Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilona göre az değilmi canım yediğin

Bende öyle düşünüyorum
2-3 kş bişeyden yesem ne olur yemesem ne olur
Benim kilo vermeme yardımcı olacakmı

Bu az az yeme uygulaması koruma döneminde uygulanır

Öyle bi risk varmı da

Umarim yoktur abla

Lavaslar gozume batti sadece

Gayet iyi cnm

Cigkofte zararli degil ama sen biraz abartmissi cnm cig bulgur sislik yapar umarim.tartiya fazla yansimz

Gayet iyi cnm

Sabah 08.30
1 haslanmis yumurta
3 kasik kuru patlican biber kavurmasi
Domates
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 12.30
1 kase mercimek corba
5 yk tavuk sote

Ara 15.00
1 kuru incir

Aksam 18.30
4 yk ispanak
1 tane julian dogranmis izgara gogus
Salata

2.5 litre su
30.dk.yuruyus
30 dk bisiklet

Hanimlar soruma şahsi cevabim

Karşımızda çok değerli bir Elmas
düşünelim yada herhangi bir nesne
onu almak için ne kadar çok arzuluyorsak o nisbette hızlı koşarız degilmi
Pekiiii aldık diyelimmm

Asil iş bundan sonra başlamıyor mu ne kadar muhafaza edebilecegimiz

Yavaş kiloyla sindire sindire verenlerin ilerde hata yapmama garantisi varmı? tabiki de yok. işler uzadıkça motive inancda düşüp çaresizliği kabullenmisler oldukça çok degil mi

bu soruda fikrime katılır katilmazsiniz yorumlariniz zayıflamayi ne ölçüde isteyip istemediğimizi gösteriyor.

Asil zor olan hayatimiz boyunca nasıl muhafaza edebilecegimiz

1 ruhu terbiye etmek için çok okumalı zevk alacağı farklı şeyler keşfetmeli çünkü imkansız diye gordugumuz seyler belki keşfedilmemiş seylerdir

2 yanlışlara karşı dengeleme yi öğrenmek

Ay ne güzel ya

Ay abl inşallah iki gündür eşime diyorum ki ben kilo vermeye çalışmaktan çok sıkıldım yazık oda hemen verme o zaman niye üzüyorsun kendini diyor bende tabi direk hayır vericem modundayim ama harbiden şu iki gündür spor ve ne yesem durumu sıkmaya başladı nazara geldim sanırım ama yılmak yok hedefe ulaşana kadar istesemde istemesemde devam pes etmek yok
Canım valla 2 gün erken kalksam 3 . Gün kalkamıyorum sanırım gece çok uyabdigum için uykumu alamiyirum Hal öyle olunca da erken uyanmak zulüm oluyor
Afiyet olsun canım
Kilona göre az değilmi canım yediğin
yoğurt baya tok tutuyor canım suana kadar açıkmadim

baci çok az olmamismi yani benim açımdan

ay ne güzel bende karşılaşmak isterdim aslında evimde ağırlamak uzun zamandır tanisikligimiz var hele toplanın gelin bize bacılar

Çok güzel afiyet olsun

süper olmuş canım

Hanimlar

Zayiflama sürecinde başarısız olduğumuzda farklı yollar ararariz ve bu sefer olacak diye bir ümitle sarılırız ya sonrası cogunlukla hüsrannnn belkide hepp

Aslında en büyük başarı içimizde inancımızda enerjimizde bunu yakalarsak nerde olursak olalım inşallah başarı bizimle olacaktir

Ben beyin obezi olduğumu düşünmüyorum.Malesef tiroitten ve PKo dan dolayı kolay kilo alıp zor kilo veriyordum.Karbonhidrat ve şekerin zararlı olduğunu bilmiyordum bu hastalık için o yüzden en fazla 70 kiloya gelmiştim ilk kez, evlendikten sonra..4 aydır da ilk defa diyet yapıyorum geri aldığım kilo en gazla 200 gr oldu onun haricinde kilo verip alma gibi durumlarım olmadı hiç.Çünkü hiç diyet yapmamıştım.Yalnız çok huzurlu ve mutlu olduğum Zaman'larda herşeyi yerdim gece gündüz,kilo almama etken bu oldu hep.Su günde 1 bardak zor içerdim,yanlış beslenirdim.Yeni yeni öğrendim ne sağlıklı ne sağlıksız..4 5 aydır istikrarlı devam ediyorum.Çünkü aynada tekrar o görüntümü görmek istemiyorum,hiçbirşey yakışmıyordu,Çekici olmaktan ziyade sevimli görünüyordum...Evlenince mecbur olduğumu anladım.Şuan eşim kilo aldı biraz o benim gözümde biraz çekiciliğini yitirdi.Ki erkek daha çok önem verir böyle şeylere.O yüzden inatla sporuma,suyuma,sağlığıma dikkat etmeye başladım.Bayadır kontrol altında tutuyorum kilomu.

İyi akşamlarrrrrrrrr .Geç kaldım biraz bugün :))))))))
Sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tk bal
1 dilim ekmek
Biraz maydonoz

Öğle 12.30
3 kuru kayısı
5 badem
1 fincan Yeşilçay

Akşam 17.20
Yarın lahmacun
3 yk yoğurt
1 kase salata

Spor: 40 dk koşu 30 dk pilates birazdan 3 mil
Su 1,75 lt.

Çikolata etkiler mi bilmem ama gerisi güzel Can'ım afiyet olsun.

Canım Şunun için sordum vücudu kıtlığa alıştırırsan kilo vermek yavaşlıyor herkes kilosuna göre yemeli doktorumuz söylemişti
Canım Dengelemeye çalıştım demişsin bunun bilincine Varmanız çok iyi
ayyy bende kiloları atıp dengeliyorum diyebilmeyi o seviye ye gelmeyi çok istiyorum

canım benim nasıl bişey burası gerçekten dediğin gibi sanki kırk yıldır birbirimizi tanıyorduk gibi seninde elektriğin çok yüksek kanım kaynıyverdi haksızlık etme kendine sende çok kilolu durumuyorsun helede 80hiç göstermiyorsun sendede bu azim kararlılık olduğu sürece bahara kadar gözümün önünde eriyişini seyredecem diycem kızlar yasemindeki değişimi görmeniz lazım

canım benim nasıl bişey burası gerçekten dediğin gibi sanki kırk yıldır birbirimizi tanıyorduk gibi seninde elektriğin çok yüksek kanım kaynıyverdi haksızlık etme kendine sende çok kilolu durumuyorsun helede 80hiç göstermiyorsun sendede bu azim kararlılık olduğu sürece bahara kadar gözümün önünde eriyişini seyredecem diycem kızlar yasemindeki değişimi görmeniz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…