Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah bakalım tartılmıyorum süpriz olsun diye ama bir ağırlık var grip mi olacam yoksa uykusuzluktan mı anlamadım
Uykusuzluk olabilir.Sürekli bakmamak lazımmış zaten.Yeşilçay form bitki çayları iyi gelebilir belki.Ben Yeşilçay sayesinde baya kilo verdim çok sıkı diyet yapmadım ama yine de 12 kilo verdim 4 ayda

Uykusuzluk olabilir.Sürekli bakmamak lazımmış zaten.Yeşilçay form bitki çayları iyi gelebilir belki.Ben Yeşilçay sayesinde baya kilo verdim çok sıkı diyet yapmadım ama yine de 12 kilo verdim 4 ayda
ooo süper

ahh hiç zamanım olmuyor suan desem yalan olmaz
haftasonuda temizlik çamaşır ütü yemek geçiyor
ama işe başlamadan önce ahşap boyama kursuna gidiyordum, kitap okuyordum
şimdi bide ikinci üni hevesine her fırsatta ders çalışıyorum ve temizlikle geçiyor

Canm üzülme bende yabanncı bi şehirde eşimde olsa ylnızlık çektim 2 aaile de ilgisiz olunca. kızımdan sonra yanlzlk çekmeye bile vakit kalmadı çocuk yap sen canm

Canm üzülme bende yabanncı bi şehirde eşimde olsa ylnızlık çektim 2 aaile de ilgisiz olunca. kızımdan sonra yanlzlk çekmeye bile vakit kalmadı çocuk yap sen canm
İnşallah Can'ım :) Herkesin derdi ayrı işte.Sürekli oğluna gelmeye kalkan bir kp var bizde de Çocuk olsa temelli kalcak.

@ MuskaM
Yarının konusu

Kendinizle başbaşa kaldığınızda

Kendinize zaman ayırmak babında

neler Yaparak mutlu

oluyorsunuz arkadaşlar

uğraşınız

hobileriniz nelerdir ?

Benim ki şimdiye kadar yemek ardından da uzanmaktı

boşluktan yiyor Olabilirim

ben genelde çocuklarımla ilgilenirken kaçırdığım dizimi izliyorum elişi yapıyorum diyetle ilgili şeyler araştırıyorum haberleri takip ediyorum artık sporu eklemem lazım galiba 28 şubata az kaldı çünkü (85 nasıl yapacaksam hayırlısıyla bir mucize olsa da sağlıklı bir şekilde erise yağlarım)

Benm vaktim sadece okuldan eve gidince oluyor. kızım uyuyo oluyo o saatte. tv karşısına yer sofrası kurup kahvltı yapmk zevkli geliyor bana

ablacım o zaman bugun bende pro günü yapmaya çalışayım hem merveyi de yanliz bırakmamış olurum
Ablacim malesef eksi çok değil az az gidiyor

masa tenisini çok severim menunde çok iyi ablacim

malesef öyle iyi bir eksi yok

ablacım 18 saat oluyor benim hatam bundan sonra daha dikkatli yazarım ins bu tartı vücut analizimi yapıyor bende omron marka almıştım analiz yapsın diye ama kilomu bile sürekli değişik olcunce geri iade ettim oda 250 tlydi kas yağ oranı ölçümü için belki ilerde tekrar alırım

evet abla cim saat

canım akşam genelde marulun içine yoğurtlu karışımı döküp sandviç gibi yiyorum benim ekmeğinden marul olmuş oluyor gözüm aklım doyuyor

Mefkurem
Zuhal abla k as yağ oranlarını eve geçince atarım. Meto yaşım 35 çıktı d vit aşırı düşük, insülinde yüksek dr gitmem lazım
d vitamini eksikliği zayıflamayida yavaşlatır bir tane ampul kırıp icseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…