Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu sorularin cevaplarini sorgularsak neden kilo aldigimizi veya neden cok yemek yeme ihtiyacimizin oldugunuda ogrenmis oluruz.

Kendi adima cevaplayacak olursam, eskiden beri kilolu degilim son 2 yildir boyleyim, sanirim bulundugum yerden memnun degilim,cunku dag basinda yatili okul yapmislar ilce disinda ve issiz bir yer,hareket olanagim sifir denilecek kadar az,arkadas cevremde yok gibi bu sebeplerden dolayi sanirim kendimi yemege verip daha cok mutsuz oluyorum kisir dongu yani.mutsuz oldugum icin yiyorum,yedigim icin mutsuz oluyorum

Seni anlıyorm bnde çok kısır döngülere girdim

Evet benim görmedin sanırım sen beni hiç :)[/QUOTE] maşallah tatlım yeni gördüm

çokta yabancı değildi canim

ablam valla süpersin anladın evet ya iş yerinde iyce sinirlerim bozulmaya başladı
hatır gönül işleri olmasa bugun bırakıcamda okullar kapanana kadar idare ediyorum işte
Yaza kadar mı canım
BMI degerim obezdi valla
Kızlar iyi bir diyetisyen buldum özel çalışıyor. yarın akşam altıda randevum var bugünde kan tahlili yaptırıcam
hadi hakkında hayırlısı bu defa gideceğim de daha uygun 60 ilk muayene + kan testi var o ne kadar bilmiyorum gidince göreceğiz sonra her seansı 40tl aylık 120ye geliyor galiba kan hariç

North River
Benmki kan testi yapmıyo hastanede yaptırıcam. 3 seans aylık 100 tl benmkide. facede zayıflamış baya kişiyle fotoları var
Benim diğer gittiğimde yapmamıştı ben kendim istemiştim bu direk kendi talep etti randevu alırken bende inusilin direnci var onun için bakması iyi

Ben beyin obeziyim. Duygusal açlığa girdiğimde zamanlarda doyma hissi yok iştahsızlık yok tabak ölçüsü yok sınırsız yiyelibilirim..
Yemezsem yemem yalnız da olsam misafirim gelsin açık büfenin ortasına düşeyim özel gün olsa umrumda olmaz yemem dedim mi yemem kimse aklımı çelemez
BENden başka
Moral bozukluğu güven kaybı kendimi boşlukta hissettiğim gibi mutfağa koşuyorum ama nasıl yeme durdurabilene aşk olsun
Battı balık yan gider misali bir kere yediğimiz zaman arkasını toplamadan ilerliyoruz Mefkurem in dediği gibi U dönüşü yapabilmek önemli

Tatlım eğer yaşadığımız hayatı değiştirmek gibi bi şansımız yoksa sahip olduğumuz iyi şeylerle mutlu olmayı öğrenmemiz lazım
Yoksa hayat şöyle yada böyle geçiyor
Niye kendimize zehir ederek yaşayalımki

sabah olmaması iyi değil cnm meton öğlen çalışmaya başlamış
Çantanda mutlaka kuruyemiş kurumeyve gibi şeyler bulundur
Akşamda kurunun yanında salata yoğurt daha iyi olurmuş

Kızlar iyi bir diyetisyen buldum özel çalışıyor. yarın akşam altıda randevum var bugünde kan tahlili yaptırıcam
Hadi hayırlısı cnm inş.memnun kalırsın
Fasulye şişlik yapmamış ama yaramamista hala sabittim ben ya su 3 gün çok dikkatli olmam lazim
Aslında kuru yeneceksede öğlen yemek daha doğru
bu arada şekersiz çay da fena değilmiş
zamanla hiç şekerli içemezsin cnm. Bak ben okadar tatlı hastasıyım ama çayı kahveyi şekerli içemem

Görümcen kilolumu
Sadece mutfağın önünden geçmekle kalmayıp dolapları boşalltığımız için olabilirmi acaba :))

bu kısır döngüyü değiştirmek sadece kendi elimizde cnm

Haklısın abla geç kalktığım için bütün düzenimde alt üst oluyor bu aralar bir haksızlıklar yorgunluk uykumu alamıyorum bir türlü

Ben tam anlamiyla beyin obeziyim cunku elim bos kaldikca yemek yemek istiyorum elimde bi fıstık bi elma ne biliyim illa bisryler bulunur oldum olasi kiloluydum aslibda unv basladigimda ideal kilomdaydim ama ilk yilimda on kilo aldim ve bu hep artti hic eksilmedi sıkıntı yapmadim hic siki bir vucuda sahiptim 65 kiloda 38 beden giyebiliyordum ki hala 158boy 76 kiloyla 44 beden giyebiliyodum ama dogumlardan sonra vucut sekli bozuldu daha kotu gorunmeye bel cevresibr silindir oturmus gibi oldu gordukce sinirim bozuluyor ama tokken cok kararli oluyorum verurim deyip kendime guvensemde yemege oturunca unutuyorum yiyip sisince aklim basima geliyor bu ara oldugu gibi yine bi kisir dongu içine gitdjm girdim aslında karar verince yapan bi kişiliğim var ama iki yildir evdeyim calismiyorum oglumun problemleri ailevi sikintilar cok artmasafa vermeme engel oldu inanmayacaksinjz ama biseyler yemeyince canim sikiliyor spor isini bi tutturamafim o yüzden sayiyorum yerimde karar vermek degil devam ettirmek sıkıntı napacam onuda bilmiyorum ikinci dönem artik basliycam calismaya benim icin bi milat
Olur ins da belki on senedir goremefigim 68 i 65 i artik gorurum diye umut ediyorum
hadi hayırlı oldun senin icin

Güzelim benimde hiç boş durmaz boğazım o yüzden sürekli bişeyler içiyorum
Bitki çayları kahve vs.sende onu denesen

Tek başına değilsin canım
Seninle aynı mücadeleyi veren bizler varız hepi birlikte başaracağız

Kızlar önce dünkü konu için yorumumu yapayım
Çoğunuz yavaş yavaş verilmeli demiş
Ben aksini düşünüyorum
Ama bu demek değilki şok diyetler havada uçuşsun sağlıksız beslenme olsun
Yoksa herşeyden yiyimde az az gitsin düşüncesinide kabullenmiyorum
Bence özellikle fazla kilosu olanların işi çok daha sıkı tutup kaçamaksız disiplinle devam etmeleri gerekirki verme süresi uzayıp sabırları tükenip vaz geçmesinler
Zaten sağlıklı beslenmeyle kaçamaksız ayda 4-5 kilo verilmesi gayet normal. Sallayarak niye 1-2 kilo versinki
O zaman hedefe ulaşma süresi çok çok uzayacak muhtemelen vazgeçilecek

Bugünkü konumuza gelirsek...
Ben kendi adıma düşünüyorum
Acaba benimki duygusal açlıkmı diye
Ama Benim yemem duygu değişimlerine göre farklılık göstermiyor.
Ben yemeyi seviyorum ve az la tatmin olmuyorum. Bunun altında psikolojik bi sorun varmı bilmiyorum
Çevremdekilere bakıyorum mesela tabağının yarısını yiyip doydum diye bırakıyor yada pastanın yarısını yiyor
Bendeyse tok bile olsam sevdiğim bişeyi çatlayıncaya kadar yiyorum
Ve sağlıklı şeyler dışındaki herşeyi çok seviyorum
Benim hatam heralde hep yarın devam ederim demek oluyor. Sanki bidaha hiç yemicekmişim gibi... O gün ne bulursam götürüyom
Çünkü Ben senelerce YARIN diyete başladım
Ama o yarınlar gelmedi
Bu konuya bikaç gündür daha fazla kafa yoruyom
Tekrar almamak için ne yapmayılım
Benim düşüncem diyet yapmamam lazım
Yani yarın diyete devam ederim düşüncesi olmasınki beynim kıtlığa girmesin
Mesela bi ara waffel bağımlılığım vardı
Bisküvi gibi içi ballı. Pakette 10 -12tane var ve çok kalorili 2000 kalori
Ben 1 paketi o gün yiyip bitireyimki yarın yemeyim diye düşünüyodum
Halbuki günde 1 tanesini yesem sonraki günler istersem yine yerim diye düşünsem bana zararı olmıcaktı

Bunu yapabilekmiyim bilmiyorum ben bu pis boğazımı nasıl durduracam
Bu konuda ümüdim var diyemiyorum
Çünkü geçen sefer gerçekten çok emek verdim hayallerimde olmayan kiloya düştüm asla geri almam diyodum ama aldım

Ben o mantikla diyet yapinca ucu cok kacio o nedenle bende karsiyim abla o sekilde verilmio ilk diyet tecrubemdede o kafadaydim ve belkide 2 ayimi cope attim o nedenle sifir kacamaksiz benim takip ettigim bir kadin var o dio ki ben zaten yillarca bunu yedim tadini biliyorum ucundan baksam nolcak yada simdiy3 kadar ne oldu beni mutlu eden kucum bedenler bi parca kizartma degil diyip beynen telkin edio kendini

Kizlar isten ciktim baktim otobusumun gelmesine yarim saat var duraga kadar yurudum aksamda bisimlet cevirirm ama reglime 2 gun.var sisiyorum devamli umarim.baska bisi yoktur

Bende öyle düşünüyorum
2-3 kş bişeyden yesem ne olur yemesem ne olur
Benim kilo vermeme yardımcı olacakmı

Bu az az yeme uygulaması koruma döneminde uygulanır

Kizlar isten ciktim baktim otobusumun gelmesine yarim saat var duraga kadar yurudum aksamda bisimlet cevirirm ama reglime 2 gun.var sisiyorum devamli umarim.baska bisi yoktur
Öyle bi risk varmı da

çok doğru söylüyorsun

Eğer disiplinle devam edilirse kilo bi şekilde veriliyor
Ama koruma gerçekten daha zor
Herşeyden önce insanda nasıl olsa verebilirim düşüncesi oluyor
Ama ipin ucunu bi bırakıncada yakalaması zor oluyor
Nasıl kilo verilirse verilsin koruma uygulamadıktan sonra geri almaya mahkumuz
Çünkü kilo alırken yağ hücreleri bölünerek çoğalıyor kilo verince yok olmuyolar sadece küçülüyolar. Herdaim genişlemek için hazırolda bekliyolar
Tv de bi dr söylemişti
İnsanın midesi 2 senede küçülüyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…