Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım. Dolma olmamış gibi geldi pirinçten dolayi cumaya az kaldı malum.

amin canım.

Afiyet olsun canım menun güzel.

Süpersin Can'ım maşallah.Bu azmin böyle devam etsin sonucu çok güzel olacak :)
İnşallah canım bu hafta biraz durağan kilom ama biraz benim hatalarimdan kaynaklı
afiyet olsun canım

Sen ne kadar aldınki

Ben pek 1 ileri 2 geri yapamıyorum
Benim adımlarım büyük biraz :))
+20 le döndüm
68 den 89 a çıkmştım şükür 10 kilosu gitti kaldı 10
Çok fazla canım senin bende bugün 75 kg gördüm hem insülin direnci hem tiroid sağolsun sen çok fazla almışsın canım bir rahatsızlık mı geçirdin ne oldu hemen toparlanmalısın

Psikolojik destek mutlaka alınmalı fakat destek alacağımız kişiler bizi kırarak,inciterek veyahut motivasyonumuzu düşürerek yardımda bulunmamalı..Bunun adı zaten yardım olmaz.Aynı yoldan geçtiğimiz için mesela grubumuzda herkes birbirini anlıyor,ona göre herkes birbirine destek oluyor,köstek olmak yerine.Bu yüzden destek alacağımız kişileri iyi belirlemeliyiz.

Bunaldıgımız Zaman'lar mutlaka olmuştur diyet süreci çok uzun olanlarda bu problem daha fazla görülüyordur bence.Ben bunaldığım Zaman'larda hemen güzel fizikli bir bayan resmi açıyorum,eski kilolu şiş halime bakıyorum hemen hadi kalk Elif spora diyorum Kendi kendimi motive edebiliyorum açıkçası.Yoksa istikrarlı bir şekilde azalış göstermeyebilirdim.İyki de pes etmemişim bunaldığım yerlerde diyorum çünkü verdiğim kiloları tekrar alıcaktım.O yüzden pes etmek yok.Yanlış beslendiğimiz gün bile o günü yok sayarak ertesi gün kaldığımız yerden devam etmeliyiz.

bende yarını saf proteinle geçirmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak

öğlen hiç olmamış canım arabası hamurlu bir çorba kabak dolması da pirinç var karnabahar da tartı öncesi şişlik yapabilir

Çok sık bunalmadim sanırım kararlı olduğumda sıkıntı yaşamıyorum ama bunaldığım da bir desteğe ihtiyacım oldu ve bu desteği buraya gelerek sorunumu yazarak beni destekleyen arkadaşlarım sayesinde buldum.
Psikolojik yardımi profesyonel insanlardan yani bu işi yapan insanlardan almayi hiç düşünmedim çünkü o destek bence ikna edici olmaz seni destekleyen kişinin seninle aynı yolda yürüyor olmasi ve bunu gerçekten yaşıyor olmasi gerekir kitaplarda yazılanlarla olmuyor gibi geliyor bana biraz daha gerçekçi yaşamayı seviyorum sanırım.

Canım birsey isterse 9. Takım i açıyorum yazıyorum ve destek birimleri hemen geliyor. :)

Bebeğim senin adım sayar programının adı ne.

Harikasın

Yeni tartı ne kadar merak ettim
Menü güzel Akşam yemeğin daha güzel anneden zahmetsiz gelen yemeğin tadına başka olur su az olmuş canım

Mefkurem canım bu @MuskaM bırakma sakın benden demesi zayıflasın öyle gitsin bu hatun

Evet beni zayıflamadan sakın bırakmayın

Çok güzel anlatmışsın canım

Çok güzel bir bakış açısı burda kimse para karşılığında sana destek olmuyor sadece damdan düşenler halinden anlıyor

Menümü yazayım eşim gelmeden

Sabah 8.45
2 yumurta ( haşlanmış)
1 kk süzme peynir
Roka
Yulaf kepeğiyle krep (2 yemek kaşığı yulaf ile)

Ara yeşil çay

Öğle 12 15
Haşlanmış kırmızı et didilmiş salata
Yoğurt

Ara
Sütlü kahve
Sade kahve
Yeşil çay

Akşam 18
Tavuk göğsü didilmiş salata

Ara
ayran
Beyaz çay
Sütlü Kahve

3 lt su

Hamilelik ihtimali var mı canım
ahh gelmiş geçmiş olsun canım

Umarim yoktur cnm ya

Ay ne bilim bebegim ya ins. Yoktur ole bisi daha bebis kucuk biliosun ben hazir degilim

Bence gayet iyi cnm

Harika baby

Gayet iyi fistik

Iyi canim bu arada diyestisyenemi gidiosun

canım tartım yeni değil yılbaşı gecesi arkadaşlarımız da Bizde ydi çocuklar çıkmış inmiş birseyler yapmışlar sanırım 8888 yazıyordu sürekli çip ini değiştirdi servis cuma sabah ına kadar tartılmayı düşünmüyorum 2 haftadır burdan uzak olunca evde de olmayinca kaçamaklar oldu şimdi çok çıkarsam moralim bozulur motomasyon um duser. Eşime kontrol et dedim çalışıyor şükür tartım.

canım tartım yeni değil yılbaşı gecesi arkadaşlarımız da Bizde ydi çocuklar çıkmış inmiş birseyler yapmışlar sanırım 8888 yazıyordu sürekli çip ini değiştirdi servis cuma sabah ına kadar tartılmayı düşünmüyorum 2 haftadır burdan uzak olunca evde de olmayinca kaçamaklar oldu şimdi çok çıkarsam moralim bozulur motivasyonum duser. Eşime kontrol et dedim çalışıyor şükür tartım.

Benden gelsin menu bugun bicok seye karsi koydum sonra canim hic bisi istemedi klinikte sarma baklava profiterol filan vardi yemedim agzima surmedim nefsime yenilcektim ama sonra dedim ki ur bakalim

Sabah 08.15
2 dilim ince tam bugday ekmege peynirli tost
1 haslabmis yumurta
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 12.30
100 gr et doner
Ayran
Mantar corbasi

Ara 15.00
1 kuru incir
1 kuru kayisi

Aksam 18.30
6 yk taze fasulye
1 kaseye yakin yogurt

2 litre su
30 dk yuruyus

Bu aksam bisiklet yapmicam iizlar su regli olayina kafayi taktim moralim yok belimde agrio bugun zaten yogundu 11.000 adim atmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…