- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.801
Uykusuzluk olabilir.Sürekli bakmamak lazımmış zaten.Yeşilçay form bitki çayları iyi gelebilir belki.Ben Yeşilçay sayesinde baya kilo verdim çok sıkı diyet yapmadım ama yine de 12 kilo verdim 4 aydainşallah bakalım tartılmıyorum süpriz olsun diye ama bir ağırlık var grip mi olacam yoksa uykusuzluktan mı anlamadım
ooo süperUykusuzluk olabilir.Sürekli bakmamak lazımmış zaten.Yeşilçay form bitki çayları iyi gelebilir belki.Ben Yeşilçay sayesinde baya kilo verdim çok sıkı diyet yapmadım ama yine de 12 kilo verdim 4 ayda
ahh hiç zamanım olmuyor suan desem yalan olmazYarının konusu
Kendinizle başbaşa kaldığınızda
Kendinize zaman ayırmak babında
neler Yaparak mutlu
oluyorsunuz arkadaşlar
uğraşınız
hobileriniz nelerdir ?
Benim ki şimdiye kadar yemek ardından da uzanmaktı
boşluktan yiyor Olabilirim
Canm üzülme bende yabanncı bi şehirde eşimde olsa ylnızlık çektim 2 aaile de ilgisiz olunca. kızımdan sonra yanlzlk çekmeye bile vakit kalmadıBenim eşimin görevi icabı ben çoğunlukta yanlız kalıyorum ve kendime ayıracak birçok vaktim oluyor.O yüzden biraz düzensiz yaşıyorum eşim evde olmadığı Zaman'lar.Ders,arada muhasebe için yardım ediyorum tanıdığa ondan kalan vakitlerde de pilates yapmaya bayılıyorum ara vermiştim şuan tekrardan başladım.Psikoloji yazıları okuyorum kendimde eksiklikler varsa görmeyi sağlamak için aileye karşı olsun,eşe karşı olsun veya çevremdeki insanlara karşı olsun.Önemli psikologları dinliyorum..
Evlendiğim Zaman'larda çok yemek yapmayı bilmiyordum çünkü öncesinde evden işe işten eve gidip,hazır Babannemin yemeklerini yediğim için.Şimdi boş vakitlerimde bilmediğim değişik tarifler bulup yapmaya çalışıyorum.Eşimin sevdiği şeylere yönelik oluyor tabiki bunlar..
Sahilde yürüyüş yapmayı seviyorum,aklımdan geçen beni strese sokan herşeyden arınmak için..
Eşim her gittiğinde yalnız kalınca ağlıyorum,üzülüyorum çünkü ne anne var ne baba var yalnızlığıma ilaç..Ama yine de isyan etmeyip duamı ediyorum ibadetimi yapıyorum,şükrediyorum.Bu benim gönlümü ferahlatıyor.Herşeye daha olumlu yaklaşıyorum böylece.
İnşallah Can'ım :) Herkesin derdi ayrı işte.Sürekli oğluna gelmeye kalkan bir kp var bizde deCanm üzülme bende yabanncı bi şehirde eşimde olsa ylnızlık çektim 2 aaile de ilgisiz olunca. kızımdan sonra yanlzlk çekmeye bile vakit kalmadıçocuk yap sen canm
Yok artıkİnşallah Can'ım :) Herkesin derdi ayrı işte.Sürekli oğluna gelmeye kalkan bir kp var bizde deÇocuk olsa temelli kalcak.
geçmiş olsunMefkurem
Zuhal abla k as yağ oranlarını eve geçince atarım. Meto yaşım 35 çıktıd vit aşırı düşük, insülinde yüksek dr gitmem lazım
Benm vaktim sadece okuldan eve gidince oluyor. kızım uyuyo oluyo o saatte. tv karşısına yer sofrası kurup kahvltı yapmk zevkli geliyor bana@ MuskaM
Yarının konusu
Kendinizle başbaşa kaldığınızda
Kendinize zaman ayırmak babında
neler Yaparak mutlu
oluyorsunuz arkadaşlar
uğraşınız
hobileriniz nelerdir ?
Benim ki şimdiye kadar yemek ardından da uzanmaktı
boşluktan yiyor Olabilirim
ben genelde çocuklarımla ilgilenirken kaçırdığım dizimi izliyorum elişi yapıyorum diyetle ilgili şeyler araştırıyorum haberleri takip ediyorum artık sporu eklemem lazım galiba 28 şubata az kaldı çünkü (85nasıl yapacaksam hayırlısıyla bir mucize olsa da sağlıklı bir şekilde erise yağlarım)
Sağol canm annen nasıl oldu kv arası nasılgeçmiş olsun
Cok sukur abla toparladim bu hafta daha iyiydim.Yarin memlekete gidiyorum iki hafta, simdide onun stresi sardi.Orda dikkat edebilir miyim nasil olur diye
Cok sukur abla toparladim bu hafta daha iyiydim.Yarin memlekete gidiyorum iki hafta, simdide onun stresi sardi.Orda dikkat edebilir miyim nasil olur diye
ablacım o zaman bugun bende pro günü yapmaya çalışayım hem merveyi de yanliz bırakmamış olurumsabahı bşrazdaha çeşitlendirirsen bugün çok daha güzel cnm
elimden geleni yapıyorum ama pek bi hareketlenme yok tatlım
Yarın son vuruşu yapıcam bakalım
ister akşam yaz ister sabahdan yaz farketmez cnm
ooooo erken kalkılmış bugün :))
Spor ve menü güzelde cnm ben mercimeğe takıldım biraz
Tartının hafızası değişince belki eksi gösterir :))
Valla baya merak ediyorum
Menüde gayet güzel
Beyaz pro yaparsan daha iyi olur cnm
Yumurta sarısı kırmızı et yok
sabah krepte Yumurta varsa toplamda Yumurta fazla olmuş cnm
Diğerleri çok güzel
Belin ağrıyosa gelecektir cnm günün geçtimide niye telaş yaptın
Nefsine yenilmediğin içinde tebrikler
Menüde çok güzel
menü gayet sağlıklı olmuş cnm bol yeşillikli sebzeli pro da var daha ne olsun
Haaa tek spor eksik
Bu hafta pek yapmadın heralde
dukancıların duraklamalarda yaptıkları bişey cnm sadece Beyaz pro
hepsi çok güzel cnm
Maşallah merveyle sen sporda yarışıyosunuz
Kız sen bana niye hiç yorum yapmıyon
Küsecem bak :))
bu hafta akşamlar baya az oldu acıkmıyomusun cnm
Sende merak ettiklerim arasındasın az ipucu versen kızz :)
masa tenisini çok severim menunde çok iyi ablacimBugün hertarafım ağrıyodu yaa
Dün hem masa tenisi oynayınca bide 5 mil fazla geldi heralde bide tenis kolumu zorlamış
Yinede birazdan 3 mil yapıcam yarın dinlenirim
9.40 __
250 gr.light yoğurt (yoğurdu yeni mayalamıştım mecbur hazır yoğurt yedim)
13.30__
Yarım yağsız tavada tavuk göğsü
18.45 __
El kadar yağsız tavada çupra
Soğan
Su 2 lt
Spor en az 3 mil olacak
malesef öyle iyi bir eksi yokİnşallah işe yarar abla
Super
Güzel menü
Sporda olsa süper
nefsine tebrikler birde test nasıl sabrediyorsunuz ben olsam kaç kere yapmıştım :)
İki kupa form bozmasın
Adamı niye sağlıksız besliyorsun kız
super
Az olmuş ama bakalım cumayi merak ettim
Sonucu yaz abla merak ettim
Çok düzensiz olmuş
Hadi hayırlısı bence de cuma başla yaptığın detox cuma günü boşa gitmesin
Bayıldım enerjini hep böyle kal
afiyet olsun canım güzel
ablacım 18 saat oluyor benim hatam bundan sonra daha dikkatli yazarım ins bu tartı vücut analizimi yapıyor bende omron marka almıştım analiz yapsın diye ama kilomu bile sürekli değişik olcunce geri iade ettim oda 250 tlydi kas yağ oranı ölçümü için belki ilerde tekrar alırımÇok güzel afiyet olsun.
Afiyet olsun canım menun güzel ayrıca tebrik ederim o tatlılara yan bile bakmadigin için. Regl i kafana takma inşallah hayırlısı olur.
Çok güzel menun afiyet olsun canım.
Bende de iki program kurulu ama farklı gösteriyorlar adım sayısını.
Ayy anladım şimdi 8 yıl önce 140 liraya almıştım. Şimdi ne kadar bilmiyorum. Tefal in.
spor yok canım su döktüler hali sildimbelimi agirttim .
Harikasın. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. 18 baharat mi superdir tadı eminim
Bende merak ediyorum valla. İnşallah eksi çıkarır. Bide wc ye çıksam on numara olur.
anam bende mi yapsam ne.
süper afiyet olsun.
emegine sağlık.
ben isterdim aslında iyi bi başlangıç olurdu ama devam edemem k.Valide ye gidince.
ponim dünkü helva bugünkü bulgur patlamış mısır gereksiz olmuş cumaya az kaldı.
Afiyet olsun canım kuru bulgur şişlik yapabilir cumaya yakın yemeseydin keşke. Spor için kutluyorum.
Guzel afiyet olsun.
evet abla cim saatAyy elif bende ayrıntıları hep senin cevaplarında görüyom :))
Ama heralde o saatti, baharat adeti değil
istikrar1986 öylemi şekercim bende merak ettim
sabah aç karna 1-2kş zeytinyağı iç cnm bide 1-2bar sıcak su
Arkasından form çay
Kahvaltıyı yarım saat sonra falan yap
Bende sabah yapıcam
canım akşam genelde marulun içine yoğurtlu karışımı döküp sandviç gibi yiyorum benim ekmeğinden marul olmuş oluyor gözüm aklım doyuyorGüzel canım
Diyetisyen menüsünün aynı mı canım sabah yumurta olmadan doymuyorum ben afiyet olsun güzel
Bir krebe yarım yumurta girmiş oldu canım sağolasın
Anamm senin öğle yemeği dediğin benim ara öğünü olur az olmuş bugün canım
Akşam yetersiz olmuş canım
Süt ürünleri toplamda 1 litreyi geçmemeli ama süt ne kadar az olurda o kadar iyi canım doğru
Motive olunca bekleriz seni canım
Sağolasın canım
Süper olmuş aralarda ayran olsa çok fay da lı olurdu
Ben şimdilik yokum malesef canım belimden dolayı
Bak diyorum senin menüler ilginç:) afiyet olsun
Güzel canım
Yulaflı ekmeğin içinde kaç kaşık yulaf vardı canım onu yediğin gün başka karbon alma
Afiyet olsun güzel
İlginç olan bence bu canım bizden pek ilginç birşey çıkmaz bir hobimiz yok uğraşınız yok erkenden evlenmiş çoluk çocuğa karışmış kendimizi unutmuşuzdur ve en büyük zevkimiz yemek yemek olmuştur.
d vitamini eksikliği zayıflamayida yavaşlatır bir tane ampul kırıp icseydinMefkurem
Zuhal abla k as yağ oranlarını eve geçince atarım. Meto yaşım 35 çıktıd vit aşırı düşük, insülinde yüksek dr gitmem lazım
Kiz niye hayal olsun zaten pek bir sey de kalmamis 62 ye basarirsin sen.Kızlar diyetisyende hedefimi 62 olarak belirledim hayal olarak kalmaz umarım
Hayır gezmek için gelmek istiyor hele bir de çocuk olsa bahanesi bitmez.Yok artıkçocuk mu b akacakmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?