Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugun sabit çıktım cumaya eksi olurda az olur onu yükseltme amaçlı dedim
lıstene devam et bence canım sadece ekmeklerı yeme mesela o bıle fayda eder bırde aksam kı gec saattekı meyvelerı cıkartarak ıkı gun devam edebılırsın
Hadinnn yeşil çaylar gelsinnn

Yeşilçay istemeyene terlikde verebilirim
temızlıgı bıtırım bır tanede ben ıcıcem bu hafta bıtkı caylarını cok ıhmal ettım

Selam kizlar çok şiş var eve dobemiyorum eşim çıkma dedi dönüşte tartimi da alicam değişmişler parçayı.

Geçmiş olsun bitanem babacının iyi olmasına sevindim

Börek haric guzel canim babacina geçmiş olsun tatlım ins bii sorun yoktur

Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir

çok geçmiş olsun cnm

eliya kuzum çok geçmiş olsun canım benim
Gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar cansınız. Ufak bir spazm geçirmiş bir müşteri canını sıkmİş şimdi hersey yolunda çok şükür.

Selam.kizlar sisligim hala devam edio ve hala regli olmadim
Hamilelik ihtimali var mı canım
ahh gelmiş geçmiş olsun canım

Iyi gunlar kızlar bisürü alinti yaptin gitti tel kapaninca esimle ibatlasacam derken kulustur telefona kalıyorum adamin teklifini kabul etsem galiba iyi olacak neyse günümüzün konusuna gelirsek
Benim psikolojim cok zayif özellikle hastalık durumlarinda ben sanki cocuklari kurtarmak için daha guclu olmam gerekiyormuş gibi bi boy yiyorum destege kesinlikle ihtiyacim oliyor tabi bende bi koca var iki dk dışarı cikmami bile tolere edemiyo bırak diyetisyene gitneyi o destekte ancak burasi oluyor Mefkurem olmasa çoktan 90 lari görmüştüm ama sayesinde cok dusmesrmde yukselmiyorumda ona bi sözüm var bu ay sonuna kadar kaçamak yapmiycam benim motive kaynagim kesinlikle mefkusum ins yüzünü kara cikarmiycam

Eki Görüntüle 1941331

Öğle yemeğim
Normalde hazır ayran içmiyorum ama bugun mecburen, salataya tuz atmadım dengeler inşallah
Cok guzrl ah ben bukadar az yiyebilsem eminim veririm salata bunun uc kati oluyo bende
Hadinnn yeşil çaylar gelsinnn

Yeşilçay istemeyene terlikde verebilirim
ben 2buyuk b ictim ikide ısırgan cayi ictim simfide normal cay içiyorum davul gibi oldum midemden cilk cilk su sei geliyo sallaninca

Selam.kizlar sisligim hala devam edio ve hala regli olmadim
yrgenmi grliyi kız

sevindim canim iyi olmasina

Bence profesyonel olmasada çevrende seni destekleyecek insanlar olmalı bişey olmaz aman boşver ye aman sanki çok fazlan var diyenlerden şöyle bi sıyrılmalı insan öyleki bi arkadaşım hemde çok yakın olan bir arkadaşım ben zayıflamaya karar verdim deyince aynı kilodayız diyet yapmak istemiyor şu anda watssapp dan yediği nutellaları yaprak sarmalarının resmini yokluyor bana sıcak sıcak puf böreği yapacam ayyy canım nasıl istedi diye mesaj atıyor resmen beni baz geçirmek için
Dedimki istediğin kadar sabote et sen bunları yaptıkça daha da hırslanıyorum gidip litrelerce su içiyorum deyince acayip bozuldu
Şimdi zayıflama sürecimi merak bile etmiyor sormuyor bile yani aslında beyinde bitiyor bunu yapabilmek kişinin kendi isteği gerisi yalan

bence o senin arkadaşın değil eğer sana azıcık sevgi duysa senin iyiliğini ve zayıflamanı isterdi neyse ki negatif olsa da seni hırslandırmış ne güzel

bence o senin arkadaşın değil eğer sana azıcık sevgi duysa senin iyiliğini ve zayıflamanı isterdi neyse ki negatif olsa da seni hırslandırmış ne güzel
Biliyomusun sadece diyet konusunda değil geneli böyle çevremdeki herkes öyle diyor ama ben onu çok seviyorum ve bu yaptıklarına üzülüyorum farkındayım çünkü

canım bir zaman kahvalti seklim biraz farkli olcak bakalım netice nasıl olcak

sparis verdim asil kapsüllerim gelsin ne çağlar atlatacam

Ve gelelim benim menuyeeee
Sabah9:30
2dilim ekmek 1yumurta 1yk tulum
4zeytin

Ara1elma

Ogle14:00
1d ekmek
3yk taze bamya yemeği
Turp yogurt

Aksam 18:30
25-30 hamsi salata

Ara aciktim nedense 1kase yogurt

Su 3lt oldu
Spor 2mil Leslie
hamsi yağsızsa çok iyi menu

o abla sporun maşallah menüde harika kereviz sapı beni benden alıyor bu nasıl keskin tat

ins canım daha iyi olur yoğun olduğun için belli menun böyle olmuş

başarı kendiliğinden gelen bir sonuç değil gelişen bir durumdur istikrariyet ins hep beraber başarırız

insanın fıtratında nihayetsiz acizlik zayıflık oldugundan tek başına hiçbir ihtiyacını gideremzz neredeyse her konuda desteğe ihtiyacı vardır

evet canım dediğin gibi bugün dün hiç yaşanmamış gibi devam ediyorum Mefkurem in dediği gibi U dönüşü yaptım bugün ne kadar telafi etsem kardır
Canım sen 3 takımda kaptan yardımcısıydın değil mi önceden? kaptan vasfı var sende iyi niyetli ve çok ilgilisin teşekkür ederim

O anda duymazlıktan geldim ama sonra bende pişman oldum. Dün akşam ki basite kapanmasıydı umarım bundan sonra daha bilinçli devam edebilirim sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…