Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım
ben hiç sirke kullanmıyorum salatalara aslında güzel oluyor bugün nar ekşisi özü aldım onu kullanicam bakalım

canım hoşgeldin. kaptan karar veriyor.

tatlım karar defterine göre 6 ay listelere giremezsin takımdan kendi isteğiyle ayrıldığın için
Hoşbuldum.
Hayırlısı o zaman. Listeye girmeden takıma dahil olabilir miyim peki?
Kendi başıma yaklaşık bir yıldır erteliyorum bu kilo verme işini.

ay valla fulya dur ağzımın suyu akıyor öğrenciyken ne güzel salatalar hazırladım usenmeden şimdi hemen pratuj basit şeylere kaçıyorum

bende bugün aldığım çayı içiyorum dörtlü karışım oldukça güzel tadı
ne o canım?

Hoşbuldum.
Hayırlısı o zaman. Listeye girmeden takıma dahil olabilir miyim peki?
Kendi başıma yaklaşık bir yıldır erteliyorum bu kilo verme işini.
burada olursun sorun olmaz. sohbetlere katılırsın. takımımız iyidir.

ay valla fulya dur ağzımın suyu akıyor öğrenciyken ne güzel salatalar hazırladım usenmeden şimdi hemen pratuj basit şeylere kaçıyorum
ben de üşeniyorum. neler neler hazırlıyordum. şimdi zor geliyor. sıcak şeyler istemese canım belki gayret ederim ama.

O zaman kaptanın cevabını da dört gözle bekliyorum. Bu ara da kaptan kim?
beril abla ama gereken cevabı Zuhal abla verir tatlım Mefkurem

ne o canım?

ben de üşeniyorum. neler neler hazırlıyordum. şimdi zor geliyor. sıcak şeyler istemese canım belki gayret ederim ama.
valla bugün aldım bende aktar verdi kullananlar memnunmus 20 TL bayıldım paketine ana malzemeler Goji ,chia , acı çehre ve kayisi

ne o canım?

valla şimdi hem usengcelik hemde vakit sorunu var zaman almayacak şeyler yaomaya gayret ediyorm

beril. ama şu an burada yok. izinde. bebeği hastanede.

Allah şifa versin. İnş tez zamanda iyi olur.

bu arada boyun kilon yaşın adın falan ne canım. tanışalım. ben fulya

30 yaşındayım. İsmim Merve. Boyum 170 dir sanırım. Kilomuda sabah tartılıp söyleyeyim. Pek tartılmıyorum da.

30 yaşındayım. İsmim Merve. Boyum 170 dir sanırım. Kilomuda sabah tartılıp söyleyeyim. Pek tartılmıyorum da.
Hoşgeldin merve adasmisiz 26 yaşındayım 170 boy evliyim 1 kızım var 103 le başladım 81 lerdeyim çok şükür

Hoşgeldin merve adasmisiz 26 yaşındayım 170 boy evliyim 1 kızım var 103 le başladım 81 lerdeyim çok şükür

Kızın kaç yaşında ya da aylık?
Senin ki doğum kilolarıymış o zaman.. Ama yine de maaşAllah ne güzel vermişsin.
Önerilerine açığım. Ne kadar sürede verdin? En önemlisi spor yapıyor musun?
Benim en büyük sıkıntım hareketsizlik.

Kesinlikle canim ama bazi diyetisyenler meyve sut filan verio bi kac kiside gordum sanki o nedenle yazdim aksam aclik hissim olursa eger yogurda salatalik dograyip nane pul biber atiyorum yiyorum sabahina odem atmis bi sekilde kalkiyorum aslinda yada bi sade turk kahvesi favorimdir. Daha onceki diyetimde 20 kilo verdigimde bu sekilde uygulamalarim olmisti

evet benim diyetisyen israrla verdi ve sut elma wc konusunda cozum oldu

Hoşgeldin cnm zühal bende

Mervenin dediği gibi listeye giremiyosun ama liste dışı katılabilirsin takıma
Tabiki listedeki gibi düzenli paylaşım yapabileceksen
Yoksa bi gün gelip bikaç gün gelmeyenleri pek kabul edemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…