Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi de kaşık hesapları tepeleme değil silme canım. haftada 1.2 gün bitter veya sütlü tatlı da var listede
vay senin diyetisyen baya cömert davranmış onlar için bizim baya yol gitmemiş gerek ben şimdi yulaf lapasini kapsam yeter

abooo cinslik bölmüş öyle tövbe bismillah

Bu arada eşimin halası çok zayıflamissin diye diye bı hal oldu gorumcelerim de bakıp bakıp gerçekten çok güzel kilo vermişsin deyip duruyorlar
Maşallah desinler
Nazar hep nazar

1) Sağlıklı beslenerek diyet yapıyor olmamıza rağmen, bazı zamanlar kilo veriminin durduğunu görürüz.Bu durumla karşılaştığınız oldu mu hiç?Buna sebep olan şey sizce nedir?Bizim bunda ne gibi yanlışlarımız olabilir?

Uzun süreli diyetlerde tabiki duraklamalar olması çok normal
Buna sebep vücudun aynı yeme düzenine alışması yada yağlarını kaybetmemek için direnç göstermesi yada yetersiz beslenmeden kıtlığa girmesi olabilir

Yada vücut yağdan veriyor fakat ödem tutuyor olabilir misal ablam bir hatta iki aya yakın aynı kiloda diyetisyene gitmesi bu yönden iyi yağdan verdiğini goruyir gitmemiş olsa yemiyorum veremiyorum diye bı kopma yasayabilirdi

2)Diyette kaçamak yaptığımız Zaman'lar oluyordur mutlaka.Sizlerinde kaçamak yaptığınız Zaman'lar oluyor mu?Oluyorsa bunu önlemek veya telafi etmek için neler yapıyorsunuz?

Ahhh olmazmı hiç
Aslında yapılması gereken sanki hiç kaçamak yapmamış gibi sağlıklı beslenmeye devam etmek
Kaçamaktan sonraki 1-2gün karbondan fakir prodan zengin menüler uygulayabiliriz

Aynen katılıyorum battı balık yan gider piskolojo bizi batiran
3)Sporun diyetteki yeri nedir?Eğer yeri büyükse,yaptığınız spor size göre yeterli mi?

Heryönden çok önemli
Ilk olarak tabiki sağlık için
Kan dolaşımını harekete geçiriyor metoyu hızlandırıyor kilo vermeye yardımcı
Kas kaybını önlüyor
Kasların güçlenmesini gelişmesini sağlıyor Buda kemik yapısının yıpranmasını engelliyor
Daha fit ve enerjik olmamızı sağlıyor
Sarkmaları önlüyor görüntü kirliliği olmuyor
sıkı bi görüntüye sahip olup olduğumuzdan Daha zayıf görünüyoruz
Stres ve yorgunluk için iyi bi tedavi bana göre
Sadece vücudumuza değil mutluluk hormonu sağladığı için ruhumuza çok iyi geliyor

Bu kismada aynen katılıyorum

istikrar1986 cnm tebrik ederim bireyselde birinci oldun çok güzel gidiyorusun
Çok sağol canım ins istikrariyetimiz uzun surer

Bisküviler aciktirmistir benden demesi
Bu arada eşimin halası çok zayıflamissin diye diye bı hal oldu gorumcelerim de bakıp bakıp gerçekten çok güzel kilo vermişsin deyip duruyorlar
banada diyorlar daha yeter vs desinler hedeflerimiz belli

Ohhh hazır buldun armut piş ağzıma düş olmuş

Selammm
Ben sabah yuruyusumu yaptım 30 dk
Sonra kahvaltı
Sonra temizlik çamaşır
Eşimde sağolsun ütüleri yaptı
Şimdi bi duş alıp gezmeye gidicem öpüldünüz akşam uğrayabilirim muhtemelen
Hey Allahım milletde ne kocalar var

Kız siz görümcenlerde niye kalıyosunuz çokmu uzaktalar

Bide memlekete gidecem dediydin söylrdin ama unuttum ben
Ne kadar kalıcan
Tartı paylaşım spor diyet vs.sekteye uğrucakmı
Yok abla uzakta değiller İstanbullar aslında aramız 70 km. Benim eşimin huyu buraya gelince iki ablasnndada kalmadan dönmez bugün dönecez eve muhtemelen Memlekette 4 - 5 gün kalcam abla memlekette spor tartı sorun olmaz abla ordada koşu bandim spor malzemelerim var
Çok sağol canım ins istikrariyetimiz uzun surer

Bisküviler aciktirmistir benden demesi
banada diyorlar daha yeter vs desinler hedeflerimiz belli
bugün sabah kahvaltıda önüme ekmek yigdilar resmen ye diye

bana bişey dediklerinde hep maşallah deyin derdim ama yinede kötü niyetle bile olmasada yinede nazar değiyor

F Fittek

alıntı içinde kalsada ben hepsini okudumki
evet ya neden öyle oldu anlamadim bi yeri silmiş olmalıyım galiba

Kızlar hadi bakalım tempoo tempooooo

Hafta başından az puanlar alırsanız perşembe listenin sonunda kendinizi görüverirsiniz

Sonra en tembel seçilirsiniz benden söylemesi
abla ta bugün cok isteksuzim spora karşı gece uyumauincami oldu ne yattım az once uyuyamadimda bi türlü oglani kaldırıp doyurayim biraz iyi olursa bi kahveden sonra yapmaya calisicam ama cok fena ağrıyor her yerim zorladım dun galiba bide uyumayinca dinlenemedimde

Aman iyi bari tartı bana dert olduydu

Ama ya bu haksızlık ogff offf

Daha yapadım zaten kızz biraz iş yaptım
bi t.kahvesi iç kendine gelirsin
Hem kendini zorlama cnm -ki bıkmıyasın
Yapabildiğin kadar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…