimi 80 kilo hissediyorum suanHuuuu Huuuu bugün 16 ocak
Bi hatırlatma yapalım
anam ogretmwnlikten güzeli varmı milletin orasını burasını mincikliycan fisyoterapist olunca boşver ayy yap öğretmenliğini.Bu arada kızlar ya sabah 6 dan 8 e kadar uyuyamadım kizimda uyanıktı bu süre ama benim aklım acaba bu yaştan sonra tekrar üniversite sınavlarınami hazirlansam sorusuyla meşgul oldu durdu liseden beri hep fizyoterapist olmak istiyordum ilk sınavda kıl payı kaçırdım gitmedim ikinci senede çalışmadim ve onemsemedim öğretmenlik oldu ama içimde hala ukte öğretmenlik bana göre değil oldum olası okulu sevemedimbirde birilerine bişey anlatmak dert benim için anlamazlarsa anlayana kadar anlatır kendimi bunaltirim ve sinir olurum birde eğitim bilimleri hiç bana göre değil yani elimde bir bilezik olsun diye okudum lakin fizik tedavi her fırsatta acaba diyorum aklımda deli sorular okuldan liseden mezun olalı 8 yıl oldu uniyi saymiyorum zati oyyy oyyy
Bence senin hayalinse neden olmasın cnmBu arada kızlar ya sabah 6 dan 8 e kadar uyuyamadım kizimda uyanıktı bu süre ama benim aklım acaba bu yaştan sonra tekrar üniversite sınavlarınami hazirlansam sorusuyla meşgul oldu durdu liseden beri hep fizyoterapist olmak istiyordum ilk sınavda kıl payı kaçırdım gitmedim ikinci senede çalışmadim ve onemsemedim öğretmenlik oldu ama içimde hala ukte öğretmenlik bana göre değil oldum olası okulu sevemedimbirde birilerine bişey anlatmak dert benim için anlamazlarsa anlayana kadar anlatır kendimi bunaltirim ve sinir olurum birde eğitim bilimleri hiç bana göre değil yani elimde bir bilezik olsun diye okudum lakin fizik tedavi her fırsatta acaba diyorum aklımda deli sorular okuldan liseden mezun olalı 8 yıl oldu uniyi saymiyorum zati oyyy oyyy
benim onay verip vermemem gibi bişey olamazki tatlımYarin ki soru eger mefkus ablam onaylarsa acele mi oldu yoksa
Hanimlar sizce yavaş yavaş kararlı adımlarla kilo vermekmi yoksa hızlı kilo verip koruma süresini uzattıkça uzatmak mi kendinize bahşedilen inancı artırıp başarıyı sağlar??
Deme kızzzzmefkusum kendimi 80 kilo hissediyorum suan
Dediğin gibi cnm güzel bi gün boşa gitmiş
Ayvayı hiç duymamıştım
6 öğünmü 3 öğünmü o da başka bi tartışma
Leptin için öğün aralarının fazla olması gerekiyor
Diğer taraftan ara öğünlerin metoyu hızlandırdığı söyleniyor
Ben sadece kalori hesabına kesinlikle katılmıyorum
Yoksa günde sadece 2 paket çukulata yiyip 1200 calori alıp oturuyum çok beklerim kilo vermeyi
Ben tokkende yiyebildiğim için öyle diyorum canımcım
Ama haklısın artık demiyim Yoksa olumsuzu çağırıyorum hep
Ayyy Ben hiç açlık hissetmem zaten accık yedimmi hemen doyarım :)))
takımlara ilk girdiğin kilo geçerli cnm sen 66 la giriş yapmışın
Sağlıksız bi kahvaltı güzel öğlen
Akşamki salata dediğin salatalıksa az olmuş en azından bol salata olsaydı
Bide kome yi bilemedim
biran önce yapılsa cnm yoksa böyle aldımı verdimi bilmeden pek iyi olmaz
Hilal gece çocuk sık uyandığı için uykusuzluk çekiyomuş cnm
Düzene sokunca gelecem diyo
Ağrın olduğunda bikaç gün taksan iyi gelir heralde tatlım
Bazen benimde belim çok ağrıdığında giyordum
Bide doğru şekilde esneme hareketlerini yapabilsen iyi olur
poğaça dışında güzelde yumurta fazla olmuş yanında karbon da olduğu için
Şekersiz tavuk göğsü nasıl oluyormuş
Tatlandırıcımı var yoksa
Ayy bende ne zamandır şu filtre kahveyi unutuyorum almayı
Makinesini aldım daha 1 sefer kullanmadım
Elma portakaldan öncemi yenmeliymiş ben bunu duymamıştım :))
Sadece atıştırma ihtiyacı için o zaman yoksa zaten doyurmuyor
Kızlar bide havuç benim kafamı karıştırıyor
Ben geçen verdiğimde hiç yememiştim ama bu sıralar arada yiyorum salatanın içinde lahana yemediğim için yeşilliklerin içine havuç koyuyorum
Bide benim kangrubumada iyi geliyordu heralde
Biraz daha yazalımda yarın canın sıkılmasın
herkese 6ogun verilmiyor mesela ezo gibi kilosu düşük bir insana 4 öğün verilere biliyor bu tamamen kişiyle alakalı kişinin kacamaklarina göre düzenleniyor alınacak kaloriyi hayat şartlarına göre 4-5-6 öğüne ayarlıyorlarellerine sağlık cnm
Yiyenlere bol bol kilo yapsın :))
Dr dan memnunsan bırakmasaydın cnm
Menülerin hiç aklımda değil tam uymuşmuydun da
Yada miktarmı çoktu
teşekkür ederimbasınız sağolsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?