- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.301
Ayyy ne mutluUcundan da olsa görücem inşallah
Daha gün bitmedi :))ablacım çok özür diliyorum bugün kardeşimde davet vardı gün boyu koşturma biraz önce geldik ins yarın bol bol telafi yapacağım
Ah abla ya keşke bir yüz gr eksik cikaymisim yine nasıl 1.oldumDaha gün bitmedi :))
Bu arada tebrikler cnm bireysellerde 1. oldun
Sırrını yazmak ellerinden öper :))
Çok kötü değilmiş ablacimKızlar 9.takım 5.oldu
Onu gelmezken düşünecektin :))Hanimlar geçmiş çok fazla nasıl okuyacam ya
Gece ara öğününde meyvenin yanında süt veya yoğurt vardı o hariç uyguladm canım. tüm gün aç gezmş gibi hissettim amaSana yok malesef
Nasıl bugun uygulayabildin mi listeni
Geçmişi okumadığın için bilmiyosun tabiMerve cim bu hafta değilde bir daha ki hafta yarışalım ne dersin bu hafta sen beni yenersin
Bu haftada fazla veren olmamış şansına :))Ah abla ya keşke bir yüz gr eksik cikaymisim yine nasıl 1.oldum
Evet canm 10 gün sonra değiştireckmş listeyiÇorbayla ekmek bir arada diyetisyen mi verdi cnm
Afiyet olsun gayet güzel
Abla GOZLERİM birden açıldı gerçekten mi süper de sana nasıl kiyayimOnu gelmezken düşünecektin :))
Bak biz burdan çıkmıyoz
Geçmişi okumadığın için bilmiyosun tabi
Bu hafta seninle yarışalım dediydim
benim nasıl bir şansım var yaBu haftada fazla veren olmamış şansına :))
Yarışıyozmu kızz ne diyonAbla GOZLERİM birden açıldı gerçekten mi süper de sana nasıl kiyayim
Ablacim dışarı çıkınca plan program değişiyor malesef sizn hakkınız ödenemez
benim nasıl bir şansım var ya
Tatlım spor kuralları mesajımı okumadınmı
SPOR YARIŞMASI KURALLARI!!!!
1.__dışarda gezme yürüyüşleri yada avm gezmeleri spor olarak kabul edilmiyecektir
Sadece bir yerden bi yere giderken süre tutarak tempolu ve duraklamadan yapılan yürüyüşler sayılacaktır
2.__yarışımız 6 günlüktür cuma başlayıp sonraki cumaya kadar 1 günlük mola mecburidir. Isteyen istediği gün mola verebilir tabi perşembe olursa daha iyi
Yapılmayan diğer günlere 0 puan verilecektir
3.__spor bildirimi menülerde şu şekilde yapılacak
Örn.45 dk leslie
30 +30 dk yürüyüş
Toplam 105 dk
4.__hergünün sonunda spor listesi bakanlarımız tarafından hazırlanacak
Perşembe akşamıda sonuçları toplayıp tüm listedekileri sıralayıp SPORTMENİÇEYİ ilan edeceklardir
5.__PUAN SİSTEMİ
15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan
Listeye Hergünün sonunda puanlar önceki günlerle beraber yazılacak
Örn.
Mefkurem 10 +15+0+gibi
Uşak bir koymadı duzgun yazayım tabi ne demek büyük memnuniyetle keşke daha önceden bilseydim bugün daha dikkatli ederdimYarışıyozmu kızz ne diyon
Tebrikler canım
ins haftaya telagi edersinGünaydın kızlar
Cuma 84
Bugün 84.8
Fark + 0.8
Kızlar çok çok çok kötü bir sonucun var valla tek kaçamağım bı ısırık cikoydu oda kaç gün önce hepinizden çok özür dilerim haftaya fazlasıyla vereceğim lakin ceza da verin gece 4-6:30 arası sürekli kuzeyi salladım tmm dünden artı 200du ama bugün şok oldum
@mefrukem dilersen liste dışına devam edebilirim ne deseniz hakkınız çünkü
Cuma:70.3
Bugün:72.1
-2.56
Şuan oturdum sinirden ağlıyorum bütün hepinizden çok özür dilerim en çok Zuhal abla senden yuzdeyi 1 yapicam dedim ama anlamadığım bir şekilde inmedi bu yerde mutlaka bir yanlış yaptım cildiricam
Cuma 81,4
Bugün 81,3
Fark 0,1
Yuzde%0,12
stres yok olabilir önemli olan gayretinizŞu filan içmedim kızlar 22:00den sonra gece 1de yattım sonra oğlumun krizi tuttu zaten
Yemin ederim Allah şahidim dün annem poğaça yapmış o kadar güzel kokuyordu ki sadece kokladim hatta annem bı yerin düşecek dedi siserse sissin yersemde g.. gobegim sisecek dedkm gittim tavuk aldım hasladim ve bugün bu sonuç
abla eksi ya ona bak gayet güzelBende güzel bi haber vermek isterdim ama bu hafta elimden geleni yaptığım halde gitmedi
Geçen hafta 79.2
Bugün 78.8
Fark 0.4
Yüzde 0.51
Valla dedigin sikintilarla kilo verebilmek icin baya fazladan gayret ve dikkat gerekiyoherkese iyi günler hayırlı cumalar ilk önce
kilom 98.3 çıktı bugün doktorda tartıldım benim troit zıvanadan çıkmış yine pazartesi 97.1 geliyordum bugün 98.3çıktım o kadar dikkat etmeme rağmen troitlerim yavaşladığı için kilo aldığımı söyledi doktor. yeniden kan ve ultrason vericem haftaya cuma günü ilaçlar değişecekmiş kıyafetler bol gelmeye başlayınca dedim ki her halde 96 yı görürüm dedim
ama acaba tartım mı bozuk ki kaçamak da yapmadım
Bu hafta hiç wc ye çıkamadım acaba ondan mı oldu ki az yediğim için oluyor herhalde diye önemsemedim
hepinizden çok özür dilerim hakkınızı helal edin ama inanın çok dikkat ettim bu hafta
(97,6 / 98,3/+ 700 gr / % - 0,72
Sende ayni taktigi uygula o zaman da annesine inanmayacak seni şikayet etse bile taktiklere gel beee nelet biliyomusum ben ama denedim faydasını gordum tavsiye edilirçok sağol canım bu yolu deniycem Çünkü kaynanam beni kocama sürekli övüyor ama başbaşa kalınca da hakkımdan geliyor
olsun sen kisa zamanda verirsinKizlar ise güce daldım kusura bakmayın yazmayı unuttum.
30 aralık 72.6
20 ocak 75.9
Fark +3.300
Guzrl canimKizlar karneleri dagittim,eve geldim valiz maliz derken bu saat oldu,esimi bekliyorum gelince malatyaya gececez insallah.-400 um ama acayip sislik var bugun yarin regl olmam lazim sanirim onun etkisi
Gecen hafta:63.5 bu hafta:63.1
Ikinci donem daha hirsli bir sekilde aranizda olucam insallah hedefim 52 Allah nasip ederse. Tatil icin de elimden geleni yapicam.
Neeeeeeey kiz esin ne der geçen esime dedimki saclarim dokuluyo bakmayinca dedim bak ozaman dedi bende benim saçı kim goruyo bakiyo dedim ben noluyorum beni adam yerine koymuyonmu dedi bi sinirlendi sen benim sacimi sevmiyosun dedim sen netden cikariyon boyle kendi kendine kuruyon bende beni onemsemiyon saniyorum neler neler saydirdi ee hakli adam kapaliyiz diye saca bakmazsan olaca o bende hakkaten sevmiyo diye trip atiyodum brklemedigim bi tepki aldim simdi zeyrinyagi sürdum az bakiyim adam da kendi kendine kurmus kivirciga yakin bi dalgali hali var sacimin az nemlendirmem lazim elektrikleniyo varmi önerisi olan ay nerelere geldim senin sactan amma dusuk cenem varBu arada saçlarımı kazıdim
15 puan aldim bileSPOR YARIŞMASI KURALLARI!!!!
1.__dışarda gezme yürüyüşleri yada avm gezmeleri spor olarak kabul edilmiyecektir
Sadece bir yerden bi yere giderken süre tutarak tempolu ve duraklamadan yapılan yürüyüşler sayılacaktır
2.__yarışımız 6 günlüktür cuma başlayıp sonraki cumaya kadar 1 günlük mola mecburidir. Isteyen istediği gün mola verebilir tabi perşembe olursa daha iyi
Yapılmayan diğer günlere 0 puan verilecektir
3.__spor bildirimi şu şekilde yapılacak
Örn.45 dk leslie
30 +30 dk yürüyüş
Toplam 105 dk
4.__hergünün sonunda spor listesi bakanlarımız tarafından hazırlanacak
Perşembe akşamıda sonuçları toplayıp tüm listedekileri sıralayıp SPORTMENİÇEYİ ilan edeceklardir
5.__PUAN SİSTEMİ
15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan
Listeye Hergünün sonunda puanlar önceki günlerle beraber yazılacak
Örn.
Mefkurem 10 +15+0+gibi
Unuttuğum yada eklemek istrdiğiniz bişey varsa yazabilirsiniz
Banane şansına küs sabah gelseydin bilirdin :))Uşak bir koymadı duzgun yazayım tabi ne demek büyük memnuniyetle keşke daha önceden bilseydim bugün daha dikkatli ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?