- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.621
öğlen saat 13 de 2 köfte kadar tavukÖğlen ki tavuğun ve akşam ki makarnanın miktarını yazar misin birde menüleri saatleri ile yazıyoruz
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 1941331
Öğle yemeğim
Normalde hazır ayran içmiyorum ama bugun mecburen, salataya tuz atmadım dengeler inşallah
yeşil çayla 5 i biryer karıştırdım benim regl pazar bitti ptesi yeniden aşırı artışla devam ediyorHadinnn yeşil çaylar gelsinnn
Yeşilçay istemeyene terlikde verebilirim
lıstene devam et bence canım sadece ekmeklerı yeme mesela o bıle fayda eder bırde aksam kı gec saattekı meyvelerı cıkartarak ıkı gun devam edebılırsınbugun sabit çıktım cumaya eksi olurda az olur onu yükseltme amaçlı dedim
temızlıgı bıtırım bır tanede ben ıcıcem bu hafta bıtkı caylarını cok ıhmal ettımHadinnn yeşil çaylar gelsinnn
Geçmiş olsun bitanem babacının iyi olmasına sevindim
Börek haric guzel canim babacina geçmiş olsun tatlım ins bii sorun yoktur
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir
çok geçmiş olsun cnm
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım
Abla benim bizdik yumurtanın beyazini yiyor haşlanmış istedi sarısı bana kaldıbı ısırık Çiko vardı bide görmedin galiba
Liste dışına niye çıkıyorsun gulsahim ödem içinse kabak yap
Öğlen ki tavuğun ve akşam ki makarnanın miktarını yazar misin birde menüleri saatleri ile yazıyoruz
tatlım sinir tipler fil diyeti dediğinde ben olsam haddini aşma derdimyapmışsın bir hata pideye kızıp evdeki yorgandan olmayalım boşver diyette olduğunu bilmediklerini sende onlara kızınca yeme gel burda anlat hemen inan işe yarıyor ölmüş çare yok önümüze bakalim
Gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar cansınız. Ufak bir spazm geçirmiş bir müşteri canını sıkmİş şimdi hersey yolunda çok şükür.eliya kuzum çok geçmiş olsun canım benim
zıplamak cok işe yarıyor canım zıplaSelam.kizlar sisligim hala devam edio ve hala regli olmadim
Hamilelik ihtimali var mı canımSelam.kizlar sisligim hala devam edio ve hala regli olmadim
ahh gelmiş geçmiş olsun canımSelam kizlar çok şiş var eve dobemiyorum eşim çıkma dedi dönüşte tartimi da alicam değişmişler parçayı.
Gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar cansınız. Ufak bir spazm geçirmiş bir müşteri canını sıkmİş şimdi hersey yolunda çok şükür.
Bırakmamm çok faydasını göreceğim eminimayy dileğimle buluştunuz haa çok özendim senelerdir bize nasip olmadı
dileğin yakasını bırakma sana koçluk yapsın
Cok guzrl ah ben bukadar az yiyebilsem eminim veririm salata bunun uc kati oluyo bendeEki Görüntüle 1941331
Öğle yemeğim
Normalde hazır ayran içmiyorum ama bugun mecburen, salataya tuz atmadım dengeler inşallah
ben 2buyuk b ictim ikide ısırgan cayi ictim simfide normal cay içiyorum davul gibi oldum midemden cilk cilk su sei geliyo sallanincaHadinnn yeşil çaylar gelsinnn
yrgenmi grliyi kızSelam.kizlar sisligim hala devam edio ve hala regli olmadim
sevindim canim iyi olmasinaSelam kizlar çok şiş var eve dobemiyorum eşim çıkma dedi dönüşte tartimi da alicam değişmişler parçayı.
Gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar cansınız. Ufak bir spazm geçirmiş bir müşteri canını sıkmİş şimdi hersey yolunda çok şükür.
Bence profesyonel olmasada çevrende seni destekleyecek insanlar olmalı bişey olmaz aman boşver ye aman sanki çok fazlan var diyenlerden şöyle bi sıyrılmalı insan öyleki bi arkadaşım hemde çok yakın olan bir arkadaşım ben zayıflamaya karar verdim deyince aynı kilodayız diyet yapmak istemiyor şu anda watssapp dan yediği nutellaları yaprak sarmalarının resmini yokluyor bana sıcak sıcak puf böreği yapacam ayyy canım nasıl istedi diye mesaj atıyor resmen beni baz geçirmek içinBugünün konusu dünkü yorumlara baktığımda diyet yaparken psikolojik olarak bunaldığınız zamanlar oluyormuş
Bugünün konusu diyet yaparken psikolojik destek alınmalı mı?
Bunaldığınız zamanlar nasıl aşıyorsunuz neler yapıyorsunuz?
Mefkurem North River @MuskaM istikrar1986 @ezo26 askrhpozitif Habinar @MuallimeA @60kiloyum eliya @sahgull F Fittek inşallah etiketlemeyi unuttuğum kişi yoktur
bence o senin arkadaşın değil eğer sana azıcık sevgi duysa senin iyiliğini ve zayıflamanı isterdi neyse ki negatif olsa da seni hırslandırmış ne güzelBence profesyonel olmasada çevrende seni destekleyecek insanlar olmalı bişey olmaz aman boşver ye aman sanki çok fazlan var diyenlerden şöyle bi sıyrılmalı insan öyleki bi arkadaşım hemde çok yakın olan bir arkadaşım ben zayıflamaya karar verdim deyince aynı kilodayız diyet yapmak istemiyor şu anda watssapp dan yediği nutellaları yaprak sarmalarının resmini yokluyor bana sıcak sıcak puf böreği yapacam ayyy canım nasıl istedi diye mesaj atıyor resmen beni baz geçirmek için
Dedimki istediğin kadar sabote et sen bunları yaptıkça daha da hırslanıyorum gidip litrelerce su içiyorum deyince acayip bozuldu
Şimdi zayıflama sürecimi merak bile etmiyor sormuyor bile yani aslında beyinde bitiyor bunu yapabilmek kişinin kendi isteği gerisi yalan
ben 2buyuk b ictim ikide ısırgan cayi ictim simfide normal cay içiyorum davul gibi oldum midemden cilk cilk su sei geliyo sallaninca
Biliyomusun sadece diyet konusunda değil geneli böyle çevremdeki herkes öyle diyor ama ben onu çok seviyorum ve bu yaptıklarına üzülüyorum farkındayım çünkübence o senin arkadaşın değil eğer sana azıcık sevgi duysa senin iyiliğini ve zayıflamanı isterdi neyse ki negatif olsa da seni hırslandırmış ne güzel
canım bir zaman kahvalti seklim biraz farkli olcak bakalım netice nasıl olcakSpor super
Kolay gelsin diyetinin bitmesini mı bekliyormuş hepsi
Sabah kahvaltıyi ihmal etme canım
Süpersin fistik
Kondurdu valla metabolizma yavaş çıktı mutlaka yap akşam ki arayı dedi
83kg iken 34du metabolizma yaşım 74kg ile yine 34 ters giden birşeyler varmış demek ki +3yas fazla
tok gittim kıyafet filan ondan 74:)
diğer diyetisyene göre daha az verdi kuzey ve eşimden yanımdaydı kuzey memeler diye tutturdu emiyorr mu dedi evet dedim sorun değil büyümüş artık küçük olsa ekleme yapardık menü ama gerek yok dedi
Diğeri günlük 500-600cal fazlasını vermişti bide sporu zorlamamisti bu hergun 40dk
sparis verdim asil kapsüllerim gelsin ne çağlar atlatacamPekmi az olmus ne
Eee iyide niye bi tabak yiyon uc besle savustiraaydin
Ayyy ne güzel ozendim size beer
Bitter ins isyefigin etkiyi gösterir
guzel
Guzel canim
aaa ne yedinki bisey göremedim ben kiz uzay cagina geçmeden kapsul beslenmesinemi gectin
afiyet olsun
aksamki ara ne oyle giii pastirma falan gece gecs ilginç geldi
hamsi yağsızsa çok iyi menuVe gelelim benim menuyeeee
Sabah9:30
2dilim ekmek 1yumurta 1yk tulum
4zeytin
Ara1elma
Ogle14:00
1d ekmek
3yk taze bamya yemeği
Turp yogurt
Aksam 18:30
25-30 hamsi salata
Ara aciktim nedense 1kase yogurt
Su 3lt oldu
Spor 2mil Leslie
o abla sporun maşallah menüde harika kereviz sapı beni benden alıyor bu nasıl keskin tatMenüm gelsin
Bugün öğlen saati gecikti akşamda 7 gibi yiyim dedim o sırada oğlanla paystation da masa tenisi oynadık zaman geçti
10.00 __
1 çavdar sandwich ekm.
Peynir
4 y.zeytin
Acuka
Marul
16.30 __
1 tb sebze çorbası (kabak ısbanak pırasa kereviz sapı nane)
Su 2 lt
Spor 5 mil leslie
ins canım daha iyi olur yoğun olduğun için belli menun böyle olmuşKizlar Merhaba
Bugün sabah aniden annemlere gitmem gerekti babam biraz rahatsızlanmis şimdi iyi çok şükür yedim ama içtim saat vs hatırlamıyorum inanın.
2 yumurta
1 bardak süt
1 dilim kıymalı börek hastanede
Domates çorbası 1 bardak
3 kasik kadar tavuk eti dönerin içinden çıkardım
1 kucuk ayran
2 tane 500 ml lik su
başarı kendiliğinden gelen bir sonuç değil gelişen bir durumdur istikrariyet ins hep beraber başarırızKizlar ben buhafta oldukça artuyim ama birakmiycam benim bu 72-77 aralığındaki in ciklarim mahvediyoe biturlu kiramadim bu araligi ama olsun vazgecmiycem zaten kirilmamasinin tek suclusuda benim bunu biliyorum ama bu pes etmemi gerektirmiyor bugun mefkusum sayesinde yine ywniden devam ediyorum sizden uzaklastigim her an arti olarak donuyor o yüzden pes etmekte birakmakta yok ablama soylefim ama sizede anlatayim esimin bir sozu gecen aksam mahvetti beni soylemek istemiyorum ama az cok tahmin ediyorsunuzdur muhtemel kelimeleri cok üzüldüm ama bunun suclusu benim niye bi kisir dongu içine sokup kendimi sonrada üzülüyorum ki kararlı olsam gidecek eninde sonunda bu yuzden devam yine devam yine devam o kilolar bikacak ve gidecek elbet birgun
insanın fıtratında nihayetsiz acizlik zayıflık oldugundan tek başına hiçbir ihtiyacını gideremzz neredeyse her konuda desteğe ihtiyacı vardırBugünün konusu dünkü yorumlara baktığımda diyet yaparken psikolojik olarak bunaldığınız zamanlar oluyormuş
Bugünün konusu diyet yaparken psikolojik destek alınmalı mı?
Bunaldığınız zamanlar nasıl aşıyorsunuz neler yapıyorsunuz?
Mefkurem North River @MuskaM istikrar1986 @ezo26 askrhpozitif Habinar @MuallimeA @60kiloyum eliya @sahgull F Fittek inşallah etiketlemeyi unuttuğum kişi yoktur
canım benim bu seni daha çok hırslandırmalı bence
dün ne olduysa unut bugun devamm
sen kimse için değil öncelikle kendin için sağlığın için
sonra eşin ve çocuklarının için zayıflıycaksın kimseyi takmaman lazım
böyle insanlar ne yazıkki var etrafımızda aldırmamak en güzeli yoksa kendimize yapıyoruz
Çok geçmiş olsun canım
Abla benim bizdik yumurtanın beyazini yiyor haşlanmış istedi sarısı bana kaldıbı ısırık Çiko vardı bide görmedin galiba
Liste dışına niye çıkıyorsun gulsahim ödem içinse kabak yap
Öğlen ki tavuğun ve akşam ki makarnanın miktarını yazar misin birde menüleri saatleri ile yazıyoruz
tatlım sinir tipler fil diyeti dediğinde ben olsam haddini aşma derdimyapmışsın bir hata pideye kızıp evdeki yorgandan olmayalım boşver diyette olduğunu bilmediklerini sende onlara kızınca yeme gel burda anlat hemen inan işe yarıyor ölmüş çare yok önümüze bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?