Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar tum alintilarim telin sarji bitince yctu gitti esimin telden giriyorum suan spor yapasim var deli gibi saatlerce yurumek istiyorum bi 45 dk daha yurusem sisermiyim ki sabaha
Bence geç oldu cnm yaa

Senin zaten sporun vardı bugün

Canım benim durum biraz karışık 103 kiloyla başladığımda bekardim ben 75 kadar indim sonra kilo aldım hamile kaldigimda 87 kiloydum hamileyken 78 kadar düştüm doğuma girdiğimde 94 gördüm doğum sonrası 78 tekrar düştüm ama korumayı beceremedim 94 le tekrar geldim buraya kızım 21 aylık spora gelince en az 1 saat yürüyorum koşu bandında yüksek tempoda 94 ile başlayali Kasım başıydı
hic anlamadim bu hafta hala artiyla ugrasiyorum
ben artida değilim ama gramda gitmiyor

Zaten akşam geç ne zaman yesem erteis gün tartı oynamıyor dediğin mantıklı canım
Kizlar tum alintilarim telin sarji bitince yctu gitti esimin telden giriyorum suan spor yapasim var deli gibi saatlerce yurumek istiyorum bi 45 dk daha yurusem sisermiyim ki sabaha
ay bugün hepiniz spor yapmış bir ben le Zuhal ablada yoktu spor yanlış hatirlamiyorsam

Abls hoc zof degil tursu gibi kuruyosun tabi tarif tursu ile ayni degil ama haxirlar gibi dokunmuyo rahatlikla içiyorum
Sabah 08.30
Yarim simit
1 tane kucuk labne
5 zeytin
Sekersoz cay

Ogle 13.00
1 urfa
Salata
Ayran

Aksam 18.15
1 kase mercimek.corba
5 yk kendi yagiyla kavrulmus et
Yogurt

2 litre su
30 dk yuruyus
simite rağmen fena değil

Aslında azda yiyosunda sen neden herzaman veremiyonki
Afiyet olsun canım
Süper afiyet olsun :) Yarın etkilemesin yapmıyım spor dedim ana dayanamadım yaptım umarım etkilemez
Cok agir bir spor olmadığı surece sıkıntı olmaz bence tatlım
Ben lesliyi biraz farklilastiriyorum kol hareketleri ekliyorum bide ziplarmis gibi yapıyorum hareketleri çok cok terliyorum
kiz kac ogun yapmissin fazla olmus sanki

afiyet olsun canım

afiyet olsun

Eklicek bişeyim olmadığına göre bende yazayım

Dükkan 17.00 de kapatıldı
Her öğün 1 er yeşil muz 1 bar soya sütü

Spor izin günü
Su 2 lt geçer
ne diyim simdi ac ac dolaniyomusun abla valla iyi bunyen var

Kizlar menumu yazayim bugun oruc tuttum sahur yapmadan.

Iftar:17.40 bir tabak dolusu kavurmali ispanak yemegi,bir dilim tb ekmegi ve iki bardak ayran.

1.5 litre su yatana kadar olur spor yok
Allah kabul etsin canim
afiyet olsun canım

Bir tane muz yiyebilirim ama aclik hissetmiyorum.Benim aksamlari acikmak gibi bir durumumu olmuyor cunku erken uyuyorum.
ah bide ben basarsam erken yatmayi en erken 12

Acıktım kızlar
bendeeeeee ama acayip azimliyim yemiycem

Merhaba canim ben kamile ins aktif olursun listede olmasanda biximle olursun

Canım seni ananas güzeli ilan ediyorum
Özellikle diyete faydası varmı sevdiğin içinmi yiyorsun
Merak ettim

Eklicek bişeyim olmadığına göre bende yazayım

Dükkan 17.00 de kapatıldı
Her öğün 1 er yeşil muz 1 bar soya sütü

Spor izin günü
Su 2 lt geçer
Soya sütü nedir abla hazırmı içeriği ne
Ya ben daha neler duyacam ne değişik şeyler yiyonuz

Niyetim bu sefer kalıcı olmak.
Yarın sabah düzenli paylaşımla aranızdayım o zaman.

Olsun bu karışıklık sayesinde artık yanlışların ne biliyorsundur. Hedefine ulaşmak daha kolay olur.

Şimdilik herkese iyi akşamlar. Ve beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

Yarın diskalifiye olacağım gün olacak galiba karnım davul gibi
daha neler fazla artı değildin yanlis hatırlamıyorsam

iyi geceler

Yarın diskalifiye olacağım gün olacak galiba karnım davul gibi
daha neler fazla artı değildin yanlis hatırlamıyorsam

iyi geceler

Aramıza hoşgeldin. ben poni enerjisi yüksek bi takımdasn umarım 1. tkmdaki gibi uyumsuzlk yaşamazsın

Hoşgeldin canım bende liste dışıyım 1 ocak ta katıldım takıma çabuk kaynaştım arkadaşlar ilgili alakalı saolsunlar bu hafta listeye girebilirim tabi uygun görürlerse. kaptan izinli Mefkurem abla ilgileniyor bizimle şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…