- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.601
günaydınGunaydin hanimlar
kesinlikle alınmalıBugünün konusu dünkü yorumlara baktığımda diyet yaparken psikolojik olarak bunaldığınız zamanlar oluyormuş
Bugünün konusu diyet yaparken psikolojik destek alınmalı mı?
Bunaldığınız zamanlar nasıl aşıyorsunuz neler yapıyorsunuz?
Mefkurem North River @MuskaM @dagyolu @ezo26 askrhpozitif @Habinar Poni Bon @60kiloyum eliya sahgull @kkkmevsim5 inşallah etiketlemeyi unuttuğum kişi yoktur
Bugünün konusu dünkü yorumlara baktığımda diyet yaparken psikolojik olarak bunaldığınız zamanlar oluyormuş
Mefkurem North River @MuskaM @dagyolu @ezo26 askrhpozitif @Habinar Poni Bon @60kiloyum eliya sahgull @kkkmevsim5 inşallah etiketlemeyi unuttuğum kişi yoktur
canım benim bu seni daha çok hırslandırmalı benceBen bunaldığımda yiyorum. Dün akşam da öyle oldu malesefMefkurem çok özür dilerim kararlı ilerliyordum ama en ufak bir bunalımda çözülüverdim işte. dün görümcem geldi bahsetmiştim. Geçen geldiğinde ben dukan yapıyordum bu halimden 5-6 kilo daha azdım. Misafirleri n eltilerimin önünde gevrek gevrek gülüp MuskaM dukanı bırakmışsın dedi bende evet hemen yansımış dimi dedim ama kilomu konuşmaya niyeti m olmadığımdan konuyu uzatmadım..ağzının içinde evet belli 'fil diyetine mi başladın ' diye geveledi sırıttı sinir oldum hiç cevap vermedim başladı kendi kendine yok ekmek yeme ekmeği hayatından çıkar vs. Herşeyi bilir havasında zaten sanki bunları ilk ondan duymuşum.. Peki ben aptalı naptım gece eşim gelince onunla oturdum sucuklu yumurta yedim bollll ekmekle
Ama bunlar hep benim yüzümden benden kilolu eltim var hayatta diyet yapmaz kilosuna takılmaz kendiyle barışık kimsenin ona laf ettiği yok.
Ben her seferinde diyetimi dosta düşmana söylerim kendimi açık ederim. Bundan önce nr zaman kilodan bahsedilse atlardım aaa evet haklısın bende kilo aldım da diyete başlayacağım da başladım olmadı da bıdı bıdı salağım işte salak salak.
Çok geçmiş olsun canımKizlar Merhaba
Bugün sabah aniden annemlere gitmem gerekti babam biraz rahatsızlanmis şimdi iyi çok şükür yedim ama içtim saat vs hatırlamıyorum inanın.
2 yumurta
1 bardak süt
1 dilim kıymalı börek hastanede
Domates çorbası 1 bardak
3 kasik kadar tavuk eti dönerin içinden çıkardım
1 kucuk ayran
2 tane 500 ml lik su
Abla benim bizdik yumurtanın beyazini yiyor haşlanmış istedi sarısı bana kaldıGenel olarak iyi görünüyor cnm sadece dünkü 1 yum.sarısı anlamsız olmuş yiceksen beyazını yeseydin
Bidaha böyle foto yapma cnm
Gözlerim böyle oldu
Liste dışına niye çıkıyorsun gulsahim ödem içinse kabak yapyarın kabak çorbası yapıcam
yada ananas+pro mu yapsam sizce
Öğlen ki tavuğun ve akşam ki makarnanın miktarını yazar misin birde menüleri saatleri ile yazıyoruzGünaydın kızlar dünkü menüm
sabah çörek otu yağı ılıksu
kahvaltı yapamadım içim almadı midem ağrıyordu
öğle tavuk ızgara
marul salata yağsız tuzsuz
bulgur pilavı 3 kşk
ayran
akşam
yoğurtlu makarna yağsız tuzsuz
tatlım sinir tipler fil diyeti dediğinde ben olsam haddini aşma derdimBen bunaldığımda yiyorum. Dün akşam da öyle oldu malesefMefkurem çok özür dilerim kararlı ilerliyordum ama en ufak bir bunalımda çözülüverdim işte. dün görümcem geldi bahsetmiştim. Geçen geldiğinde ben dukan yapıyordum bu halimden 5-6 kilo daha azdım. Misafirleri n eltilerimin önünde gevrek gevrek gülüp MuskaM dukanı bırakmışsın dedi bende evet hemen yansımış dimi dedim ama kilomu konuşmaya niyeti m olmadığımdan konuyu uzatmadım..ağzının içinde evet belli 'fil diyetine mi başladın ' diye geveledi sırıttı sinir oldum hiç cevap vermedim başladı kendi kendine yok ekmek yeme ekmeği hayatından çıkar vs. Herşeyi bilir havasında zaten sanki bunları ilk ondan duymuşum.. Peki ben aptalı naptım gece eşim gelince onunla oturdum sucuklu yumurta yedim bollll ekmekle
Ama bunlar hep benim yüzümden benden kilolu eltim var hayatta diyet yapmaz kilosuna takılmaz kendiyle barışık kimsenin ona laf ettiği yok.
Ben her seferinde diyetimi dosta düşmana söylerim kendimi açık ederim. Bundan önce nr zaman kilodan bahsedilse atlardım aaa evet haklısın bende kilo aldım da diyete başlayacağım da başladım olmadı da bıdı bıdı salağım işte salak salak.
canısı artidamisin halayarın kabak çorbası yapıcam
yada ananas+pro mu yapsam sizce
Şu aralar ben sık sık yaşıyorum bunu tabi bunda sürekli evde olmaminda etkisi olduğunu düşünüyorum böyle zamanlarda takıma girip hemen kim ne yazmış onu okuyorum. Nerelerden buraya geldigimi düşünüyorum ve ne istiyorum ben diyorum böyle kalmak mı zayıf olmak mı tabiki zayıf olmak , Spora atmaya çalışıyorum kendimi oda bir terapi gibi geliyor yada kızımla oynuyorum ve müzik ruhun gıdası dedikleri hareketli şeyler dinlemeye gayret ediyorum kısacası dışardan bir destek almak şart Benim için sadece sizler varsınız ve iyi varsınız yanlizligima arkadaşlik dostluk ediyorsunuzBugünün konusu dünkü yorumlara baktığımda diyet yaparken psikolojik olarak bunaldığınız zamanlar oluyormuş
evet ya diyet yapıyorum dememek lazım benim bir görümcem var kilolu ve 15 yıldır o şekilde herkes kendisiyle dalga geçiyor geçen gelmiş senin diyet nasıl gidiyor diye soruyor aklınca o da benle dalga geçecek ben de hiç istifimi bozmadım iyi gidiyor yavaş yavaş da olsa eksiliyorum dedimBen bunaldığımda yiyorum. Dün akşam da öyle oldu malesefMefkurem çok özür dilerim kararlı ilerliyordum ama en ufak bir bunalımda çözülüverdim işte. dün görümcem geldi bahsetmiştim. Geçen geldiğinde ben dukan yapıyordum bu halimden 5-6 kilo daha azdım. Misafirleri n eltilerimin önünde gevrek gevrek gülüp MuskaM dukanı bırakmışsın dedi bende evet hemen yansımış dimi dedim ama kilomu konuşmaya niyeti m olmadığımdan konuyu uzatmadım..ağzının içinde evet belli 'fil diyetine mi başladın ' diye geveledi sırıttı sinir oldum hiç cevap vermedim başladı kendi kendine yok ekmek yeme ekmeği hayatından çıkar vs. Herşeyi bilir havasında zaten sanki bunları ilk ondan duymuşum.. Peki ben aptalı naptım gece eşim gelince onunla oturdum sucuklu yumurta yedim bollll ekmekle
evet çok haklısın iyiki katıldım aranıza sizin çabalarınızı gördükçe ben de azim oluyor daha kolay katlanıyorumkesinlikle alınmalı
bence burası bile bizim için psikolojik bir destek, hepimiz aşağı yukarı aynı sorunları yaşıyoruz burda birbirimize destek oluyoruz, amaçta o zaten kendin gibi insanlarla çabalayarak kendini psikolojik açıdan daha güçlendiriyorsun
bide diyetisyende bana çok moral veriyor, zaten iyi diyetisyen eline listeyi tutusturup sadece tartı sonucunu takip eden değildir bence, benimki o haftayla ilgili mutlaka konusur nasıl geçti nerelerde zorlandın vs. gibi
kısacası ben diyetisyen ve burayla aşıyorum bu dönemleri tek başıma kesinlikle yapamam bir yerde bırakırdım
Alınmalı ama almıyorum ben. özellkle eşimin başkalarının ne kadar zayıflamışsn güzel olmşsn demeleri psikolojimi bu konuda düzeltiyor bnmBugünün konusu dünkü yorumlara baktığımda diyet yaparken psikolojik olarak bunaldığınız zamanlar oluyormuş
Canm sen iyi niyetlisin ama bazıları fesat olabiliyor. etrafndakilerin fikirlerini önemseme bozulduğunu belli etme boşverBen bunaldığımda yiyorum. Dün akşam da öyle oldu malesefMefkurem çok özür dilerim kararlı ilerliyordum ama en ufak bir bunalımda çözülüverdim işte. dün görümcem geldi bahsetmiştim. Geçen geldiğinde ben dukan yapıyordum bu halimden 5-6 kilo daha azdım. Misafirleri n eltilerimin önünde gevrek gevrek gülüp MuskaM dukanı bırakmışsın dedi bende evet hemen yansımış dimi dedim ama kilomu konuşmaya niyeti m olmadığımdan konuyu uzatmadım..ağzının içinde evet belli 'fil diyetine mi başladın ' diye geveledi sırıttı sinir oldum hiç cevap vermedim başladı kendi kendine yok ekmek yeme ekmeği hayatından çıkar vs. Herşeyi bilir havasında zaten sanki bunları ilk ondan duymuşum.. Peki ben aptalı naptım gece eşim gelince onunla oturdum sucuklu yumurta yedim bollll ekmekle
bugun sabit çıktım cumaya eksi olurda az olur onu yükseltme amaçlı dedimcanısı artidamisin hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?