- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.661
Afiyet olsun canım. Dolma olmamış gibi geldi pirinçten dolayi cumaya az kaldı malum.Kızlar herkese iyi akşamlar bu günkü menüm
sabah 7 de ılık süt
1 dlm ekmek
2 zeytin
ara 11:00 gibi sade kahve
öğle 13:00
1 kase arabaşı çorbası
kabak dolma orta boy
marul salata yağsız tuzsuz
ara saat 15.30 gibi kahve sade
akşam 19:00 gibi karnıbahar yemeği çok az yağ ile
1 kase yoğurt
saat 22 gi elma yemeği düşünüyorum inşallah kaçırmam
su :2,5 lt
spor :25 dk hızlı tempo ile yürüyüş
amin canım.Bende dün o kadar konuşmasına rağmen vermeye çalışıyorum demedim. Haklısın bundan sonra çevremden kimse ile paylaşmamaya kararlıyım.
Görümce zayıf da olsa şişman da olsa gelinin kilosunu çekemiyor bunu anladım senin görümce kendisine bakmamış aynada galiba:)
Sağolasın canım belli etmedim ama içimde patladı
Canım protein ağırlıklı beslen ama şok diyet yapma derim boşuna aç bırakma kendini
Çok güzel menü afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım Allah başınızdan eksik etmesin babacığını..
Yarın inanılmaz eksi çıkacaksın canım
Tamam canım cuma günü en iyisi olsun uğraşacağım a emin olabilirsin.
Afiyet olsun ben bugün 3 fincana çıkaracağım yeşil çayı suyuda 3 lt
Afiyet olsun canım menun güzel.(10:00)
1 bardak ılık limonlu su
(10:35)
2 haşlanmış yumurta
25 Gr taze peynir
1 kupa ½ sütlü filtre kahvesi
2 tane acve hurması
(14:10)
1 kupa Yeşilçay
SPOR(14:20-15:30)
koşu bandı
(15:40)ben
1 acve hurması
(16:00)
100 Gr tavuk ( tost makinesinde)
(18:00)
4 yk az mercimekli lahana bol limon acılı (eşime sarmasini yapmıştım tabi mesaiye kalacakmis )
SU: 650 ml
SPOR:67 dk
Su 2 yı geçer kızlar 1 Yeşilçay ve karışık bitki çayı da icicem spor tekrar yaparmıym bir fikrim yokEki Görüntüle 1941494
İnşallah canım bu hafta biraz durağan kilom ama biraz benim hatalarimdan kaynaklıSüpersin Can'ım maşallah.Bu azmin böyle devam etsin sonucu çok güzel olacak :)
afiyet olsun canımHava sis li diye eşim geldi aldı bizi evdeyim tartimi da aldım 40 lira bayildim yeni alsam yeriymiş :) . Menümü yazayım.
Saat 10
1 yumurta
2 küçük dilim çok kızarmış kepek ekm.
5 yeşil zeytin
2 kk peynir
Saat 14
Sade turk kahvesi
Saat 17:30
6 kaşık etli taze fasulye (annemden getirdim :) )
1 kase yoğurt çorbası pirinçsiz
1 kase yoğurt
Bol sirkeli marul salatası
Su 7 bardak oldu
Spor yok.
Çok fazla canım senin bende bugün 75 kg gördüm hem insülin direnci hem tiroid sağolsun sen çok fazla almışsın canım bir rahatsızlık mı geçirdin ne oldu hemen toparlanmalısınSen ne kadar aldınki
Ben pek 1 ileri 2 geri yapamıyorum
Benim adımlarım büyük biraz :))
+20 le döndüm
68 den 89 a çıkmştım şükür 10 kilosu gitti kaldı 10
Psikolojik destek mutlaka alınmalı fakat destek alacağımız kişiler bizi kırarak,inciterek veyahut motivasyonumuzu düşürerek yardımda bulunmamalı..Bunun adı zaten yardım olmaz.Aynı yoldan geçtiğimiz için mesela grubumuzda herkes birbirini anlıyor,ona göre herkes birbirine destek oluyor,köstek olmak yerine.Bu yüzden destek alacağımız kişileri iyi belirlemeliyiz.Bugünün konusu dünkü yorumlara baktığımda diyet yaparken psikolojik olarak bunaldığınız zamanlar oluyormuş
Bugünün konusu diyet yaparken psikolojik destek alınmalı mı?
Bunaldığınız zamanlar nasıl aşıyorsunuz neler yapıyorsunuz?
Mefkurem @nanekekik @MuskaM @dagyolu ezo26 askrhpozitif @Habinar @MuallimeA @60kiloyum eliya @sahgull F Fittek inşallah etiketlemeyi unuttuğum kişi yoktur
bende yarını saf proteinle geçirmeyi düşünüyorum bakalım ne olacakSelam kızlar yeni eve geldim
Orda mesajlara cevap yazamadım şimdi bakıcam
Bugün bende dukanda beyaz yumruk dedikleri şeyi deniyim dedim malum dün sebze vardı
Yani sadece beyaz pro
Sabah yoğurt yedim şimdi eve gelince yağsız tavada tavuk göğsü kızarttım akşamada Gelirken balık aldım onu yapıcam
Sporda tabiki inş.olacak
öğlen hiç olmamış canım arabası hamurlu bir çorba kabak dolması da pirinç var karnabahar da tartı öncesi şişlik yapabilirKızlar herkese iyi akşamlar bu günkü menüm
sabah 7 de ılık süt
1 dlm ekmek
2 zeytin
1 kase arabaşı çorbası
kabak dolma orta boy
1 kase yoğurt
Çok sık bunalmadim sanırım kararlı olduğumda sıkıntı yaşamıyorum ama bunaldığım da bir desteğe ihtiyacım oldu ve bu desteği buraya gelerek sorunumu yazarak beni destekleyen arkadaşlarım sayesinde buldum.Bugünün konusu dünkü yorumlara baktığımda diyet yaparken psikolojik olarak bunaldığınız zamanlar oluyormuş
Bugünün konusu diyet yaparken psikolojik destek alınmalı mı?
Bunaldığınız zamanlar nasıl aşıyorsunuz neler yapıyorsunuz?
Mefkurem @nanekekik @MuskaM @dagyolu ezo26 askrhpozitif @Habinar @MuallimeA @60kiloyum eliya @sahgull F Fittek inşallah etiketlemeyi unuttuğum kişi yoktur
Bende pro yapıcam sanırsam.bende yarını saf proteinle geçirmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
öğlen hiç olmamış canım arabası hamurlu bir çorba kabak dolması da pirinç var karnabahar da tartı öncesi şişlik yapabilir
Bebeğim senin adım sayar programının adı ne.(10:00)
1 bardak ılık limonlu su
2 haşlanmış yumurta
25 Gr taze peynir
2 tane acve hurması
1 kupa Yeşilçay
koşu bandı
1 acve hurması
4 yk az mercimekli lahana bol limon acılı (eşime sarmasini yapmıştım tabi mesaiye kalacakmis )
Su 2 yı geçer kızlar 1 Yeşilçay ve karışık bitki çayı da icicem spor tekrar yaparmıym bir fikrim yokEki Görüntüle 1941494
(10:00)
1 bardak ılık limonlu su
2 haşlanmış yumurta
25 Gr taze peynir
2 tane acve hurması
1 kupa Yeşilçay
koşu bandı
1 acve hurması
Yeni tartı ne kadar merak ettimHava sis li diye eşim geldi aldı bizi evdeyim tartimi da aldım 40 lira bayildim yeni alsam yeriymiş :) . Menümü yazayım.
Saat 10
1 yumurta
5 yeşil zeytin
2 kk peynir
Saat 14
Sade turk kahvesi
1 kase yoğurt
Su 7 bardak oldu
Spor yok.
Psikolojik destek mutlaka alınmalı fakat destek alacağımız kişiler bizi kırarak,inciterek veyahut motivasyonumuzu düşürerek yardımda bulunmamalı..Bunun adı zaten yardım olmaz.Aynı yoldan geçtiğimiz için mesela grubumuzda herkes birbirini anlıyor,ona göre herkes birbirine destek oluyor,köstek olmak yerine.Bu yüzden destek alacağımız kişileri iyi belirlemeliyiz.
Bunaldıgımız Zaman'lar mutlaka olmuştur diyet süreci çok uzun olanlarda bu problem daha fazla görülüyordur bence.Ben bunaldığım Zaman'larda hemen güzel fizikli bir bayan resmi açıyorum,eski kilolu şiş halime bakıyorum hemen hadi kalk Elif spora diyorumKendi kendimi motive edebiliyorum açıkçası.Yoksa istikrarlı bir şekilde azalış göstermeyebilirdim.İyki de pes etmemişim bunaldığım yerlerde diyorum çünkü verdiğim kiloları tekrar alıcaktım.O yüzden pes etmek yok.Yanlış beslendiğimiz gün bile o günü yok sayarak ertesi gün kaldığımız yerden devam etmeliyiz.
Çok sık bunalmadim sanırım kararlı olduğumda sıkıntı yaşamıyorum ama bunaldığım da bir desteğe ihtiyacım oldu ve bu desteği buraya gelerek sorunumu yazarak beni destekleyen arkadaşlarım sayesinde buldum.
Psikolojik yardımi profesyonel insanlardan yani bu işi yapan insanlardan almayi hiç düşünmedim çünkü o destek bence ikna edici olmaz seni destekleyen kişinin seninle aynı yolda yürüyor olmasi ve bunu gerçekten yaşıyor olmasi gerekir kitaplarda yazılanlarla olmuyor gibi geliyor bana biraz daha gerçekçi yaşamayı seviyorum sanırım.
Canım birsey isterse 9. Takım i açıyorum yazıyorum ve destek birimleri hemen geliyor. :)
Bugin cok güzel spor yaptim kendimi harika hissediyorum aksam görüşürüz seviyorum siziiiiii
Hamilelik ihtimali var mı canım
ahh gelmiş geçmiş olsun canım
Cok guzrl ah ben bukadar az yiyebilsem eminim veririm salata bunun uc kati oluyo bende
ben 2buyuk b ictim ikide ısırgan cayi ictim simfide normal cay içiyorum davul gibi oldum midemden cilk cilk su sei geliyo sallaninca
yrgenmi grliyi kız
sevindim canim iyi olmasina
Kızlar herkese iyi akşamlar bu günkü menüm
sabah 7 de ılık süt
1 dlm ekmek
2 zeytin
1 kase arabaşı çorbası
kabak dolma orta boy
1 kase yoğurt
(10:00)
1 bardak ılık limonlu su
2 haşlanmış yumurta
25 Gr taze peynir
2 tane acve hurması
1 kupa Yeşilçay
koşu bandı
1 acve hurması
Hava sis li diye eşim geldi aldı bizi evdeyim tartimi da aldım 40 lira bayildim yeni alsam yeriymiş :) . Menümü yazayım.
Saat 10
1 yumurta
5 yeşil zeytin
2 kk peynir
Saat 14
Sade turk kahvesi
1 kase yoğurt
Su 7 bardak oldu
Spor yok.
Menümü yazayım eşim gelmeden
Sabah 8.45
2 yumurta ( haşlanmış)
1 kk süzme peynir
Roka
Yulaf kepeğiyle krep (2 yemek kaşığı yulaf ile)
Ara yeşil çay
Öğle 12 15
Haşlanmış kırmızı et didilmiş salata
Yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Sade kahve
Yeşil çay
Akşam 18
Tavuk göğsü didilmiş salata
Ara
ayran
Beyaz çay
Sütlü Kahve
3 lt su
canım tartım yeni değil yılbaşı gecesi arkadaşlarımız da Bizde ydi çocuklar çıkmış inmiş birseyler yapmışlar sanırım 8888 yazıyordu sürekli çip ini değiştirdi servis cuma sabah ına kadar tartılmayı düşünmüyorum 2 haftadır burdan uzak olunca evde de olmayinca kaçamaklar oldu şimdi çok çıkarsam moralim bozulur motomasyon um duser. Eşime kontrol et dedim çalışıyor şükür tartım.Harikasın
Yeni tartı ne kadar merak ettim
Menü güzel Akşam yemeğin daha güzel anneden zahmetsiz gelen yemeğin tadına başka olursu az olmuş canım
Evet beni zayıflamadan sakın bırakmayın
Çok güzel anlatmışsın canım
Çok güzel bir bakış açısı burda kimse para karşılığında sana destek olmuyor sadece damdan düşenler halinden anlıyor
canım tartım yeni değil yılbaşı gecesi arkadaşlarımız da Bizde ydi çocuklar çıkmış inmiş birseyler yapmışlar sanırım 8888 yazıyordu sürekli çip ini değiştirdi servis cuma sabah ına kadar tartılmayı düşünmüyorum 2 haftadır burdan uzak olunca evde de olmayinca kaçamaklar oldu şimdi çok çıkarsam moralim bozulur motivasyonum duser. Eşime kontrol et dedim çalışıyor şükür tartım.Harikasın
Yeni tartı ne kadar merak ettim
Menü güzel Akşam yemeğin daha güzel anneden zahmetsiz gelen yemeğin tadına başka olursu az olmuş canım
Evet beni zayıflamadan sakın bırakmayın
Çok güzel anlatmışsın canım
Çok güzel bir bakış açısı burda kimse para karşılığında sana destek olmuyor sadece damdan düşenler halinden anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?