- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.961
Noldu canım ya neye takıldım bu kadar ki kendini öyle hissediyorsunmecbur olunca dikkat eder canım
Afiyet olsun canım
Krepte yumurta var mi
Eşimle alakalı kendi ruh halimle alakalı abla kendimi asalak gibi hissediyorum
İnşallah yarına eksiler gelecek birincilik gelecek
Allah kabul etsin canm
Geç gördük abla çabuk bitti baya güzel bilgiler veriyordu yanlız tekrarıni yakalarsam bende izlicem duygusal obezleri yüksek bir fenerden iple falan indirdiler başarabildiklerini gösterebilmek için yeme isteği olduğunda birbirinizden destek alın vs diyorlar
gayet güzel olmuş canım
ağzından bal damlıyor elifim bu hafta tartı yerinden oynamadı valla
süt yoğurt can canAcıktım kızlar
acıkınca leptin bozuluyormus ne yazikkiLeptini bozamam canım
Gece yeni başlıyor bizim evde bu akşamda patlamış mısır yiyor benimkiler. İşin ilginci canım istemiyor normalde 5 er 5 er yerim :)Erkenden yatalım bence bugun
aman abla boşver geçip gidiyor işte haftaya memlekete gidicem eminim orda toparlar dönerim zaten aynen abla yarın ki eksiyi düşününce mutluluk veriyor esimde kizimda uyuyorlar yemek yiyen birileri de yok karşımda rahatımtatlım kış gününde fazla evde kaldınya bunaldın heralde
Asalak hissetmen için bi sebep yok cnm
Evin işi çocuk kolaymı
bende açımda bugün mecbur dayanıcaz
Sıkma canını canım oluyor böyle dönemler geçeraman abla boşver geçip gidiyor işte haftaya memlekete gidicem eminim orda toparlar dönerim zaten aynen abla yarın ki eksiyi düşününce mutluluk veriyor esimde kizimda uyuyorlar yemek yiyen birileri de yok karşımda rahatım
inşallah oynar canım ara ara oluyor canım bana öyle kendi kendine toparlamaya çalışıyorum işte daha iyiyim ama bugunlerdeNoldu canım ya neye takıldım bu kadar ki kendini öyle hissediyorsun
Oynar inşallah yarın tartı.
süt yoğurt can can
acıkınca leptin bozuluyormus ne yazikki
evde dibekle damla sakızlı var ikisinide icemiyorum aramo vericiler yüzünden akşam 7 den sonra bişey tüketilmemeli benceSpor icin oneri olarak mutlaka oncesinde turk kahvesi bide aksam sut icilmesi meyveyle ayni konumda cunku biri meyve sekeri biri sut sekeri icerio o nedenle ilerleyen saatlerde icilmesi depolanmasina neden olabilio
su içince gecmiyorsa yap canımBende açım ya yedim yedim niye acıktım kisodalı limonlu ayran icsem mi acep
uykum var aslında ama erken yatmak adetim değil illa 11&12 olacakErkenden yatalım bence bugun
1 yk yoğurt al ağzına. ya da 1 dilim az yağlı peynir falan.Acıktım kızlar
gayet güzel olmuş canım
ağzından bal damlıyor elifim bu hafta tartı yerinden oynamadı valla
valla ben de yarın bakacağım ama bilmiyorum. hafif hissetmiyorum kendimiinşallahzaten ne durumdayım bilmiyorum dipteyim sondayim depresyondayim :)))))
i
Afiyet olsun eksi olsun
öyle canım geçecek inşallahSıkma canını canım oluyor böyle dönemler geçer
Bitki çayı içiyorum canım şimdi daha iyiyim1 yk yoğurt al ağzına. ya da 1 dilim az yağlı peynir falan.
evet doğru mervem onu unuttuk. çay da tokluk hissi veriyor. ama nedense bu akşam yeşil çay içemedim. canım istemedi. suyu bile gün içinde zorla içtim.Bitki çayı içiyorum canım şimdi daha iyiyim
Hoşgeldin canımTakımınıza dahil olabilir miyim?
Sohbeti en bol takımı seçmek istedim. O sebep ile başvuru sayfası yerine direk buraya yazdım.
Daha önce sanırım 1. takıma katılmıştım. Fakat 2 hafta boyunca adapte olamadım. Paylaşımda bulunamadım grupla kaynaşamadığım için. Fakat kilo vermek konusunda istikrarsızlığımı yok etmek için takım çok faydalı olabilir diye düşünüyorum. Ve katılmak istiyorum mümkün ise..
ben hiç sirke kullanmıyorum salatalara aslında güzel oluyor bugün nar ekşisi özü aldım onu kullanicam bakalımsalatalar da balsamik sirkeyi kullanarak tokluk hissi hisssettiniz mi hiç? onu öneriyorlar.
canım hoşgeldin. kaptan karar veriyor.Şimdi baktım listelere .
497. ETAPta listeye girmişim. N-A-R (84/83.5/0.5/%0.60) Başlangıç 06 Aralık Giriş kg 85 Hedef kg 60
499. ETAPta N-A-R (83///%) takımdan ayrılmak istiyor
Sizi yormadan kendim buldum.
Yeniden katılmam mümkün mü kurallara göre?
tatlım karar defterine göre 6 ay listelere giremezsin takımdan kendi isteğiyle ayrıldığın içinŞimdi baktım listelere .
497. ETAPta listeye girmişim. N-A-R (84/83.5/0.5/%0.60) Başlangıç 06 Aralık Giriş kg 85 Hedef kg 60
499. ETAPta N-A-R (83///%) takımdan ayrılmak istiyor
Sizi yormadan kendim buldum.
Yeniden katılmam mümkün mü kurallara göre?
daha önce de balsamik almıştım ama düzenli kullanmamıştım. şimdi de biraz daha kalitelisini aldım. indirimi vardı. ama bu sefer kullanmayı düşünüyorum. aslında öğlen ve akşam proteinli çok güzel salatalar yapmak istiyorum ama kış olduğu için mi bilmiyorum canım sıcak yemek istiyor.ben hiç sirke kullanmıyorum salatalara aslında güzel oluyor bugün nar ekşisi özü aldım onu kullanicam bakalım
bende bugün aldığım çayı içiyorum dörtlü karışım oldukça güzel tadıevet doğru mervem onu unuttuk. çay da tokluk hissi veriyor. ama nedense bu akşam yeşil çay içemedim. canım istemedi. suyu bile gün içinde zorla içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?