Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi de kaşık hesapları tepeleme değil silme canım. haftada 1.2 gün bitter veya sütlü tatlı da var listede

Kızlar neye karşı koydum dün şekerpareye benim tripcan şekerpare istedi bende kızdım sabote etme beni diye şaka yaptı ye aşkım parasıyla değil mı bı hafta fazladan gidersin diye sonra şaka yaptığını söyledi yapma gerekirse ben iki porsiyon alır gelirim kuzeyle yeriz dedi
Bu defada benim içim el vermedi acaba nasıl yağ ile şerbetle yapılacak da yiyecekler kalktım yaptım
Dedim bunlarla savaşmak zorundasin evde yapmadin misafirlikteydim tabakta var diye yiyecek misin gerci ben dışarda daha kuvvetli iradeye sahibim olay yanlizlikta oluyor neyse yemedim yemedimmmmmmm
Bı yazı vardı dün paylasacaktim ekleyemedim tel eklemiyo yaziyim buraya
" Gizli gizli yediklerin elalem içinde giydiklerine yansır"

Zumba zımba yazmışım

Bravo tebrik ederim canım
Aslında hergün buraya gün içerisinde nelere hayır dedik diye yazsak çok güzel olur

Günaydın sevgili takımım mutlu hafta sonları

Benim bacaklarım varmıydı acaba

Günaydınnn

Şimdi ben bu saatte niye kalktım
Tabiki yuruyus yapıcam oyuzden
O nasıl spor arkadaş utandım sıfır almaya
vayy vayyyy yarış sen nelere kadirsin

geçmiş olsun cnm inş.çabuk atlatır minişin
Menüde sabah olmaması iyi değil
Öğle de etin yanına salata daha iyi olurdu
Akşamda az olmuş
Spor güzel

ayyy bahar şu senin telin düzeltmeleri çok alem
heralde cinslik dicektin 
Bende aynı öyleyim hiç bişeyde ortam yok
Dedm mefkuşum ama 1 öğün beslenip gelmiş birinin netabolizmasıyla uğraşıyoruz şu an diyo metonun çalışması için olması gerekmiş. tatil içi de 2 ana 3 ara öğün verdi
eeee doğru demiş biz aylardır sana ne diyoz

Bende de hep şişkoluk kompleksi olduğu için dışarda rahat yiyemezdim
Sanki haline bakmadan daha ne yiyon diye düşünürler gibi gelirdi
Heralde bu durum insanları daha çok gizli yemeye itiyor
Rahatsız edici bakışlar olmadan rahatça tıkınıyon :))

Abla dile kolay 120 dk spor yani )

Son düzenleme:
Günaydınnn

Şimdi ben bu saatte niye kalktım
Tabiki yuruyus yapıcam oyuzden
O nasıl spor arkadaş utandım sıfır almaya
ay bu haksızlık bir an önce evime gitmek istiyorum ben yaa

iyi olan kazansın tatlim
Geçmiş olsun tatlım sporu fazla yapma bak bende yapamıyorum yenilmek istemiyorum
süpersin canim

Ayy bu etiketlerin bazıları yine olmamış

Zumba zımba yazmışım
Zumba seni zımba yapmıştırki
ben hiç zumbayı sevemedim bikaç denemem olmuştu
Bu arada eşimin halası çok zayıflamissin diye diye bı hal oldu gorumcelerim de bakıp bakıp gerçekten çok güzel kilo vermişsin deyip duruyorlar
aman maşallah deselerdi kızz
Oku kendini
Valla bana bisürü laf ettlerdi sonrasında düzenim altüst oldu kendimi kontrol edemediydim

Geçen haftayı da ben onlara bağlıyorum valla abla okuyorum kendi kendime maşallah dedim bu sefer ) daha hedefe ulaşmadan dipleri düştü kendi içlerinde falanda konusmuslar birde bana anlatıyorlar kayinvalideme kadar gitmiş kilo verdiğim birde hedefe ulassam ne olacak bilmiyorum

1) Sağlıklı beslenerek diyet yapıyor olmamıza rağmen, bazı zamanlar kilo veriminin durduğunu görürüz.Bu durumla karşılaştığınız oldu mu hiç?Buna sebep olan şey sizce nedir?Bizim bunda ne gibi yanlışlarımız olabilir?

Uzun süreli diyetlerde tabiki duraklamalar olması çok normal
Buna sebep vücudun aynı yeme düzenine alışması yada yağlarını kaybetmemek için direnç göstermesi yada yetersiz beslenmeden kıtlığa girmesi olabilir

2)Diyette kaçamak yaptığımız Zaman'lar oluyordur mutlaka.Sizlerinde kaçamak yaptığınız Zaman'lar oluyor mu?Oluyorsa bunu önlemek veya telafi etmek için neler yapıyorsunuz?

Ahhh olmazmı hiç
Aslında yapılması gereken sanki hiç kaçamak yapmamış gibi sağlıklı beslenmeye devam etmek
Kaçamaktan sonraki 1-2gün karbondan fakir prodan zengin menüler uygulayabiliriz

3)Sporun diyetteki yeri nedir?Eğer yeri büyükse,yaptığınız spor size göre yeterli mi?

Heryönden çok önemli
Ilk olarak tabiki sağlık için
Kan dolaşımını harekete geçiriyor metoyu hızlandırıyor kilo vermeye yardımcı
Kas kaybını önlüyor
Kasların güçlenmesini gelişmesini sağlıyor Buda kemik yapısının yıpranmasını engelliyor
Daha fit ve enerjik olmamızı sağlıyor
Sarkmaları önlüyor görüntü kirliliği olmuyor
sıkı bi görüntüye sahip olup olduğumuzdan Daha zayıf görünüyoruz
Stres ve yorgunluk için iyi bi tedavi bana göre
Sadece vücudumuza değil mutluluk hormonu sağladığı için ruhumuza çok iyi geliyor

bana bişey dediklerinde hep maşallah deyin derdim ama yinede kötü niyetle bile olmasada yinede nazar değiyor

F Fittek

alıntı içinde kalsada ben hepsini okudumki

Dünkü konuya cevap yazamadım diye içimde kaldıydı neyseki onuda hallettim

Konu görevleri

Pazartesi Poni Bon
Salı F Fittek
Çarşamba Habinar
Perşembe sahgull

Kızlar konuları Cuma cumartesi pazar yapmıyalım
Cuma da bildirim liste telaşı olunca arada kaynıyor

1) Sağlıklı beslenerek diyet yapıyor olmamıza rağmen, bazı zamanlar kilo veriminin durduğunu görürüz.Bu durumla karşılaştığınız oldu mu hiç?Buna sebep olan şey sizce nedir?Bizim bunda ne gibi yanlışlarımız olabilir?

Birçok kez oldu , Vücut bı sure sonra alışıyor ve sasirtilmayi bekliyor bence vücudumuz çok akıllı Her zaman aynı şeyler yapmak faydalı olmuyor
2)Diyette kaçamak yaptığımız Zaman'lar oluyordur mutlaka.Sizlerinde kaçamak yaptığınız Zaman'lar oluyor mu?Oluyorsa bunu önlemek veya telafi etmek için neler yapıyorsunuz?

Mutlaka oluyor kaçamak yapacaksam erken saatlerde yapmaya gayret ediyorum ve bir sonraki öğünü daha hafif tutmaYa gayret ediyorum bol hareket ve bol su içmeye çalışıyorum

3)Sporun diyetteki yeri nedir?Eğer yeri büyükse,yaptığınız spor size göre yeterli mi?

Sporun yeri büyük bence ama tek sporlarda olmuyor spor olmadan kilo vermek çok verimli olmuyor spor sıkılaşmak için birebir oluyor hele birde hareket alanı kısıtli olanlar kesinlikle yapmalı bana göre benim yaptigim spor yeterli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…