- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.441
bende unutmustum şimdi senden gördüm yazdımDünkü konuya cevap yazamadım diye içimde kaldıydı neyseki onuda hallettim
Konu görevleri
Pazartesi @MuallimeA
Salı F Fittek
Çarşamba @Habinar
Perşembesahgull
Kızlar konuları Cuma cumartesi pazar yapmıyalım
Cuma da bildirim liste telaşı olunca arada kaynıyor
Kıskançççbende unutmustum şimdi senden gördüm yazdım
Kız siz görümcenlerde niye kalıyosunuz çokmu uzaktalarNihahahhha
vay senin diyetisyen baya cömert davranmış onlar için bizim baya yol gitmemiş gerek ben şimdi yulaf lapasini kapsam yeterBi de kaşık hesapları tepeleme değil silme canım. haftada 1.2 gün bitter veya sütlü tatlı da var listede
abooo cinslik bölmüş öyle tövbe bismillahGünaydın sevgili takımım mutlu hafta sonları
Benim bacaklarım varmıydı acaba
vayy vayyyy yarış sen nelere kadirsin
geçmiş olsun cnm inş.çabuk atlatır minişin
Menüde sabah olmaması iyi değil
Öğle de etin yanına salata daha iyi olurdu
Akşamda az olmuş
Spor güzel
ayyy bahar şu senin telin düzeltmeleri çok alem
heralde cinslik dicektin 
Bende aynı öyleyim hiç bişeyde ortam yok eeee doğru demiş biz aylardır sana ne diyoz
Bende de hep şişkoluk kompleksi olduğu için dışarda rahat yiyemezdim
Sanki haline bakmadan daha ne yiyon diye düşünürler gibi gelirdi
Heralde bu durum insanları daha çok gizli yemeye itiyor
Rahatsız edici bakışlar olmadan rahatça tıkınıyon :))
Maşallah desinlerBu arada eşimin halası çok zayıflamissin diye diye bı hal oldu gorumcelerim de bakıp bakıp gerçekten çok güzel kilo vermişsin deyip duruyorlar
Nazar hep nazarAyy bu etiketlerin bazıları yine olmamış
Zumba seni zımba yapmıştırki
ben hiç zumbayı sevemedim bikaç denemem olmuştu aman maşallah deselerdi kızz
Oku kendini
Valla bana bisürü laf ettlerdi sonrasında düzenim altüst oldu kendimi kontrol edemediydim
Çok sağol canım ins istikrariyetimiz uzun sureristikrar1986 cnm tebrik ederim bireyselde birinci oldun çok güzel gidiyorusun
Bisküviler aciktirmistir benden demesiEvt canm çorba ekmek aynı anda verdi. diyet bisküviyi de yarım paket ara öğünde verdi bn 2 tane yedm. Tüyo pek vermedi aslında benin metomu tanımak istiyormuş. et grubu yanına yoğurt vermedi. ben dün çok açtım ya sık sık beslenmene rağmen
banada diyorlar daha yeter vs desinler hedeflerimiz belliBu arada eşimin halası çok zayıflamissin diye diye bı hal oldu gorumcelerim de bakıp bakıp gerçekten çok güzel kilo vermişsin deyip duruyorlar
Ohhh hazır buldun armut piş ağzıma düş olmuş1) Sağlıklı beslenerek diyet yapıyor olmamıza rağmen, bazı zamanlar kilo veriminin durduğunu görürüz.Bu durumla karşılaştığınız oldu mu hiç?Buna sebep olan şey sizce nedir?Bizim bunda ne gibi yanlışlarımız olabilir?
Uzun süreli diyetlerde tabiki duraklamalar olması çok normal
Buna sebep vücudun aynı yeme düzenine alışması yada yağlarını kaybetmemek için direnç göstermesi yada yetersiz beslenmeden kıtlığa girmesi olabilir
Yada vücut yağdan veriyor fakat ödem tutuyor olabilir misal ablam bir hatta iki aya yakın aynı kiloda diyetisyene gitmesi bu yönden iyi yağdan verdiğini goruyir gitmemiş olsa yemiyorum veremiyorum diye bı kopma yasayabilirdi
2)Diyette kaçamak yaptığımız Zaman'lar oluyordur mutlaka.Sizlerinde kaçamak yaptığınız Zaman'lar oluyor mu?Oluyorsa bunu önlemek veya telafi etmek için neler yapıyorsunuz?
Ahhh olmazmı hiç
Aslında yapılması gereken sanki hiç kaçamak yapmamış gibi sağlıklı beslenmeye devam etmek
Kaçamaktan sonraki 1-2gün karbondan fakir prodan zengin menüler uygulayabiliriz
Aynen katılıyorum battı balık yan gider piskolojo bizi batiran
3)Sporun diyetteki yeri nedir?Eğer yeri büyükse,yaptığınız spor size göre yeterli mi?
Heryönden çok önemli
Ilk olarak tabiki sağlık için
Kan dolaşımını harekete geçiriyor metoyu hızlandırıyor kilo vermeye yardımcı
Kas kaybını önlüyor
Kasların güçlenmesini gelişmesini sağlıyor Buda kemik yapısının yıpranmasını engelliyor
Daha fit ve enerjik olmamızı sağlıyor
Sarkmaları önlüyor görüntü kirliliği olmuyor
sıkı bi görüntüye sahip olup olduğumuzdan Daha zayıf görünüyoruz
Stres ve yorgunluk için iyi bi tedavi bana göre
Sadece vücudumuza değil mutluluk hormonu sağladığı için ruhumuza çok iyi geliyor
Bu kismada aynen katılıyorum
Neyi göremedin cnm anlamadımMefkus ablacim beni etiketlemessin ama goremedim
Hey Allahım milletde ne kocalar varSelammm
Ben sabah yuruyusumu yaptım 30 dk
Sonra kahvaltı
Sonra temizlik çamaşır
Eşimde sağolsun ütüleri yaptı
Şimdi bi duş alıp gezmeye gidicem öpüldünüz akşam uğrayabilirim muhtemelen
Arkadaşıma aynen katılıyorum ortmenimOhhh hazır buldun armut piş ağzıma düş olmuş
Yok abla uzakta değiller İstanbullar aslında aramız 70 km. Benim eşimin huyu buraya gelince iki ablasnndada kalmadan dönmez bugün dönecez eve muhtemelen Memlekette 4 - 5 gün kalcam abla memlekette spor tartı sorun olmaz abla ordada koşu bandim spor malzemelerim varKız siz görümcenlerde niye kalıyosunuz çokmu uzaktalar
Bide memlekete gidecem dediydin söylrdin ama unuttum ben
Ne kadar kalıcan
Tartı paylaşım spor diyet vs.sekteye uğrucakmı
bugün sabah kahvaltıda önüme ekmek yigdilar resmen ye diyeÇok sağol canım ins istikrariyetimiz uzun surer
Bisküviler aciktirmistir benden demesi
banada diyorlar daha yeter vs desinler hedeflerimiz belli
Ama ya bu haksızlık ogff offfNasıl olsa kimse yok bende gideyimde ilk tur sporumu yapıverem bari
evet ya neden öyle oldu anlamadim bi yeri silmiş olmalıyım galiba
abla ta bugün cok isteksuzim spora karşı gece uyumauincami oldu ne yattım az once uyuyamadimda bi türlü oglani kaldırıp doyurayim biraz iyi olursa bi kahveden sonra yapmaya calisicam ama cok fena ağrıyor her yerim zorladım dun galiba bide uyumayinca dinlenemedimdeKızlar hadi bakalım tempoo tempooooo
Hafta başından az puanlar alırsanız perşembe listenin sonunda kendinizi görüverirsiniz
Sonra en tembel seçilirsiniz benden söylemesi
Aman iyi bari tartı bana dert olduyduYok abla uzakta değiller İstanbullar aslında aramız 70 km. Benim eşimin huyu buraya gelince iki ablasnndada kalmadan dönmez bugün dönecez eve muhtemelen Memlekette 4 - 5 gün kalcam abla memlekette spor tartı sorun olmaz abla ordada koşu bandim spor malzemelerim var
bugün sabah kahvaltıda önüme ekmek yigdilar resmen ye diye
Ama ya bu haksızlık ogff offf
bi t.kahvesi iç kendine gelirsinevet ya neden öyle oldu anlamadim bi yeri silmiş olmalıyım galiba
abla ta bugün cok isteksuzim spora karşı gece uyumauincami oldu ne yattım az once uyuyamadimda bi türlü oglani kaldırıp doyurayim biraz iyi olursa bi kahveden sonra yapmaya calisicam ama cok fena ağrıyor her yerim zorladım dun galiba bide uyumayinca dinlenemedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?