Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Banane şansına küs sabah gelseydin bilirdin :))

Spor yarışına giriyonmu
evet ablacım bende katiliyorum ama dün spor yapamadim

akşam az olmamis bence suyu daha çok sabah içmeye çalışsan açlık çok hissetmezsin

demek baharla hadi kolay gelsin kimi tutuyorum baharı neden mi senin yerleşik kilona göre onun artışı eğer kaçamak yapmazsa daha kolay gider sende bu hafta ins daha çok vereceksin ve aslunda bu yarışın sonucu daha cok bahara bakar

abla bu ne ya yememiş içmemiş spor yapmışsın olmaz öyle benim için yarış bugün başlamışken nasıl yenecem seni ya

istikrar1986 geldin ama menü yazmamışın cnm
abla artıdayim menümü bugün yazacağım ins

istikrar1986 canım bireysel 1.liğini tebrik ediyorum hedefine kolaylıkla ulaşırsın inşallah
Çok teşekkür ederim akrep kaptanim sagolasin ins hep beraber hedeflerimize ulaşırız

Unutmuşum istikrar1986 tebrik ederim canım başarılarının devamını diliyorum
tesekkur ederim sağol canım hep beraber inş

Kuru üzüm sanki fazla demi yoksa güzel

Eline sağlık canım senmi tutacan bu hafta spor çetelesini menülerin altına seni etiketliyim o zaman

Bravo sporuna

Habinar bu akşam gelmedin güzellik menüde yazılmamış
Küçük hasta abla üşütmüş baya ateşli
Menümü yazayım
Sabah koşturmaktan yiyemedim
Öğlen 1oo gr et döner 3 kaşık bulgur
Akşam lahana salatası 1 kase yoğurt
Suyu çok içtim 3 litre
Aralarda bitki çayı filtre kahve
Spor Leslie 1 i 2 kere yaptım ilkdefa yapıyorum sizden gördünmü 3 ü merak ediyorum bide ona bakıyım
15 dk zımba
Toplam 45 dk spor

Evt canm çorba ekmek aynı anda verdi. diyet bisküviyi de yarım paket ara öğünde verdi bn 2 tane yedm. Tüyo pek vermedi aslında benin metomu tanımak istiyormuş. et grubu yanına yoğurt vermedi. ben dün çok açtım ya sık sık beslenmene rağmen

Evt yarım paket hmde

Günaydın sevgili takımım nasılsınız bakalım tartılmadim tartilmiycam hihhh ptesine kadar yok tartı
Belini çok zorlamisim galiba çok kötü ağrıyor ama akşam ısınınca geçer bendede cinsellik var sporu yapmam yapmam yapınca da birakasim gelmez

Süpersin bu hafta listeleri estirecksn galiba

Dedm mefkuşum ama 1 öğün beslenip gelmiş birinin netabolizmasıyla uğraşıyoruz şu an diyo metonun çalışması için olması gerekmiş. tatil içi de 2 ana 3 ara öğün verdi

Günaydınnn

Şimdi ben bu saatte niye kalktım
Tabiki yuruyus yapıcam oyuzden
O nasıl spor arkadaş utandım sıfır almaya
Vay arkadaş yatıp uyusaniza
alışır canım mide zamanla diyet halinde olduğum halde bile bu listelerde acikiyiruz düşün benim kontrol 31inde çok merak ediyorum sonucu her hafta geliyim dedim olmaz dedi buda ayrı bir yöntem galiba aslında mantıklı haftanın ödülü oluyor bu ortadan kalkıyor iki haftada bir ödül daha iyi

Eline sağlık mefkuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…