- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.981
Hoşgeldin canım
ben hiç sirke kullanmıyorum salatalara aslında güzel oluyor bugün nar ekşisi özü aldım onu kullanicam bakalım
canım hoşgeldin. kaptan karar veriyor.
Hoşbuldum.tatlım karar defterine göre 6 ay listelere giremezsin takımdan kendi isteğiyle ayrıldığın için
ay valla fulya dur ağzımın suyu akıyor öğrenciyken ne güzel salatalar hazırladım usenmeden şimdi hemen pratuj basit şeylere kaçıyorumdaha önce de balsamik almıştım ama düzenli kullanmamıştım. şimdi de biraz daha kalitelisini aldım. indirimi vardı. ama bu sefer kullanmayı düşünüyorum. aslında öğlen ve akşam proteinli çok güzel salatalar yapmak istiyorum ama kış olduğu için mi bilmiyorum canım sıcak yemek istiyor.
Benim için bu mahsuru yok canım aramızda listede olmayan arkadaşlara varHoşbuldum.
Hayırlısı o zaman. Listeye girmeden takıma dahil olabilir miyim peki?
Kendi başıma yaklaşık bir yıldır erteliyorum bu kilo verme işini.
O zaman kaptanın cevabını da dört gözle bekliyorum. Bu ara da kaptan kim?Benim için bu mahsuru yok canım aramızda listede olmayan arkadaşlara var
ne o canım?bende bugün aldığım çayı içiyorum dörtlü karışım oldukça güzel tadı
burada olursun sorun olmaz. sohbetlere katılırsın. takımımız iyidir.Hoşbuldum.
ben de üşeniyorum. neler neler hazırlıyordum. şimdi zor geliyor. sıcak şeyler istemese canım belki gayret ederim ama.ay valla fulya dur ağzımın suyu akıyor öğrenciyken ne güzel salatalar hazırladım usenmeden şimdi hemen pratuj basit şeylere kaçıyorum
beril. ama şu an burada yok. izinde. bebeği hastanede.O zaman kaptanın cevabını da dört gözle bekliyorum. Bu ara da kaptan kim?
bu arada boyun kilon yaşın adın falan ne canım. tanışalım. ben fulyaHoşbuldum.
beril abla ama gereken cevabı Zuhal abla verir tatlımO zaman kaptanın cevabını da dört gözle bekliyorum. Bu ara da kaptan kim?
valla bugün aldım bende aktar verdi kullananlar memnunmus 20 TL bayıldım paketinene o canım?
burada olursun sorun olmaz. sohbetlere katılırsın. takımımız iyidir.
ben de üşeniyorum. neler neler hazırlıyordum. şimdi zor geliyor. sıcak şeyler istemese canım belki gayret ederim ama.
inşallah içinde katkı maddesi yoktur.beril abla ama gereken cevabı Zuhal abla verir tatlımMefkurem
valla bugün aldım bende aktar verdi kullananlar memnunmus 20 TL bayıldım paketineEki Görüntüle 1942024 ana malzemeler Goji ,chia , acı çehre ve kayisiEki Görüntüle 1942024
valla şimdi hem usengcelik hemde vakit sorunu var zaman almayacak şeyler yaomaya gayret ediyormne o canım?
burada olursun sorun olmaz. sohbetlere katılırsın. takımımız iyidir.
ben de üşeniyorum. neler neler hazırlıyordum. şimdi zor geliyor. sıcak şeyler istemese canım belki gayret ederim ama.
Ne gibi canım içindekiler kısmında Bitkiler var amainşallah içinde katkı maddesi yoktur.
Yetişemedim bn ya kaçırdm denzaltı belgeseli vardıKızlar trt belgeselde diyetlerle ilgili denemeler yapılıyomuş
Merve haber verdi
beril. ama şu an burada yok. izinde. bebeği hastanede.
bu arada boyun kilon yaşın adın falan ne canım. tanışalım. ben fulya
30 yaşındayım. İsmim Merve. Boyum 170 dir sanırım. Kilomuda sabah tartılıp söyleyeyim. Pek tartılmıyorum da.beril abla ama gereken cevabı Zuhal abla verir tatlımMefkurem
valla bugün aldım bende aktar verdi kullananlar memnunmus 20 TL bayıldım paketineEki Görüntüle 1942024 ana malzemeler Goji ,chia , acı çehre ve kayisiEki Görüntüle 1942024
Hoşgeldin merve adasmisiz 26 yaşındayım 170 boy evliyim 1 kızım var 103 le başladım 81 lerdeyim çok şükürAllah şifa versin. İnş tez zamanda iyi olur.
30 yaşındayım. İsmim Merve. Boyum 170 dir sanırım. Kilomuda sabah tartılıp söyleyeyim. Pek tartılmıyorum da.
Hoşgeldin merve adasmisiz 26 yaşındayım 170 boy evliyim 1 kızım var 103 le başladım 81 lerdeyim çok şükür
Ayyy bu tartılar daha ne istiyor bizden yaaa :)))
inşallah oynar canım ara ara oluyor canım bana öyle kendi kendine toparlamaya çalışıyorum işte daha iyiyim ama bugunlerde
evde dibekle damla sakızlı var ikisinide icemiyorum aramo vericiler yüzünden akşam 7 den sonra bişey tüketilmemeli bence
su içince gecmiyorsa yap canım
uykum var aslında ama erken yatmak adetim değil illa 11&12 olacak
evet benim diyetisyen israrla verdi ve sut elma wc konusunda cozum olduKesinlikle canim ama bazi diyetisyenler meyve sut filan verio bi kac kiside gordum sanki o nedenle yazdim aksam aclik hissim olursa eger yogurda salatalik dograyip nane pul biber atiyorum yiyorum sabahina odem atmis bi sekilde kalkiyorum aslinda yada bi sade turk kahvesi favorimdir. Daha onceki diyetimde 20 kilo verdigimde bu sekilde uygulamalarim olmisti
Hoşgeldin cnm zühal bendeAllah şifa versin. İnş tez zamanda iyi olur.
30 yaşındayım. İsmim Merve. Boyum 170 dir sanırım. Kilomuda sabah tartılıp söyleyeyim. Pek tartılmıyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?