- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.841
Allah yardimcin olsun canim ben de evliligimin ilk yilinda cok cektim beraber yasamadigim halde.Benim sorun kv degil kp di ama cok sukur o da duruldu.Benim kocamda beni ezdirirdi ailesine karsi ama zamanla ve sabirla duzeldi.eşimi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama artık o da arada kalmaktan bunaldı İnşallah tez vakitte eşimle çocuklarımla selamete kavuşuruz
Canim sen çok çabuk bunalım moduna giriyorsun bak ben evde bile rahat değilim kapında bı ufaklık sürekli anne anne kız evde babası onunla oynamaya çalıştığı halde yemek yerken mama masasından kalkıp benimde doymuş olmamı bekliyor hayatım bı yere yetişme derdinde sürekli şu ara eşimin iş problemlerinde var ama ben bunları gözümün önüne getirirsem hayat kolaylaşmıştır aksine zorlaşıyor kendi enerjini kendin emme pozitif bak bekarsan kendine inan bizden daha çok vaktin var ben calisirkenle şimdiki hale bakıyorum o zaman da şikayet ediyordum ama bosaymistabi o da doğru ama malum hayat şartları. her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor. çalışınca uyku sorunun oluyor, kafan dolu oluyor, evde veya işte kendine göre sorunların oluyor, istediğin şeyleri yapmaya vaktin olmuyor, hayat yoruyor. eee bunlar da hep etken. insan o hataları yapmak istemiyor ama bazen de kendini alamıyor. yoksa kim istemez hemencecik ideal kilosuna inip incecik olmayı.
en basiti bırak spor salonuna gitmeyi istediğim gibi yürüyüş yapmaya bile vaktim yok. işte öğlen normal ayakkabılarla tempolu yürüyüş yapmaya çalışıyorum. bir de akşam üzeri gelirken. şöyle eşofmanlarımı giyeyim spor ayakkabılarımı takayım, kulağımda da müziğim kendimi rahatlata rahatlata yürüyeyim hem spor yapmış olayım hem rahatlayayım yok. gergin gergin yürüyüp gidiyorum. öyle sporla böyle sporun farkı da başka oluyor tabi. diğerinden olsa daha çok motive eder beni.
bugün eve gelince belki 1 mil de olsa leslie yaparım diyordum. nerdeeee??? 3 saatte gelince. bir de tansiyon düştü. yatıcam şimdi. mamaları da sabah erkenden hazırlarım.
abla onlar belli oluyor zaten siritir pat diyeHuuuu bugün perşembe nere kayboldunuz
Herkes maydonoz suyumu olur ıssırganmı olur bişeyler içsin
Tabiki sıfır kh la günümüzü geçiriyoruz
Bide diyetisyen listesi yapanlar menülerini yazdıklarında eğer liste dışı bişey yerlerse bunu belirtsinlerki bizde bilelim
Tek bugün için değil herzaman için diyorum
afiyet olsun canımNormalde menüde
Nohut,pilav,turşu var ama ben evden getirdim
Eki Görüntüle 1941743
Günaydınnnn sevgili dostlar
Sabah dayanamayıp tartıldım
Aman Aman bi fark yok dünle bugün arasında
Ben adet hesabı yapmadığım için pek bilmiyom ne zaman oluyom. Bugün kalkınca bi baktım olmuşum. Heralde bu hafta o yüzden gitmedi yoksa hem sıfır kaçamak hemde hiç şişlik yapacak şeylerde yemedim. Zaten tuza suya hep dikkat ediyorum. Belki o yüzden fazla artı çıkmıyom. Ama gitmeyede gitmiyor.
Bakalım yarın ne olacak
Tatlım hani bi söz vardır
Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen diye.... Eğer bu durumu değiştiremiceksen bu ortamı mutlu olmanı sağlıcak duruma getirmeye çalışmalısın. Sonuçta kimse dörtdörtlük değil hepimizin hataları var
Sende kv nin hatalarını görmemeye çalış iyi yönlerine odaklan
Bence onun kalbini kazanırsan eşinlede daha iyi olursunuz
Bu konuda zafer akıncı çok güzel tüyolar veriyor. Dün çocuktan tam bakamadım
Mesela yaptığı bişeyleri öv, teşekkür et
Hele başkalarının yanında onu takdir etki o da bu durumdan çok memnun olsun
iyiki değiştirmişin cnm gerçekten perşembe için kötü bi menüymüş
Günün konusuna gelirsek
Benim yapmaktan en çok zevk aldığım şey
Evde kimse yokken tv nin karşısına geçip yemek yemek
Bu zayıflama dönemine girmeden çok kitap okuyodum ama kendimi zayıflamaya odaklayınca kk da yada başka sayfalarda sürekli zayıflama diyet konularına bakar oldum
Işlerden geri kalan zamanlarda vaktimin çoğu tlf başında geçiyor
Artık fazla gezmeyide sevmiyorum canım hiç dışarı çıkmak istemiyor
Sadece alışverişe bide gitmek zorunda olduğum yerler olursa
Bdv fatihihemen ayrıl diyon yani
yaaa ben bunlara takılmıyorum sorun onların kendilerini benim yanımda ezik görmesi ve tepki olarak hırçınlaşmaları dünyaya bakış açımız farklı birkere ben daha ilkeliyim mesela ben dedikodunun d sine tenezzül etmezken onlar su gibi ekmek gibi bağımlılar dedikoduya beni de kendilerine benzettileryiden16 sizde eğitim seviyesi birbirini çekememezlik var sizin aranızda bu başlarda tek taraflı da olsa zamanla çift taraflı olur bırak gorumcelerini kapının dışında emeklilik filan ooo bu işlere takılma ömrümüz kaç gün ki ilerisini bilelim (çünkü ilk geldiğinde de eğitim seviyelerinizi dile getirmiştin ben üni mezunuyum eltilerim ilkokul biri çok küçük o bizden öğreniyor ama ben o ilkokul mezunu eltiminden çok şey öğrendim )
Sen sadece KV problemine odaklan evin içindekini cozmete çalış ya bu deveyi gudeceksin hesabı KV nun yumuşak karnını bul çünkü zamanla sen stresli KV tatlı dilli olacak çocuklarda bunu böyle görecek
Eşinle gitsen piskolojo buda ilişkinizde etkili olur
Son satırda doğru kısım KV ile yaşamadım o konuda muskaM ve mefkureme uy sen ama benim eşimden eğitim olarak benden düşük ilk evlenirken demisler hatta o seni beğenmez ezer diye eziyomuyum evet ama bu eğitimden dolayı değil bu devirde sevgide olsa kimin kime gücü yeterse hesabı var biz sevgiliyken çok zor biriydi nisamlilikta bide evlenince terk ettim aklı başına geldi ipler yön değiştirdiyaaa ben bunlara takılmıyorum sorun onların kendilerini benim yanımda ezik görmesi ve tepki olarak hırçınlaşmaları dünyaya bakış açımız farklı birkere ben daha ilkeliyim mesela ben dedikodunun d sine tenezzül etmezken onlar su gibi ekmek gibi bağımlılar dedikoduya beni de kendilerine benzettiler
ben insanları kılık kıyafetle değil fikirleriyle ölçerim insani duygularını tartar puan veririm onlarsa ye kürküm ye davasındalar benden daha çok süslenirler gezerler sürekli bir ayakları alışveriş merkezlerinde ama konuşunca mangalda kül bırakmazlar yiden16in iki evi var derler otururlar en son moda eşya kıyafet ayakkabı hepsi bunların üstünde ama çocuklarım konusunda bile beni yönlerndirmeye çalışırlar hadsizce ben ne kadar yerimi bilsem de onlar da o kadar sınırsız ve fütursuzlar kendi kocaları en kötüsü önlisans mezunu görümcelerimin hepsi ilkokul mezunu benim ki liseyi zorla bitirmiş ama suç ben de eş seçimim hata bir kere ben de burnum havada olsa bu hale düşmezdim ben ne kadar mütevazi olmaya çalıştıkça onlar da o kadar bana yukardan bakmaya çalıştı 8 sene de insanlıktan esfele safiline çektiler beni................................. burda çok kötü düşünceler aklımda ya neyse Allahım beni şaşırtma. Seçimlerim de yanılsam da sonuçlarıyla beni doğrula.
eşime kaç kere yalvardım psikoloğa gidelim dedim cehalet diz boyu ben deli miyim dedi.
neyse bu konu konuştukça uzayacak en iyisi yok saymakve hayatıma çocuklarıma ve akılsız kocama sahip çıkıp hepsini püskürtmek
ben terk edemem çünkü eşimin tepkisi yıkıcı olur asla yapıcı olmaz onun ailesinin başından geçmiş çok bu o yüzden daha ilk baştan uyardı beni sakın deneme bile diye deneyeceksen hiç başlamayalım diyeSon satırda doğru kısım KV ile yaşamadım o konuda muskaM ve mefkureme uy sen ama benim eşimden eğitim olarak benden düşük ilk evlenirken demisler hatta o seni beğenmez ezer diye eziyomuyum evet ama bu eğitimden dolayı değil bu devirde sevgide olsa kimin kime gücü yeterse hesabı var biz sevgiliyken çok zor biriydi nisamlilikta bide evlenince terk ettim aklı başına geldi ipler yön değiştirdi
Ama ben biraz sert biriyim yani çocuk yetiştirmeme filan karisamazlar bı iki kere yeltenmeye kalkildi ki baktılar öyle kolay değil tavrini koru kibri Allah sevmez ama çizgi çekmek bazıları için kibir görünür bırak kibirli desinler
Estağfirullah tatlım olurmu öyle şeyefkuşum senin bünye şok diyetlere az yemeğe alışmış tınlamıyor galiba :):) ben dün menü nü görünce en az 1 gider diye düşündüm metoyu hızlandırmak için aralarda ayran içebilirsin canım miden dayanıklıysa biraz pul biber limon da iyi olur içine
Sen daha tecrübelisin ama bunlar benim naçizane tavsiyelerim canım yarın ki sonuç emeklerine değer inşallah
tatlım eğer ilişkilemizi kesemiceğimiz kişilerle birlikte olmak durumundaysak onları olduğu gibi kabullenmeliyizyaaa ben bunlara takılmıyorum sorun onların kendilerini benim yanımda ezik görmesi ve tepki olarak hırçınlaşmaları dünyaya bakış açımız farklı birkere ben daha ilkeliyim mesela ben dedikodunun d sine tenezzül etmezken onlar su gibi ekmek gibi bağımlılar dedikoduya beni de kendilerine benzettiler
ben insanları kılık kıyafetle değil fikirleriyle ölçerim insani duygularını tartar puan veririm onlarsa ye kürküm ye davasındalar benden daha çok süslenirler gezerler sürekli bir ayakları alışveriş merkezlerinde ama konuşunca mangalda kül bırakmazlar yiden16in iki evi var derler otururlar en son moda eşya kıyafet ayakkabı hepsi bunların üstünde ama çocuklarım konusunda bile beni yönlerndirmeye çalışırlar hadsizce ben ne kadar yerimi bilsem de onlar da o kadar sınırsız ve fütursuzlar kendi kocaları en kötüsü önlisans mezunu görümcelerimin hepsi ilkokul mezunu benim ki liseyi zorla bitirmiş ama suç ben de eş seçimim hata bir kere ben de burnum havada olsa bu hale düşmezdim ben ne kadar mütevazi olmaya çalıştıkça onlar da o kadar bana yukardan bakmaya çalıştı 8 sene de insanlıktan esfele safiline çektiler beni................................. burda çok kötü düşünceler aklımda ya neyse Allahım beni şaşırtma. Seçimlerim de yanılsam da sonuçlarıyla beni doğrula.
eşime kaç kere yalvardım psikoloğa gidelim dedim cehalet diz boyu ben deli miyim dedi.
neyse bu konu konuştukça uzayacak en iyisi yok saymakve hayatıma çocuklarıma ve akılsız kocama sahip çıkıp hepsini püskürtmek
Ohh Ohh gitsin ödemlerne su içtim bugun şimdiden 2 oldu
Ben kimseyi okumadı diye yargılamam ben de üniversiteye liseden mezun olduktan dört sene sonra gittim iş üniversite diplomasında değil asıl mesele bilgi öğrenme isteği gelişme isteği okuma azmi okumak ölene kadar devam etmesi gereken bir şey Allah cc. Kuran da ilk ayeti İkra (Oku !) nidasıyla lütfetti bize ... anlayana anlamak isteyeneEstağfirullah tatlım olurmu öyle şey
Hepinizin fikirleri önemli benim için
Geçen 2 haftada fazla yedim ya cnm
Aslında bu haftada normal beslendim
Zaten 1-2 günü aşan detokslar yapamıyorum
Belki sadece çarşamba perşembe yada sadece perşembe
Bu hafta heralde regli olacağım içinmiş tartı pek oynamadı
tatlım eğer ilişkilemizi kesemiceğimiz kişilerle birlikte olmak durumundaysak onları olduğu gibi kabullenmeliyiz
Hem kişilerin olgunluğu kültürü hayata bakışının okumakla üni bitirmekle alakası yokki
Bazen hayat şartları nedeniyle insanlar okuyamamış olabilir yada istememiş olabilirler
Bu onların cahil olduğu anlamına gelmez
Hani derlerya okumakla adam olunmaz diye
Benim eltimde ilkokul mezunu
Şimdiye kadar aklımın ucundan geçmemiştir öyle bişey zaten grçmeside çok saçma olur
İnsanlara okumuş olmalarına göre değer verilmez
Aklında bi liste falanmı var cnmSelam kızlar bugün biraz dışarı çıktık dolanalim diye 2000 adim atmışım bu arada bugün wasa yı buldum ama sadesi yoktu birde Goji bery aldım yaban mersinini bulamadım
Bu hafta bana tartı oyun oynuyor abla açıkçası napcami bilmiyorum ikisinide görünce alayım dedim daha önce goji bery duymuştum da üzerine dusmemistim valla yarın tartıdan korkuyorum benAklında bi liste falanmı var cnm
Bemimde 1 paket goji duruyor ortaya çıkarıyımda yiyim bari
Wasa gerçekten ekmeğe göre çok hafif oluyor bende aldım
Belki sadece yarın ekmek yerim sonra wasayla devam ederim bu hafta
benimki de 2,5 u geçtim wc den çıkmıyorum amaaaaane su içtim bugun şimdiden 2 oldu
Aynen öyle abla birçok okumuş cahil insan var çevremizde.Ben mesela ilkokul 3 E kadar gitmiş olan ve beni büyüten babannemle dertleşiyorum akıl alıyorum herşeyde.Çünkü kendini güzel yetiştirmiş.Ama gel görki yine halamı da babannem büyütmesine rağmen üni mezunu olmasına meslektaşım olmasına rağmen asla düşüncelerimiz birbirine benzemez.Asla akıl almak için onu aramam.Çünkü doğru yönlendirmez beni.Estağfirullah tatlım olurmu öyle şey
Hepinizin fikirleri önemli benim için
Geçen 2 haftada fazla yedim ya cnm
Aslında bu haftada normal beslendim
Zaten 1-2 günü aşan detokslar yapamıyorum
Belki sadece çarşamba perşembe yada sadece perşembe
Bu hafta heralde regli olacağım içinmiş tartı pek oynamadı
tatlım eğer ilişkilemizi kesemiceğimiz kişilerle birlikte olmak durumundaysak onları olduğu gibi kabullenmeliyiz
Hem kişilerin olgunluğu kültürü hayata bakışının okumakla üni bitirmekle alakası yokki
Bazen hayat şartları nedeniyle insanlar okuyamamış olabilir yada istememiş olabilirler
Bu onların cahil olduğu anlamına gelmez
Hani derlerya okumakla adam olunmaz diye
Benim eltimde ilkokul mezunu
Şimdiye kadar aklımın ucundan geçmemiştir öyle bişey zaten grçmeside çok saçma olur
İnsanlara okumuş olmalarına göre değer verilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?