- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.521
Kilona göre az değilmi canım yediğin(11:15)
1 çk çörek otu yağı
(12:00)
2 haşlanmış yumurta
bol limonlu yoğurtlu havuç salatası (4 yk yoğurt,1 havuç, ½ limonun suyu)
15 sap maydanoz
(17:00)
1 büyük kase yoğurtlu kereviz salatası
su : 1300
spor 30 dk koşu bandı
Bende öyle düşünüyorum
2-3 kş bişeyden yesem ne olur yemesem ne olur
Benim kilo vermeme yardımcı olacakmı
Bu az az yeme uygulaması koruma döneminde uygulanır
Öyle bi risk varmı da
Menümü yazayım benim yemek işim bitti
Sabah 8.45
1 haş yumurta 1 dilim t buğday ekmek
2 zeytin 1 kk süzme peynir
Öğle 12.20
Et haşlama yağsız
1 dilim lavaş
Yoğurt
Ara 15
5-6 kuru üzüm
10-12 çekirdek
Akşam 17
1 tabak Etli türlü
1 dilim lavaş
Ayran
Artık bu saatten sonra su çay yeşil çay ayran ve sütlü kahve içerim. Böyle sayınca ne kadar da çok oldu
(11:15)
1 çk çörek otu yağı
2 haşlanmış yumurta
15 sap maydanoz
spor 30 dk koşu bandı
Kizlar bugun yine batirdim menumu
Sabah:09.00 bir bucuk dilim tb ekmegi,1 haslanmis yum,1 kk peynir,6 yesil zeytin ve yesil cay.
Ogle:14.30 bir tabak cigkofte
Esimin arkadasi yapmis esim de bensiz yemek istemedigi icin eve getirdi beraber yedik
2 litre su,1 saat kosu bandinda yuruyus.
Menümü yazayım ezber yapacam bu akşam
Sabah 9:30
3 çatal kadar peynir
2 ince dilimle omlet
1 dilim tb ekmeği
Çay
Öğlen 13.45
3 kaşık haşlama 1 küçük parça bitter
Akşam 18:30
3 kaşık mantar sote
3 kaşık patlıcan biber sote
1 kase yoğurt
1 kase salata
Su 2 litreyi geçti
Aralarda filtre kahve bitki çayı
Yatmadan zencefil zerdeçal tarçınlı süt
Spor 45 dk plates
Ay ne güzel yaHayırlı akşamlar hepinize
Bugün salondaFitt_anne ile nihai kavuşmamızı yaşadık
Salona girdim direk kırmızı tişörtlü bayanın yanına gittim ve Dilek hanım! Dedim kadın bana ne dileği diye bi bakış attı ben şok tabi
Sonra arkadan birisi yasemin hanımmm dedi
Anaaa bi baktım zayıf ince bi hatun herkes bize bakıyor biz sarıldık kırkyıllık dost gibi sohbete koyulduk
Çok tatlısın canım ayrıca Hanımlar ben dileği gördüm gram fazlası Yok bence çok güzel gözüküyordu bende onun gibi olmak istiyorum iradesi müthiş 3 ayda istediğim hedefe ulaşmış maşallah diyorum
Ay abl inşallah iki gündür eşime diyorum ki ben kilo vermeye çalışmaktan çok sıkıldım yazık oda hemen verme o zaman niye üzüyorsun kendini diyor bende tabi direk hayır vericem modundayim ama harbiden şu iki gündür spor ve ne yesem durumu sıkmaya başladı nazara geldim sanırım ama yılmak yok hedefe ulaşana kadar istesemde istemesemde devam pes etmek yokbende de aynı şekilde güzelim
Aslında biçok sebzeyi sevdiğim için değil sadece sağlıklı zayıflama yardımcı diye yiyorum
Normalde dereto roka vs.ağzıma koymazdım
Ama o küçük beden elbiseleri giydiğinde bütün emeklerinin boşa gitmediğini herşeye değdini göreceksin
tatlım lavaş derken bildiğimiz yuvarlak beyaz undan olan değilmi
Öğlen akşam güzel fıstık
güzelim yesen bile 1 tabak yemene gerek yoktuki
Canım valla 2 gün erken kalksam 3 . Gün kalkamıyorum sanırım gece çok uyabdigum için uykumu alamiyirum Hal öyle olunca da erken uyanmak zulüm oluyorBugün ne kadar az yemişsin afiyet olsun erken kalkmayı alışkanlık haline getirmek lazım canım ben uyanıyorum da çocuklar okula gidince bir daha uyuyayım diyorum bazen saat 11 oluyor gün ölüyor o saatlerde metabolizma daha hızlı halbuki
Yarıyıl tatilinde ne yapacağız bakalım
En fazla 4 5 taneyi bol marul maydanoz limonla iyiydi çok olmamıştı r inşallah tabağın büyüklüğü de önemli tabi
Afiyet olsun canımMenümü yazayım ezber yapacam bu akşam
3 çatal kadar peynir
2 ince dilimle omlet
1 dilim tb ekmeği
Çay
Öğlen 13.45
3 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
1 kase salata
Su 2 litreyi geçti
Spor 45 dk plates
yoğurt baya tok tutuyor canım suana kadar açıkmadimKilona göre az değilmi canım yediğin
baci çok az olmamismi yani benim açımdan(11:15)
1 çk çörek otu yağı
2 haşlanmış yumurta
15 sap maydanoz
spor 30 dk koşu bandı
ay ne güzel bende karşılaşmak isterdim aslında evimde ağırlamak uzun zamandır tanisikligimiz var hele toplanın gelin bize bacılarHayırlı akşamlar hepinize
Salona girdim direk kırmızı tişörtlü bayanın yanına gittim ve Dilek hanım! Dedim kadın bana ne dileği diye bi bakış attı ben şok tabi
Anaaa bi baktım zayıf ince bi hatun herkes bize bakıyor biz sarıldık kırkyıllık dost gibi sohbete koyulduk
Çok tatlısın canım ayrıca Hanımlar ben dileği gördüm gram fazlası Yok bence çok güzel gözüküyordu bende onun gibi olmak istiyorum iradesi müthiş 3 ayda istediğim hedefe ulaşmış maşallah diyorum
Çok güzel afiyet olsunMenümü yazayım ezber yapacam bu akşam
3 çatal kadar peynir
2 ince dilimle omlet
1 dilim tb ekmeği
Çay
Öğlen 13.45
3 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
1 kase salata
Su 2 litreyi geçti
Spor 45 dk plates
süper olmuş canımSabah 08.30
1 haslanmis yumurta
3 kasik kuru patlican biber kavurmasi
Domates
5 zeytin
Sekersiz cay
Ogle 12.30
1 kase mercimek corba
5 yk tavuk sote
Ara 15.00
1 kuru incir
Aksam 18.30
4 yk ispanak
1 tane julian dogranmis izgara gogus
Salata
2.5 litre su
30.dk.yuruyus
30 dk bisiklet
Can kaç gündür dolu doluydu bugün dengelemek istedimbaci çok az olmamismi yani benim açımdan
ay ne güzel bende karşılaşmak isterdim aslında evimde ağırlamak uzun zamandır tanisikligimiz var hele toplanın gelin bize bacılar
Çok güzel afiyet olsun
Ben beyin obezi olduğumu düşünmüyorum.Malesef tiroitten ve PKo dan dolayı kolay kilo alıp zor kilo veriyordum.Karbonhidrat ve şekerin zararlı olduğunu bilmiyordum bu hastalık için o yüzden en fazla 70 kiloya gelmiştim ilk kez, evlendikten sonra..4 aydır da ilk defa diyet yapıyorum geri aldığım kilo en gazla 200 gr oldu onun haricinde kilo verip alma gibi durumlarım olmadı hiç.Çünkü hiç diyet yapmamıştım.Yalnız çok huzurlu ve mutlu olduğum Zaman'larda herşeyi yerdim gece gündüz,kilo almama etken bu oldu hep.Su günde 1 bardak zor içerdim,yanlış beslenirdim.Yeni yeni öğrendim ne sağlıklı ne sağlıksız..4 5 aydır istikrarlı devam ediyorum.Çünkü aynada tekrar o görüntümü görmek istemiyorum,hiçbirşey yakışmıyordu,Çekici olmaktan ziyade sevimli görünüyordum...Evlenince mecbur olduğumu anladım.Şuan eşim kilo aldı biraz o benim gözümde biraz çekiciliğini yitirdi.Ki erkek daha çok önem verir böyle şeylere.O yüzden inatla sporuma,suyuma,sağlığıma dikkat etmeye başladım.Bayadır kontrol altında tutuyorum kilomu.GÜNÜN KONUSU!!!!
- kacimiz beyin obezi
- kilolu bir yaşantıdan sonra zayıflayıp neden o kilolara geri dönüyoruz
- dur diyemedigimiz ne
-ruhumuzun açlığını neden mutfakta doyuruyoruz
Bütün bunların önüne nasıl gecebiliriz
Çikolata etkiler mi bilmem ama gerisi güzel Can'ım afiyet olsun.Menümü yazayım ezber yapacam bu akşam
3 çatal kadar peynir
2 ince dilimle omlet
1 dilim tb ekmeği
Çay
Öğlen 13.45
3 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
1 kase salata
Su 2 litreyi geçti
Spor 45 dk plates
Canım Şunun için sordum vücudu kıtlığa alıştırırsan kilo vermek yavaşlıyor herkes kilosuna göre yemeli doktorumuz söylemiştiAy abl inşallah iki gündür eşime diyorum ki ben kilo vermeye çalışmaktan çok sıkıldım yazık oda hemen verme o zaman niye üzüyorsun kendini diyor bende tabi direk hayır vericem modundayim ama harbiden şu iki gündür spor ve ne yesem durumu sıkmaya başladı nazara geldim sanırım ama yılmak yok hedefe ulaşana kadar istesemde istemesemde devam pes etmek yok
Canım valla 2 gün erken kalksam 3 . Gün kalkamıyorum sanırım gece çok uyabdigum için uykumu alamiyirum Hal öyle olunca da erken uyanmak zulüm oluyor
Afiyet olsun canım
yoğurt baya tok tutuyor canım suana kadar açıkmadim
Canım Bitter kilo vermeyi hızlandırırmış görecezÇikolata etkiler mi bilmem ama gerisi güzel Can'ım afiyet olsun.
canım benim nasıl bişey burası gerçekten dediğin gibi sanki kırk yıldır birbirimizi tanıyorduk gibiHayırlı akşamlar hepinize
canım benim nasıl bişey burası gerçekten dediğin gibi sanki kırk yıldır birbirimizi tanıyorduk gibiHayırlı akşamlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?