Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay bu cuma artık şu profildeki kiloyu değiştirebileyim geçen hafta 100 gr için değiştşrmeye değmez dedim :))
Yarın tartılsammı bilemedim yoksa cumaya süpriz mi olsa

Cuma tekrar ay sonu hedef hatırlatması yapalım son 1 haftaya girecez
Önümüzdeki hafta hedeflere olabildiğince yaklaşmaya çalışalım
Gerçi benimki baya uzakta ama

Amannn ne halleri varsa görsünler biz kendimize bakalım

Seninkide yesin yesin şişsin işte

Ben öyle düşündüm ama ayşenur gelince cevaplar

Kendimle başbaşa kalamıyorum son zamanlarda. İş yemek temizlik çocuklar vs. Kendime zaman kalmıyor.
Kendimle başbaşa kaldığım ilk aklıma gelen manzaramin karşısında sıcak birşeyler içmek oluyor vakit varsa kitabimdam bir kaç sayfa okurum.

değiştirirsin bence cuma ya sürpriz olsun bence.

Amannn ne halleri varsa görsünler biz kendimize bakalım

Seninkide yesin yesin şişsin işte

Ben öyle düşündüm ama ayşenur gelince cevaplar
açım mefkusum açım

Kızlar 3 mil leslie yapıldı

Geç vakit olunca bantı yapamadım çocuklar sabah işe gidecek
Bizim mutfak biraz küçük ama idare ettim orda yaptım

Yarın lütfen herkes çok dikkat etsin
son vuruşları iyi yapalımki cuma gol olabilsin

Herkese iyi geceler
Hepinizi mucukkkk

Gayet guzel cnm afiyet olsun

Kendime diyorum burcu daha once yedin tadini biliosjn seni ne kadar mutlu etti hep istedigin kiyafetlere girememe sebebin bunlar yeme dedim

Bence gayet iyi cnm afiyet olsun

yarın görüşürüz

Hiç gittin mi bilmiyorum psikoloğa ama ben de 6 ay öncesine kadar senin gibi düşünüyordum nefret ediyordum o benim sıkıntımı nerden bilecek diyordum ama öyle değil işte kardeşim tehditle götürdü beni sadece 1 kere konuştum ve karşımda çıtı pıtı gencecik çok da güzel bir hanım vardı sarışın manken gibi boylu poslu bir kızdı ama konuşmaya başlayınca kendimi zor tuttum omuzlarında ağlamamak için. Gerçi benim sebeplerim kilo değildi çocuklara bağırmak istemediğim için gittim doktora öfkemi kırgınlığımı çocuklara yansıtmamak ve çok öfkeli olsam bile onlara hep güler yüzlü davranmak için gittim haftaya yeniden başlamayı düşünüyorum inşallah o günden beri kendime çikolata cips gibi abur cubur almıyorum tek seferde bıçak gibi kesti bana kendime güvenmeyi hatırlattı er yada geç başaracağım demeyi öğretti

Benim eşimin görevi icabı ben çoğunlukta yanlız kalıyorum ve kendime ayıracak birçok vaktim oluyor.O yüzden biraz düzensiz yaşıyorum eşim evde olmadığı Zaman'lar.Ders,arada muhasebe için yardım ediyorum tanıdığa ondan kalan vakitlerde de pilates yapmaya bayılıyorum ara vermiştim şuan tekrardan başladım.Psikoloji yazıları okuyorum kendimde eksiklikler varsa görmeyi sağlamak için aileye karşı olsun,eşe karşı olsun veya çevremdeki insanlara karşı olsun.Önemli psikologları dinliyorum..

Evlendiğim Zaman'larda çok yemek yapmayı bilmiyordum çünkü öncesinde evden işe işten eve gidip,hazır Babannemin yemeklerini yediğim için.Şimdi boş vakitlerimde bilmediğim değişik tarifler bulup yapmaya çalışıyorum.Eşimin sevdiği şeylere yönelik oluyor tabiki bunlar..

Sahilde yürüyüş yapmayı seviyorum,aklımdan geçen beni strese sokan herşeyden arınmak için..

Eşim her gittiğinde yalnız kalınca ağlıyorum,üzülüyorum çünkü ne anne var ne baba var yalnızlığıma ilaç..Ama yine de isyan etmeyip duamı ediyorum ibadetimi yapıyorum,şükrediyorum.Bu benim gönlümü ferahlatıyor.Herşeye daha olumlu yaklaşıyorum böylece.

yarın görüşürüz
arabaşı çorbasında hamur yok güzelim sadece benzetmeye çalışmışlar bildiğin tavuk çorbasıydı akşam karnıbahar planladım ama değişti şekerim
yoğurtlu patlıcan közlemesi 3 yk
et sote 2 yk
1 dilim ekmek ve salata 2 kş şeklinde değişti

yarın görüşürüz
çok güzel fikirler beğendim

Gayet güzelmiş Can'ım afiyet olsun.Ben gibi ara öğün yokmuş sende de bugün :)

inşallah 45 kilo verdin ha hey maaşallah ben de veririm inşallah kalan 37 kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…