Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eşimi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama artık o da arada kalmaktan bunaldı İnşallah tez vakitte eşimle çocuklarımla selamete kavuşuruz
Allah yardimcin olsun canim ben de evliligimin ilk yilinda cok cektim beraber yasamadigim halde.Benim sorun kv degil kp di ama cok sukur o da duruldu.Benim kocamda beni ezdirirdi ailesine karsi ama zamanla ve sabirla duzeldi.

Insallah senin de her sey yoluna gider en azindan altli ustlu otursaniz ya da dubleks daire tutsaniz yine altli ustlu olsa yok mu oyle ihtimaliniz

Canim sen çok çabuk bunalım moduna giriyorsun bak ben evde bile rahat değilim kapında bı ufaklık sürekli anne anne kız evde babası onunla oynamaya çalıştığı halde yemek yerken mama masasından kalkıp benimde doymuş olmamı bekliyor hayatım bı yere yetişme derdinde sürekli şu ara eşimin iş problemlerinde var ama ben bunları gözümün önüne getirirsem hayat kolaylaşmıştır aksine zorlaşıyor kendi enerjini kendin emme pozitif bak bekarsan kendine inan bizden daha çok vaktin var ben calisirkenle şimdiki hale bakıyorum o zaman da şikayet ediyordum ama bosaymis
abla onlar belli oluyor zaten siritir pat diye

Normalde menüde
Nohut,pilav,turşu var ama ben evden getirdim
afiyet olsun canım

yiden16 sizde eğitim seviyesi birbirini çekememezlik var sizin aranızda bu başlarda tek taraflı da olsa zamanla çift taraflı olur bırak gorumcelerini kapının dışında emeklilik filan ooo bu işlere takılma ömrümüz kaç gün ki ilerisini bilelim (çünkü ilk geldiğinde de eğitim seviyelerinizi dile getirmiştin ben üni mezunuyum eltilerim ilkokul biri çok küçük o bizden öğreniyor ama ben o ilkokul mezunu eltiminden çok şey öğrendim )
Sen sadece KV problemine odaklan evin içindekini cozmete çalış ya bu deveyi gudeceksin hesabı KV nun yumuşak karnını bul çünkü zamanla sen stresli KV tatlı dilli olacak çocuklarda bunu böyle görecek
Eşinle gitsen piskolojo buda ilişkinizde etkili olur

Mefkuşum senin bünye şok diyetlere az yemeğe alışmış tınlamıyor galiba :):) ben dün menü nü görünce en az 1 gider diye düşündüm metoyu hızlandırmak için aralarda ayran içebilirsin canım miden dayanıklıysa biraz pul biber limon da iyi olur içine
Sen daha tecrübelisin ama bunlar benim naçizane tavsiyelerim canım yarın ki sonuç emeklerine değer inşallah
Tatlım hani bi söz vardır

Farkında olmadan ben Kayınvalidem e bunları uygulamışım gerçekten aramız çok iyiydi rahmetliyle herkes diyaloğumuzun çok farklı olduğunu söylerdi. yiden16 bunlar ı dene derim

Ne kadar benzer yanlarımı z var hikayemiz aynı gibş
Bdv fatihi hemen ayrıl diyon yani
İlahi çok hoşsun

yaaa ben bunlara takılmıyorum sorun onların kendilerini benim yanımda ezik görmesi ve tepki olarak hırçınlaşmaları dünyaya bakış açımız farklı birkere ben daha ilkeliyim mesela ben dedikodunun d sine tenezzül etmezken onlar su gibi ekmek gibi bağımlılar dedikoduya beni de kendilerine benzettiler
ben insanları kılık kıyafetle değil fikirleriyle ölçerim insani duygularını tartar puan veririm onlarsa ye kürküm ye davasındalar benden daha çok süslenirler gezerler sürekli bir ayakları alışveriş merkezlerinde ama konuşunca mangalda kül bırakmazlar yiden16in iki evi var derler otururlar en son moda eşya kıyafet ayakkabı hepsi bunların üstünde ama çocuklarım konusunda bile beni yönlerndirmeye çalışırlar hadsizce ben ne kadar yerimi bilsem de onlar da o kadar sınırsız ve fütursuzlar kendi kocaları en kötüsü önlisans mezunu görümcelerimin hepsi ilkokul mezunu benim ki liseyi zorla bitirmiş ama suç ben de eş seçimim hata bir kere ben de burnum havada olsa bu hale düşmezdim ben ne kadar mütevazi olmaya çalıştıkça onlar da o kadar bana yukardan bakmaya çalıştı 8 sene de insanlıktan esfele safiline çektiler beni ................................. burda çok kötü düşünceler aklımda ya neyse Allahım beni şaşırtma. Seçimlerim de yanılsam da sonuçlarıyla beni doğrula.

eşime kaç kere yalvardım psikoloğa gidelim dedim cehalet diz boyu ben deli miyim dedi.

neyse bu konu konuştukça uzayacak en iyisi yok saymak ve hayatıma çocuklarıma ve akılsız kocama sahip çıkıp hepsini püskürtmek

Son satırda doğru kısım KV ile yaşamadım o konuda muskaM ve mefkureme uy sen ama benim eşimden eğitim olarak benden düşük ilk evlenirken demisler hatta o seni beğenmez ezer diye eziyomuyum evet ama bu eğitimden dolayı değil bu devirde sevgide olsa kimin kime gücü yeterse hesabı var biz sevgiliyken çok zor biriydi nisamlilikta bide evlenince terk ettim aklı başına geldi ipler yön değiştirdi
Ama ben biraz sert biriyim yani çocuk yetiştirmeme filan karisamazlar bı iki kere yeltenmeye kalkildi ki baktılar öyle kolay değil tavrini koru kibri Allah sevmez ama çizgi çekmek bazıları için kibir görünür bırak kibirli desinler

ben terk edemem çünkü eşimin tepkisi yıkıcı olur asla yapıcı olmaz onun ailesinin başından geçmiş çok bu o yüzden daha ilk baştan uyardı beni sakın deneme bile diye deneyeceksen hiç başlamayalım diye

arkadaşlar neyi farkettim biliyor musunuz artık sorunları anlatıp durmak yerine çözüm yolu aramalıyım belki bunlarla uğraşırken kilolarımdan da kurtulurum ilk önce psikolağa randevu alacağım ve artık oturmayacağım yürüyeceğim gerekirse savaşacağım

Estağfirullah tatlım olurmu öyle şey
Hepinizin fikirleri önemli benim için
Geçen 2 haftada fazla yedim ya cnm
Aslında bu haftada normal beslendim
Zaten 1-2 günü aşan detokslar yapamıyorum
Belki sadece çarşamba perşembe yada sadece perşembe
Bu hafta heralde regli olacağım içinmiş tartı pek oynamadı

tatlım eğer ilişkilemizi kesemiceğimiz kişilerle birlikte olmak durumundaysak onları olduğu gibi kabullenmeliyiz
Hem kişilerin olgunluğu kültürü hayata bakışının okumakla üni bitirmekle alakası yokki
Bazen hayat şartları nedeniyle insanlar okuyamamış olabilir yada istememiş olabilirler
Bu onların cahil olduğu anlamına gelmez
Hani derlerya okumakla adam olunmaz diye
Benim eltimde ilkokul mezunu
Şimdiye kadar aklımın ucundan geçmemiştir öyle bişey zaten grçmeside çok saçma olur
İnsanlara okumuş olmalarına göre değer verilmez

Kızlara herkese soruyorum

Yarın spor yarışmamız başlıyor
Yapılan spor dk sına göremi yapalım yoksa sürelere puan vererekmi mesela 30 dk 5 puan 45 dk 10 puan gibi...

Eliya ve muskamdan başka katılmıyacak varsa söylesin boşu boşuna takip etmeyelim

Bide spor bakanı seçsek iyi olacak
Varmı gönüllü olan
Milleti spor için gaza getircek spor listesini yapabilecek

Ben kimseyi okumadı diye yargılamam ben de üniversiteye liseden mezun olduktan dört sene sonra gittim iş üniversite diplomasında değil asıl mesele bilgi öğrenme isteği gelişme isteği okuma azmi okumak ölene kadar devam etmesi gereken bir şey Allah cc. Kuran da ilk ayeti İkra (Oku !) nidasıyla lütfetti bize ... anlayana anlamak isteyene
Ben zaten okumuş olmalarına göre değer vermiyorum ki versem kocam başkası olurdu değil mi ama kocamla ilk görüştüğüm sıralar bir doktoru tavsiye ettiler ben istemedim eşime haksızlık etmek istemedim sırf diploması için onu tanıma şansını kaybetmek istemedim ikimiz başbaşayken herşey çok iyi ama ikinci bir göz olunca üstümüzde herşey alt üst oluyor sadece beni buna pişman ettiler diyorum zaten kendilerini geliştirseler sıkıntı yok gelişime de kapalılar sorun orada en büyük cahillik kendini bilgili sanmakmış vaziyet bundan ibaret sıkıntı da burada zaten kibir onlarda bende değil beni beğenmemelerinden belli beni hor görmelerinden benim açığımı arayıp hıh okudu da ne oldu demeye çalışmalarında niyetlerindeki arıza mesele

Selam kızlar bugün biraz dışarı çıktık dolanalim diye 2000 adim atmışım bu arada bugün wasa yı buldum ama sadesi yoktu birde Goji bery aldım yaban mersinini bulamadım
Aklında bi liste falanmı var cnm

Bemimde 1 paket goji duruyor ortaya çıkarıyımda yiyim bari

Wasa gerçekten ekmeğe göre çok hafif oluyor bende aldım
Belki sadece yarın ekmek yerim sonra wasayla devam ederim bu hafta

Bu hafta bana tartı oyun oynuyor abla açıkçası napcami bilmiyorum ikisinide görünce alayım dedim daha önce goji bery duymuştum da üzerine dusmemistim valla yarın tartıdan korkuyorum ben

Aynen öyle abla birçok okumuş cahil insan var çevremizde.Ben mesela ilkokul 3 E kadar gitmiş olan ve beni büyüten babannemle dertleşiyorum akıl alıyorum herşeyde.Çünkü kendini güzel yetiştirmiş.Ama gel görki yine halamı da babannem büyütmesine rağmen üni mezunu olmasına meslektaşım olmasına rağmen asla düşüncelerimiz birbirine benzemez.Asla akıl almak için onu aramam.Çünkü doğru yönlendirmez beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…