Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ablacım çok özür diliyorum bugün kardeşimde davet vardı gün boyu koşturma biraz önce geldik ins yarın bol bol telafi yapacağım
Daha gün bitmedi :))

Bu arada tebrikler cnm bireysellerde 1. oldun
Sırrını yazmak ellerinden öper :))

Onu gelmezken düşünecektin :))
Bak biz burdan çıkmıyoz
Abla GOZLERİM birden açıldı gerçekten mi süper de sana nasıl kiyayim
Ablacim dışarı çıkınca plan program değişiyor malesef sizn hakkınız ödenemez

Geçmişi okumadığın için bilmiyosun tabi
Bu hafta seninle yarışalım dediydim

Bu haftada fazla veren olmamış şansına :))
benim nasıl bir şansım var ya

Gecmisi hizli okurken atlamisim galiba abla

Kızlar canlar Mefkurem ve @eliya amin diyen diller dert görmeyin

99 ucundan göreyim dedim şükür 98 e yaklaştım

Geçen hafta 101.5
Bugün 99.2
Fark 2.3
Tebrikler canım

Günaydın kızlar

Cuma 84
Bugün 84.8
Fark + 0.8
ins haftaya telagi edersin

]Unutmadan hemen bugünkü konumuza gelelim.Cevaplarınızı ben de merak ediyorum.

1) Sağlıklı beslenerek diyet yapıyor olmamıza rağmen, bazı zamanlar kilo veriminin durduğunu görürüz.Bu durumla karşılaştığınız oldu mu hiç?Buna sebep olan şey sizce nedir?Bizim bunda ne gibi yanlışlarımız olabilir?

aslında olmadi desem yeridir ben azicik kilo veremedimmi cozzuttum o yüzden geri yukseldim hep sebep iradesizligim ve sabirsizligim

2)Diyette kaçamak yaptığımız Zaman'lar oluyordur mutlaka.Sizlerinde kaçamak yaptığınız Zaman'lar oluyor mu?Oluyorsa bunu önlemek veya telafi etmek için neler yapıyorsunuz?

cooooook oluyor önlemek için spor beni motive ediyor

3)Sporun diyetteki yeri nedir?Eğer yeri büyükse,yaptığınız spor size göre yeterli mi?

Bence oncelik yemeyi azaltip dogru şeylerle beslenmek yoksa ye ye spor yap olmuyo dogru ye spor yap eksil mutlu ol

stres yok olabilir önemli olan gayretiniz

Bende güzel bi haber vermek isterdim ama bu hafta elimden geleni yaptığım halde gitmedi

Geçen hafta 79.2
Bugün 78.8
Fark 0.4
Yüzde 0.51
abla eksi ya ona bak gayet güzel

Valla dedigin sikintilarla kilo verebilmek icin baya fazladan gayret ve dikkat gerekiyo
çok sağol canım bu yolu deniycem Çünkü kaynanam beni kocama sürekli övüyor ama başbaşa kalınca da hakkımdan geliyor
Sende ayni taktigi uygula o zaman da annesine inanmayacak seni şikayet etse bile taktiklere gel beee nelet biliyomusum ben ama denedim faydasını gordum tavsiye edilir
Kizlar ise güce daldım kusura bakmayın yazmayı unuttum.

30 aralık 72.6
20 ocak 75.9
Fark +3.300
olsun sen kisa zamanda verirsin

Guzrl canim
Bu arada saçlarımı kazıdim
Neeeeeeey kiz esin ne der geçen esime dedimki saclarim dokuluyo bakmayinca dedim bak ozaman dedi bende benim saçı kim goruyo bakiyo dedim ben noluyorum beni adam yerine koymuyonmu dedi bi sinirlendi sen benim sacimi sevmiyosun dedim sen netden cikariyon boyle kendi kendine kuruyon bende beni onemsemiyon saniyorum neler neler saydirdi ee hakli adam kapaliyiz diye saca bakmazsan olaca o bende hakkaten sevmiyo diye trip atiyodum brklemedigim bi tepki aldim simdi zeyrinyagi sürdum az bakiyim adam da kendi kendine kurmus kivirciga yakin bi dalgali hali var sacimin az nemlendirmem lazim elektrikleniyo varmi önerisi olan ay nerelere geldim senin sactan amma dusuk cenem var
15 puan aldim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…