Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizim takımı okuma aşkı sardı

Çok mu oldu abla staj yapabiliyo musn şu an

Buda güzel bişey

Dünyaya 1 kere geliyoruz canm istediğin şey yapılamayacak birşy değil. ben şimdi dışardn bi daha okuyorum ama çocukla zor oluyormş.
sen ne okuyodun cnm
Niye okuyodun :))

Çok mu oldu abla staj yapabiliyo musn şu an
valla sormadım cnm ama olsa bile adam gönderirmi beni otele :))
Hevesim olsa başka bölümede giderim şimdi bikaç bölüm daha eklenmiş heralde önceden bi işletme muhasebecilik vardı hiç sevmem

GÜNÜN KONUSU

Hanimlar sizce yavaş yavaş kararlı adımlarla kilo vermekmi yoksa hızlı kilo verip koruma süresini uzattıkça uzatmak mi kendinize bahşedilen inancı artırıp başarıyı sağlar??
Fazla kilonun miktarına bağlı bence. kilo azsa hızlıca verilip korumaya geçilmeli eğer çoksa yavaş yavaş vermek daha mantıklı yoksa bıktırabilir sıkı diyet yapmk

Niye yollamıyo çok nezih oteller var.

Ben işimi çocukları seviyorm ama gıcık idareci ve velilerden bıktım. bu yüzdn kamu yönetimi okuyorum ilerde çok bunalırsam başka bakanlığa geçmk için.

GÜNÜN KONUSU

Hanimlar sizce yavaş yavaş kararlı adımlarla kilo vermekmi yoksa hızlı kilo verip koruma süresini uzattıkça uzatmak mi kendinize bahşedilen inancı artırıp başarıyı sağlar??

yavaş yavaş sağlıklı ve kalıcı vermek mantıklı sağlık sorunları oluşmaması için ama hızlı verince motivasyon ve inanç kuvvetleniyor daha bir dikkatli oluyor insan hele bir de kıyafetler bol gelmeye başlayınca değmeyin keyfime

Fazla kilonun miktarına bağlı bence. kilo azsa hızlıca verilip korumaya geçilmeli eğer çoksa yavaş yavaş vermek daha mantıklı yoksa bıktırabilir sıkı diyet yapmk

evet bence de kilo fazla olunca hızlı vermekte problem

Fen ve teknoloji öğretmeniyim canım eski degimle fen bilgisi bilmiyorum canım ya bakalım bir hazırlanayim gireyim kazanayimda puan iyi olduktan sonra bölüm kolay
canım bu kadar istiyorsan yolun açık olsun inşallah.

Ay mefkusum olmasın o kadar oyyy düşünemiyorum.

GÜNÜN KONUSU

yavaş yavaş kararlı bir şekilde olmalı bence. Hızlı gidip hızlı gelmesi çok moral bozucu motivasyon düşürücü olabilir ki hızlı gitmesi için aç kalmak şart ve kişi tekrar aynı yoldan geçmek istemiyecektir diye düşünüyorum. İdeali istikrarlı bir şekilde gitsin yavaş gitsin.

Bizim takımı okuma aşkı sardı
napalım baby si okumak gibisi varmı.

Niye yollamıyo çok nezih oteller var.

Ben işimi çocukları seviyorm ama gıcık idareci ve velilerden bıktım. bu yüzdn kamu yönetimi okuyorum ilerde çok bunalırsam başka bakanlığa geçmk için.
mantıklı :)

Selam kizlar arkadasim gitti sporumu yaptim ole yaziyorum size dun aksamki kek bana 300 gram olarak dondu tabiki dune gore

Cuma 71 kiloydum bugun 70.500 ins. Cumaya daha iyi bir rakam gorurum
Aksam birazda bolgesel hreketler yapicam 30 dk bisiklet calistim 5 dk oturarak 25 dk ayakta

(11:30)
1 kupa yeşil çay

(12:15)
2 kayısı kıvamında yumurta
3 çeri domates
20 Gr taze peynir
3 siyah zeytin
limonlu baharatlı dereotu, maydanoz

(14:30)
1 kupa karışık bitki çayı

(15:20)
2 minik hurma( zeytinden az büyüktü)

SPOR(15:30-16:30)
22 dk interval kondüsyon
38 dk plates

(17:15)
6 yk susuz kuru fasulye
4 yk kaşığı yoğurt
bol limonlu havuç ve pırasa salatası

SU:650 ml su
SPOR DAKİKASI : 60 dk

Su ikiyi geçer mutlaka kızlar

Sonuc on numara sporda güzel

Afiyet olsun canım menu guzel. Sporda.

Kizlar bu aralar pek girmiyirum guruba ama bu hafta motivasyonum yuksek cok sukur,bugun sabittim bakalim umarim guzel bir eksi gorurum.
hayırdır neden yoksun misafirin mi var.

Menüm

Kahvaltı 9:00
1 haş yumurta
2 kaşık lor
Maydanoz,roka
1 dlm tb ekmek

Öğle 12:45
2 tane kanat ızgara
Salata
1 bardak ayran

Ara 16:00
1 elma

Akşam 18:00
5 kaşık kıymalı ıspanak yemeği
1 kaseyoğurt
Salata
1 dlm tb ekmek

Ara 20:00
1 dlm ananas, 2 kaşık yoğurt üzerine tarçın

2 lit su
Spor henüz yok başım çok ağrıyor ilaç aldım geçince yüriycem

Kizlar menum

Sabah:08.00 bir has yum,1 kk peynir,7 yesil zeytin,bir dilim tb ekmegi ve yesil cay.

Ogle:12.15 bir kase yayla corbasi.

Ara ogun bir avuc ici kadar 15 tane kadar antep fistigi.

Aksam:17.30 bir tabak kavurmali ispanak,bir kase yogurt ve yarim dilim tb ekmegi

2 litre su 3 mil leslie yapmayi dusunuyorum.

Evet abla tatlandırıcı varmış

Tatlandırıcı varmış içinde

Canım ben kendime 5 ay süre verdim
Mayıs ayına kadar 15 kil vereceğim inşallah
Yavaş ve emin adımlarla kalıcı kil vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…