Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim kilo almam lisede depresyon ilaçları kullanmamla başladı tabi daha sonra kilo alınca da kendime kizdikca yedim mutsuz oldukça daha çok yedim önünü alamadığım bir kilo artışı oldu çıktı uzun süre hiç cabalamadim kilo vermek için 2013 te karar verdim ve başladım 103 kiloyla şimdiki aklım olsa kendime bu kötülüğü yapmazdım annemler yapma etme dedikçe onlara kızdım beni sevmediklerini düşündüm aptal kafam iş beyinde bitiyor evet ilk kilo almam da ilaçlar etkili oldu ama devamını ben getirdim

He şuan da zaman zaman çok zorlanıyorum hatta ağladığım bile oluyor sürekli dikkat etmek belli bir saat sonrası yememek hergin spor yapmak istemiyor mesela canım şuan sevmediğim şeyleri yiyorum mesela ben ömrümde kereviz, dereotu, roka ,maydanoz. Tarzı şeyler yiyemezdim ama sırf sağlıklı diye yiyorum tarçını hala kullanamıyorum kendimi bazen kilo vermek için çabalarken tükenmiş olarak buluyorum

Menümü yazayım benim yemek işim bitti

Sabah 8.45
1 haş yumurta 1 dilim t buğday ekmek
2 zeytin 1 kk süzme peynir

Öğle 12.20
Et haşlama yağsız
1 dilim lavaş
Yoğurt

Ara 15
5-6 kuru üzüm
10-12 çekirdek

Akşam 17
1 tabak Etli türlü
1 dilim lavaş
Ayran

Artık bu saatten sonra su çay yeşil çay ayran ve sütlü kahve içerim. Böyle sayınca ne kadar da çok oldu

kendi tartim da tartılıcam çarşamba alın dediler servisten.

inşallah memnun kalırsın.

Afiyet olsun canım. Neden acıktın akşam az olmuş ondan sanırım.

Bence de yoğurt birsey yapmıyor gittiğimiz bazı balık restoranları Yoğurdun üstüne bal döküp getiriyor tatlı olarak. Balık bayatsa tehlikeliymis tazeliginden eminsek yoğurt tüketilebilir.[/QUOTE]

evet evet hemde has neredeler

bu sorular cok fazla kaliteli düşünüp yazayım

Çok doğru ablacım bende katılıyorum

ablacım sanki beni anlatmışsın bende bilahare düşünüp cevap vereyim

Kizlar bugun yine batirdim menumu

Sabah:09.00 bir bucuk dilim tb ekmegi,1 haslanmis yum,1 kk peynir,6 yesil zeytin ve yesil cay.

Ogle:14.30 bir tabak cigkofte

Esimin arkadasi yapmis esim de bensiz yemek istemedigi icin eve getirdi beraber yedik

2 litre su,1 saat kosu bandinda yuruyus.

Çok ilginçmiş. vereblsem kiloları 2 sene de koruma dönemi mi ya aa

bende de aynı şekilde güzelim
Aslında biçok sebzeyi sevdiğim için değil sadece sağlıklı zayıflama yardımcı diye yiyorum
Normalde dereto roka vs.ağzıma koymazdım
Ama o küçük beden elbiseleri giydiğinde bütün emeklerinin boşa gitmediğini herşeye değdini göreceksin

tatlım lavaş derken bildiğimiz yuvarlak beyaz undan olan değilmi

Öğlen akşam güzel fıstık
güzelim yesen bile 1 tabak yemene gerek yoktuki

Su ve spor yok mu canm güzel menü

Bnce menü fena değil tabağın küçükse ve kıymyla yapıldıysa çiğköfte

Bugün ne kadar az yemişsin afiyet olsun erken kalkmayı alışkanlık haline getirmek lazım canım ben uyanıyorum da çocuklar okula gidince bir daha uyuyayım diyorum bazen saat 11 oluyor gün ölüyor o saatlerde metabolizma daha hızlı halbuki
Yarıyıl tatilinde ne yapacağız bakalım

En fazla 4 5 taneyi bol marul maydanoz limonla iyiydi çok olmamıştı r inşallah tabağın büyüklüğü de önemli tabi

Evet mefkuremm Lavaş beyaz undan yapılmış köy lavaş ı ekmeğim bittiği ve çok aç olduğum için mecburen 1 dilim ekmek büyüklüğünde yedim eşimden istedim ama hiç umutlu değilim geleceğinden olmazsa yarın yulaf kepeğiyle ekmek yapayım

Hayırlı akşamlar hepinize
Bugün salonda @ayulduzz ile nihai kavuşmamızı yaşadık
Salona girdim direk kırmızı tişörtlü bayanın yanına gittim ve Dilek hanım! Dedim kadın bana ne dileği diye bi bakış attı ben şok tabi
Sonra arkadan birisi yasemin hanımmm dedi
Anaaa bi baktım zayıf ince bi hatun herkes bize bakıyor biz sarıldık kırkyıllık dost gibi sohbete koyulduk
Çok tatlısın canım ayrıca Hanımlar ben dileği gördüm gram fazlası Yok bence çok güzel gözüküyordu bende onun gibi olmak istiyorum iradesi müthiş 3 ayda istediğim hedefe ulaşmış maşallah diyorum

Menümü yazayım ezber yapacam bu akşam
Sabah 9:30
3 çatal kadar peynir
2 ince dilimle omlet
1 dilim tb ekmeği
Çay

Öğlen 13.45
3 kaşık haşlama 1 küçük parça bitter

Akşam 18:30
3 kaşık mantar sote
3 kaşık patlıcan biber sote
1 kase yoğurt
1 kase salata
Su 2 litreyi geçti
Aralarda filtre kahve bitki çayı
Yatmadan zencefil zerdeçal tarçınlı süt
Spor 45 dk plates

Tabak malesef cok da kucuk degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…