- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.741
İyi geceler canımBenim uyku saatim yaklaştı gözlerim kaymaya başladıherkese iyi geceler hanımlar öpüldünüz
sen görümcenlerede sağlıklı şeyler yap bozmazsin bu şekilde canımBeni haftaya çok zorlu sınavlar bekliyor
Malum tatil iş yerinden izin aldım 10 gün evde olabilirsem süper geçer sporumu yaparım
Ancak il dışından görümcemler gelcek buyuk ihtimal onlarla geçicek ama dikkat edicem bozmıycam diyetimi inşallah
Kilo fazlayken kolayca gidiyor ama canım kilolarverilecek kilolar fazla ve dolayısıyla diyet süreci uzun olunca ister istemez motive edilmek istiyor insan.
öyle ama doğru düzgün yersen ve sporunu yaparsan. ben nedense çok hassas bir insanım. hemen ayarlarım bozuluyor.Kilo fazlayken kolayca gidiyor ama canım kilolar
afiyet olsun canimMenum
Sabah 2 bardak limonlu su 1 kahve 6 badem
11
2 yumurta 2 wasa peynir salata
ara
puding (1 tatlı kaşığı chia keten tohumu ve keçi boynuzu)kahve 3 ceviz
18 Baharatlı yogurt salatası
2lt ins olur 50 dk spor
Kızlar menüme ek leslie 1 yapıldı 15 dk 10 dkda oryantal yaptım su 2 oldu karışık bitki çayı icildi asayiş berkemal
ben sarki uydurdum onunla kesiyorum hem onu dinliyor hemde yaptigimi takip ediyor sadece sona doğru sıkıntı çıkarıyorKızlar delircem benim kız ayak tırnaklarini kestirmek bir türlü zorla keserim şimdi uykuda keseyim dedim yok uykuda bile çekiyor ayağını sıpa
Afiyet olsun ablam cok iyi inş iyi bi eksi gelirBugün hertarafım ağrıyodu yaa
Dün hem masa tenisi oynayınca bide 5 mil fazla geldi heralde bide tenis kolumu zorlamış
Yinede birazdan 3 mil yapıcam yarın dinlenirim
9.40 __
250 gr.light yoğurt (yoğurdu yeni mayalamıştım mecbur hazır yoğurt yedim)
13.30__
Yarım yağsız tavada tavuk göğsü
18.45 __
El kadar yağsız tavada çupra
Soğan
Su 2 lt
Spor en az 3 mil olacak
Kralice ve kontesj tebrik ediyorum obs bi hafta bende rakibim onlaraKızlar bu hafta cumadan itibaren spor yarışmamız başlıcaktır
Ne zamandır aklımdaydı ama kendim yapmadığım için öncü olamadım
Merveden ezodan sıra gelirse belki bizde dereceye gireriz :))
Geçen hafta takımın enleri yapılmadı
Benim işlerim vardı başkasıda düşünmemiş heralde
Sonrasında listede kötü olunca aklımdan çıktı tamamen
Gecikmelide olsa haklarını yemeyelim kızların
HAFTANIN KRALİÇESİ @askrhpozitif
HAFTANIN KONTESİ @ezo26
Başka yüzde 1 i geçen yoktu o yüzden 3.yü yazmadım
Yoktur yokSpor yarışmasına katılmak istemeyen varmı
cok ilginc menulerin var kiz sabah havuc patlamis misirla gine baslamak arti helva noluyo kiz yasak yasaaaaakSelam herkese.
Dnkü menüm
09.00
1 havuç
10.30
1 havuç
1 avuç kabak çekirdeği
14.00
1 d ekmek
1 tk helva
1 kk peynir
18.30
Yoğurt
Yer elması
Bugünkü menüm
09.00
1 sb patlamış mısır
1 neskafe
14.00
1 d ekmek
1 tk kaymak
1 tk bal
18.00
4 yk bulgur p
1 mandalina
Su.1.5
Spor yok
abla bulgur iyi geliyo bana sisirmiyo tabi kuruyu bilemem o yuzden akşam i az tuttum inş bundan sonra hep böyle enerjik olnak istiyorum spor gerçekten cok etkili brnim üzerimde inş bundan sonra motive olmak için bol bol spor yapicambence 2 günde pek sağlıklı olmamış
Hele bugün bulgur var bide
senin adına çok sevindim cnm
Oranların nasıl çıktı
Neden cuma değil
Böyle enerji dolu pozitif mesajlara bayılıyorum
Senin iyi hissetmenede çoook sevindim
Tartı öncesi kuru ve pilav olmasa daha iyiymiş
Bi şansımı deneyim dediydim kızzz :))
Işin içine yarış girince bende fena sayılmam :))
Sen sporunu önceden yaparsın zaten ben gecede olsa kalkıp seni geçicemmmm
Sen beyninde kararlı olursan hiç bişey bozduramaz sana cnmBeni haftaya çok zorlu sınavlar bekliyor
Malum tatil iş yerinden izin aldım 10 gün evde olabilirsem süper geçer sporumu yaparım
Ancak il dışından görümcemler gelcek buyuk ihtimal onlarla geçicek ama dikkat edicem bozmıycam diyetimi inşallah
Bugün daha iyi cnmsabah
peyniri
5 zeytin
domates
1,5 dilim köy ek.
öğlen
1 kase yer elması yemeği
1 dilim yulaf kepeği ek.
akşam
1 baget tavuk
2 yk kereviz salatası
biber
2 lt su
öğlen 50 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
afiyet olsun canimsabah
peyniri
5 zeytin
domates
1,5 dilim köy ek.
öğlen
1 kase yer elması yemeği
1 dilim yulaf kepeği ek.
akşam
1 baget tavuk
2 yk kereviz salatası
biber
2 lt su
nolmuski istnbuldasin dimi aman ben yssayamazdim orda hic sevmiyorum stresi trafigieve 3 saatte gelebildim. çok yorgunum ve sinirlerim bozuk. olay vardı. trafik berbattı.
Allah dinlendirsin tatlımeve 3 saatte gelebildim. çok yorgunum ve sinirlerim bozuk. olay vardı. trafik berbattı.
gıdıklandigi için şarkı pek dikkatini çekmiyor cnaim yine kesemedim bakalım yarın yine denicemafiyet olsun canim
ben sarki uydurdum onunla kesiyorum hem onu dinliyor hemde yaptigimi takip ediyor sadece sona doğru sıkıntı çıkarıyor
Afiyet olsun ablam cok iyi inş iyi bi eksi gelir
Kralice ve kontesj tebrik ediyorum obs bi hafta bende rakibim onlara
Yoktur yok
cok ilginc menulerin var kiz sabah havuc patlamis misirla gine baslamak arti helva noluyo kiz yasak yasaaaaak
abla bulgur iyi geliyo bana sisirmiyo tabi kuruyu bilemem o yuzden akşam i az tuttum inş bundan sonra hep böyle enerjik olnak istiyorum spor gerçekten cok etkili brnim üzerimde inş bundan sonra motive olmak için bol bol spor yapicam
gayet güzel olmuş canım cuma güzel bir eksi gelecek inşallahsabah
peyniri
5 zeytin
domates
1,5 dilim köy ek.
öğlen
1 kase yer elması yemeği
1 dilim yulaf kepeği ek.
akşam
1 baget tavuk
2 yk kereviz salatası
biber
2 lt su
Sadece başkalarından beklemekle olmaz cnm herzaman dediğim gibi kişinin önce kendi çaba göstermesi gerekirverilecek kilolar fazla ve dolayısıyla diyet süreci uzun olunca ister istemez motive edilmek istiyor insan.
evet. ama ekmek zaten yulaf kepeğindendi.Bugün daha iyi cnm
Öğlen ekmek yerine yoğurt daha iyi olurmuş
saol canım. yok izmirdeyim. valla sanırım baskın vardı. yol tutulunca trafik felç. arabanın içinde 2 saat oturdum. zaten tansiyonum düştü gelirken. kötüydüm. bir de bu durum. bayılacaktım valla. tam 3 saatte hatta 3 saat 10 dk da ulaştım eve.afiyet olsun canim
nolmuski istnbuldasin dimi aman ben yssayamazdim orda hic sevmiyorum steresi trafigi
bilemiyorum tatlım. pazartesiden sonra bakmadım. çünkü regl de var. yarın ben de pro günü yapayım diyorum ama bakalım.gayet güzel olmuş canım cuma güzel bir eksi gelecek inşallah
Güldemirin hikayesi beni de çok etkilemişti. ah ablam ruhen ne kadar yıpranmışlıklarımız var de miGünün konusuna gelirsek....
Özellikle fazla kilosu olupta uzun bi yolu olanlarda gerçekten zorlu bi dönem geçiyor
Insan önünde 30 -40 kilolar görünce zaten yapabileceğine çok zor inanıyor
Bi şekilde başlanmış olsa bile zaman zaman motivasyon düşüklüğü, inancını kaybetme, sabrının tükenmesi, sıkılma, bıkma olabiliyor
Bu durumlar için insanın kendini motive edecek bişeyler bulması lazım
Tabiki burası bizim için büyük bi nimet
Ben kendi adıma eğer bu takımda olmasaydım kesinlikle 45 kiloyu veremezdim
Insanın yorulup sıkıldığı vazgeçmek istediği zamanlarda, kendinden daha çok ona inanan, destekleyip iteleyen insanların olması tekrar ayağa kaldırıyor
Yeterki burdan kopmıyalım
Burası sadece bi diyet topiği değil
Wc mize kadar herşeyimizi paylaşabildiğimiz bi ortam
aynı zamanda eğer aynı enerjiyi samimiyeti dostluğu yakalayabilirsek bi dost meclisi oluyor benim için
Muskamın benzetmesinin bir eşide eşekden düşenin halini ancak yine eşekten düşen anlar misali...
Kişi motivasyonunu diri tutmak içinde kendine göre yollar bulabilir
Mesela benim zamanında yaptıklarım
Bi defterin ilk sayfasına bu kilonun beni nasıl acıttığını hayallerimi hedeflerimi yazmıştım
Bi gecenin 2 sinde ağlıyarak
Ertesi günde başlamıştım zaten
Arada açıp okuyorum
Buzdolabanın üstüne en şişko resmimi koymuştum (yine koysam iyi olacak)
Hem kk da Hem diğer sayfalarda bol bol başarı hikayeleri okudum
Belki çoğunuz okumuştur ama o dönemde kk da güldemirin hikayesi beni çok etkilemişti
Bugün başka sayfada bi söz okudum çok hoşuma gitti
Yiğit düşmeyene değil,
Düştüğü yerden Kalkana denirmiş.
Böyle Böyle birbirimize destek olarak hayallerimize kavuşacağız inş.
İnşallah iyi olur cnm senin için
Cumadan başla bence hiç ara vermeden
bence 2 günde pek sağlıklı olmamış
Hele bugün bulgur var bide
senin adına çok sevindim cnm
Oranların nasıl çıktı
Neden cuma değil
Böyle enerji dolu pozitif mesajlara bayılıyorum
Senin iyi hissetmenede çoook sevindim
Tartı öncesi kuru ve pilav olmasa daha iyiymiş
Bi şansımı deneyim dediydim kızzz :))
Işin içine yarış girince bende fena sayılmam :))
Sen sporunu önceden yaparsın zaten ben gecede olsa kalkıp seni geçicemmmm
Yorucu bi günmüş dinln kendine gel canımeve 3 saatte gelebildim. çok yorgunum ve sinirlerim bozuk. olay vardı. trafik berbattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?