Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

verilecek kilolar fazla ve dolayısıyla diyet süreci uzun olunca ister istemez motive edilmek istiyor insan.

sen görümcenlerede sağlıklı şeyler yap bozmazsin bu şekilde canım

sabah
peyniri
5 zeytin
domates
1,5 dilim köy ek.

öğlen
1 kase yer elması yemeği
1 dilim yulaf kepeği ek.

akşam
1 baget tavuk
2 yk kereviz salatası
biber

2 lt su
öğlen 50 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş

Menum
Sabah 2 bardak limonlu su 1 kahve 6 badem
11
2 yumurta 2 wasa peynir salata
ara

puding (1 tatlı kaşığı chia keten tohumu ve keçi boynuzu)kahve 3 ceviz

18 Baharatlı yogurt salatası
2lt ins olur 50 dk spor
afiyet olsun canim

Kızlar menüme ek leslie 1 yapıldı 15 dk 10 dkda oryantal yaptım su 2 oldu karışık bitki çayı icildi asayiş berkemal

Kızlar delircem benim kız ayak tırnaklarini kestirmek bir türlü zorla keserim şimdi uykuda keseyim dedim yok uykuda bile çekiyor ayağını sıpa
ben sarki uydurdum onunla kesiyorum hem onu dinliyor hemde yaptigimi takip ediyor sadece sona doğru sıkıntı çıkarıyor
Afiyet olsun ablam cok iyi inş iyi bi eksi gelir
Kralice ve kontesj tebrik ediyorum obs bi hafta bende rakibim onlara
Spor yarışmasına katılmak istemeyen varmı
Yoktur yok
cok ilginc menulerin var kiz sabah havuc patlamis misirla gine baslamak arti helva noluyo kiz yasak yasaaaaak

abla bulgur iyi geliyo bana sisirmiyo tabi kuruyu bilemem o yuzden akşam i az tuttum inş bundan sonra hep böyle enerjik olnak istiyorum spor gerçekten cok etkili brnim üzerimde inş bundan sonra motive olmak için bol bol spor yapicam

Sen beyninde kararlı olursan hiç bişey bozduramaz sana cnm
Sadece kendinden emin ol
Acaba dersen bi yerde patlak verir

Bugün daha iyi cnm
Öğlen ekmek yerine yoğurt daha iyi olurmuş

afiyet olsun canim

eve 3 saatte gelebildim. çok yorgunum ve sinirlerim bozuk. olay vardı. trafik berbattı.
nolmuski istnbuldasin dimi aman ben yssayamazdim orda hic sevmiyorum stresi trafigi

eve 3 saatte gelebildim. çok yorgunum ve sinirlerim bozuk. olay vardı. trafik berbattı.
Allah dinlendirsin tatlım
gıdıklandigi için şarkı pek dikkatini çekmiyor cnaim yine kesemedim bakalım yarın yine denicem

gayet güzel olmuş canım cuma güzel bir eksi gelecek inşallah

verilecek kilolar fazla ve dolayısıyla diyet süreci uzun olunca ister istemez motive edilmek istiyor insan.
Sadece başkalarından beklemekle olmaz cnm herzaman dediğim gibi kişinin önce kendi çaba göstermesi gerekir

Burdada mesela elimizden geldiğince herkese destek olmaya çalışıyoruz
Ama aynı hatalar sık sık yapılınca bizde aynı şeyleri söylemekten yoruluyoruz

Bugün daha iyi cnm
Öğlen ekmek yerine yoğurt daha iyi olurmuş
evet. ama ekmek zaten yulaf kepeğindendi.

afiyet olsun canim

nolmuski istnbuldasin dimi aman ben yssayamazdim orda hic sevmiyorum steresi trafigi
saol canım. yok izmirdeyim. valla sanırım baskın vardı. yol tutulunca trafik felç. arabanın içinde 2 saat oturdum. zaten tansiyonum düştü gelirken. kötüydüm. bir de bu durum. bayılacaktım valla. tam 3 saatte hatta 3 saat 10 dk da ulaştım eve.

Güldemirin hikayesi beni de çok etkilemişti. ah ablam ruhen ne kadar yıpranmışlıklarımız var de mi

İnşallah iyi olur cnm senin için
Cumadan başla bence hiç ara vermeden

Gülşah ve zuhal abla cumartesi yarı yıl tatili başlıyor ya diyete spora başlayaym aynı anda diye düşünmüştüm ama gün kaybtmeyeym de mi çok motiveyim

Yorucu bi günmüş dinln kendine gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…