Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabahla öğlen yer değiştirmiş gibi ama iyi

yok uzun değil cnm kısalardan

bence gayet iyi cnm

kendi tartim da tartılıcam çarşamba alın dediler servisten.

inşallah memnun kalırsın.

Afiyet olsun canım. Neden acıktın akşam az olmuş ondan sanırım.

Bence de yoğurt birsey yapmıyor gittiğimiz bazı balık restoranları Yoğurdun üstüne bal döküp getiriyor tatlı olarak. Balık bayatsa tehlikeliymis tazeliginden eminsek yoğurt tüketilebilir.[/QUOTE]

biliyorum cnm ama nefis iste

gayet iyi sultanım

evde pek açlık ataklarım olmuyo abla ya çalışıyorken daha çok oluyo nedense

teşekkür ederim ablam, beni anca çalışma paklar yoksa bitmez bu misafir :) misal yarında akraba günüm var:)

O zaman ben de yiyebilirim ama ikisi Yanyana sanki pek hoş olmayacak gibi :)

Yani hoşuna gidecek şekilde tüket tabi şart de değil ama sebzeli kaşarlı fırında balık çok lezzetli oluyor mesela. Ton balıklı salatanın yanın içinde beyaz peyniri seviyorum önceki gün peynirli yedim diye acıkmamıştım dün acıktım

Evet azıcık ilginç sabah öğle yer değiştirmiş akşam yer elması yenmiş ilginç değil mi kız :)

Sabah öğle akşam et var tam bana göre :) afiyet olsun mefkuremmmm

sahgull canım benim insanların Başını ağrıtacak kadar canını sıkmasına izin verme kimse değmiyor.. Yazık değil mi başına, aklına, hayatına.. kimse için üzme kendini.

Evet canım yemek kültürümüzü değiştirmeliyiz
Diğer özellikle Avrupa kültüründe günlük alışveriş yapılıyor biz meyveyi kilolarla alıyoruz bi daha evden çıkmayalım diye onlarda ise sayıyla
hareket etmek için her yere bisikletle gidiyorlar biz arabayla bagajı tıka basa doldur 1 hafta evden çıkmayalım genel olarak bu şekilde alışmışız

Günaydınnnn canlar

ablam valla süpersin anladın evet ya iş yerinde iyce sinirlerim bozulmaya başladı
hatır gönül işleri olmasa bugun bırakıcamda okullar kapanana kadar idare ediyorum işte
Hatır gönül için işmi olur tatlım
Eğer maddi olarak bi zorunluluğun yoksa kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin

GÜNÜN KONUSU!!!!

- kacimiz beyin obezi
- kilolu bir yaşantıdan sonra zayıflayıp neden o kilolara geri dönüyoruz
- dur diyemedigimiz ne
-ruhumuzun açlığını neden mutfakta doyuruyoruz
Bütün bunların önüne nasıl gecebiliriz

Birazdan tartıda belli olur ablam
günaydınnn
ben kahvaltımı yapıyorum
sonra geçmişe bakayım
akşam bi duş aldım ağrı kesici içtim yattım çok şükür iyiyim ama spor yapamadım
Çok geçmiş olsun günaydın
günaydın

kızlar gündüz çok yoğundum giremedim. ben de +1.2 maalesef. ama reglim de var.
Regl olunca + mı çıkıyorsunuz neden böyle acaba
ben de 1-2 kilo gider bu cuma bakalım kaç çıkacağım süpriz olsun bana

dolu dolu bir menü kalori toplamın uygunsa çok da sağlıklı görünüyor 10 değilde 5 tane yeseydin keşke fıstığı

selam kızlar bugün dışarda işlerim vardı akşamda misafir bu sıralar bu tempo böyle gidecek gibi
ama kendime ciciler aldım biraz neşem geldi hemde s ve m beden

maşallah sana darısı başımıza

Terapiyle
diyetisyene değilde psikoloğa mı gidilse diye düşünüyorum bazen

Ben geçenlerde psikoloğa gittim bana diyet yapmamı ve süt iznini kısa kesip işe başlamamı önerdi çok faydalı oldu benim için moral olarak bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum endokrin + psikolog ama bizimkilerden bana sıra gelmiyor bu ara iş yerinde de sıkıntı oluyor.

Allah kalbimizi faydalı ve bizi mutlu edecek şeylerle doldursun bende 20 li yaşlardayken çok umutluydum hayattan enerjim bir ara çok iyiydi nirvanadaydı resmen bütün maddi ve manevi olumsuzluklara rağmen umutluydum hayattan sonra bir katil beni zirveden aşağı attı o kızı komaya soktu ve hala bitkisel hayatta ve onu uyandıracak bir umut ışığı arıyor inşallah bir gün bulurum
o zamanlar yemek yemek sadece ihtiyaç içindi şimdiki gibi hayallerimi doldurmuyor.

öffff neyse işte ben şimdi eski bedenimi ruhumu uyandırmaya çalışıyorum ve bunu tek başıma yapıcam ne olursa olsun

muskacım bir diyet listesi uygulasana kendine ben bugünden itibaren kararlıyım kendime diyet listesi uygulayacağım evde de şaşmayacağım beğenmeyen kalksın kendine yemek yapsın rakiben olarak söylüyorum beraber kolkola kurtulalaım bu yağlardan söylemesi bile iğrenç ve ben bununla 8 senedir yaşıyorum.

tabiki dengeli olmak en iyisi ama haftada 1,5-2 arası eksilse ayda 6-8 kilo yapar daha iyi motive oluyor insan ara öğünler konusunda da haklısın ara öğün olmayınca insan sofrada kendini kaybediyor.

bu arada herkese tünaydın dünkü menüm
sabah yok
ara yok
işe gelene kadar bir şey yiyemedim

öğle 1 tb mantarlı sote
1 dilim ekmek
salata

ara elma

akşam kuru fasulye 6 kaşık kadar
1 dilim ekmek

portakal

su 2,5 ltre
spor yok

benim ki troitten kaynaklandı beyin obezi değilim çok şükür ama yine de kiloluyum benim bir görümcem var lokmaları bazan parmağıyla bastıra bastıra ağzına sokuyor Allah korusun işte beyin obezi o söyleyince de daha bir inatla yiyiyor
zayıflarken sadece diyet yapıyoruz bunu bir yaşam tarzı haline getirmiyoruz bu yüzden kilo alıyoruz.
benim dur diyemediğim mayalı börek türleri ve çikolatalı pastalar
ruhumuzun aç olduğunu farketmediğimiz için midemiz aç sanıyoruz da ondan ayırt edemiyoruz bir türlü birşeyler aranıp duruyoruz halbuki o arayan kalbimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…