- 16 Şubat 2009
- 34.878
- 123.235
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.641
Sana da verecektim dur kızma hemenAnammm geldin ve bi sabah selam yok heeee
Du bende yapıyım cılk cılk sesi birden duymak istedim hoşuma gittiben de içeyim bari suyumu
Canım benim ben teşekkür ederimevet canım dediğin gibi bugün dün hiç yaşanmamış gibi devam ediyorum Mefkurem in dediği gibi U dönüşü yaptım bugün ne kadar telafi etsem kardır
Canım sen 3 takımda kaptan yardımcısıydın değil mi önceden? kaptan vasfı var sende iyi niyetli ve çok ilgilisin teşekkür ederim
Hoşgeldin tatlımmmm
Bence ikiside olur cnmyarın kabak çorbası yapıcam
yada ananas+pro mu yapsam sizce
Öğlen güzel cnmGünaydın kızlar dünkü menüm
sabah çörek otu yağı ılıksu
kahvaltı yapamadım içim almadı midem ağrıyordu
öğle tavuk ızgara
marul salata yağsız tuzsuz
bulgur pilavı 3 kşk
ayran
akşam
yoğurtlu makarna yağsız tuzsuz
Bunuda alıntılamışım ama ayrı cevap yazayım arada kaynamasın :))Bugünün konusu dünkü yorumlara baktığımda diyet yaparken psikolojik olarak bunaldığınız zamanlar oluyormuş
Bugünün konusu diyet yaparken psikolojik destek alınmalı mı?
Bunaldığınız zamanlar nasıl aşıyorsunuz neler yapıyorsunuz?
Mefkurem @nanekekik @MuskaM @dagyolu ezo26 askrhpozitif Habinar Poni Bon @60kiloyum eliya sahgull @kkkmevsim5 inşallah etiketlemeyi unuttuğum kişi yoktur
Tatlım eğer çevrende seni negatif olarak etkileyen insanlar varsa ne diyet yapıyom nede kilo veriyom diye bişey söylemicenBen bunaldığımda yiyorum. Dün akşam da öyle oldu malesefMefkurem çok özür dilerim kararlı ilerliyordum ama en ufak bir bunalımda çözülüverdim işte. dün görümcem geldi bahsetmiştim. Geçen geldiğinde ben dukan yapıyordum bu halimden 5-6 kilo daha azdım. Misafirleri n eltilerimin önünde gevrek gevrek gülüp MuskaM dukanı bırakmışsın dedi bende evet hemen yansımış dimi dedim ama kilomu konuşmaya niyeti m olmadığımdan konuyu uzatmadım..ağzının içinde evet belli 'fil diyetine mi başladın ' diye geveledi sırıttı sinir oldum hiç cevap vermedim başladı kendi kendine yok ekmek yeme ekmeği hayatından çıkar vs. Herşeyi bilir havasında zaten sanki bunları ilk ondan duymuşum.. Peki ben aptalı naptım gece eşim gelince onunla oturdum sucuklu yumurta yedim bollll ekmekle
Ama bunlar hep benim yüzümden benden kilolu eltim var hayatta diyet yapmaz kilosuna takılmaz kendiyle barışık kimsenin ona laf ettiği yok.
Ben her seferinde diyetimi dosta düşmana söylerim kendimi açık ederim. Bundan önce nr zaman kilodan bahsedilse atlardım aaa evet haklısın bende kilo aldım da diyete başlayacağım da başladım olmadı da bıdı bıdı salağım işte salak salak.
En azından tartı öncesinde olmaması gerekir cnmMefkurem Bugün ve yarın protein ağırlıklı besleneceğim inşallah işe yarar. Böyle iradesiz biri takıma girmesin demezsin umarım. Söz veremem ama bir daha böyle bir hataya düşmemek için elimden geleni yaparım
Tatlım sen benden daha iyi biliyosun asıl pro beyazdabla benim bizdik yumurtanın beyazini yiyor haşlanmış istedi sarısı bana kaldıbı ısırık Çiko vardı bide görmedin ga
Tatlım belki arkadaşın kötü biri değil ama sen zayıflamaya başladığın ve kendi bunu yapamadığı için fesatlık yapıyorBence profesyonel olmasada çevrende seni destekleyecek insanlar olmalı bişey olmaz aman boşver ye aman sanki çok fazlan var diyenlerden şöyle bi sıyrılmalı insan öyleki bi arkadaşım hemde çok yakın olan bir arkadaşım ben zayıflamaya karar verdim deyince aynı kilodayız diyet yapmak istemiyor şu anda watssapp dan yediği nutellaları yaprak sarmalarının resmini yokluyor bana sıcak sıcak puf böreği yapacam ayyy canım nasıl istedi diye mesaj atıyor resmen beni baz geçirmek için
Dedimki istediğin kadar sabote et sen bunları yaptıkça daha da hırslanıyorum gidip litrelerce su içiyorum deyince acayip bozuldu
Şimdi zayıflama sürecimi merak bile etmiyor sormuyor bile yani aslında beyinde bitiyor bunu yapabilmek kişinin kendi isteği gerisi yalan
Ben senin dünkü menünü bekliyorum :))Selam kızlar napıyonuz
Hoşbulduk canım bende aynıyımHoşgeldin tatlımmmm
Ben neyazıkki hala kilo vermekle uğraşıyom
Verdiğimin bi kısmını geri aldım
Sende ne var ne yok nasılsın
Sen ne kadar aldınkiHoşbulduk canım bende aynıyımmerak etme mehteren takımı gibi bir ileri iki geri şimdi birde tiroidlerimde sorun çıktı onlarla uğraşıyorum
evet ya diyet yapıyorum dememek lazım benim bir görümcem var kilolu ve 15 yıldır o şekilde herkes kendisiyle dalga geçiyor geçen gelmiş senin diyet nasıl gidiyor diye soruyor aklınca o da benle dalga geçecek ben de hiç istifimi bozmadım iyi gidiyor yavaş yavaş da olsa eksiliyorum dedimsen naptın asıl dedim sustu oturdu.
Canm sen iyi niyetlisin ama bazıları fesat olabiliyor. etrafndakilerin fikirlerini önemseme bozulduğunu belli etme boşver
bugun sabit çıktım cumaya eksi olurda az olur onu yükseltme amaçlı dedim
Eki Görüntüle 1941331
Öğle yemeğim
Normalde hazır ayran içmiyorum ama bugun mecburen, salataya tuz atmadım dengeler inşallah
Selam kizlar çok şiş var eve dobemiyorum eşim çıkma dedi dönüşte tartimi da alicam değişmişler parçayı.
Gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar cansınız. Ufak bir spazm geçirmiş bir müşteri canını sıkmİş şimdi hersey yolunda çok şükür.
Selam kızlar yeni eve geldim
Orda mesajlara cevap yazamadım şimdi bakıcam
Bugün bende dukanda beyaz yumruk dedikleri şeyi deniyim dedim malum dün sebze vardı
Yani sadece beyaz pro
Sabah yoğurt yedim şimdi eve gelince yağsız tavada tavuk göğsü kızarttım akşamada Gelirken balık aldım onu yapıcam
Sporda tabiki inş.olacak
Bence ikiside olur cnm
Bende ananas yumurta işe yaramamıştı
Sabah ananas tuzsuz peynir
Öğlen ananas
Akşam ananas 100 gr tavuk göğsü daha etkili oldu
Öğlen güzel cnm
Bunuda alıntılamışım ama ayrı cevap yazayım arada kaynamasın :))
Tatlım eğer çevrende seni negatif olarak etkileyen insanlar varsa ne diyet yapıyom nede kilo veriyom diye bişey söylemicen
Senin kilonla ilgili bişey dediklerinde
Herkes kendi vücudundan sorumlu kimsenin kilosu başkasını ilgilendirmez, ben halimden memnunum diyeceksin. (öyle hissetmesende ağızlarını kapatmak için öyle de)
Ben önceden hep onu derdim kimsede bana negatif bişey söyliyemezdi
Akşamki olaya gelirsek.....
Sen gece yarısı yedin diye görümcen senin adına çokmu üzüldü :)yine sen kendini mutsuz ettin. Halbuki yemeseydin kendine daha çok güvenektin
Bundan ders çıkarki bidaha ki olumsuz bişeyde yemeklere saldırma
Tabiki bu hepimiz için geçerli
Sen bi 5-6kilo ver gör bak daha çok hırslanacaksın
En azından tartı öncesinde olmaması gerekir cnm
Bide o anda neden takıma girip yazmadın
Bişey yemek istediğinde takımda aç aç uyumaya çalışan takım arkadaşlarını düşün
Hepimiz mutfakta senin arkandayız sana bakıyoruz :)
Bu cuma sonucuna göre karar veririz cnm şimdiden bişey diyemem
Tatlım sen benden daha iyi biliyosun asıl pro beyazda
Kalsada boşver fazlasını yeme
Çukoyuda gördümde sabah ve 1 ısırık olunca ses etmedim
Tatlım belki arkadaşın kötü biri değil ama sen zayıflamaya başladığın ve kendi bunu yapamadığı için fesatlık yapıyor
Tek şişman kendi olmak istemiyor anlaşılan :)
Ben senin dünkü menünü bekliyorum :))
Cevaplarımıda yazdım içim rahatladı :)
Karnım tok sırtım pek, bitki çayını içiyorum
Günün konusunu birazdan yazayım
Tamamdır yarına kadar düşünebilirim değil mi :)) hayır canım yarışmak nasip olmadı hiç
Kızlar herkese iyi akşamlar bu günkü menüm
sabah 7 de ılık süt
1 dlm ekmek
2 zeytin
ara 11:00 gibi sade kahve
öğle 13:00
1 kase arabaşı çorbası
kabak dolma orta boy
ara saat 15.30 gibi kahve sade
akşam 19:00 gibi karnıbahar yemeği çok az yağ ile
1 kase yoğurt
saat 22 gi elma yemeği düşünüyorum inşallah kaçırmam
su :2,5 lt
spor :25 dk hızlı tempo ile yürüyüş
Hahaha aynen abla boy kilo aynı olunca öyle oldu birazBence ikiside olur cnm
Bende ananas yumurta işe yaramamıştı
Sabah ananas tuzsuz peynir
Öğlen ananas
Akşam ananas 100 gr tavuk göğsü daha etkili oldu
Öğlen güzel cnm
Bunuda alıntılamışım ama ayrı cevap yazayım arada kaynamasın :))
Tatlım eğer çevrende seni negatif olarak etkileyen insanlar varsa ne diyet yapıyom nede kilo veriyom diye bişey söylemicen
Senin kilonla ilgili bişey dediklerinde
Herkes kendi vücudundan sorumlu kimsenin kilosu başkasını ilgilendirmez, ben halimden memnunum diyeceksin. (öyle hissetmesende ağızlarını kapatmak için öyle de)
Ben önceden hep onu derdim kimsede bana negatif bişey söyliyemezdi
Akşamki olaya gelirsek.....
Sen gece yarısı yedin diye görümcen senin adına çokmu üzüldü :)yine sen kendini mutsuz ettin. Halbuki yemeseydin kendine daha çok güvenektin
Bundan ders çıkarki bidaha ki olumsuz bişeyde yemeklere saldırma
Tabiki bu hepimiz için geçerli
Sen bi 5-6kilo ver gör bak daha çok hırslanacaksın
En azından tartı öncesinde olmaması gerekir cnm
Bide o anda neden takıma girip yazmadın
Bişey yemek istediğinde takımda aç aç uyumaya çalışan takım arkadaşlarını düşün
Hepimiz mutfakta senin arkandayız sana bakıyoruz :)
Bu cuma sonucuna göre karar veririz cnm şimdiden bişey diyemem
Tatlım sen benden daha iyi biliyosun asıl pro beyazda
Kalsada boşver fazlasını yeme
Çukoyuda gördümde sabah ve 1 ısırık olunca ses etmedim
Tatlım belki arkadaşın kötü biri değil ama sen zayıflamaya başladığın ve kendi bunu yapamadığı için fesatlık yapıyor
Tek şişman kendi olmak istemiyor anlaşılan :)
Ben senin dünkü menünü bekliyorum :))
Afiyet olsunKızlar herkese iyi akşamlar bu günkü menüm
sabah 7 de ılık süt
1 dlm ekmek
2 zeytin
ara 11:00 gibi sade kahve
öğle 13:00
1 kase arabaşı çorbası
kabak dolma orta boy
ara saat 15.30 gibi kahve sade
akşam 19:00 gibi karnıbahar yemeği çok az yağ ile
1 kase yoğurt
saat 22 gi elma yemeği düşünüyorum inşallah kaçırmam
su :2,5 lt
spor :25 dk hızlı tempo ile yürüyüş
Süpersin Can'ım maşallah.Bu azmin böyle devam etsin sonucu çok güzel olacak :)(10:00)
1 bardak ılık limonlu su
(10:35)
2 haşlanmış yumurta
25 Gr taze peynir
1 kupa ½ sütlü filtre kahvesi
2 tane acve hurması
(14:10)
1 kupa Yeşilçay
SPOR(14:20-15:30)
koşu bandı
(15:40)ben
1 acve hurması
(16:00)
100 Gr tavuk ( tost makinesinde)
(18:00)
4 yk az mercimekli lahana bol limon acılı (eşime sarmasini yapmıştım tabi mesaiye kalacakmis )
SU: 650 ml
SPOR:67 dk
Su 2 yı geçer kızlar 1 Yeşilçay ve karışık bitki çayı da icicem spor tekrar yaparmıym bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?