- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.581
iyi geceler ablacimKızlar özellikle listedekiler lütfen son 2 gün dikkat edelim
Hatta sebze dışında karbon olmasın
Ben cumadan beri sadece dün ve bugün sabah ekmek yedim son 2 gün yemicem
Eksik menülerde yazılsın lütfen
Bizim çocuk biraz üşütmüş o yüzden sabah erken soğukta dışarı çıkmasın dedik buraya gelmicek gelin işe gideceği için Ben oraya gidecem
Herkese iyi geceler
xooooooooo spora baaaaaaaak harika daaaa sen ac yatıyosun resmenMenüm gelsin
Bugün öğlen saati gecikti akşamda 7 gibi yiyim dedim o sırada oğlanla paystation da masa tenisi oynadık zaman geçti
10.00 __
1 çavdar sandwich ekm.
Peynir
4 y.zeytin
Acuka
Marul
16.30 __
1 tb sebze çorbası (kabak ısbanak pırasa kereviz sapı nane)
Su 2 lt
Spor 5 mil leslie
Börek haric guzel canim babacina geçmiş olsun tatlım ins bii sorun yokturKizlar Merhaba
Bugün sabah aniden annemlere gitmem gerekti babam biraz rahatsızlanmis şimdi iyi çok şükür yedim ama içtim saat vs hatırlamıyorum inanın.
2 yumurta
1 bardak süt
1 dilim kıymalı börek hastanede
Domates çorbası 1 bardak
3 kasik kadar tavuk eti dönerin içinden çıkardım
1 kucuk ayran
2 tane 500 ml lik su
Ay canım ya gerçekten çok memnun oldum burdan anlatırsın sende benim eriyişimicanım benim nasıl bişey burası gerçekten dediğin gibi sanki kırk yıldır birbirimizi tanıyorduk gibiseninde elektriğin çok yüksek kanım kaynıyverdi haksızlık etme kendine sende çok kilolu durumuyorsun helede 80hiç göstermiyorsun sendede bu azim kararlılık olduğu sürece bahara kadar gözümün önünde eriyişini seyredecem diycem kızlar yasemindeki değişimi görmeniz lazım
Çok komikti ama halimiz yıllar sonra kavuşanlar gibiHabinar senle dioluğumuzu kadınlar seyretmiş çıkışta sordular fec hangi gurupsunuz diye anlattım burayı biriside dedi olmazsa üye olalım nasıl aşka getirdik hanımları görüyonmu:)
Bu arada sözümüzüde unutmaKizlar ben buhafta oldukça artuyim ama birakmiycam benim bu 72-77 aralığındaki in ciklarim mahvediyoe biturlu kiramadim bu araligi ama olsun vazgecmiycem zaten kirilmamasinin tek suclusuda benim bunu biliyorum ama bu pes etmemi gerektirmiyor bugun mefkusum sayesinde yine ywniden devam ediyorum sizden uzaklastigim her an arti olarak donuyor o yüzden pes etmekte birakmakta yok ablama soylefim ama sizede anlatayim esimin bir sozu gecen aksam mahvetti beni soylemek istemiyorum ama az cok tahmin ediyorsunuzdur muhtemel kelimeleri cok üzüldüm ama bunun suclusu benim niye bi kisir dongu içine sokup kendimi sonrada üzülüyorum ki kararlı olsam gidecek eninde sonunda bu yuzden devam yine devam yine devam o kilolar bikacak ve gidecek elbet birgun
bugün öyle oldu cnm ama aç ve mutluyumxooooooooo spora baaaaaaaak harika daaaa sen ac yatıyosun resmen
Süpersinnn bebekLeslie yi uc mile tamamlamis bulunuyorum
Pek sanmıyorum ya :))Ay canım ya gerçekten çok memnun oldum burdan anlatırsın sende benim eriyişimi
Dilek bu hoca varya bizi tığ gibi yapar anam böyle hoca hiç görmedim ben nasıl bir enerji tam profesyonel çok güzel verdiği hareketler yerlerde süründük hepimiz hem gülüyoruz hem eğleniyoruz hemde sporumuzu yapıyoruz gerçi gülmekten pek yapamadık sonlara doğru topun üzerinde ikiye katlandı upuzun boyuyla Ebru sallı yapamazonu yaaa
Salondakiler baya özendi bize belli hepsi geliyormuş kkyaMefkurem abla toplu üyelikten pro alırız herhalde bize torpil geçermiki editler
Abla zayıf çok az hemen hemen hepsi diyebilirim hatta zayıf olanlara sen niye spora geliyon diyorlarBu arada sözümüzüde unutma
Ay sonuna kadar kaçamak yapmıcaz
bugün öyle oldu cnm ama aç ve mutluyum
Acaba dayanamam diye bi korkunun olmamasıda insanı çok iyi hissettiriyor
Süpersinnn bebek
Pek sanmıyorum ya :))
En azından kadınların zayıflamasına vesile olmuş olursunuz
Hepsi kilolumuydu
Bizim burdaki salonlarda şişman kadın pek bulunmuyor :)
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidirKizlar Merhaba
Bugün sabah aniden annemlere gitmem gerekti babam biraz rahatsızlanmis şimdi iyi çok şükür yedim ama içtim saat vs hatırlamıyorum inanın.
2 yumurta
1 bardak süt
Domates çorbası 1 bardak
1 kucuk ayran
2 tane 500 ml lik su
ayy dileğimle buluştunuz haa çok özendim senelerdir bize nasip olmadıAy canım ya gerçekten çok memnun oldum burdan anlatırsın sende benim eriyişimi
Dilek bu hoca varya bizi tığ gibi yapar anam böyle hoca hiç görmedim ben nasıl bir enerji tam profesyonel çok güzel verdiği hareketler yerlerde süründük hepimiz hem gülüyoruz hem eğleniyoruz hemde sporumuzu yapıyoruz gerçi gülmekten pek yapamadık sonlara doğru topun üzerinde ikiye katlandı upuzun boyuyla Ebru sallı yapamazonu yaaa
Salondakiler baya özendi bize belli hepsi geliyormuş kkyaMefkurem abla toplu üyelikten pro alırız herhalde bize torpil geçermiki editler
çok geçmiş olsun cnmKizlar Merhaba
2 yumurta
1 bardak süt
Domates çorbası 1 bardak
1 kucuk ayran
2 tane 500 ml lik su
akşamki ara olmamalıydısabah 08.40
peynirli dukan tost
domates
öğlen 12.50
1 tabak kıymalı pazı yemeği
150 gr quark
1 dilim tbe
ara 10 fındık
akşam 19.15
6 küçük ızgara köfte
fırında domates biber
salata
ara birkaç dilim pastırma, peynir, 3 lokma tbe
2 lt su
Görümcen kilolumu
geçmiş olsunKizlar Merhaba
2 yumurta
1 bardak süt
Domates çorbası 1 bardak
1 kucuk ayran
2 tane 500 ml lik su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?