Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canm annen nasıl oldu kv arası nasıl
annem daha iyi kv arası annem hep alttan alıyor kaynanam da en ufak bir hatada anneme beni şikayet ediyor 8 senedir yanında yaşıyorum hala beni hazmedemedi hertürlü ev işini yapıyorum ama yinede yaranamadım cenazeden dolayı perdeleri yıkadım gelen giden olursa ayıp dedim kızı da yıkadı tüm gün gelene gidene anlattı durdu bana da niye yıkadın ne gerek vardı dedi bir kere sağol bile demedi yaaa
zaten annem eli kolu bağlı olduğu için geldi yanıma evleri aşırı soğuk üstünü tam giyinemiyor üç aya kadar omzunu oynatamıycak üstten geçiriyoruz kıyafetlerini bizim ev sıcak dedim gelsin kalsın dedim burnumdan getiriyor hergün ayrı bir sıkıntı kadın her gece ağlıyor kızım nereye düştü böyle diye bana da belli etmemeye çalışıyor ama ben duyuyorum sesini 8 senedir yanlarında hizmetçi gibi kullandı annem ilk defa geldi yanıma o da çaresizlikten burnumuzdan getirdi dün gece ikimizde ağladık kızım da beni görünce endişelendi ağlama dedi niye ağlıyorsun hasta mısın dedi. Kocama anlatmaya çalışıyorum ama o hep annesini haklı görüyor kafamı kırsa bile bir şey demeyecekmişim ben yaptığı haksızlığa üzülüyorum kızlarının hepsinin evi ayrı dayalı döşeli bense iki evim var kapısından bile geçemiyorum çocuklara bakmam diye tehdit ediyor her fırsatta açıktan veya imalı bir şekilde işe girmemi istemedi ben üniversite mezunuyum kızları ilkokul mezunu ben memurum onlar işçi primleri dolar dolmaz çıktılar işten emeklilik hakları var yani kimseye eyvallahları yok ki benim daha 61 yaşına kadar çalışmam gerek 3ününde kaynanası var ama evleri ayrı ona rağmen ben onları beğenmiyormuşum hor görüyormuşum gibi davranıyorlar.
inanın sülalecek siyasetçiler eşimi ellerinde tutmak için herşeyi deniyorlar sürekli kocalarından bahsedip yok şöyle eziyet ediyor yok böyle yapıyor diyip eşimi bana karşı dolduruyorlar oda gelip bana çatıyor ablalarım bu kadar sıkıntı çekiyorlar ama kocalarından çok korkuyorlar bir dediğini iki etmiyorlar sense sabahtan akşama kadar yan gelip yatıyorsun karışanın göçenin yok diye yıkadığım çamaşırın deterjanından tut süpürdüğüm eve kadar karışıyor. bazen kaynanamı bana bakarken yakalıyorum katil gibi bakıyor bir elime geçirsem de öldürsem diye bir değil iki değil ben yemek yerken gözü sürekli üstümde yediğim lokmaları sayıyor tek tek eşimle ben ödüyoruz her şeyin parasını halbuki
başkası olsa boşanır gider beş dakka bile çekmez bunların nazını pozunu ama iki çocuğum var eşim iyi biri aslında ama Allahtan daha çok ailesinden korkuyor. o yüzden de ben hep tek başınayım o kalabalığın içinde. Sadece iki çocuğum var bazen onların koşuşturmasını bile çekemiyorum. Halbuki onların ne suçu var kızım dört yaşına bile girmedi oğlumsa 21 aylık daha çok küçük ikisi de Allah onlara merhamet etsinde onların yüzü suyu hürmetine bana yardım etsin eşimin aklını başına getirsin tez vakitte inşallah ben çünkü tükenmek üzereyim troit sunuçlarım hiç hoş değil en kısa sürede endokrine gitmem lazım

Son düzenleme:
Bos zamanim suan genelde olmuyo kayinvalidem bende kalio haftasonu gidiyo haftasonuda kizimla vakit geciyorum esim evdeyse gezmeye gideriz degilse evde oyun oynuyoruz o uyudugu zamanda spor yapiyorum uzun uyursa kahve kitap fasli yapiyorum aksam zaten kizimla erken uyuruz filan

Dunku konuyada yorum yapamamistim suan psikiyatri servisi hemsiresiyim bu konu gevenlerde konusulmistu bize obezite ameliyati olacak hastalari danisiolar ama gunluk hayatta eger tetikleyen birsey yoksa en iyi terapi spor ufak tefek kililar icin danismanlik almaya gerek yok brncede bireysel basetme gucunuz yuksekse zaten bi sekilde hayat duzene girio

Günaydınnnn sevgili dostlar

Sabah dayanamayıp tartıldım
Aman Aman bi fark yok dünle bugün arasında
Ben adet hesabı yapmadığım için pek bilmiyom ne zaman oluyom. Bugün kalkınca bi baktım olmuşum. Heralde bu hafta o yüzden gitmedi yoksa hem sıfır kaçamak hemde hiç şişlik yapacak şeylerde yemedim. Zaten tuza suya hep dikkat ediyorum. Belki o yüzden fazla artı çıkmıyom. Ama gitmeyede gitmiyor.
Bakalım yarın ne olacak

En azından özlemini duyduğun bi eşin var cnm
Bazılarında anne baba olsada ha varlar ha yoklar

Mefkurem
Zuhal abla k as yağ oranlarını eve geçince atarım. Meto yaşım 35 çıktı d vit aşırı düşük, insülinde yüksek dr gitmem lazım
Bende kesin 50 yaşında falanımdır heralde

Dr uda ihmal etme cnm biliyosun her ikiside zor kilo vermene sebep olur

Cok sukur abla toparladim bu hafta daha iyiydim.Yarin memlekete gidiyorum iki hafta, simdide onun stresi sardi.Orda dikkat edebilir miyim nasil olur diye
Istedikten sonra niye edemiyesinki tatlım
masa tenisini çok severim menunde çok iyi ablaci
benimki gerçek değildi cnm playtatition de oynadık
Ama kolumu çok zorlamışım hala ağrıyor
Zaten kollarım biraz sakat benim zorlamaya gelmiyor

Beraber oturmak zorundamısınız cnm
Sebep sadece çocuklarsa şahsen ben sevmediğim kişiye mudane etmezdim

Dün beyaz tv de kaynana gelin problemlerini işliyolardı istiyosan you tubedan bak
Zafer akıncı vardı çok güzel anlatıyor

Bence o adamın bütün programları bakılması gerekir her konuda çok güzel aydınlatıyor
Bakmak isteyenlere

Huuuu bugün perşembe nere kayboldunuz
Herkes maydonoz suyumu olur ıssırganmı olur bişeyler içsin
Tabiki sıfır kh la günümüzü geçiriyoruz

Bide diyetisyen listesi yapanlar menülerini yazdıklarında eğer liste dışı bişey yerlerse bunu belirtsinlerki bizde bilelim
Tek bugün için değil herzaman için diyorum

Zorunda değilim canım ama her şey kocamda bitiyor bu konuda çok konuştuk tartıştık boşanma noktasına geldik annesini bana tercih etti
geceleri gelip üstümü örter yastığımı düzeltir bazen kahvaltısını bile hazırlamam ama beni seviyor elinden geldiğince bana yük olmamaya çalışıyor
sadece annesini idare edebileceğimi onu yola getireceğimi söylüyor bu konuda inatlaştı benle kayın babam yaşamadığı için onu bırakamayacağını söylüyor.

Tatlım hani bi söz vardır
Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen diye.... Eğer bu durumu değiştiremiceksen bu ortamı mutlu olmanı sağlıcak duruma getirmeye çalışmalısın. Sonuçta kimse dörtdörtlük değil hepimizin hataları var
Sende kv nin hatalarını görmemeye çalış iyi yönlerine odaklan
Bence onun kalbini kazanırsan eşinlede daha iyi olursunuz
Bu konuda zafer akıncı çok güzel tüyolar veriyor. Dün çocuktan tam bakamadım
Mesela yaptığı bişeyleri öv, teşekkür et
Hele başkalarının yanında onu takdir etki o da bu durumdan çok memnun olsun

Normalde menüde
Nohut,pilav,turşu var ama ben evden getirdim
iyiki değiştirmişin cnm gerçekten perşembe için kötü bi menüymüş

Amin canım içim daraldı okuyunca nasıl bi hayat bu

zafer akıncı inceleceyim artık ben de sıkıldım birşeyleri değiştirmek için çabalamak lazım armut piş ağzıma düş olmuyor ama insanla uğraşmak bence en zor zanaat

Günün konusuna gelirsek

Benim yapmaktan en çok zevk aldığım şey
Evde kimse yokken tv nin karşısına geçip yemek yemek

Bu zayıflama dönemine girmeden çok kitap okuyodum ama kendimi zayıflamaya odaklayınca kk da yada başka sayfalarda sürekli zayıflama diyet konularına bakar oldum
Işlerden geri kalan zamanlarda vaktimin çoğu tlf başında geçiyor
Artık fazla gezmeyide sevmiyorum canım hiç dışarı çıkmak istemiyor
Sadece alışverişe bide gitmek zorunda olduğum yerler olursa

Günün konusunada cevap yazayım bitsin
Boş vakitlerimde eskiden kitap okur ve bol bol müzik dinlerdim kızım olduktan sonra ne kitap okuyabildim ne müzik dinleyebildim bı ara keçe ve etaminle uğraştım hatta etys diye bir sanal dükkan acmistim yurt dışına satış yapmak adına İngilizce olduğu için çok zorladı beni ürün yetiştirmek falanda oldukça zor oldu kızım hareketlenmeye başlayınca el mahkum onlarıda kaldırdım ortadan şimdi ise boş zamanimda spora anca vakit ayirabiliyorum onun dışında kendimle kaldığım bir anim olmuyor maalesef

Yok olur mu canım burada hayatı paylaşıyoruz. benim naçizane fikrim onları çekme ilerde depresif bi anne olmaktansa kafan rahat büyüt çocuklarını bi de işin var yani
eşimi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama artık o da arada kalmaktan bunaldı İnşallah tez vakitte eşimle çocuklarımla selamete kavuşuruz

Benim de bugünkü konuya yazdığım yorumda psikolog dinliyorum derken Zafer akıncıyı kasdetmiştim.Çok faydası oluyor.Yazılarını falan okuyorum.Eşimle ilişkilerim böyle böyle rayına oturdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…