- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.341
kız sınavlara girmem zayiflamama engel değil kiacizane baci önce zayıflama işini hallet yaşam şekli haline aldığın dönemde seninle bütünleşecek sana gündelik hayatındada katkısı olcak planlara yönelmek daha başarılı adım atmanı sağlar
dün ne yeşil çay içtim ne başka bitki çayı canım muhtemelen sudan oldu ay kız ne bilim yardıma ihtiyacı olanlara falan yardım etmek hoşuma gidiyor yok ya ben öğretmenlik yapamam ben öğretmen olarak okulu sevmezken çocuklara nasıl ders anlatıcam bu sene mı gireceksin canım ben seneye giricem eğer karar verirsem bugün biraz araştırayım bakalımeksiye düşülür dert ettiğin şeye bak.
Guzel yaşlar eşine. Kız yağ kalmamış sende aZ vereyim mi benimkiler den. Verirsin kuzum ya artı da artı olsa.
süper sonuç
sen onu napar eder eksi yaparsın
Acıkmadıkca ara öğün olsun diye yemek yanlış bence. Oldum olası 2 öğün ideal benim için. Arada açlık çekersek seninde dediğin gibi karbonsuz bir ara yapılabilir.
almayın kız ben deli olucam aldım mi ne kadar aldım diye tartimi istiyorum.
bazen ben form çay ictigimden wc ye çıkamıyorum ama bütün gün karın ağrısı çekiyorum suda yapmış olabilir içtiysen form Çayda yapmış olabilir.
ponim sen halledersin
basınız sağolsun canım.
ahhh karbon vah karbon olmuş seninki :)
katılıyorum 2 öğün en güzeli.
mefkusum kendimi 80 kilo hissediyorum suan
anam ogretmwnlikten güzeli varmı milletin orasını burasını mincikliycan fisyoterapist olunca boşver ayy yap öğretmenliğini.
Bende istiyorum giricem sınavlara bakalım çevremdeki barajı geçmeyen yeni nesile bir ders verebilecekmiyim :))))))))
açıkçası abla tombisken üniversite okudum kilom yüzünden pek arkadaşlık kuramadım ne ben insanlara yanaştım nede onlar bana yanaştı bu sefer. Zayıflamış bir şekilde bol arkadasli çekinmeden kendime güvenerek okumak istiyorum silik bir şekilde üniversite okumak istemiyorumBence senin hayalinse neden olmasın cnm
En başta ruhunun tatmin olması lazım
Mesela bende evlilik için liseden ayrılmıştım
Buraya gelince 3 çocuktan sonra açık öğretimden liseyi bitirdim
Yine açık öğretimden anadolu üni.de turizm ve otelcilik okudum burda fazla seçenek yoktu diğerleri ilgilimi çekmedi
Bu sürede eşim Hiç desteklemediği için çocuklarla stajı yapamadım tr de 3 ay otelde yapmam gerekşyordu
Bütün dersleri verdim ama staj olmayınca diplomayı alamadım
Yinede ben hayalimi gerçekleştirmiş oldum ruhum tatmin oldu
Oysa okulu bıraktığım için hep bi pişmanlık vardı öncesinde
Yani seni mutlu edecek şeyin peşini bırakma derim
Hiç bi zaman Hiç bişey için geç değildir
benim onay verip vermemem gibi bişey olamazki tatlım
Hrrkesin içindrn ne geliyosa o konuyu yazsın
Seninkide gayet güzel
Deme kızzzz
O kadar almış olabilirmisin acaba
Ayy inş.değildir
Bu arada hedeflerde kötü durumdayım
Artıyım üstelik
Bu seferde enişte kıskanıraçıkçası abla tombisken üniversite okudum kilom yüzünden pek arkadaşlık kuramadım ne ben insanlara yanaştım nede onlar bana yanaştı bu sefer. Zayıflamış bir şekilde bol arkadasli çekinmeden kendime güvenerek okumak istiyorum silik bir şekilde üniversite okumak istemiyorum
Çok haklısın canım kilo her haliyle dert ve herşeyi etkiliyor birde unide oldukça acımasız oluyorlar maalesef kilo konusundaBu seferde enişte kıskanırne kötü birşey su kilo düşün arkadaş ortamini bırak ben mesela uzun zamandır. Görmediğim arkadaşlarimla görüşmek istemiyor çünkü çıtı pıtı biriydim şimdi o halden 20kg fazlasını
Reglden canımKilo bildirimi
Cuma:70.3
Ptesi:71.8
Yok ya almamisimdir o kadar da değildir kız sadece psikolojik tartım yoksa bide ellerim falan şiş gibi ödem mi yaptım nedir bilemedim yeşil çaya abandim. Ya sanki bu poşet yeşil çaylar ise yaramıyor gibi gelmeye başladı bana.Bence senin hayalinse neden olmasın cnm
En başta ruhunun tatmin olması lazım
Mesela bende evlilik için liseden ayrılmıştım
Buraya gelince 3 çocuktan sonra açık öğretimden liseyi bitirdim
Yine açık öğretimden anadolu üni.de turizm ve otelcilik okudum burda fazla seçenek yoktu diğerleri ilgilimi çekmedi
Bu sürede eşim Hiç desteklemediği için çocuklarla stajı yapamadım tr de 3 ay otelde yapmam gerekşyordu
Bütün dersleri verdim ama staj olmayınca diplomayı alamadım
Yinede ben hayalimi gerçekleştirmiş oldum ruhum tatmin oldu
Oysa okulu bıraktığım için hep bi pişmanlık vardı öncesinde
Yani seni mutlu edecek şeyin peşini bırakma derim
Hiç bi zaman Hiç bişey için geç değildir
benim onay verip vermemem gibi bişey olamazki tatlım
Hrrkesin içindrn ne geliyosa o konuyu yazsın
Seninkide gayet güzel
Deme kızzzz
O kadar almış olabilirmisin acaba
Ayy inş.değildir
Bu arada hedeflerde kötü durumdayım
Artıyım üstelik
sen hangi bölüm mezunusun branş ne?kız sınavlara girmem zayiflamama engel değil ki
dün ne yeşil çay içtim ne başka bitki çayı canım muhtemelen sudan oldu ay kız ne bilim yardıma ihtiyacı olanlara falan yardım etmek hoşuma gidiyor yok ya ben öğretmenlik yapamam ben öğretmen olarak okulu sevmezken çocuklara nasıl ders anlatıcam bu sene mı gireceksin canım ben seneye giricem eğer karar verirsem bugün biraz araştırayım bakalım
bahar im hallolur o artı senden kaçmaz.Kilo bildirimi
Fen ve teknoloji öğretmeniyim canım eski degimle fen bilgisi bilmiyorum canım ya bakalım bir hazırlanayim gireyim kazanayimda puan iyi olduktan sonra bölüm kolayYok ya almamisimdir o kadar da değildir kız sadece psikolojik tartım yoksa bide ellerim falan şiş gibi ödem mi yaptım nedir bilemedim yeşil çaya abandim. Ya sanki bu poşet yeşil çaylar ise yaramıyor gibi gelmeye başladı bana.
Vericez canım başka çaresi yok bunun kaçışı yok.
sen hangi bölüm mezunusun branş ne?
Kuzenim sosyol bilgiler Öğrt. Bitirdi gecen yil, atanamadi. sonra engelli ogretmenligi icin (rehabilitasyon merkezkerinde çalışıcak sanırım) fark dersleri vermek için şimdi Edirne de okuyor bu yıl son 2 yil sürdü fark dersler böyle birşeyde düşünebilirsin yardım etmeyi sevdiğin için.
Ne bileyim kuzum inşallah isteklerini gerceklestirirsin.
bahar im hallolur o artı senden kaçmaz.
Tabi diyetisyenden de biraz disiplin olmalıherkese 6ogun verilmiyor mesela ezo gibi kilosu düşük bir insana 4 öğün verilere biliyor bu tamamen kişiyle alakalı kişinin kacamaklarina göre düzenleniyor alınacak kaloriyi hayat şartlarına göre 4-5-6 öğüne ayarlıyorlar
Havuç pismedigi sürece korkular ak birşey değil
Diyetisyen şöyle memnun değilim yani hiç sert değil motiveysek çok düşük iyi hoş ama hani diyetisyene gideceğim daha fazla dikkat edeyim yok oluşmuyor
Kilo insanda ne kadar özgüvrn eksikliğine yol açıyoraçıkçası abla tombisken üniversite okudum kilom yüzünden pek arkadaşlık kuramadım ne ben insanlara yanaştım nede onlar bana yanaştı bu sefer. Zayıflamış bir şekilde bol arkadasli çekinmeden kendime güvenerek okumak istiyorum silik bir şekilde üniversite okumak istemiyorum
Normalde bu yarının konusuydu ama....Günün konusuna gelince hepimiz hızla kilo vermek istiyoruz çünkü ne kadar hızlı o kadar motive ama bu hız bu noktada duruyor sadece diyetle haftada 800-1kg verilirken diyet+sporla 1-1.5 veriliyor tabi bu oran kilo yükseldikçe artıyor
Ama bakıyoruz 2ayda 20kg veren var 3ay sonra tekrar yarısını almış oysa 4ayda 20kilo veren alsa bile 3-4kg almış ki bu yeme alışkanlığiylada degisir
Mesela ablam yavaş yavaş verdi ama bir yılda koruma için devam edecek diyetisyene çünkü bayram sonrası çok zor toparladi verdiği 25kgyu gözü görmedi bile gece yemelerine başladı vs bu beyinin açlığını yok etmek uzun bir zaman alıyor
Ben. Yavaş yavaş ve uzun bir koruma dönemi diyorum
Neden böyle oldu tatlımKilo bildirimi
Ben 1 haftada 5 Kilo alabildiğim için olabilirmi dedim :))k ya almamisimdir o kadar da değildir kız sadece psikolojik tartım yoksa bide ellerim falan şiş gibi ödem mi yaptım nedir bilemedim yeşil çaya abandim. Ya sanki bu poşet yeşil çaylar ise yaramıyor gibi gelmeye başladı bana.
Vericez canım başka çaresi yok bunun k
Herkes kendi vücudunu daha iyi bilir tabiki tatlım
Ama özellikle sağlıklı doyurucu bi kahvaltı edilmediyse o gün ne yese doymuyor insan
Bu arada kızlar ya sabah 6 dan 8 e kadar uyuyamadım kizimda uyanıktı bu süre ama benim aklım acaba bu yaştan sonra tekrar üniversite sınavlarınami hazirlansam sorusuyla meşgul oldu durdu liseden beri hep fizyoterapist olmak istiyordum ilk sınavda kıl payı kaçırdım gitmedim ikinci senede çalışmadim ve onemsemedim öğretmenlik oldu ama içimde hala ukte öğretmenlik bana göre değil oldum olası okulu sevemedimbirde birilerine bişey anlatmak dert benim için anlamazlarsa anlayana kadar anlatır kendimi bunaltirim ve sinir olurum birde eğitim bilimleri hiç bana göre değil yani elimde bir bilezik olsun diye okudum lakin fizik tedavi her fırsatta acaba diyorum aklımda deli sorular okuldan liseden mezun olalı 8 yıl oldu uniyi saymiyorum zati oyyy oyyy
eşim destekler ama şöyle destekler üniversite İstanbul'da olmalı onun dışında sanmıyorum istemez zaten ilk evlendiğimiz sene son sınıf öğrencisiydim 1 sene ayrı kaldık oldukça zor oldu onun dışında destekleyecegine eminimTabi diyetisyenden de biraz disiplin olmalı
Aynı bizim burası gibi :))
Kilo insanda ne kadar özgüvrn eksikliğine yol açıyor
Bide millet olarak şekilci bi milletiz
İnsanları beyninden önce görünüşüyle yaryılıyoruz
Eşin desteklermi peki
Normalde bu yarının konusuydu ama....
Ara öğünlerde herkes fikrini söylediğine göre bugününde yapabiliriz
Yarının konusunu sen belirle cnm
Neden böyle oldu tatlım
Bide listedesin lütfen tikkatttt
Ben 1 haftada 5 Kilo alabildiğim için olabilirmi dedim :))
Senin daha yorgunlukta vardır cnm
Suyunu sporunu ihmal etme cumaya şişlik gider heralde
Bende üşendiğimden çoğu zaman poşet içiyom ama aslında diğer türlü içilmesi daha doğru
bence hızlı verip korumayı uzatmakGÜNÜN KONUSU
Hanimlar sizce yavaş yavaş kararlı adımlarla kilo vermekmi yoksa hızlı kilo verip koruma süresini uzattıkça uzatmak mi kendinize bahşedilen inancı artırıp başarıyı sağlar??
Sınav iyi geçti abla.salonamı yazılacan tatlım
Nişanı sorduk sınavı unuttuk :))
Sınav nasıl geçti
Hepimizden bitanem
Bu hafta çok dikkatliyim cnm bende eminim Inş.eksiye düşüp yüzde 1 i yakalıcam
bence o kadar da kötü değil ben daha fazlasındır sanmıştım bide yol şişkinliğide vardır
Ben bile kaçamaksız senden fazla çıktım
valla bana göre sağlıklı beslenerek gidebildigince fazla kilonun gitmesi hızlı giden hızlı geliyor şok diyetler sadece duraklamalar da belki yapılabilir oda 1&2 gün gibi koruma dönemine gelince kilo almış ve zayıflamış bir insan ömrü boyunca korumada ve tetikte olmalı çünkü vücudumuz kilo almaya müsait ki şuan vermekle ugrasiyoruzGÜNÜN KONUSU
Hanimlar sizce yavaş yavaş kararlı adımlarla kilo vermekmi yoksa hızlı kilo verip koruma süresini uzattıkça uzatmak mi kendinize bahşedilen inancı artırıp başarıyı sağlar??
Ben gümledm 2 haftada 5 kilo vermem aah ahHuuuu Huuuu bugün 16 ocak
Ay sonu hedeflerine kaldı 2 hafta
Bi hatırlatma yapalım
27 ocak cuma günü HEDEFLERİ
MuallimeA---->73.8---->69.9
Mefkurem ----->79.3--->75
Eliya _ _ _ _ _ _ >72.4_ _>69
Askrhpozitif---->83------>77
dagyolu----------->69.6--->63
Nilyyynnnn----->69.7---->67
60kiloyum------->84.8---->81
ezo26-------------->59------->56
Nanekekik------->71.8---->68
Kkkmevsim----->72.8---->69,9
Sahgull-------------> 68,5 -------> 64
Masal3487-------->63.5-------->60
Curukelma------->63.7----->60
orgun giderim ben eğer İstanbul tutturabilirsemaynen ablacım
valla hayalinse istiyorsan hiç bekleme
bende gecen sene hiç çalışmadan girdim barajı gecersem 2. üni okurum dedimm
valla yiğenlerden bile yüksek puan aldım
tabi örgün gitme şansım yoktu aöf yazdım
okumak gibisi varmı bu sene tekrar giresim var ama saçma olcak diye engelliyorum kendimi
Dünyaya 1 kere geliyoruz canm istediğin şey yapılamayacak birşy değil. ben şimdi dışardn bi daha okuyorum ama çocukla zor oluyormş.Bu arada kızlar ya sabah 6 dan 8 e kadar uyuyamadım kizimda uyanıktı bu süre ama benim aklım acaba bu yaştan sonra tekrar üniversite sınavlarınami hazirlansam sorusuyla meşgul oldu durdu liseden beri hep fizyoterapist olmak istiyordum ilk sınavda kıl payı kaçırdım gitmedim ikinci senede çalışmadim ve onemsemedim öğretmenlik oldu ama içimde hala ukte öğretmenlik bana göre değil oldum olası okulu sevemedimbirde birilerine bişey anlatmak dert benim için anlamazlarsa anlayana kadar anlatır kendimi bunaltirim ve sinir olurum birde eğitim bilimleri hiç bana göre değil yani elimde bir bilezik olsun diye okudum lakin fizik tedavi her fırsatta acaba diyorum aklımda deli sorular okuldan liseden mezun olalı 8 yıl oldu uniyi saymiyorum zati oyyy oyyy
Mutlaka zorlukları olacak emek vermeden hiç bir başarı elde edilemiyor kiDünyaya 1 kere geliyoruz canm istediğin şey yapılamayacak birşy değil. ben şimdi dışardn bi daha okuyorum ama çocukla zor oluyormş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?