- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.941
Amanınn bende bugun az yedim diyordum vazgeçtim ablaEklicek bişeyim olmadığına göre bende yazayım
Dükkan 17.00 de kapatıldı
Her öğün 1 er yeşil muz 1 bar soya sütü
Spor izin günü
Su 2 lt geçer
Allah kabul etsinKizlar menumu yazayim bugun oruc tuttum sahur yapmadan.
Iftar:17.40 bir tabak dolusu kavurmali ispanak yemegi,bir dilim tb ekmegi ve iki bardak ayran.
1.5 litre su yatana kadar olur spor yok
Pro günün inşallah işe yararMenüm
Kahvaltı 8:45
2 tane haş yumurta
1 dlm ananas
Ara 10:30
Kayısılı formçay
Öğle 12:00
Haş tavuk
Salata
Ara 15:30
1 sade activia
1 dlm ananas
Akşam 19:00
Haş tavuk
Yoğurty
Ara 20:30
Elma aromalı Yeşilçay
2,5 lit su
Ayy evet bizde ona bakıyordukKızlar trt belgeselde diyetlerle ilgili denemeler yapılıyomuş
Merve haber verdi
Evet pro değil ama kötüde olmamışsabah 08.30
1 yumurta
2 dilim peynir
yeşillik
öğlen 13.00
soğanla kavrulmuş kıyma
1 dilim tbe
salata
2 yk yoğurt
akşam 19.20
2 tavuk baget
2 yk kereviz salatası
soğanlı biber kavurma
2 lt su
30 dk yürüyüş
pro günü diye başladım ama şartlar izin vermedi böyle oldu artık.
İnşşallah yaaPro günün inşallah işe yarar
Ben açtımda bitmişAyy evet bizde ona bakıyorduk
Kilolu insanlardan oluşan gruplar yapmışlar
Bazılarını tamamen sağlıksız şeylerle bazılarını et süt sebzeyle besliyorlar
Çok yiyenler daha çabuk acıkıyor
Ayyy bu tartılar daha ne istiyor bizden yaaa :)))İnşşallah yaa
Geçen hafta yağdan veremedim ama bu sefer inceldiğimi hissediyorum tartı pek öyle demesede
Ne yarismasi abla spor yarismasi mi?diyete devam etmek istiyorum spor da sadece yuruyus yapabilirim.Sahur yapmaman iyi değil ama iftar güzel cnm
Sen memlekete gidecem diyodun yarışmaya katılacakmısın
Bir tane muz yiyebilirim ama aclik hissetmiyorum.Benim aksamlari acikmak gibi bir durumumu olmuyor cunku erken uyuyorum.Allah kabul etsin
Sahur yapmıyorsun bi ara öğün ekleyebilirsin aslında iftar saatide erken çünkü
Çok yapmadım ama yavaş yavaş yaptım etkilemez umarım:)Haaa Haaa kız sende az değilmişin :))
Zaten zayıfladın iyice sen
Yarın yarış başlıyor cnm ve 1 gün mola mecburi
Aslında perşembe yapmasan daha iyi olur
İvetttt
bazı durumlar da tabiki bende destek almaktan yanayım kilo verme işi farklı bir durum bence insanın nefsiyle savaşı.yarın görüşürüz
Hiç gittin mi bilmiyorum psikoloğa ama ben de 6 ay öncesine kadar senin gibi düşünüyordum nefret ediyordum o benim sıkıntımı nerden bilecek diyordum ama öyle değil işte kardeşim tehditle götürdü beni sadece 1 kere konuştum ve karşımda çıtı pıtı gencecik çok da güzel bir hanım vardı sarışın manken gibi boylu poslu bir kızdı ama konuşmaya başlayınca kendimi zor tuttum omuzlarında ağlamamak için. Gerçi benim sebeplerim kilo değildi çocuklara bağırmak istemediğim için gittim doktora öfkemi kırgınlığımı çocuklara yansıtmamak ve çok öfkeli olsam bile onlara hep güler yüzlü davranmak için gittim haftaya yeniden başlamayı düşünüyorum inşallah o günden beri kendime çikolata cips gibi abur cubur almıyorum tek seferde bıçak gibi kesti bana kendime güvenmeyi hatırlattı er yada geç başaracağım demeyi öğretti
2 öğün bana uygun sanırım :)Gayet güzelmiş Can'ım afiyet olsun.Ben gibi ara öğün yokmuş sende de bugün :)
kalmaz ponim kalmaz 62 olucaksin 62 olanlardan ne eksiğin var.Kızlar diyetisyende hedefimi 62 olarak belirledim hayal olarak kalmaz umarım
dikkat etmek çok zor oluyor başka yerde bunu çok iyi anladım. Umarım dikkat edebilirsin.Cok sukur abla toparladim bu hafta daha iyiydim.Yarin memlekete gidiyorum iki hafta, simdide onun stresi sardi.Orda dikkat edebilir miyim nasil olur diye
ben ev tipi cihazların yağ kas oranını ölçebilecegine pek ihtimal vermiyorum. Eliptik bisikletimde de vardı yağ kas oranı ölçme diye bi özellik kilo yaş boy yazıyorsun oran hesaplıyor du tartılarda mi öyle acaba.ablacım o zaman bugun bende pro günü yapmaya çalışayım hem merveyi de yanliz bırakmamış olurum
Ablacim malesef eksi çok değil az az gidiyor
masa tenisini çok severim menunde çok iyi ablacim
malesef öyle iyi bir eksi yok
ablacım 18 saat oluyor benim hatam bundan sonra daha dikkatli yazarım ins bu tartı vücut analizimi yapıyor bende omron marka almıştım analiz yapsın diye ama kilomu bile sürekli değişik olcunce geri iade ettim oda 250 tlydi kas yağ oranı ölçümü için belki ilerde tekrar alırım
evet abla cim saat
canım akşam genelde marulun içine yoğurtlu karışımı döküp sandviç gibi yiyorum benim ekmeğinden marul olmuş oluyor gözüm aklım doyuyor
d vitamini eksikliği zayıflamayida yavaşlatır bir tane ampul kırıp icseydin
zor çok zor arkadaşım Allah kolaylik versin. Ne desem boş. İnşallah hersey yoluna girer. Kv den insafa gelir inşallah. Cahil insanlar oldukları kanısına vardım yazdiklarindan cahille anlasmakta en zor şey.annem daha iyi kv arası annem hep alttan alıyor kaynanam da en ufak bir hatada anneme beni şikayet ediyor 8 senedir yanında yaşıyorum hala beni hazmedemedi hertürlü ev işini yapıyorum ama yinede yaranamadım cenazeden dolayı perdeleri yıkadım gelen giden olursa ayıp dedim kızı da yıkadı tüm gün gelene gidene anlattı durdu bana da niye yıkadın ne gerek vardı dedi bir kere sağol bile demedi yaaa
zaten annem eli kolu bağlı olduğu için geldi yanıma evleri aşırı soğuk üstünü tam giyinemiyor üç aya kadar omzunu oynatamıycak üstten geçiriyoruz kıyafetlerini bizim ev sıcak dedim gelsin kalsın dedim burnumdan getiriyor hergün ayrı bir sıkıntı kadın her gece ağlıyor kızım nereye düştü böyle diye bana da belli etmemeye çalışıyor ama ben duyuyorum sesini 8 senedir yanlarında hizmetçi gibi kullandı annem ilk defa geldi yanıma o da çaresizlikten burnumuzdan getirdi dün gece ikimizde ağladık kızım da beni görünce endişelendi ağlama dedi niye ağlıyorsun hasta mısın dedi. Kocama anlatmaya çalışıyorum ama o hep annesini haklı görüyor kafamı kırsa bile bir şey demeyecekmişim ben yaptığı haksızlığa üzülüyorum kızlarının hepsinin evi ayrı dayalı döşeli bense iki evim var kapısından bile geçemiyorum çocuklara bakmam diye tehdit ediyor her fırsatta açıktan veya imalı bir şekilde işe girmemi istemedi ben üniversite mezunuyum kızları ilkokul mezunu ben memurum onlar işçi primleri dolar dolmaz çıktılar işten emeklilik hakları var yani kimseye eyvallahları yok ki benim daha 61 yaşına kadar çalışmam gerek 3ününde kaynanası var ama evleri ayrı ona rağmen ben onları beğenmiyormuşum hor görüyormuşum gibi davranıyorlar.
inanın sülalecek siyasetçiler eşimi ellerinde tutmak için herşeyi deniyorlar sürekli kocalarından bahsedip yok şöyle eziyet ediyor yok böyle yapıyor diyip eşimi bana karşı dolduruyorlar oda gelip bana çatıyor ablalarım bu kadar sıkıntı çekiyorlar ama kocalarından çok korkuyorlar bir dediğini iki etmiyorlar sense sabahtan akşama kadar yan gelip yatıyorsun karışanın göçenin yok diye yıkadığım çamaşırın deterjanından tut süpürdüğüm eve kadar karışıyor. bazen kaynanamı bana bakarken yakalıyorum katil gibi bakıyor bir elime geçirsem de öldürsem diye bir değil iki değil ben yemek yerken gözü sürekli üstümde yediğim lokmaları sayıyor tek tek eşimle ben ödüyoruz her şeyin parasını halbuki
başkası olsa boşanır gider beş dakka bile çekmez bunların nazını pozunu ama iki çocuğum var eşim iyi biri aslında ama Allahtan daha çok ailesinden korkuyor. o yüzden de ben hep tek başınayım o kalabalığın içinde. Sadece iki çocuğum var bazen onların koşuşturmasını bile çekemiyorum. Halbuki onların ne suçu var kızım dört yaşına bile girmedi oğlumsa 21 aylık daha çok küçük ikisi de Allah onlara merhamet etsinde onların yüzü suyu hürmetine bana yardım etsin eşimin aklını başına getirsin tez vakitte inşallah ben çünkü tükenmek üzereyim troit sunuçlarım hiç hoş değil en kısa sürede endokrine gitmem lazım
biran önce harekete geç canım psikologa eşinle birlikte gidebilirsiniz inşallah.ben terk edemem çünkü eşimin tepkisi yıkıcı olur asla yapıcı olmaz onun ailesinin başından geçmiş çok bu o yüzden daha ilk baştan uyardı beni sakın deneme bile diye deneyeceksen hiç başlamayalım diye
arkadaşlar neyi farkettim biliyor musunuz artık sorunları anlatıp durmak yerine çözüm yolu aramalıyım belki bunlarla uğraşırken kilolarımdan da kurtulurum ilk önce psikolağa randevu alacağım ve artık oturmayacağım yürüyeceğim gerekirse savaşacağım
tam perşembe menüsü afiyet eksi olsun bacim.(10:00)
1 haşlanmış yumurta
20 Gr köy peyniri
(15:00)
2 haşlanmış yumurta
60 gr köy peyniri
(16:40)
200 ml orman meyveli kefir
1 yk Goji berry
Sıvı: 2lt su ,1 kupa kiraz sapı ,3 kupa muhteşem dörtlü cay
ben dolapta tutuyorum dışarda tutanda var zaten raflarda satiliyor dolaplarda degil sen üstünü oku en iyisi.Bende biraz önce markete yürüyürek gittim geldim bisikletin zinciri çıkmış
Içerde dolandığımı saymıyorum gidiş dönüş 20-25 dk yürümüşümdür
Filtre kahvemi aldım nihayet bide bio elma sirkesi aldım
Kızlar sirke buzdolabındamı durması gerekir acaba dışarda bozulurmu
Gözün aydınKuzlar beklenen haber geldi regli oldum sonunda rahatladim aksam menumu yazarim yabiki yine 30 dk.yurudum
Afiyet olsun canım. Yürüyüş mükemmel.Menü yazıyorum çünkü değişmeyecek
Sabah 2bardak limonlu su 1ck çörekotu 1gunkurusu
Kahvaltı (10:00)
1yumurta
2parmak kadar yağsız peynir
2dlm tam tahıl
Roka
1zeytin(liste dışı)
Öğle(13:30)
160g balık
Salata
1dlm tam tahıl ekmek
Ara(16:00)
1bardak süt tarçınlı
2ceviz
Akşam(18:30)
2avuc içi kadar tavuk(sebze yiyecektim annemlere geldik planda yoktu )
Salata
1kepce çorba
Ara(20:30)
1bardaj süt
2ceviz
Su 3lt olur spor:90dk yürüyüş
1kupa filtre kahve 1turk kahvesi. 2kupa bitki çayı
Afiyet olsun canım sporunda güzel maşallah.Bende yaiyim menunu
Sabaj 9:30
2d ekmek 1yumurta 5 yesil zeytin 1yk tulum
Ara1elma
Ogle14:30
1kepce h. Karnabahar
Yoğurt salata
Ara7fistik bi kahve
Aksam 19:00
1kase yogurt
Su 2bitti bucuk olur heralde
Spor 45 dk lesli 100 mekik 100 squat 100 ip
Yapabilirsem 1-2mil daha yaparim
Afiyet olsun simit olmasa iyiymiş ama sıcak sıcakta iyi gitmiştir.Sabah 08.30
Yarim simit
1 tane kucuk labne
5 zeytin
Sekersoz cay
Ogle 13.00
1 urfa
Salata
Ayran
Aksam 18.15
1 kase mercimek.corba
5 yk kendi yagiyla kavrulmus et
Yogurt
2 litre su
30 dk yuruyus
Afiyet olsun canım. Su artabilir.Kızlar detoks yapacaktım vazgeçtim çünkü 1.2 gğn var regl olmama açlıktn gözüm döner bişeylere saldırırım dedm vazgeçtm
Menüm
08.00
1 ekmek
4 yk yoğurt
15.00
4 yk ıspanak
4 yk yoğurt
1 d kepek ekmek
18.00
1 portakal
Su 1.5
Spor
Afiyet olsun canım resimleride gördükMenüm
Kahvaltı 8:45
2 tane haş yumurta
1 dlm ananas
Ara 10:30
Kayısılı formçay
Öğle 12:00
Haş tavuk
Salata
Ara 15:30
1 sade activia
1 dlm ananas
Akşam 19:00
Haş tavuk
Yoğurt
Ara 20:30
Elma aromalı Yeşilçay
2,5 lit su
mecbur olunca dikkat eder canımEskiden 1 porsiyon yerken şimdi 3 porsiyon yiyor.Yediklerini alıyor.Asker bi de dikkat etmedi lazım kontrollerde problem olmaması lazım ama takmıyor hiç.Ben kilo verirken o alıyor işte :) Vallahi böyle olacağımızı tahmin etmezdim.
Afiyet olsun canımUnutmadan menümü yazıyım bende
Sabah 08.20
1 haş yumurta
1 kk süzme peynir
1 salatalık
1 ceviz
Öğle 12.40
1 bardak ayran
2 ekmeksiz köfte
5 badem
Akşam 16,40
2 tavuk şiş
3 yk yogurt
1 kase salata
Su:2 lt. 1 fincan Yeşilçay
Spor :40 dk pilates Leslie 2 mil eklicem dayanamıyorum :)
Krepte yumurta var miMenüm gelsin
Sabah 12
Dukan krep
Yağsız omlet 2 küçük yumurta ile
7 zeytin roka
Yarım yağlı üçgen peynir
Ara
Yeşil çay
1 kase yoğurt
16
2 kaşık ciğer sote yağsız
Salata
3 kaşık yoğurt
19.15
1 kepçe haşlanmış keçi et
Yoğurt
Yağsız salata
2.5 lt su
Eşimle alakalı kendi ruh halimle alakalı abla kendimi asalak gibi hissediyorumneyseki yarın sağlıklı beslenmeye başlıcaksın
Önemli bişeymiydi cnm
Ben zaten senin elektriğinden anlamıştım
Biliyosun anlatmak istersen burdayız yada öbür taraftan
bugün için gayet güzel cnm
öğleden sonra 2 ana öğün gibi olmuş cnm
Sen bişey diyonmu ona
gayet ideal cnm
Ama unutma kaslar için haftada 1 mutlaka dinlenme yapılması lazım
Spor kasları yıpratır yırtar
Kasların kendini onarmak için of günü şart
İnşallah yarına eksiler gelecek birincilik gelecekEklicek bişeyim olmadığına göre bende yazayım
Spor izin günü
Su 2 lt geçer
Allah kabul etsin canmKizlar menumu yazayim bugun oruc tuttum sahur yapmadan.
Iftar:17.40 bir tabak dolusu kavurmali ispanak yemegi,bir dilim tb ekmegi ve iki bardak ayran.
Geç gördük abla çabuk bitti baya güzel bilgiler veriyordu yanlız tekrarıni yakalarsam bende izlicem duygusal obezleri yüksek bir fenerden iple falan indirdiler başarabildiklerini gösterebilmek için yeme isteği olduğunda birbirinizden destek alın vs diyorlarKızlar trt belgeselde diyetlerle ilgili denemeler yapılıyomuş
Merve haber verdi
gayet güzel olmuş canımsabah 08.30
1 yumurta
2 dilim peynir
yeşillik
öğlen 13.00
soğanla kavrulmuş kıyma
1 dilim tbe
salata
2 yk yoğurt
akşam 19.20
2 tavuk baget
2 yk kereviz salatası
soğanlı biber kavurma
2 lt su
30 dk yürüyüş
ağzından bal damlıyor elifim bu hafta tartı yerinden oynamadı vallabazı durumlar da tabiki bende destek almaktan yanayım kilo verme işi farklı bir durum bence insanın nefsiyle savaşı.
2 öğün bana uygun sanırım :)
kalmaz ponim kalmaz 62 olucaksin 62 olanlardan ne eksiğin var.
dikkat etmek çok zor oluyor başka yerde bunu çok iyi anladım. Umarım dikkat edebilirsin.
ben ev tipi cihazların yağ kas oranını ölçebilecegine pek ihtimal vermiyorum. Eliptik bisikletimde de vardı yağ kas oranı ölçme diye bi özellik kilo yaş boy yazıyorsun oran hesaplıyor du tartılarda mi öyle acaba.
zor çok zor arkadaşım Allah kolaylik versin. Ne desem boş. İnşallah hersey yoluna girer. Kv den insafa gelir inşallah. Cahil insanlar oldukları kanısına vardım yazdiklarindan cahille anlasmakta en zor şey.
biran önce harekete geç canım psikologa eşinle birlikte gidebilirsiniz inşallah.
tam perşembe menüsü afiyet eksi olsun bacim.
ben dolapta tutuyorum dışarda tutanda var zaten raflarda satiliyor dolaplarda degil sen üstünü oku en iyisi.
Gözün aydın
Afiyet olsun canım. Yürüyüş mükemmel.
Afiyet olsun canım sporunda güzel maşallah.
Afiyet olsun simit olmasa iyiymiş ama sıcak sıcakta iyi gitmiştir.
Afiyet olsun canım. Su artabilir.
Afiyet olsun canım resimleride gördükbakalım bu hafta kaç kg vericeksin.
kendimle başbaşa kaldığım zamanlar az. haftasonu olursa da kendimi rahatlatıcı şeylerle uğraşıyorum. kitap, net, tarif aramak gibi.Yarının konusu
Kendinizle başbaşa kaldığınızda
Kendinize zaman ayırmak babında
neler Yaparak mutlu
oluyorsunuz arkadaşlar
uğraşınız
hobileriniz nelerdir ?
Benim ki şimdiye kadar yemek ardından da uzanmaktı
boşluktan yiyor Olabilirim
yulaf değil tatlım. yulaf kepeğiydi. valla yapıp derindondurucuya atmıştım. miktarı göz kararı yapmıştım. amaYulaflı ekmeğin içinde kaç kaşık yulaf vardı canım onu yediğin gün başka karbon alma
ben organik elma sirkesini buzdolabına koyuyorum. öyle tavsiye ediyorlar.Filtre kahvemi aldım nihayet bide bio elma sirkesi aldım
Kızlar sirke buzdolabındamı durması gerekir acaba dışarda bozulurmu
Acıktım kızlar
inşallahAfiyet oldun Can'ım.Evet bulgur hiç olmamış.İnşallah tartıyı etkilemez.
harika menü afiyetler olsun.Unutmadan menümü yazıyım bende
Sabah 08.20
1 haş yumurta
1 kk süzme peynir
1 salatalık
1 ceviz
Öğle 12.40
1 bardak ayran
2 ekmeksiz köfte
5 badem
Akşam 16,40
2 tavuk şiş
3 yk yogurt
1 kase salata
Su:2 lt. 1 fincan Yeşilçay
Spor :40 dk pilates Leslie 2 mil eklicem dayanamıyorum :)
Afiyet olsun canım bol eksiler.Menüm gelsin
Sabah 12
Dukan krep
Yağsız omlet 2 küçük yumurta ile
7 zeytin roka
Yarım yağlı üçgen peynir
Ara
Yeşil çay
1 kase yoğurt
16
2 kaşık ciğer sote yağsız
Salata
3 kaşık yoğurt
19.15
1 kepçe haşlanmış keçi et
Yoğurt
Yağsız salata
2.5 lt su
Aslında akşamki ni yemiycektim ortaya kiloyla istediler kalınca eşim 3 köfte yi paketmi yaptıralım zaten pro ye dedi kırmayayım dedim :)))neyseki yarın sağlıklı beslenmeye başlıcaksın
Önemli bişeymiydi cnm
Ben zaten senin elektriğinden anlamıştım
Biliyosun anlatmak istersen burdayız yada öbür taraftan
bugün için gayet güzel cnm
öğleden sonra 2 ana öğün gibi olmuş cnm
Sen bişey diyonmu ona
gayet ideal cnm
Ama unutma kaslar için haftada 1 mutlaka dinlenme yapılması lazım
Spor kasları yıpratır yırtar
Kasların kendini onarmak için of günü şart
bol bol eksi olsun afiyet olsun.Eklicek bişeyim olmadığına göre bende yazayım
Spor izin günü
Su 2 lt geçer
Afiyet olsun Allah kabul etsin.Kizlar menumu yazayim bugun oruc tuttum sahur yapmadan.
kuzum hiç bilmiyorum 69 larda ayrıldım 2 haftada ne oldu ne kadar aldim yarın tartilinca meydana çıkar listeye girmem zor yakın zamanda.Listeye ne zaman girebiliyorsun cnm
Menü pilav hariç güzel
Afiyet olsun eksi olsunsabah 08.30
1 yumurta
2 dilim peynir
yeşillik
öğlen 13.00
soğanla kavrulmuş kıyma
1 dilim tbe
salata
2 yk yoğurt
akşam 19.20
2 tavuk baget
2 yk kereviz salatası
soğanlı biber kavurma
2 lt su
30 dk yürüyüş
Leptini bozamam canımYogurt yesen cnm
tatlım kış gününde fazla evde kaldınya bunaldın heraldeEşimle alakalı kendi ruh halimle alakalı abla kendimi asalak gibi hissediyoru
bende açımda bugün mecbur dayanıcazAcıktım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?