- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.361
Bizim takımı okuma aşkı sardıeksiye düşülür dert ettiğin şeye bak.
Guzel yaşlar eşine. Kız yağ kalmamış sende aZ vereyim mi benimkiler den. Verirsin kuzum ya artı da artı olsa.
süper sonuç
sen onu napar eder eksi yaparsın
Acıkmadıkca ara öğün olsun diye yemek yanlış bence. Oldum olası 2 öğün ideal benim için. Arada açlık çekersek seninde dediğin gibi karbonsuz bir ara yapılabilir.
almayın kız ben deli olucam aldım mi ne kadar aldım diye tartimi istiyorum.
bazen ben form çay ictigimden wc ye çıkamıyorum ama bütün gün karın ağrısı çekiyorum suda yapmış olabilir içtiysen form Çayda yapmış olabilir.
ponim sen halledersin
basınız sağolsun canım.
ahhh karbon vah karbon olmuş seninki :)
katılıyorum 2 öğün en güzeli.
mefkusum kendimi 80 kilo hissediyorum suan
anam ogretmwnlikten güzeli varmı milletin orasını burasını mincikliycan fisyoterapist olunca boşver ayy yap öğretmenliğini.
Bende istiyorum giricem sınavlara bakalım çevremdeki barajı geçmeyen yeni nesile bir ders verebilecekmiyim :))))))))
Çok mu oldu abla staj yapabiliyo musn şu anBence senin hayalinse neden olmasın cnm
En başta ruhunun tatmin olması lazım
Mesela bende evlilik için liseden ayrılmıştım
Buraya gelince 3 çocuktan sonra açık öğretimden liseyi bitirdim
Yine açık öğretimden anadolu üni.de turizm ve otelcilik okudum burda fazla seçenek yoktu diğerleri ilgilimi çekmedi
Bu sürede eşim Hiç desteklemediği için çocuklarla stajı yapamadım tr de 3 ay otelde yapmam gerekşyordu
Bütün dersleri verdim ama staj olmayınca diplomayı alamadım
Yinede ben hayalimi gerçekleştirmiş oldum ruhum tatmin oldu
Oysa okulu bıraktığım için hep bi pişmanlık vardı öncesinde
Yani seni mutlu edecek şeyin peşini bırakma derim
Hiç bi zaman Hiç bişey için geç değildir
benim onay verip vermemem gibi bişey olamazki tatlım
Hrrkesin içindrn ne geliyosa o konuyu yazsın
Seninkide gayet güzel
Deme kızzzz
O kadar almış olabilirmisin acaba
Ayy inş.değildir
Bu arada hedeflerde kötü durumdayım
Artıyım üstelik
Kız bn annemn evnden bile bu kadar artı gelmedm niye bu kadar çok artm cnmKilo bildirimi
Cuma:70.3
Ptesi:71.8
Buda güzel bişeyeşim destekler ama şöyle destekler üniversite İstanbul'da olmalı onun dışında sanmıyorum istemez zaten ilk evlendiğimiz sene son sınıf öğrencisiydim 1 sene ayrı kaldık oldukça zor oldu onun dışında destekleyecegine eminim
sen ne okuyodun cnmDünyaya 1 kere geliyoruz canm istediğin şey yapılamayacak birşy değil. ben şimdi dışardn bi daha okuyorum ama çocukla zor oluyormş.
valla sormadım cnm ama olsa bile adam gönderirmi beni otele :))Çok mu oldu abla staj yapabiliyo musn şu an
Fazla kilonun miktarına bağlı bence. kilo azsa hızlıca verilip korumaya geçilmeli eğer çoksa yavaş yavaş vermek daha mantıklı yoksa bıktırabilir sıkı diyet yapmkGÜNÜN KONUSU
Hanimlar sizce yavaş yavaş kararlı adımlarla kilo vermekmi yoksa hızlı kilo verip koruma süresini uzattıkça uzatmak mi kendinize bahşedilen inancı artırıp başarıyı sağlar??
Niye yollamıyoBuda güzel bişey
sen ne okuyodun cnm
Niye okuyodun :))
valla sormadım cnm ama olsa bile adam gönderirmi beni otele :))
Hevesim olsa başka bölümede giderim şimdi bikaç bölüm daha eklenmiş heralde önceden bi işletme muhasebecilik vardı hiç sevmem
GÜNÜN KONUSU
Hanimlar sizce yavaş yavaş kararlı adımlarla kilo vermekmi yoksa hızlı kilo verip koruma süresini uzattıkça uzatmak mi kendinize bahşedilen inancı artırıp başarıyı sağlar??
Fazla kilonun miktarına bağlı bence. kilo azsa hızlıca verilip korumaya geçilmeli eğer çoksa yavaş yavaş vermek daha mantıklı yoksa bıktırabilir sıkı diyet yapmk
canım bu kadar istiyorsan yolun açık olsun inşallah.Fen ve teknoloji öğretmeniyim canım eski degimle fen bilgisi bilmiyorum canım ya bakalım bir hazırlanayim gireyim kazanayimda puan iyi olduktan sonra bölüm kolay
Ay mefkusum olmasın o kadar oyyy düşünemiyorum.Tabi diyetisyenden de biraz disiplin olmalı
Aynı bizim burası gibi :))
Kilo insanda ne kadar özgüvrn eksikliğine yol açıyor
Bide millet olarak şekilci bi milletiz
İnsanları beyninden önce görünüşüyle yaryılıyoruz
Eşin desteklermi peki
Normalde bu yarının konusuydu ama....
Ara öğünlerde herkes fikrini söylediğine göre bugününde yapabiliriz
Yarının konusunu sen belirle cnm
Neden böyle oldu tatlım
Bide listedesin lütfen tikkatttt
Ben 1 haftada 5 Kilo alabildiğim için olabilirmi dedim :))
Senin daha yorgunlukta vardır cnm
Suyunu sporunu ihmal etme cumaya şişlik gider heralde
Bende üşendiğimden çoğu zaman poşet içiyom ama aslında diğer türlü içilmesi daha doğru
yavaş yavaş kararlı bir şekilde olmalı bence. Hızlı gidip hızlı gelmesi çok moral bozucu motivasyon düşürücü olabilir ki hızlı gitmesi için aç kalmak şart ve kişi tekrar aynı yoldan geçmek istemiyecektir diye düşünüyorum. İdeali istikrarlı bir şekilde gitsin yavaş gitsin.GÜNÜN KONUSU
napalım baby si okumak gibisi varmı.Bizim takımı okuma aşkı sardı
mantıklı :)Niye yollamıyoçok nezih oteller var.
Ben işimi çocukları seviyorm ama gıcık idareci ve velilerden bıktım. bu yüzdn kamu yönetimi okuyorum ilerde çok bunalırsam başka bakanlığa geçmk için.
Sonuc on numara sporda güzelSelam kizlar arkadasim gitti sporumu yaptim ole yaziyorum size dun aksamki kek bana 300 gram olarak dondu tabiki dune gore
Cuma 71 kiloydum bugun 70.500 ins. Cumaya daha iyi bir rakam gorurum
Aksam birazda bolgesel hreketler yapicam 30 dk bisiklet calistim 5 dk oturarak 25 dk ayakta
Afiyet olsun canım menu guzel. Sporda.(11:30)
1 kupa yeşil çay
(12:15)
2 kayısı kıvamında yumurta
3 çeri domates
20 Gr taze peynir
3 siyah zeytin
limonlu baharatlı dereotu, maydanoz
(14:30)
1 kupa karışık bitki çayı
(15:20)
2 minik hurma( zeytinden az büyüktü)
SPOR(15:30-16:30)
22 dk interval kondüsyon
38 dk plates
(17:15)
6 yk susuz kuru fasulye
4 yk kaşığı yoğurt
bol limonlu havuç ve pırasa salatası
SU:650 ml su
SPOR DAKİKASI : 60 dk
Su ikiyi geçer mutlaka kızlar
hayırdır neden yoksun misafirin mi var.Kizlar bu aralar pek girmiyirum guruba ama bu hafta motivasyonum yuksek cok sukur,bugun sabittim bakalim umarim guzel bir eksi gorurum.
Gecen hafta bayagi artiydim toparlayamadim ondan kimsenin motivasyonunu da etkilemek istemedimSonuc on numara sporda güzel
Afiyet olsun canım menu guzel. Sporda.
hayırdır neden yoksun misafirin mi var.
Evet abla tatlandırıcı varmışDediğin gibi cnm güzel bi gün boşa gitmiş
Ayvayı hiç duymamıştım
6 öğünmü 3 öğünmü o da başka bi tartışma
Leptin için öğün aralarının fazla olması gerekiyor
Diğer taraftan ara öğünlerin metoyu hızlandırdığı söyleniyor
Ben sadece kalori hesabına kesinlikle katılmıyorum
Yoksa günde sadece 2 paket çukulata yiyip 1200 calori alıp oturuyum çok beklerim kilo vermeyi
Ben tokkende yiyebildiğim için öyle diyorum canımcım
Ama haklısın artık demiyim Yoksa olumsuzu çağırıyorum hep
Ayyy Ben hiç açlık hissetmem zaten accık yedimmi hemen doyarım :)))
takımlara ilk girdiğin kilo geçerli cnm sen 66 la giriş yapmışın
Sağlıksız bi kahvaltı güzel öğlen
Akşamki salata dediğin salatalıksa az olmuş en azından bol salata olsaydı
Bide kome yi bilemedim
biran önce yapılsa cnm yoksa böyle aldımı verdimi bilmeden pek iyi olmaz
Hilal gece çocuk sık uyandığı için uykusuzluk çekiyomuş cnm
Düzene sokunca gelecem diyo
Ağrın olduğunda bikaç gün taksan iyi gelir heralde tatlım
Bazen benimde belim çok ağrıdığında giyordum
Bide doğru şekilde esneme hareketlerini yapabilsen iyi olur
poğaça dışında güzelde yumurta fazla olmuş yanında karbon da olduğu için
Şekersiz tavuk göğsü nasıl oluyormuş
Tatlandırıcımı var yoksa
Ayy bende ne zamandır şu filtre kahveyi unutuyorum almayı
Makinesini aldım daha 1 sefer kullanmadım
Elma portakaldan öncemi yenmeliymiş ben bunu duymamıştım :))
Sadece atıştırma ihtiyacı için o zaman yoksa zaten doyurmuyor
Kızlar bide havuç benim kafamı karıştırıyor
Ben geçen verdiğimde hiç yememiştim ama bu sıralar arada yiyorum salatanın içinde lahana yemediğim için yeşilliklerin içine havuç koyuyorum
Bide benim kangrubumada iyi geliyordu heralde
Biraz daha yazalımda yarın canın sıkılmasın
Tatlandırıcı varmış içindecanım uzun zaman sonra oldu küçük bir ödülle nefsimi köreltme babindan daha olursa taslayin beni
estg.canim. aslonda ertesi gün daha önemli benim biraz kacamagim oldu
bende bu tavuk göğsü nu merak ettim
ins bakalım tartı ne diyecek
misafir mi geliyor ne güzel gagalar yapmışsın birgun de bizim gurubu al kız dermisiz
ablacım bu alintiya cevap ilerde vereceğim sade 1 tane salata yedim
ben havuç çok rahat yiyorum çok da yaradığını düşünüyorum
Canım ben kendime 5 ay süre verdimYarin ki soru eger mefkus ablam onaylarsa acele mi oldu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?