- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.861
Geçen hafta iyi verdiğin için bu hafta yavaşlaması normal cnmBu hafta bana tartı oyun oynuyor abla açıkçası napcami bilmiyorum ikisinide görünce alayım dedim daha önce goji bery duymuştum da üzerine dusmemistim valla yarın tartıdan korkuyorum ben
birazda karakter meselesi cnmAynen öyle abla birçok okumuş cahil insan var çevremizde.Ben mesela ilkokul 3 E kadar gitmiş olan ve beni büyüten babannemle dertleşiyorum akıl alıyorum herşeyde.Çünkü kendini güzel yetiştirmiş.Ama gel görki yine halamı da babannem büyütmesine rağmen üni mezunu olmasına meslektaşım olmasına rağmen asla düşüncelerimiz birbirine benzemez.Asla akıl almak için onu aramam.Çünkü doğru yönlendirmez beni.
çok erken kapatmışın cnm(10:00)
1 haşlanmış yumurta
20 Gr köy peyniri
(15:00)
2 haşlanmış yumurta
60 gr köy peyniri
(16:40)
200 ml orman meyveli kefir
1 yk Goji berry
Sıvı: 2lt su ,1 kupa kiraz sapı ,3 kupa muhteşem dörtlü cay
Normalde menüde
Nohut,pilav,turşu var ama ben evden getirdim
(10:00)
1 haşlanmış yumurta
20 Gr köy peyniri
2 haşlanmış yumurta
60 gr köy peyniri
1 yk Goji berry
Gözün aydın cnm boşuna telaş yapmışınKuzlar beklenen haber geldi regli oldum sonunda rahatladim aksam menumu yazarim yabiki yine 30 dk.yurudum
canimbenim anlsfivim kadarıyla bodanms niyetin yok ozaman esini elegecirmeye bak benve buda onaannesini ovmekle oliyor ben mesela annesinene zaman soyle desem kendisi elestirse bile savunmaua gecer ki cogu insanda oylefir benim anneme bisi deseler bende ayniyim haaa esim mesela benden onlara karsi bisey hormefigi icin bana yapacajlari soyleyecrkleri seyin karsisinda aslan kesilir okadar yni sasirirsin bence annesini ov yada ovme notr kal ama yanlışıni surekli ortaya koyma ters tepiyor ilriki sayfalarda coxum demissin bende bi oneri sundumannem daha iyi kv arası annem hep alttan alıyor kaynanam da en ufak bir hatada anneme beni şikayet ediyor 8 senedir yanında yaşıyorum hala beni hazmedemedi hertürlü ev işini yapıyorum ama yinede yaranamadım cenazeden dolayı perdeleri yıkadım gelen giden olursa ayıp dedim kızı da yıkadı tüm gün gelene gidene anlattı durdu bana da niye yıkadın ne gerek vardı dedi bir kere sağol bile demedi yaaa
zaten annem eli kolu bağlı olduğu için geldi yanıma evleri aşırı soğuk üstünü tam giyinemiyor üç aya kadar omzunu oynatamıycak üstten geçiriyoruz kıyafetlerini bizim ev sıcak dedim gelsin kalsın dedim burnumdan getiriyor hergün ayrı bir sıkıntı kadın her gece ağlıyor kızım nereye düştü böyle diye bana da belli etmemeye çalışıyor ama ben duyuyorum sesini 8 senedir yanlarında hizmetçi gibi kullandı annem ilk defa geldi yanıma o da çaresizlikten burnumuzdan getirdi dün gece ikimizde ağladık kızım da beni görünce endişelendi ağlama dedi niye ağlıyorsun hasta mısın dedi. Kocama anlatmaya çalışıyorum ama o hep annesini haklı görüyor kafamı kırsa bile bir şey demeyecekmişim ben yaptığı haksızlığa üzülüyorum kızlarının hepsinin evi ayrı dayalı döşeli bense iki evim var kapısından bile geçemiyorum çocuklara bakmam diye tehdit ediyor her fırsatta açıktan veya imalı bir şekilde işe girmemi istemedi ben üniversite mezunuyum kızları ilkokul mezunu ben memurum onlar işçi primleri dolar dolmaz çıktılar işten emeklilik hakları var yani kimseye eyvallahları yok ki benim daha 61 yaşına kadar çalışmam gerek 3ününde kaynanası var ama evleri ayrı ona rağmen ben onları beğenmiyormuşum hor görüyormuşum gibi davranıyorlar.
inanın sülalecek siyasetçiler eşimi ellerinde tutmak için herşeyi deniyorlar sürekli kocalarından bahsedip yok şöyle eziyet ediyor yok böyle yapıyor diyip eşimi bana karşı dolduruyorlar oda gelip bana çatıyor ablalarım bu kadar sıkıntı çekiyorlar ama kocalarından çok korkuyorlar bir dediğini iki etmiyorlar sense sabahtan akşama kadar yan gelip yatıyorsun karışanın göçenin yok diye yıkadığım çamaşırın deterjanından tut süpürdüğüm eve kadar karışıyor. bazen kaynanamı bana bakarken yakalıyorum katil gibi bakıyor bir elime geçirsem de öldürsem diye bir değil iki değil ben yemek yerken gözü sürekli üstümde yediğim lokmaları sayıyor tek tek eşimle ben ödüyoruz her şeyin parasını halbuki
başkası olsa boşanır gider beş dakka bile çekmez bunların nazını pozunu ama iki çocuğum var eşim iyi biri aslında ama Allahtan daha çok ailesinden korkuyor. o yüzden de ben hep tek başınayım o kalabalığın içinde. Sadece iki çocuğum var bazen onların koşuşturmasını bile çekemiyorum. Halbuki onların ne suçu var kızım dört yaşına bile girmedi oğlumsa 21 aylık daha çok küçük ikisi de Allah onlara merhamet etsinde onların yüzü suyu hürmetine bana yardım etsin eşimin aklını başına getirsin tez vakitte inşallah ben çünkü tükenmek üzereyim troit sunuçlarım hiç hoş değil en kısa sürede endokrine gitmem lazım
2,5 sb yesilcay 2b isirgan icildi 45 dk lesli 100 mekik 60squat yapildi artacak insHuuuu bugün perşembe nere kayboldunuz
Herkes maydonoz suyumu olur ıssırganmı olur bişeyler içsin
Tabiki sıfır kh la günümüzü geçiriyoruz
Bide diyetisyen listesi yapanlar menülerini yazdıklarında eğer liste dışı bişey yerlerse bunu belirtsinlerki bizde bilelim
Tek bugün için değil herzaman için diyorum
Hakli ama tek oglansa bırakmaz birakamaz coxum çözüm bulmak en iyidi bence deZorunda değilim canım ama her şey kocamda bitiyor bu konuda çok konuştuk tartıştık boşanma noktasına geldik annesini bana tercih etti
geceleri gelip üstümü örter yastığımı düzeltir bazen kahvaltısını bile hazırlamam ama beni seviyor elinden geldiğince bana yük olmamaya çalışıyor
sadece annesini idare edebileceğimi onu yola getireceğimi söylüyor bu konuda inatlaştı benle kayın babam yaşamadığı için onu bırakamayacağını söylüyor.
bayılıyorum senin menulere
he giii hemen bosansin iyiki senin koca boyle degil kesin kapıda bulurdu kendiniYok olur mu canım burada hayatı paylaşıyoruz. benim naçizane fikrim onları çekme ilerde depresif bi anne olmaktansa kafan rahat büyüt çocuklarını bi de işin var yani
Bdv yi bilmiyorum ama hakkaten ponimiz fatihBdv fatihihemen ayrıl diyon yani
Evet tv de izledim adam cok güzel anlatıyor dur bide netten bana yönelik seylerini dinliyimBenim de bugünkü konuya yazdığım yorumda psikolog dinliyorum derken Zafer akıncıyı kasdetmiştim.Çok faydası oluyor.Yazılarını falan okuyorum.Eşimle ilişkilerim böyle böyle rayına oturdu :)
Gorme duyma diyecem de hakkaten zor biliyorum ama gulu seviyorsan dikenine katlanacanBen kimseyi okumadı diye yargılamam ben de üniversiteye liseden mezun olduktan dört sene sonra gittim iş üniversite diplomasında değil asıl mesele bilgi öğrenme isteği gelişme isteği okuma azmi okumak ölene kadar devam etmesi gereken bir şey Allah cc. Kuran da ilk ayeti İkra (Oku !) nidasıyla lütfetti bize ... anlayana anlamak isteyene
Ben zaten okumuş olmalarına göre değer vermiyorum ki versem kocam başkası olurdu değil mi ama kocamla ilk görüştüğüm sıralar bir doktoru tavsiye ettiler ben istemedim eşime haksızlık etmek istemedim sırf diploması için onu tanıma şansını kaybetmek istemedim ikimiz başbaşayken herşey çok iyi ama ikinci bir göz olunca üstümüzde herşey alt üst oluyor sadece beni buna pişman ettiler diyorum zaten kendilerini geliştirseler sıkıntı yok gelişime de kapalılar sorun orada en büyük cahillik kendini bilgili sanmakmış vaziyet bundan ibaret sıkıntı da burada zaten kibir onlarda bende değil beni beğenmemelerinden belli beni hor görmelerinden benim açığımı arayıp hıh okudu da ne oldu demeye çalışmalarında niyetlerindeki arıza mesele
Cok erken olmus ins avikmazdin(10:00)
1 haşlanmış yumurta
20 Gr köy peyniri
2 haşlanmış yumurta
60 gr köy peyniri
1 yk Goji berry
ben kendim uaptim dolapta durduruyorum abla ama tadi turşu suyu gibi guzel bi cay bardagi bile içiyorum hic zarari yokBende biraz önce markete yürüyürek gittim geldim bisikletin zinciri çıkmış
Içerde dolandığımı saymıyorum gidiş dönüş 20-25 dk yürümüşümdür
Filtre kahvemi aldım nihayet bide bio elma sirkesi aldım
Kızlar sirke buzdolabındamı durması gerekir acaba dışarda bozulurmu
Valla abla yinede bu haftadan memnun değilim ben inşallah yarın tartı uTandır beni yarın cuma diye erken kapattım abla inşallah faydası olurGeçen hafta iyi verdiğin için bu hafta yavaşlaması normal cnm
Sonuçta elinden geleni yaptın için rahat olsun
Goji nin kilo vermeye çok bi yardımcı bişey olduğunu düşünmüyorum bi ara kullanmıştım
Sadece faydalı meyve niyetine yiyecem
birazda karakter meselesi cnm
Her insan bir olmuyor
Önemli olan iyi niyet bence yoksa insanları yargılamak hata bulmak çok kolay
çok erken kapatmışın cnm
Hadi hayırlısı
dışarda bozulmaz sanırım ben hiç koymuyorum dolabaBende biraz önce markete yürüyürek gittim geldim bisikletin zinciri çıkmış
Bugün benim de vücudum ağrıyor valla dün 6 km hızla yürüyünce esekten dusmusse döndüm bendeSon bikaç haftadır spor yapmayıp bu hafta başlayınca heryerim ağrıyor
Bugün mola vermek iyi oldu
Lesliyi hafife almayın kızlar bütün vücudu çalıştırıyor benim bel simitlerim bile ağrıyor tabi hateketleri doğru yapmakda önemli etkili olması için
Ama 2 mil falan anca ısıtıyor
etki görmek için daha fazlası yapılmalı
bizim takım son zamanlarda böyle hatta bazen herkes altta görüyorum ama yazan eden yok ben bugün biraz keyifsiz olunca burayı da pek etkilemek istemedim ablaArtık bizim takım da perşembe sendromu olmaya başladı heralde
Kimsede ne heyecan nede doğru dürüst katılım var
Bu durum moralimi bozuyor
Bende gidiyom
Sanmam canım acikirsamda yapacak bişey yok yarın tartı varcanimbenim anlsfivim kadarıyla bodanms niyetin yok ozaman esini elegecirmeye bak benve buda onaannesini ovmekle oliyor ben mesela annesinene zaman soyle desem kendisi elestirse bile savunmaua gecer ki cogu insanda oylefir benim anneme bisi deseler bende ayniyim haaa esim mesela benden onlara karsi bisey hormefigi icin bana yapacajlari soyleyecrkleri seyin karsisinda aslan kesilir okadar yni sasirirsin bence annesini ov yada ovme notr kal ama yanlışıni surekli ortaya koyma ters tepiyor ilriki sayfalarda coxum demissin bende bi oneri sundum
2,5 sb yesilcay 2b isirgan icildi 45 dk lesli 100 mekik 60squat yapildi artacak ins
Hakli ama tek oglansa bırakmaz birakamaz coxum çözüm bulmak en iyidi bence de
he giii hemen bosansin iyiki senin koca boyle degil kesin kapıda bulurdu kendini
Bdv yi bilmiyorum ama hakkaten ponimiz fatih
Evet tv de izledim adam cok güzel anlatıyor dur bide netten bana yönelik seylerini dinliyim
Gorme duyma diyecem de hakkaten zor biliyorum ama gulu seviyorsan dikenine katlanacan
Cok erken olmus ins avikmazdin
ben kendim uaptim dolapta durduruyorum abla ama tadi turşu suyu gibi guzel bi cay bardagi bile içiyorum hic zarari yok
puan verelim değişik olur bu defadaKızlara herkese soruyorum
Yarın spor yarışmamız başlıyor
Yapılan spor dk sına göremi yapalım yoksa sürelere puan vererekmi mesela 30 dk 5 puan 45 dk 10 puan gibi...
Eliya ve muskamdan başka katılmıyacak varsa söylesin boşu boşuna takip etmeyelim
Bide spor bakanı seçsek iyi olacak
Varmı gönüllü olan
Milleti spor için gaza getircek spor listesini yapabilecek
Wasa 2dlm izin verdi diyetisyen ben calori bazında bakınca 2dlm ekmeğe 4dlm denk geliyordu ama no no no dediAklında bi liste falanmı var cnm
Bemimde 1 paket goji duruyor ortaya çıkarıyımda yiyim bari
Wasa gerçekten ekmeğe göre çok hafif oluyor bende aldım
Belki sadece yarın ekmek yerim sonra wasayla devam ederim bu hafta
Erken kapatmissin canım inşallah işe yarar(10:00)
1 haşlanmış yumurta
20 Gr köy peyniri
2 haşlanmış yumurta
60 gr köy peyniri
1 yk Goji berry
Disarda bozulmaz abla ağzı kapalı olduğu süreceBende biraz önce markete yürüyürek gittim geldim bisikletin zinciri çıkmış
Beni 3mile terletmiyor bileSon bikaç haftadır spor yapmayıp bu hafta başlayınca heryerim ağrıyor
Lesliyi hafife almayın kızlar bütün vücudu çalıştırıyor benim bel simitlerim bile ağrıyor tabi hateketleri doğru yapmakda önemli etkili olması için
Evet geçen haftada böyleydi çek kulakları ablaArtık bizim takım da perşembe sendromu olmaya başladı heralde
Bende gidiyom
ben bu kamileyi çok sevdim ohhohhhcanimbenim anlsfivim kadarıyla bodanms niyetin yok ozaman esini elegecirmeye bak benve buda onaannesini ovmekle oliyor ben mesela annesinene zaman soyle desem kendisi elestirse bile savunmaua gecer ki cogu insanda oylefir benim anneme bisi deseler bende ayniyim haaa esim mesela benden onlara karsi bisey hormefigi icin bana yapacajlari soyleyecrkleri seyin karsisinda aslan kesilir okadar yni sasirirsin bence annesini ov yada ovme notr kal ama yanlışıni surekli ortaya koyma ters tepiyor ilriki sayfalarda coxum demissin bende bi oneri sundum
2,5 sb yesilcay 2b isirgan icildi 45 dk lesli 100 mekik 60squat yapildi artacak ins
Hakli ama tek oglansa bırakmaz birakamaz coxum çözüm bulmak en iyidi bence de
he giii hemen bosansin iyiki senin koca boyle degil kesin kapıda bulurdu kendini
Bdv yi bilmiyorum ama hakkaten ponimiz fatih
Evet tv de izledim adam cok güzel anlatıyor dur bide netten bana yönelik seylerini dinliyim
Gorme duyma diyecem de hakkaten zor biliyorum ama gulu seviyorsan dikenine katlanacan
Cok erken olmus ins avikmazdin
ben kendim uaptim dolapta durduruyorum abla ama tadi turşu suyu gibi guzel bi cay bardagi bile içiyorum hic zarari yok
Ben yaparım sorun olmaz canım belki başka isteyen olur diye bişey demedimpuan verelim değişik olur bu defada
Wasa 2dlm izin verdi diyetisyen ben calori bazında bakınca 2dlm ekmeğe 4dlm denk geliyordu ama no no no dedigojide bı kere aldım yiyemezdi kurtlandi attım
Bence spor motivasyonu Merve yapsın liste kısmında yardımcı olurum
Erken kapatmissin canım inşallah işe yarar
Disarda bozulmaz abla ağzı kapalı olduğu sürece
Beni 3mile terletmiyor bile
Evet geçen haftada böyleydi çek kulakları abla
ben bu kamileyi çok sevdim ohhohhh
Abla girmiyom bayadır beni depresyona sokuyor bazı konular :)Bdv fatihihemen ayrıl diyon yani
Estağfirullah tatlım olurmu öyle şey
Hepinizin fikirleri önemli benim için
Geçen 2 haftada fazla yedim ya cnm
Aslında bu haftada normal beslendim
Zaten 1-2 günü aşan detokslar yapamıyorum
Belki sadece çarşamba perşembe yada sadece perşembe
Bu hafta heralde regli olacağım içinmiş tartı pek oynamadı
tatlım eğer ilişkilemizi kesemiceğimiz kişilerle birlikte olmak durumundaysak onları olduğu gibi kabullenmeliyiz
Hem kişilerin olgunluğu kültürü hayata bakışının okumakla üni bitirmekle alakası yokki
Bazen hayat şartları nedeniyle insanlar okuyamamış olabilir yada istememiş olabilirler
Bu onların cahil olduğu anlamına gelmez
Hani derlerya okumakla adam olunmaz diye
Benim eltimde ilkokul mezunu
Şimdiye kadar aklımın ucundan geçmemiştir öyle bişey zaten grçmeside çok saçma olur
İnsanlara okumuş olmalarına göre değer verilmez
Ben en son okuduğumda kendisine dünyayı dar eden anne babası olan bir kızı okumuştum üvey evlat mı acaba diyordu herkes o gece rüyamda o kız benim görümcem olmuştu dayanamayıp cinnet getirmişti anne babasını öldürmüştü küçük bir çocuk ortada kalıyordu o çocuğa çok üzüldüm gün içinde hep etkisindeydim bi daha gaflet e kapılıp bakmam inşallahAbla girmiyom bayadır beni depresyona sokuyor bazı konular :)
Ben varım hep bakan olmak istemişimdirKızlara herkese soruyorum
Yarın spor yarışmamız başlıyor
Yapılan spor dk sına göremi yapalım yoksa sürelere puan vererekmi mesela 30 dk 5 puan 45 dk 10 puan gibi...
Eliya ve muskamdan başka katılmıyacak varsa söylesin boşu boşuna takip etmeyelim
Bide spor bakanı seçsek iyi olacak
Varmı gönüllü olan
Milleti spor için gaza getircek spor listesini yapabilecek
Ben biraz agirlastitiorum lesliyi durekli zipliyormus gibi yuruyorum yürürken o yapmada bile kollari calistiriyirum cunku benim ust taraf fena dedigin gibi bugun heryerim agtiyo bide squat benim bacaklari bitirdiSon bikaç haftadır spor yapmayıp bu hafta başlayınca heryerim ağrıyor
bozmak bozulmsk yok veremesrk bile israr edicez bem çok heyacanliyim yarin gecen haftaya göre arti bile olabilirim ama salidan bu yana nerdeyse -2 oldumArtık bizim takım da perşembe sendromu olmaya başladı heralde
Bende gidiyom
bende sevdim bu kamileyi spor cok iyi gelito banapuan verelim değişik olur bu defada
Wasa 2dlm izin verdi diyetisyen ben calori bazında bakınca 2dlm ekmeğe 4dlm denk geliyordu ama no no no dedigojide bı kere aldım yiyemezdi kurtlandi attım
Bence spor motivasyonu Merve yapsın liste kısmında yardımcı olurum
Erken kapatmissin canım inşallah işe yarar
Disarda bozulmaz abla ağzı kapalı olduğu sürece
Beni 3mile terletmiyor bile
Evet geçen haftada böyleydi çek kulakları abla
ben bu kamileyi çok sevdim ohhohhh
afiyet olsun canim gayet iyi benceMenü yazıyorum çünkü değişmeyecek
Sabah 2bardak limonlu su 1ck çörekotu 1gunkurusu
Kahvaltı (10:00)
1yumurta
2parmak kadar yağsız peynir
2dlm tam tahıl
Roka
1zeytin(liste dışı)
Öğle(13:30)
160g balık
Salata
1dlm tam tahıl ekmek
Ara(16:00)
1bardak süt tarçınlı
2ceviz
Akşam(18:30)
2avuc içi kadar tavuk(sebze yiyecektim annemlere geldik planda yoktu )
Salata
1kepce çorba
Ara(20:30)
1bardaj süt
2ceviz
Su 3lt olur spor:90dk yürüyüş
1kupa filtre kahve 1turk kahvesi. 2kupa bitki çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?