Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklısın abla da işte ben sürekli ne yesem kilo verebilirim Diye neler yapabilirim diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Şuan kilonun normal olması için 8kg yağ 2kg ödem veem gerekli metabolizma çok yavaş çıktı Kan veremedim aç değildim haftaya kan vereceğim kontrolde iki haftada bir
Bu nasıl çıktı canım diyetisyen
afiyet olsun canım

Tatlım bence çok yetersiz
Bikere aç karna kapsülü alman ne derece doğru
ablacım kahvede moringa reishi mantarı var sonra bitkisel çay sonra kabsul aç karnına içilince daha etkili olmuyormu

daha önce gittiğim diyetisyenin verdiği diyet gibi çok az fark var

Şuan kilonun normal olması için 8kg yağ 2kg ödem veem gerekli metabolizma çok yavaş çıktı Kan veremedim aç değildim haftaya kan vereceğim kontrolde iki haftada bir
en fazla iki ayda ins eser kalmaz

evet yavaş olunca sabredemiyoruz bozuyoruz. haftada 1,5 ideal bence.

beyin obezi miyim bilmiyorum. benimki duygusal açlık bunu biliyorum. ben de sürekli pasif stres var. bu da çok yememe neden oluyor. pis boğazım ben de. az önce de pis boğazlık yaptım ( o kiloları nasıl geri aldım bilmiyorum. hayatımdaki boşlukları onunla dolduruyorum sanırım. sürekli yemek aklımda

maşallah canım. hayranım menülerine

sabah 08.40
peynirli dukan tost
domates

öğlen 12.50
1 tabak kıymalı pazı yemeği
150 gr quark
1 dilim tbe

ara 10 fındık

akşam 19.15
6 küçük ızgara köfte
fırında domates biber
salata

ara birkaç dilim pastırma, peynir, 3 lokma tbe

2 lt su

Spor super
Kolay gelsin diyetinin bitmesini mı bekliyormuş hepsi
Sabah kahvaltıyi ihmal etme canım
Süpersin fistik
Neler konuştunuz cnm bilmediğimiz tiyolar verdimi
Akşama meyveyi kondurmuş :))

gayet güzel cnm
Kondurdu valla metabolizma yavaş çıktı mutlaka yap akşam ki arayı dedi
83kg iken 34du metabolizma yaşım 74kg ile yine 34 ters giden birşeyler varmış demek ki +3yas fazla
tok gittim kıyafet filan ondan 74:)
haklısın abla da işte ben sürekli ne yesem kilo verebilirim Diye neler yapabilirim diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Bu nasıl çıktı canım diyetisyen
afiyet olsun canım
diğer diyetisyene göre daha az verdi kuzey ve eşimden yanımdaydı kuzey memeler diye tutturdu emiyorr mu dedi evet dedim sorun değil büyümüş artık küçük olsa ekleme yapardık menü ama gerek yok dedi
Diğeri günlük 500-600cal fazlasını vermişti bide sporu zorlamamisti bu hergun 40dk

Haklısın abla menüler yok PC ye geçiyim yazıyorum hemen deftere yazınca buraya eklemek kaldı hatta foto atayım daha kolay

Pekmi az olmus ne
Eee iyide niye bi tabak yiyon uc besle savustiraaydin
Ayyy ne güzel ozendim size beer
Bitter ins isyefigin etkiyi gösterir
guzel

Guzel canim
aaa ne yedinki bisey göremedim ben kiz uzay cagina geçmeden kapsul beslenmesinemi gectin

afiyet olsun

aksamki ara ne oyle giii pastirma falan gece gecs ilginç geldi

Menüm gelsin

Bugün öğlen saati gecikti akşamda 7 gibi yiyim dedim o sırada oğlanla paystation da masa tenisi oynadık zaman geçti

10.00 __
1 çavdar sandwich ekm.
Peynir
4 y.zeytin
Acuka
Marul

16.30 __
1 tb sebze çorbası (kabak ısbanak pırasa kereviz sapı nane)

Su 2 lt

Spor 5 mil leslie

fulyacım akşam acıktıysan neden bi yoğurt ayran sütle geçiştirmedin
Bu hafta böylemi 1.liğe oynıcaz 
Bide artıdasın üstelik
Ve gelelim benim menuyeeee
Sabah9:30
2dilim ekmek 1yumurta 1yk tulum
4zeytin

Ara1elma

Ogle14:00
1d ekmek
3yk taze bamya yemeği
Turp yogurt

Aksam 18:30
25-30 hamsi salata

Ara aciktim nedense 1kase yogurt

Su 3lt oldu
Spor 2mil Leslie
tatlım sabahına bol yeşillik ekle
Meyveyide yoğurtla yeki çabuk acıkmayasın
Genel olarak güzel

Listede yazılı olmayan sözlü konuştuklarımız
küçük balıklarda adet 15 kızlar büyük balıkta bir orta boy
Köfte avuç içi kadar iki tane
tavuk el büyüklüğünde bileğe kadar 2parca
Kırmızı et el büyüklüğünde bileğe kadar 1parca

Kizlar Merhaba
Bugün sabah aniden annemlere gitmem gerekti babam biraz rahatsızlanmis şimdi iyi çok şükür yedim ama içtim saat vs hatırlamıyorum inanın.
2 yumurta
1 bardak süt

1 dilim kıymalı börek hastanede

Domates çorbası 1 bardak
3 kasik kadar tavuk eti dönerin içinden çıkardım
1 kucuk ayran

2 tane 500 ml lik su

Geçmiş olsun bitanem babacının iyi olmasına sevindim

Kızlar özellikle listedekiler lütfen son 2 gün dikkat edelim
Hatta sebze dışında karbon olmasın
Ben cumadan beri sadece dün ve bugün sabah ekmek yedim son 2 gün yemicem

Eksik menülerde yazılsın lütfen

Bizim çocuk biraz üşütmüş o yüzden sabah erken soğukta dışarı çıkmasın dedik buraya gelmicek gelin işe gideceği için Ben oraya gidecem

Herkese iyi geceler

Kizlar ben buhafta oldukça artuyim ama birakmiycam benim bu 72-77 aralığındaki in ciklarim mahvediyoe biturlu kiramadim bu araligi ama olsun vazgecmiycem zaten kirilmamasinin tek suclusuda benim bunu biliyorum ama bu pes etmemi gerektirmiyor bugun mefkusum sayesinde yine ywniden devam ediyorum sizden uzaklastigim her an arti olarak donuyor o yüzden pes etmekte birakmakta yok ablama soylefim ama sizede anlatayim esimin bir sozu gecen aksam mahvetti beni soylemek istemiyorum ama az cok tahmin ediyorsunuzdur muhtemel kelimeleri cok üzüldüm ama bunun suclusu benim niye bi kisir dongu içine sokup kendimi sonrada üzülüyorum ki kararlı olsam gidecek eninde sonunda bu yuzden devam yine devam yine devam o kilolar bikacak ve gidecek elbet birgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…