Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Noldu canım ya neye takıldım bu kadar ki kendini öyle hissediyorsun
Oynar inşallah yarın tartı.

Acıktım kızlar
süt yoğurt can can

Leptini bozamam canım
acıkınca leptin bozuluyormus ne yazikki

tatlım kış gününde fazla evde kaldınya bunaldın heralde
Asalak hissetmen için bi sebep yok cnm
Evin işi çocuk kolaymı

bende açımda bugün mecbur dayanıcaz
aman abla boşver geçip gidiyor işte haftaya memlekete gidicem eminim orda toparlar dönerim zaten aynen abla yarın ki eksiyi düşününce mutluluk veriyor esimde kizimda uyuyorlar yemek yiyen birileri de yok karşımda rahatım

Sıkma canını canım oluyor böyle dönemler geçer

Noldu canım ya neye takıldım bu kadar ki kendini öyle hissediyorsun
Oynar inşallah yarın tartı.

süt yoğurt can can

acıkınca leptin bozuluyormus ne yazikki
inşallah oynar canım ara ara oluyor canım bana öyle kendi kendine toparlamaya çalışıyorum işte daha iyiyim ama bugunlerde

Spor icin oneri olarak mutlaka oncesinde turk kahvesi bide aksam sut icilmesi meyveyle ayni konumda cunku biri meyve sekeri biri sut sekeri icerio o nedenle ilerleyen saatlerde icilmesi depolanmasina neden olabilio
evde dibekle damla sakızlı var ikisinide icemiyorum aramo vericiler yüzünden akşam 7 den sonra bişey tüketilmemeli bence

Bende açım ya yedim yedim niye acıktım ki sodalı limonlu ayran icsem mi acep
su içince gecmiyorsa yap canım

Erkenden yatalım bence bugun
uykum var aslında ama erken yatmak adetim değil illa 11&12 olacak

Acıktım kızlar
1 yk yoğurt al ağzına. ya da 1 dilim az yağlı peynir falan.
gayet güzel olmuş canım
ağzından bal damlıyor elifim bu hafta tartı yerinden oynamadı valla

inşallah zaten ne durumdayım bilmiyorum dipteyim sondayim depresyondayim :)))))
i
Afiyet olsun eksi olsun
valla ben de yarın bakacağım ama bilmiyorum. hafif hissetmiyorum kendimi
ben de bu hafta kötüydüm. hava hep kapalı, yağmurluydu. işler çok yoğun. kafamı kaldıramıyorum ruhum sıkıldı. hafta boyu uykumu da tam alamadım. o da bunalttı beni. ben de kendimi depresyonda hissediyorum. kafayı düzeltmem lazım.

Takımınıza dahil olabilir miyim?
Sohbeti en bol takımı seçmek istedim. O sebep ile başvuru sayfası yerine direk buraya yazdım.
Daha önce sanırım 1. takıma katılmıştım. Fakat 2 hafta boyunca adapte olamadım. Paylaşımda bulunamadım grupla kaynaşamadığım için. Fakat kilo vermek konusunda istikrarsızlığımı yok etmek için takım çok faydalı olabilir diye düşünüyorum. Ve katılmak istiyorum mümkün ise..

Şimdi baktım listelere .
497. ETAPta listeye girmişim. N-A-R (84/83.5/0.5/%0.60) Başlangıç 06 Aralık Giriş kg 85 Hedef kg 60
499. ETAPta N-A-R (83///%) takımdan ayrılmak istiyor

Sizi yormadan kendim buldum.
Yeniden katılmam mümkün mü kurallara göre?

Hoşgeldin canım
salatalar da balsamik sirkeyi kullanarak tokluk hissi hisssettiniz mi hiç? onu öneriyorlar.
ben hiç sirke kullanmıyorum salatalara aslında güzel oluyor bugün nar ekşisi özü aldım onu kullanicam bakalım

canım hoşgeldin. kaptan karar veriyor.

tatlım karar defterine göre 6 ay listelere giremezsin takımdan kendi isteğiyle ayrıldığın için

ben hiç sirke kullanmıyorum salatalara aslında güzel oluyor bugün nar ekşisi özü aldım onu kullanicam bakalım
daha önce de balsamik almıştım ama düzenli kullanmamıştım. şimdi de biraz daha kalitelisini aldım. indirimi vardı. ama bu sefer kullanmayı düşünüyorum. aslında öğlen ve akşam proteinli çok güzel salatalar yapmak istiyorum ama kış olduğu için mi bilmiyorum canım sıcak yemek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…