- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.781
Off bu erkeklerbi tek kendileri var bu dünyada bencillik. benimki de karşımda yemek yiyor şuan bide odaya yer sofrası kurdurdu üstüne de sen yemiyormusun dedi ben senin gibi fit değilim dedim. Zaten nefsimizle mücadele ediyoruz açlıktan sırtım ağrıdı yeminle hiç çekilmiyor bu tavırları.
Yapma ya Saat miydi o 18
İçeyim ac karnıma bende.
Kendimle başbaşa kalamıyorum son zamanlarda. İş yemek temizlik çocuklar vs. Kendime zaman kalmıyor.Yarının konusu
Kendinizle başbaşa kaldığınızda
Kendinize zaman ayırmak babında
neler Yaparak mutlu
oluyorsunuz arkadaşlar
uğraşınız
hobileriniz nelerdir ?
Benim ki şimdiye kadar yemek ardından da uzanmaktı
boşluktan yiyor Olabilirim
değiştirirsin benceAy bu cuma artık şu profildeki kiloyu değiştirebileyim geçen hafta 100 gr için değiştşrmeye değmez dedim :))
Yarın tartılsammı bilemedim yoksa cumaya süpriz mi olsa
Cuma tekrar ay sonu hedef hatırlatması yapalım son 1 haftaya girecez
Önümüzdeki hafta hedeflere olabildiğince yaklaşmaya çalışalım
Gerçi benimki baya uzakta ama
açım mefkusum açımAmannn ne halleri varsa görsünler biz kendimize bakalım
Seninkide yesin yesin şişsin işte
Ben öyle düşündüm ama ayşenur gelince cevaplar
Pronun bu iyiliği oluyor işte ben şu anda hiç aç değilimaçım mefkusum açım
sabah
peyniri
5 zeytin
domates
1,5 dilim köy ek.
öğlen
1 kase yer elması yemeği
1 dilim yulaf kepeği ek.
akşam
1 baget tavuk
2 yk kereviz salatası
biber
2 lt su
öğlen 50 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
İnşallah işe yarar abla
Super
Güzel menü
Sporda olsa süper
nefsine tebrikler birde test nasıl sabrediyorsunuz ben olsam kaç kere yapmıştım :)
İki kupa form bozmasın
Adamı niye sağlıksız besliyorsun kız
super
Az olmuş ama bakalım cumayi merak ettim
Sonucu yaz abla merak ettim
Çok düzensiz olmuş
Hadi hayırlısı bence de cuma başla yaptığın detox cuma günü boşa gitmesin
Bayıldım enerjini hep böyle kal
afiyet olsun canım güzel
Menü
Sabah kalkınca 1ck çörekotu 2bardak limonlu su 1gun kurusu
Kahvaltı (10:00)
1yumurta
2parmak kadar peynir
2dlm tam tahıl uno
1kozlenmis kırmızı biber roka
Ara(12:00)
Bitki çayı
Öğle(13:30)
1tabak haşlanmış brokoli karnabahar
3yk yoğurt
1kepce mercimek çorbası
Salata yağsız
Ara(16:00)
3yk yoğurt
1dlm ananas
Akşam(18:00)
5minik köfte
Salata
1kepce mercimek çorbası
Ara(21:00)
1bardak süt tarçınlı
1/2elma
Şu:2.5 lt spor: 45dk
2kupa filtre kahve 1sade maden suyu
Tamam ablacım öyle yapıyım :))))ezo26
Elif cuma konu görevi senin cnm şimdiden söylüyom unutma
Ama erkenden yazma konular karışmasın
Cuma bildirimlerden sonra yazabilirsin
sabahı bşrazdaha çeşitlendirirsen bugün çok daha güzel cnm
Çok sık bunalmadim sanırım kararlı olduğumda sıkıntı yaşamıyorum ama bunaldığım da bir desteğe ihtiyacım oldu ve bu desteği buraya gelerek sorunumu yazarak beni destekleyen arkadaşlarım sayesinde buldum.
Psikolojik yardımi profesyonel insanlardan yani bu işi yapan insanlardan almayi hiç düşünmedim çünkü o destek bence ikna edici olmaz seni destekleyen kişinin seninle aynı yolda yürüyor olmasi ve bunu gerçekten yaşıyor olmasi gerekir kitaplarda yazılanlarla olmuyor gibi geliyor bana biraz daha gerçekçi yaşamayı seviyorum sanırım.
Canım birsey isterse 9. Takım i açıyorum yazıyorum ve destek birimleri hemen geliyor. :)
Benim eşimin görevi icabı ben çoğunlukta yanlız kalıyorum ve kendime ayıracak birçok vaktim oluyor.O yüzden biraz düzensiz yaşıyorum eşim evde olmadığı Zaman'lar.Ders,arada muhasebe için yardım ediyorum tanıdığa ondan kalan vakitlerde de pilates yapmaya bayılıyorum ara vermiştim şuan tekrardan başladım.Psikoloji yazıları okuyorum kendimde eksiklikler varsa görmeyi sağlamak için aileye karşı olsun,eşe karşı olsun veya çevremdeki insanlara karşı olsun.Önemli psikologları dinliyorum..Yarının konusu
Kendinizle başbaşa kaldığınızda
Kendinize zaman ayırmak babında
neler Yaparak mutlu
oluyorsunuz arkadaşlar
uğraşınız
hobileriniz nelerdir ?
Benim ki şimdiye kadar yemek ardından da uzanmaktı
boşluktan yiyor Olabilirim
arabaşı çorbasında hamur yok güzelim sadece benzetmeye çalışmışlar bildiğin tavuk çorbasıydı akşam karnıbahar planladım ama değişti şekerimbende yarını saf proteinle geçirmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
öğlen hiç olmamış canım arabası hamurlu bir çorba kabak dolması da pirinç var karnabahar da tartı öncesi şişlik yapabilir
çok güzel fikirler beğendimPsikolojik destek mutlaka alınmalı fakat destek alacağımız kişiler bizi kırarak,inciterek veyahut motivasyonumuzu düşürerek yardımda bulunmamalı..Bunun adı zaten yardım olmaz.Aynı yoldan geçtiğimiz için mesela grubumuzda herkes birbirini anlıyor,ona göre herkes birbirine destek oluyor,köstek olmak yerine.Bu yüzden destek alacağımız kişileri iyi belirlemeliyiz.
Bunaldıgımız Zaman'lar mutlaka olmuştur diyet süreci çok uzun olanlarda bu problem daha fazla görülüyordur bence.Ben bunaldığım Zaman'larda hemen güzel fizikli bir bayan resmi açıyorum,eski kilolu şiş halime bakıyorum hemen hadi kalk Elif spora diyorumKendi kendimi motive edebiliyorum açıkçası.Yoksa istikrarlı bir şekilde azalış göstermeyebilirdim.İyki de pes etmemişim bunaldığım yerlerde diyorum çünkü verdiğim kiloları tekrar alıcaktım.O yüzden pes etmek yok.Yanlış beslendiğimiz gün bile o günü yok sayarak ertesi gün kaldığımız yerden devam etmeliyiz.
Teşkürrr ettimmmm günaydın canımmmmm :)))) Cumaya bir gün var senden umutluyum bu hafta :)) İyiye gidicek herşeyyarın görüşürüz
çok güzel fikirler beğendim
Gayet güzelmiş Can'ım afiyet olsun.Ben gibi ara öğün yokmuş sende de bugün :)Hava sis li diye eşim geldi aldı bizi evdeyim tartimi da aldım 40 lira bayildim yeni alsam yeriymiş :) . Menümü yazayım.
Saat 10
1 yumurta
2 küçük dilim çok kızarmış kepek ekm.
5 yeşil zeytin
2 kk peynir
Saat 14
Sade turk kahvesi
Saat 17:30
6 kaşık etli taze fasulye (annemden getirdim :) )
1 kase yoğurt çorbası pirinçsiz
1 kase yoğurt
Bol sirkeli marul salatası
Su 7 bardak oldu
Spor yok.
inşallah bakalım tartılmıyorum süpriz olsun diye ama bir ağırlık var grip mi olacam yoksa uykusuzluktan mı anlamadımTeşkürrr ettimmmm günaydın canımmmmm :)))) Cumaya bir gün var senden umutluyum bu hafta :)) İyiye gidicek herşey
inşallahGünün konusuna gelirsek....
Özellikle fazla kilosu olupta uzun bi yolu olanlarda gerçekten zorlu bi dönem geçiyor
Insan önünde 30 -40 kilolar görünce zaten yapabileceğine çok zor inanıyor
Bi şekilde başlanmış olsa bile zaman zaman motivasyon düşüklüğü, inancını kaybetme, sabrının tükenmesi, sıkılma, bıkma olabiliyor
Bu durumlar için insanın kendini motive edecek bişeyler bulması lazım
Tabiki burası bizim için büyük bi nimet
Ben kendi adıma eğer bu takımda olmasaydım kesinlikle 45 kiloyu veremezdim
Insanın yorulup sıkıldığı vazgeçmek istediği zamanlarda, kendinden daha çok ona inanan, destekleyip iteleyen insanların olması tekrar ayağa kaldırıyor
Yeterki burdan kopmıyalım
Burası sadece bi diyet topiği değil
Wc mize kadar herşeyimizi paylaşabildiğimiz bi ortam
aynı zamanda eğer aynı enerjiyi samimiyeti dostluğu yakalayabilirsek bi dost meclisi oluyor benim için
Muskamın benzetmesinin bir eşide eşekden düşenin halini ancak yine eşekten düşen anlar misali...
Kişi motivasyonunu diri tutmak içinde kendine göre yollar bulabilir
Mesela benim zamanında yaptıklarım
Bi defterin ilk sayfasına bu kilonun beni nasıl acıttığını hayallerimi hedeflerimi yazmıştım
Bi gecenin 2 sinde ağlıyarak
Ertesi günde başlamıştım zaten
Arada açıp okuyorum
Buzdolabanın üstüne en şişko resmimi koymuştum (yine koysam iyi olacak)
Hem kk da Hem diğer sayfalarda bol bol başarı hikayeleri okudum
Belki çoğunuz okumuştur ama o dönemde kk da güldemirin hikayesi beni çok etkilemişti
Bugün başka sayfada bi söz okudum çok hoşuma gitti
Yiğit düşmeyene değil,
Düştüğü yerden Kalkana denirmiş.
Böyle Böyle birbirimize destek olarak hayallerimize kavuşacağız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?