- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.001
Geçen hafta menülerin yeni listeden daha azdıysa bu da etki etmiş olabilirhic anlamadim bu hafta hala artiyla ugrasiyorum
Bence geç oldu cnm yaaKizlar tum alintilarim telin sarji bitince yctu gitti esimin telden giriyorum suan spor yapasim var deli gibi saatlerce yurumek istiyorum bi 45 dk daha yurusem sisermiyim ki sabaha
Canım benim durum biraz karışık 103 kiloyla başladığımda bekardim ben 75 kadar indim sonra kilo aldım hamile kaldigimda 87 kiloydum hamileyken 78 kadar düştüm doğuma girdiğimde 94 gördüm doğum sonrası 78 tekrar düştüm ama korumayı beceremedim 94 le tekrar geldim buraya kızım 21 aylık spora gelince en az 1 saat yürüyorum koşu bandında yüksek tempoda 94 ile başlayali Kasım başıydıKızın kaç yaşında ya da aylık?
Senin ki doğum kilolarıymış o zaman.. Ama yine de maaşAllah ne güzel vermişsin.
Önerilerine açığım.Ne kadar sürede verdin? En önemlisi spor yapıyor musun?
Benim en büyük sıkıntım hareketsizlik.
ben artida değilim ama gramda gitmiyorhic anlamadim bu hafta hala artiyla ugrasiyorum
Zaten akşam geç ne zaman yesem erteis gün tartı oynamıyor dediğin mantıklı canımKesinlikle canim ama bazi diyetisyenler meyve sut filan verio bi kac kiside gordum sanki o nedenle yazdim aksam aclik hissim olursa eger yogurda salatalik dograyip nane pul biber atiyorum yiyorum sabahina odem atmis bi sekilde kalkiyorum aslinda yada bi sade turk kahvesi favorimdir. Daha onceki diyetimde 20 kilo verdigimde bu sekilde uygulamalarim olmisti
ay bugün hepiniz spor yapmış bir ben le Zuhal ablada yoktu spor yanlış hatirlamiyorsamKizlar tum alintilarim telin sarji bitince yctu gitti esimin telden giriyorum suan spor yapasim var deli gibi saatlerce yurumek istiyorum bi 45 dk daha yurusem sisermiyim ki sabaha
Benimki spor sayılmaz yazmayı unutmuşumay bugün hepiniz spor yapmış bir ben le Zuhal ablada yoktu spor yanlış hatirlamiyorsa
Abls hoc zof degil tursu gibi kuruyosun tabi tarif tursu ile ayni degil ama haxirlar gibi dokunmuyo rahatlikla içiyorumafferim kızz
Yarından itibaren diğer sporlarınada süre tut toplam dk yı baz alıcaz
benim kendim yapma gibi bi şansım yok cnm zaten upraşmazdım heralde
sanki sen bütün hafta böyleudin cnm
Bende ekmek hesabına göre düşünüyodum bizde 2 dil geçmeyelim bari
Ama bu beni hiç doyurmuyor yaa kraker gibi geliyor
Benide pek terletmiyor Ama sonrasında bi yorgunluk oluyor belki düzenli yapmadığım için vücut alışmadı daha
zorlamakla olmazki güzelim herkesin içinden gelecek
o zaman ben yarınlık örnek olarak yapayım cnm sonra sen devr alırsın
bence güzel olmuş cnm sporda süper
Bişey daha aklıma takılıyor
Bazı diyetisyenler ya peynir ya yumurta veriyor
Yumurtayıda haftada 3 kez falan
Seninki Bişey dedimi bu konuda
Aman iyi yapıyon cnm
Değişiklik olsun istiyosan spor topiklerine gir :)
bakalım yarın ne olacak
Spora yeni başladığım için beni o da çok etkiliyor cnm şişlik yapıyor
Perşembe akşamın hafif olması güzel cnm
Diğerleride gayet güzel
valla kendi derdimiz kendimize yetiyor
Başkalarını okuyupta bunalıma giremem sonuçta elden gelen bişey yok
Oooo koltuk sevdası sarmış :))
Yapabilirim dersen neden olmasın
Merveyle anlaşın o zaman
simite rağmen fena değilSabah 08.30
Yarim simit
1 tane kucuk labne
5 zeytin
Sekersoz cay
Ogle 13.00
1 urfa
Salata
Ayran
Aksam 18.15
1 kase mercimek.corba
5 yk kendi yagiyla kavrulmus et
Yogurt
2 litre su
30 dk yuruyus
Aslında azda yiyosunda sen neden herzaman veremiyonkiKızlar detoks yapacaktım vazgeçtim çünkü 1.2 gğn var regl olmama açlıktn gözüm döner bişeylere saldırırım dedm vazgeçtm
Menüm
08.00
1 ekmek
4 yk yoğurt
15.00
4 yk ıspanak
4 yk yoğurt
1 d kepek ekmek
18.00
1 portakal
Su 1.5
Spor
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 8:45
2 tane haş yumurta
1 dlm ananas
Ara 10:30
Kayısılı formçay
Öğle 12:00
Haş tavuk
Salata
Ara 15:30
1 sade activia
1 dlm ananas
Akşam 19:00
Haş tavuk
Yoğurt
Ara 20:30
Elma aromalı Yeşilçay
2,5 lit su
Cok agir bir spor olmadığı surece sıkıntı olmaz bence tatlımSüper afiyet olsun :) Yarın etkilemesin yapmıyım spor dedim ana dayanamadım yaptım umarım etkilemez
Ben lesliyi biraz farklilastiriyorum kol hareketleri ekliyorum bide ziplarmis gibi yapıyorum hareketleri çok cok terliyorum2 milde sıkıntı olmuyorda 3 mil yapınca terlemeye başlıyorum sırtım su içinde oluyor.Eşimle beraber yapıyoruz onda hiç terleme yok.Ben heryerimi çalıştırıyorum .Dün 3 milden sonra eşim 200 gr vermiş spor bittiği gibi kek yedi hemenx
kiz kac ogun yapmissin fazla olmus sankiSelam canlar. Eşim öğlen okula gitti hemen geri geldi öğrenci yokmuş bizde eksikler için çarşıya çıktık yeni geldik eve. Menüm pro olmadı dışarıda olunca. Menüm
Saat 8:30
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
3 kaşık yoğurt
Saat 11
1 yumurta
1 kk peynir
3 kaşık yoğurt
Saat 16
1 Adana
2 kaşık bulgur pilavı bu hiç olmadı
1 bardak ayran
Saat 18:30
3 köfte çocuk menüsü
Bolca salata
1 bardak ayran
Su 2 ye tamamlanicak
Spor yok.
afiyet olsun canımUnutmadan menümü yazıyım bende
Sabah 08.20
1 haş yumurta
1 kk süzme peynir
1 salatalık
1 ceviz
Öğle 12.40
1 bardak ayran
2 ekmeksiz köfte
5 badem
Akşam 16,40
2 tavuk şiş
3 yk yogurt
1 kase salata
Su:2 lt. 1 fincan Yeşilçay
Spor :40 dk pilates Leslie 2 mil eklicem dayanamıyorum :)
afiyet olsunMenüm gelsin
Sabah 12
Dukan krep
Yağsız omlet 2 küçük yumurta ile
7 zeytin roka
Yarım yağlı üçgen peynir
Ara
Yeşil çay
1 kase yoğurt
16
2 kaşık ciğer sote yağsız
Salata
3 kaşık yoğurt
19.15
1 kepçe haşlanmış keçi et
Yoğurt
Yağsız salata
2.5 lt su
ne diyim simdi ac ac dolaniyomusun abla valla iyi bunyen varEklicek bişeyim olmadığına göre bende yazayım
Dükkan 17.00 de kapatıldı
Her öğün 1 er yeşil muz 1 bar soya sütü
Spor izin günü
Su 2 lt geçer
Allah kabul etsin canimKizlar menumu yazayim bugun oruc tuttum sahur yapmadan.
Iftar:17.40 bir tabak dolusu kavurmali ispanak yemegi,bir dilim tb ekmegi ve iki bardak ayran.
1.5 litre su yatana kadar olur spor yok
afiyet olsun canımsabah 08.30
1 yumurta
2 dilim peynir
yeşillik
öğlen 13.00
soğanla kavrulmuş kıyma
1 dilim tbe
salata
2 yk yoğurt
akşam 19.20
2 tavuk baget
2 yk kereviz salatası
soğanlı biber kavurma
2 lt su
30 dk yürüyüş
pro günü diye başladım ama şartlar izin vermedi böyle oldu artık.
ah bide ben basarsam erken yatmayi en erken 12Bir tane muz yiyebilirim ama aclik hissetmiyorum.Benim aksamlari acikmak gibi bir durumumu olmuyor cunku erken uyuyorum.
bendeeeeee ama acayip azimliyim yemiycemAcıktım kızlar
Merhaba canim ben kamile ins aktif olursun listede olmasanda biximle olursunTakımınıza dahil olabilir miyim?
Sohbeti en bol takımı seçmek istedim. O sebep ile başvuru sayfası yerine direk buraya yazdım.
Daha önce sanırım 1. takıma katılmıştım. Fakat 2 hafta boyunca adapte olamadım. Paylaşımda bulunamadım grupla kaynaşamadığım için. Fakat kilo vermek konusunda istikrarsızlığımı yok etmek için takım çok faydalı olabilir diye düşünüyorum. Ve katılmak istiyorum mümkün ise..
Benimde 5 dk leslie var da yazmaya değer degilBenimki spor sayılmaz yazmayı unutmuşum
Meto hızlansın diye 300 zıplama yaptım yatmadan 200 daha yaparım
Canım seni ananas güzeli ilan ediyorumMenüm
Kahvaltı 8:45
2 tane haş yumurta
1 dlm ananas
Ara 10:30
Kayısılı formçay
Öğle 12:00
Haş tavuk
Salata
Ara 15:30
1 sade activia
1 dlm ananas
Akşam 19:00
Haş tavuk
Yoğurt
Ara 20:30
Elma aromalı Yeşilçay
2,5 lit su
Soya sütü nedir abla hazırmı içeriği neEklicek bişeyim olmadığına göre bende yazayım
Dükkan 17.00 de kapatıldı
Her öğün 1 er yeşil muz 1 bar soya sütü
Spor izin günü
Su 2 lt geçer
Yağdan verdiğini nasıl anlıyorsun canım tartıylamıİnşşallah yaa
Geçen hafta yağdan veremedim ama bu sefer inceldiğimi hissediyorum tartı pek öyle demesede
Niyetim bu sefer kalıcı olmak.Hoşgeldin cnm zühal bende
Mervenin dediği gibi listeye giremiyosun ama liste dışı katılabilirsin takıma
Tabiki listedeki gibi düzenli paylaşım yapabileceksen
Yoksa bi gün gelip bikaç gün gelmeyenleri pek kabul edemiyoruz
Canım benim durum biraz karışık 103 kiloyla başladığımda bekardim ben 75 kadar indim sonra kilo aldım hamile kaldigimda 87 kiloydum hamileyken 78 kadar düştüm doğuma girdiğimde 94 gördüm doğum sonrası 78 tekrar düştüm ama korumayı beceremedim 94 le tekrar geldim buraya kızım 21 aylık spora gelince en az 1 saat yürüyorum koşu bandında yüksek tempoda 94 ile başlayali Kasım başıydı
ben artida değilim ama gramda gitmiyor
Zaten akşam geç ne zaman yesem erteis gün tartı oynamıyor dediğin mantıklı canım
ay bugün hepiniz spor yapmış bir ben le Zuhal ablada yoktu spor yanlış hatirlamiyorsam
evet benim diyetisyen israrla verdi ve sut elma wc konusunda cozum oldu
Yarın diskalifiye olacağım gün olacak galiba karnım davul gibi
daha neler fazla artı değildin yanlis hatırlamıyorsamYarın diskalifiye olacağım gün olacak galiba karnım davul gibi
iyi gecelerNiyetim bu sefer kalıcı olmak.
Yarın sabah düzenli paylaşımla aranızdayım o zaman.
Olsun bu karışıklık sayesinde artık yanlışların ne biliyorsundur. Hedefine ulaşmak daha kolay olur.
Şimdilik herkese iyi akşamlar. Ve beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
daha neler fazla artı değildin yanlis hatırlamıyorsamYarın diskalifiye olacağım gün olacak galiba karnım davul gibi
iyi gecelerNiyetim bu sefer kalıcı olmak.
Olsun bu karışıklık sayesinde artık yanlışların ne biliyorsundur. Hedefine ulaşmak daha kolay olur.
Şimdilik herkese iyi akşamlar. Ve beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Aramıza hoşgeldin. ben poni enerjisi yüksek bi takımdasn umarım 1. tkmdaki gibi uyumsuzlk yaşamazsınNiyetim bu sefer kalıcı olmak.
Tartılmadmmbugün ama karnm şişiyor reglddn hissediyormdaha neler fazla artı değildin yanlis hatırlamıyorsam
iyi geceler
Hoşgeldin canım bende liste dışıyım 1 ocak ta katıldım takıma çabuk kaynaştım arkadaşlar ilgili alakalı saolsunlar bu hafta listeye girebilirim tabi uygun görürlerse. kaptan izinliNiyetim bu sefer kalıcı olmak.
Yok gazdır o gazTartılmadmmbugün ama karnm şişiyor reglddn hissediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?