Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benim nasıl bişey burası gerçekten dediğin gibi sanki kırk yıldır birbirimizi tanıyorduk gibi seninde elektriğin çok yüksek kanım kaynıyverdi haksızlık etme kendine sende çok kilolu durumuyorsun helede 80hiç göstermiyorsun sendede bu azim kararlılık olduğu sürece bahara kadar gözümün önünde eriyişini seyredecem diycem kızlar yasemindeki değişimi görmeniz lazım

En güzeli baştan dengede tutmak aslında da işte yapamıyoruz maalesef illa fazla kaçıyor

bi ceee diyip kaçıcam anam nasıl oluyo bu misafirin ardı arkası kesilmiyor akşam spor dan geldim evde misafir aramış ulaşamamış kv çok israr edince çıkıp gelmişler yalan yok önce gerildim ama sevdiğim insanlar olunca hissettirmedim yemekti çaydı şimdi gönderdim onları yarın gün bende hazırlık yapıcam öpüldünüz anacığım

Lavaşlar dışında güzel canım
Afiyet olsun canım
Tabak küçük değilmiş çok olmuş
Maşallah darısı bize inşallah
afiyet olsun canım gayet güzel

Afiyet olsun canım güzel menü
tatlım hepimiz bazen böyle bunalıyoruz sen emeğinin karşılığını alıyorsun pes etme

okurken hem gülümsedim hemde duygulandım :))

Tatlım bitter haftada 1-2kare yenebilir ama dikkat et alışkanlık yapmasın
Insanın tatlı yedikçe daha fazla yiyesi geliyor

Kızlar bu uc gündür ihmal ettim amaaz sonra gelecegim inşallah mutfağı bu toplayim
baharcım sen bikaç gündür menü yazıyomusun yoksa benmi kaçırdım

bence hepsi güzel olmuş cnm

Tatlım sen çok kısa sürede çok fazla yol katettin
Hiç strese girmene gerek yokki
Bide kafanda sürekli ne yesem ne yesem düşüncesi olmasın biraz relaks ol
spor harika menü güzel cnm

Kıskandım şmdi :))

oyyy oyyy yarın bisürü cıss olacak desene
Bugün yaptığın spor boşa gitmesin :))

Tatlım bence çok yetersiz
Bikere aç karna kapsülü alman ne derece doğru

Şuan kilonun normal olması için 8kg yağ 2kg ödem veem gerekli metabolizma çok yavaş çıktı Kan veremedim aç değildim haftaya kan vereceğim kontrolde iki haftada bir

Süper Can'ım afiyetler olsunnn :)

Kızlar ben bu şekilde ekliyorum saçma sapan çıkartma ekleyince ve kabul ediyor kusura bakmayın diğer türlü boyut büyük diyor hep
Neler konuştunuz cnm bilmediğimiz tiyolar verdimi
Akşama meyveyi kondurmuş :))

gayet güzel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…