- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.821
annem daha iyi kv arası annem hep alttan alıyor kaynanam da en ufak bir hatada anneme beni şikayet ediyor 8 senedir yanında yaşıyorum hala beni hazmedemedi hertürlü ev işini yapıyorum ama yinede yaranamadım cenazeden dolayı perdeleri yıkadım gelen giden olursa ayıp dedim kızı da yıkadı tüm gün gelene gidene anlattı durdu bana da niye yıkadın ne gerek vardı dedi bir kere sağol bile demedi yaaaSağol canm annen nasıl oldu kv arası nasıl
keşke hiç sormasaydım dedin değilmi kusura bakma çok yoruldum kalbim ruhum çok yorulduSağol canm annen nasıl oldu kv arası nasıl
En azından özlemini duyduğun bi eşin var cnmBenim eşimin görevi icabı ben çoğunlukta yanlız kalıyorum ve kendime ayıracak birçok vaktim oluyor.O yüzden biraz düzensiz yaşıyorum eşim evde olmadığı Zaman'lar.Ders,arada muhasebe için yardım ediyorum tanıdığa ondan kalan vakitlerde de pilates yapmaya bayılıyorum ara vermiştim şuan tekrardan başladım.Psikoloji yazıları okuyorum kendimde eksiklikler varsa görmeyi sağlamak için aileye karşı olsun,eşe karşı olsun veya çevremdeki insanlara karşı olsun.Önemli psikologları dinliyorum..
Evlendiğim Zaman'larda çok yemek yapmayı bilmiyordum çünkü öncesinde evden işe işten eve gidip,hazır Babannemin yemeklerini yediğim için.Şimdi boş vakitlerimde bilmediğim değişik tarifler bulup yapmaya çalışıyorum.Eşimin sevdiği şeylere yönelik oluyor tabiki bunlar..
Sahilde yürüyüş yapmayı seviyorum,aklımdan geçen beni strese sokan herşeyden arınmak için..
Eşim her gittiğinde yalnız kalınca ağlıyorum,üzülüyorum çünkü ne anne var ne baba var yalnızlığıma ilaç..Ama yine de isyan etmeyip duamı ediyorum ibadetimi yapıyorum,şükrediyorum.Bu benim gönlümü ferahlatıyor.Herşeye daha olumlu yaklaşıyorum böylece.
Bende kesin 50 yaşında falanımdır heraldeMefkurem
Zuhal abla k as yağ oranlarını eve geçince atarım. Meto yaşım 35 çıktıd vit aşırı düşük, insülinde yüksek dr gitmem lazım
Istedikten sonra niye edemiyesinki tatlımCok sukur abla toparladim bu hafta daha iyiydim.Yarin memlekete gidiyorum iki hafta, simdide onun stresi sardi.Orda dikkat edebilir miyim nasil olur diye
benimki gerçek değildi cnm playtatition de oynadıkmasa tenisini çok severim menunde çok iyi ablaci
Beraber oturmak zorundamısınız cnmannem daha iyi kv arası annem hep alttan alıyor kaynanam da en ufak bir hatada anneme beni şikayet ediyor 8 senedir yanında yaşıyorum hala beni hazmedemedi hertürlü ev işini yapıyorum ama yinede yaranamadım cenazeden dolayı perdeleri yıkadım gelen giden olursa ayıp dedim kızı da yıkadı tüm gün gelene gidene anlattı durdu bana da niye yıkadın ne gerek vardı dedi bir kere sağol bile demedi yaaa
zaten annem eli kolu bağlı olduğu için geldi yanıma evleri aşırı soğuk üstünü tam giyinemiyor üç aya kadar omzunu oynatamıycak üstten geçiriyoruz kıyafetlerini bizim ev sıcak dedim gelsin kalsın dedim burnumdan getiriyor hergün ayrı bir sıkıntı kadın her gece ağlıyor kızım nereye düştü böyle diye bana da belli etmemeye çalışıyor ama ben duyuyorum sesini 8 senedir yanlarında hizmetçi gibi kullandı annem ilk defa geldi yanıma o da çaresizlikten burnumuzdan getirdi dün gece ikimizde ağladık kızım da beni görünce endişelendi ağlama dedi niye ağlıyorsun hasta mısın dedi. Kocama anlatmaya çalışıyorum ama o hep annesini haklı görüyor kafamı kırsa bile bir şey demeyecekmişim ben yaptığı haksızlığa üzülüyorum kızlarının hepsinin evi ayrı dayalı döşeli bense iki evim var kapısından bile geçemiyorum çocuklara bakmam diye tehdit ediyor her fırsatta açıktan veya imalı bir şekilde işe girmemi istemedi ben üniversite mezunuyum kızları ilkokul mezunu ben memurum onlar işçi primleri dolar dolmaz çıktılar işten emeklilik hakları var yani kimseye eyvallahları yok ki benim daha 61 yaşına kadar çalışmam gerek 3ününde kaynanası var ama evleri ayrı ona rağmen ben onları beğenmiyormuşum hor görüyormuşum gibi davranıyorlar.
inanın sülalecek siyasetçiler eşimi ellerinde tutmak için herşeyi deniyorlar sürekli kocalarından bahsedip yok şöyle eziyet ediyor yok böyle yapıyor diyip eşimi bana karşı dolduruyorlar oda gelip bana çatıyor ablalarım bu kadar sıkıntı çekiyorlar ama kocalarından çok korkuyorlar bir dediğini iki etmiyorlar sense sabahtan akşama kadar yan gelip yatıyorsun karışanın göçenin yok diye yıkadığım çamaşırın deterjanından tut süpürdüğüm eve kadar karışıyor. bazen kaynanamı bana bakarken yakalıyorum katil gibi bakıyor bir elime geçirsem de öldürsem diye bir değil iki değil ben yemek yerken gözü sürekli üstümde yediğim lokmaları sayıyor tek tek eşimle ben ödüyoruz her şeyin parasını halbuki
başkası olsa boşanır gider beş dakka bile çekmez bunların nazını pozunu ama iki çocuğum var eşim iyi biri aslında ama Allahtan daha çok ailesinden korkuyor. o yüzden de ben hep tek başınayım o kalabalığın içinde. Sadece iki çocuğum var bazen onların koşuşturmasını bile çekemiyorum. Halbuki onların ne suçu var kızım dört yaşına bile girmedi oğlumsa 21 aylık daha çok küçük ikisi de Allah onlara merhamet etsinde onların yüzü suyu hürmetine bana yardım etsin eşimin aklını başına getirsin tez vakitte inşallah ben çünkü tükenmek üzereyim troit sunuçlarım hiç hoş değil en kısa sürede endokrine gitmem lazım
Zorunda değilim canım ama her şey kocamda bitiyor bu konuda çok konuştuk tartıştık boşanma noktasına geldik annesini bana tercih ettiBeraber oturmak zorundamısınız cnm
Sebep sadece çocuklarsa şahsen ben sevmediğim kişiye mudane etmezdim
Dün beyaz tv de kaynana gelin problemlerini işliyolardı istiyosan you tubedan bak
Zafer akıncı vardı çok güzel anlatıyor
Bence o adamın bütün programları bakılması gerekir her konuda çok güzel aydınlatıyor
Bakmak isteyenlere
Tatlım hani bi söz vardırZorunda değilim canım ama her şey kocamda bitiyor bu konuda çok konuştuk tartıştık boşanma noktasına geldik annesini bana tercih etti
geceleri gelip üstümü örter yastığımı düzeltir bazen kahvaltısını bile hazırlamam ama beni seviyor elinden geldiğince bana yük olmamaya çalışıyor
sadece annesini idare edebileceğimi onu yola getireceğimi söylüyor bu konuda inatlaştı benle kayın babam yaşamadığı için onu bırakamayacağını söylüyor.
iyiki değiştirmişin cnm gerçekten perşembe için kötü bi menüymüşNormalde menüde
Nohut,pilav,turşu var ama ben evden getirdim
Amin canım içim daraldı okuyunca nasıl bi hayat buannem daha iyi kv arası annem hep alttan alıyor kaynanam da en ufak bir hatada anneme beni şikayet ediyor 8 senedir yanında yaşıyorum hala beni hazmedemedi hertürlü ev işini yapıyorum ama yinede yaranamadım cenazeden dolayı perdeleri yıkadım gelen giden olursa ayıp dedim kızı da yıkadı tüm gün gelene gidene anlattı durdu bana da niye yıkadın ne gerek vardı dedi bir kere sağol bile demedi yaaa
zaten annem eli kolu bağlı olduğu için geldi yanıma evleri aşırı soğuk üstünü tam giyinemiyor üç aya kadar omzunu oynatamıycak üstten geçiriyoruz kıyafetlerini bizim ev sıcak dedim gelsin kalsın dedim burnumdan getiriyor hergün ayrı bir sıkıntı kadın her gece ağlıyor kızım nereye düştü böyle diye bana da belli etmemeye çalışıyor ama ben duyuyorum sesini 8 senedir yanlarında hizmetçi gibi kullandı annem ilk defa geldi yanıma o da çaresizlikten burnumuzdan getirdi dün gece ikimizde ağladık kızım da beni görünce endişelendi ağlama dedi niye ağlıyorsun hasta mısın dedi. Kocama anlatmaya çalışıyorum ama o hep annesini haklı görüyor kafamı kırsa bile bir şey demeyecekmişim ben yaptığı haksızlığa üzülüyorum kızlarının hepsinin evi ayrı dayalı döşeli bense iki evim var kapısından bile geçemiyorum çocuklara bakmam diye tehdit ediyor her fırsatta açıktan veya imalı bir şekilde işe girmemi istemedi ben üniversite mezunuyum kızları ilkokul mezunu ben memurum onlar işçi primleri dolar dolmaz çıktılar işten emeklilik hakları var yani kimseye eyvallahları yok ki benim daha 61 yaşına kadar çalışmam gerek 3ününde kaynanası var ama evleri ayrı ona rağmen ben onları beğenmiyormuşum hor görüyormuşum gibi davranıyorlar.
inanın sülalecek siyasetçiler eşimi ellerinde tutmak için herşeyi deniyorlar sürekli kocalarından bahsedip yok şöyle eziyet ediyor yok böyle yapıyor diyip eşimi bana karşı dolduruyorlar oda gelip bana çatıyor ablalarım bu kadar sıkıntı çekiyorlar ama kocalarından çok korkuyorlar bir dediğini iki etmiyorlar sense sabahtan akşama kadar yan gelip yatıyorsun karışanın göçenin yok diye yıkadığım çamaşırın deterjanından tut süpürdüğüm eve kadar karışıyor. bazen kaynanamı bana bakarken yakalıyorum katil gibi bakıyor bir elime geçirsem de öldürsem diye bir değil iki değil ben yemek yerken gözü sürekli üstümde yediğim lokmaları sayıyor tek tek eşimle ben ödüyoruz her şeyin parasını halbuki
başkası olsa boşanır gider beş dakka bile çekmez bunların nazını pozunu ama iki çocuğum var eşim iyi biri aslında ama Allahtan daha çok ailesinden korkuyor. o yüzden de ben hep tek başınayım o kalabalığın içinde. Sadece iki çocuğum var bazen onların koşuşturmasını bile çekemiyorum. Halbuki onların ne suçu var kızım dört yaşına bile girmedi oğlumsa 21 aylık daha çok küçük ikisi de Allah onlara merhamet etsinde onların yüzü suyu hürmetine bana yardım etsin eşimin aklını başına getirsin tez vakitte inşallah ben çünkü tükenmek üzereyim troit sunuçlarım hiç hoş değil en kısa sürede endokrine gitmem lazım
zafer akıncı inceleceyim artık ben de sıkıldım birşeyleri değiştirmek için çabalamak lazım armut piş ağzıma düş olmuyor ama insanla uğraşmak bence en zor zanaatTatlım hani bi söz vardır
Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen diye.... Eğer bu durumu değiştiremiceksen bu ortamı mutlu olmanı sağlıcak duruma getirmeye çalışmalısın. Sonuçta kimse dörtdörtlük değil hepimizin hataları var
Sende kv nin hatalarını görmemeye çalış iyi yönlerine odaklan
Bence onun kalbini kazanırsan eşinlede daha iyi olursunuz
Bu konuda zafer akıncı çok güzel tüyolar veriyor. Dün çocuktan tam bakamadım
Mesela yaptığı bişeyleri öv, teşekkür et
Hele başkalarının yanında onu takdir etki o da bu durumdan çok memnun olsun
iyiki değiştirmişin cnm gerçekten perşembe için kötü bi menüymüş
Yok olur mu canım burada hayatı paylaşıyoruz. benim naçizane fikrim onları çekme ilerde depresif bi anne olmaktansa kafan rahat büyüt çocuklarını bi de işin var yanikeşke hiç sormasaydım dedin değilmi kusura bakma çok yoruldum kalbim ruhum çok yoruldu
Bdv fatihiYok olur mu canım burada hayatı paylaşıyoruz. benim naçizane fikrim onları çekme ilerde depresif bi anne olmaktansa kafan rahat büyüt çocuklarını bi de işin var yani
eşimi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama artık o da arada kalmaktan bunaldı İnşallah tez vakitte eşimle çocuklarımla selamete kavuşuruzYok olur mu canım burada hayatı paylaşıyoruz. benim naçizane fikrim onları çekme ilerde depresif bi anne olmaktansa kafan rahat büyüt çocuklarını bi de işin var yani
Benim de bugünkü konuya yazdığım yorumda psikolog dinliyorum derken Zafer akıncıyı kasdetmiştim.Çok faydası oluyor.Yazılarını falan okuyorum.Eşimle ilişkilerim böyle böyle rayına oturdu :)Dün beyaz tv de kaynana gelin problemlerini işliyolardı istiyosan you tubedan bak
Zafer akıncı vardı çok güzel anlatıyor
Bence o adamın bütün programları bakılması gerekir her konuda çok güzel aydınlatıyor
Bakmak isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?