- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.401
Günde 1 fincan içiyorum o da etkili oluyor.Nasıl degiştircem bilmiyorum hiçYeşil çay günde en fazla 2 fincan öneriliyor gerçekten çok etkili..Ben oraya öğünlerd e değişiklik yap yazacaktım da klavye hatası oldu öğle ve akşam öğünlerinde değişiklik yapmak gibi
Bacım spor yapmadan olmuyor sıkılaşmak için spor şartKızlar menüler güzel afiyet olsun mervecim Sporu çok yapirsen beni uzirsen
fulyam güzel olmuşsabah 08.40
1 yumurta
1,5 dilim peynir
5 zeytin
1/5 avakado
domates biber
1 tk şekersiz chialı reçel
öğlen 13.10
3 fırında mezgit balığı
3 yk kadar biberli istiridye mantarı (az yağda)
domates
ara 16.00
2 yk quark
3 dilim ayva
akşam 19.00
4 yk kıymalı pazı yemeği
2 kepçe yoğurt çorbası
2 yk sarımsaklı yoğurt
10 antep fıstık
ara 19.30
3 dilim armut
3 lt su
öğlen 30 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam 1,5 mil leslie
Bende suyu 2 ye tamamlicam diye fazla bitki çayı icemiyorum yaGünde 1 fincan içiyorum o da etkili oluyor.Nasıl degiştircem bilmiyorum hiç
Süpersin şekerim :)))) Bende 3 mil tamamladımKızlar menüme ek 45 dk daha spor yapıldı su 2 lt oldu bı fincan filtre kahve icildi yarı yarıya sütle yaptımEki Görüntüle 1940532 Eki Görüntüle 1940534
Spor aşkınaSüpersin şekerim :)))) Bende 3 mil tamamladım
Evet ama ağlaya ağlaya içiyorum :) Kolayca ödem yapıyorum bende yalnız Yeşilçay içiyorum bergamotlu başka bişey içemiyorumBende suyu 2 ye tamamlicam diye fazla bitki çayı icemiyorum ya
Süper olmuş Can'ım akşamki fasülye etkiler mi bilmem ama Sporla gider nasılsa hepsi(11:30)
1 kupa yeşil çay
(12:15)
2 kayısı kıvamında yumurta
3 çeri domates
20 Gr taze peynir
3 siyah zeytin
limonlu baharatlı dereotu, maydanoz
(14:30)
1 kupa karışık bitki çayı
(15:20)
2 minik hurma( zeytinden az büyüktü)
SPOR(15:30-16:30)
22 dk interval kondüsyon
38 dk plates
(17:15)
6 yk susuz kuru fasulye
4 yk kaşığı yoğurt
bol limonlu havuç ve pırasa salatası
SU:650 ml su
SPOR DAKİKASI : 60 dk
Su ikiyi geçer mutlaka kızlar
Afiyet olsun Can'ım hem de geçmiş olsun aynı agrı bende de oldu bugün gözlerim agrıyor.Menüm
Kahvaltı 9:00
1 haş yumurta
2 kaşık lor
Maydanoz,roka
1 dlm tb ekmek
Öğle 12:45
2 tane kanat ızgara
Salata
1 bardak ayran
Ara 16:00
1 elma
Akşam 18:00
5 kaşık kıymalı ıspanak yemeği
1 kaseyoğurt
Salata
1 dlm tb ekmek
Ara 20:00
1 dlm ananas, 2 kaşık yoğurt üzerine tarçın
2 lit su
Spor henüz yok başım çok ağrıyor ilaç aldım geçince yüriycem
Beni pek etkilemiyor canım uzun zamandır bakliyat yemedim gibi geldi dedim değişiklik olsun meto sasirsinSüper olmuş Can'ım akşamki fasülye etkiler mi bilmem ama Sporla gider nasılsa hepsi
E iyi olmuş ben de yiyordum arada ama bıraktım.Çok da seviyorum :) Yarın bende mi yapsam napsamBeni pek etkilemiyor canım uzun zamandır bakliyat yemedim gibi geldi dedim değişiklik olsun meto sasirsin
Şişkinlik yapmiyorsa yapabilirsin canım ben baya olmuştu yememeliydim eşim istedi diye yaptımE iyi olmuş ben de yiyordum arada ama bıraktım.Çok da seviyorum :) Yarın bende mi yapsam napsam
Benimkide tam tersi istemiyor.Kızartma olacak hep :) Ne yapacağımı şaşırıyorumŞişkinlik yapmiyorsa yapabilirsin canım ben baya olmuştu yememeliydim eşim istedi diye yaptım
Ben nohutu çok severim oda onu sevmez maalesef eşim çok yemek seçiyor yaBenimkide tam tersi istemiyor.Kızartma olacak hep :) Ne yapacağımı şaşırıyorum
Zaten o bozuyordu bizim beslenme şeklimizi.Şimdi ayrı menü hazırlıyorum kendime öyle oturdu rayınaBen nohutu çok severim oda onu sevmez maalesef eşim çok yemek seçiyor ya
Afiyet olsun canımSelam herkesee
Nasılsınız kızlar komşularım misafirliğe geldi az önce kalktılar,kızımın uyku düzeni de bozuldu 2 ye kadar ayaktayz en az.
Menüm
08.00
2 lokma ekmek
1 yk ıspanak
11.00
1 avuç kuru üzüm
14.30
1 d tbe
2 halka sucuk (fabrikasyon değil)
1 yk lor
5 zeytin
18.00
1 b süt
1 avuç kadar yer elması
Su 1
Spor yok yorgunm kızlarr
sorma bende öyle yapmaya gayret ediyorum mesai kaldığı zamanlarda yemekler uzun durmuyor mecbur yiyorum bazen ona yaptıklarımdanZaten o bozuyordu bizim beslenme şeklimizi.Şimdi ayrı menü hazırlıyorum kendime öyle oturdu rayına
benimde gönlümün sultanı 63 lakin şu sıra buna enerjim yok gibi, spor yapıcam haftada 3gün salonda onun etkisi olur inmeme inşallahDiyet lafını çok kullanma evde canım senin kocaya ters tepiyor anlaşılan
Bende uykusuzken uyumakta çok zorlanıyorum
VE BİR ortak yön daha bende dışarda kendimi çok iyi tutuyorum ama evde çok zorlanıyorum
Tabiki daha dikkatli olurum listeye girdiğimde daha iyi hissedeceğim inşallah şimdilik gidişatım nasıl sence umarım yetersiz değildir çünkü katılım yönünden elimden geleni yapıyorum
Ben akşam meyve yemeği pek tercih etmiyorum ama yediğim zamanlar da kilo verdim açıkçası benimde kafam karışık bu konuda
Çok geçmiş olsun fikrimi söyleyebilir miyim bence 63 e insen 64 e çıktıkça geri vermeye çalışsan daha iyi olacak 64 ten 65 e çıkınca da moralin bozulmaz böylece
Yaa @mefkurem harikasın takımda gelişin hemen hissediliyor dalga dalga motivasyon pozitif enerji yayıyorsuninsanı şöyle silkeleyip kendine getirmene bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?