- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.421
Maşallah azmineGünaydınnn
Şimdi ben bu saatte niye kalktım
Tabiki yuruyus yapıcam oyuzden
O nasıl spor arkadaş utandım sıfır almaya
Bi de kaşık hesapları tepeleme değil silme canım. haftada 1.2 gün bitter veya sütlü tatlı da var listedeVay arkadaş yatıp uyusaniza
alışır canım mide zamanla diyet halinde olduğum halde bile bu listelerde acikiyiruz düşün benim kontrol 31inde çok merak ediyorum sonucu her hafta geliyim dedim olmaz dedi buda ayrı bir yöntem galiba aslında mantıklı haftanın ödülü oluyor bu ortadan kalkıyor iki haftada bir ödül daha iyi
Zumba zımba yazmışımKüçük hasta abla üşütmüş baya ateşli
Menümü yazayım
Sabah koşturmaktan yiyemedim
Öğlen 1oo gr et döner 3 kaşık bulgur
Akşam lahana salatası 1 kase yoğurt
Suyu çok içtim 3 litre
Aralarda bitki çayı filtre kahve
Spor Leslie 1 i 2 kere yaptım ilkdefa yapıyorum sizden gördünmü 3 ü merak ediyorum bide ona bakıyım
15 dk zımba
Toplam 45 dk spor
Bravo tebrik ederim canımKızlar neye karşı koydum dün şekerpareye benim tripcan şekerpare istedi bende kızdım sabote etme beni diye şaka yaptı ye aşkım parasıyla değil mı bı hafta fazladan gidersin diye sonra şaka yaptığını söyledi yapma gerekirse ben iki porsiyon alır gelirim kuzeyle yeriz dedi
Bu defada benim içim el vermedi acaba nasıl yağ ile şerbetle yapılacak da yiyecekler kalktım yaptım
Dedim bunlarla savaşmak zorundasin evde yapmadin misafirlikteydim tabakta var diye yiyecek misin gerci ben dışarda daha kuvvetli iradeye sahibim olay yanlizlikta oluyorneyse yemedim yemedimmmmmmm
Bı yazı vardı dün paylasacaktim ekleyemedim tel eklemiyo yaziyim buraya
" Gizli gizli yediklerin elalem içinde giydiklerine yansır"
vayy vayyyy yarış sen nelere kadirsinGünaydınnn
geçmiş olsun cnm inş.çabuk atlatır minişinKüçük hasta abla üşütmüş baya ateşli
Menümü yazayım
Sabah koşturmaktan yiyemedim
Öğlen 1oo gr et döner 3 kaşık bulgur
Akşam lahana salatası 1 kase yoğurt
Suyu çok içtim 3 litre
Aralarda bitki çayı filtre kahve
Spor Leslie 1 i 2 kere yaptım ilkdefa yapıyorum sizden gördünmü 3 ü merak ediyorum bide ona bakıyım
15 dk zımba
Toplam 45 dk spor
ayyy bahar şu senin telin düzeltmeleri çok alemGünaydın sevgili takımım nasılsınız bakalım tartılmadim tartilmiycam hihhh ptesine kadar yok tartı
Belini çok zorlamisim galiba çok kötü ağrıyor ama akşam ısınınca geçer bendede cinsellik var sporu yapmam yapmam yapınca da birakasim gelmez
eeee doğru demiş biz aylardır sana ne diyozDedm mefkuşum ama 1 öğün beslenip gelmiş birinin netabolizmasıyla uğraşıyoruz şu an diyo metonun çalışması için olması gerekmiş. tatil içi de 2 ana 3 ara öğün verdi
Bende de hep şişkoluk kompleksi olduğu için dışarda rahat yiyemezdimKızlar neye karşı koydum dün şekerpareye benim tripcan şekerpare istedi bende kızdım sabote etme beni diye şaka yaptı ye aşkım parasıyla değil mı bı hafta fazladan gidersin diye sonra şaka yaptığını söyledi yapma gerekirse ben iki porsiyon alır gelirim kuzeyle yeriz dedi
Bu defada benim içim el vermedi acaba nasıl yağ ile şerbetle yapılacak da yiyecekler kalktım yaptım
Dedim bunlarla savaşmak zorundasin evde yapmadin misafirlikteydim tabakta var diye yiyecek misin gerci ben dışarda daha kuvvetli iradeye sahibim olay yanlizlikta oluyorneyse yemedim yemedimmmmmmm
Abla dile kolay 120 dk spor yaniGünaydın sevgili takımım mutlu hafta sonları
Benim bacaklarım varmıydı acaba
vayy vayyyy yarış sen nelere kadirsin
geçmiş olsun cnm inş.çabuk atlatır minişin
Menüde sabah olmaması iyi değil
Öğle de etin yanına salata daha iyi olurdu
Akşamda az olmuş
Spor güzel
ayyy bahar şu senin telin düzeltmeleri çok alem
heralde cinslik dicektin 
Bende aynı öyleyim hiç bişeyde ortam yok eeee doğru demiş biz aylardır sana ne diyoz
Bende de hep şişkoluk kompleksi olduğu için dışarda rahat yiyemezdim
Sanki haline bakmadan daha ne yiyon diye düşünürler gibi gelirdi
Heralde bu durum insanları daha çok gizli yemeye itiyor
Rahatsız edici bakışlar olmadan rahatça tıkınıyon :))
ay bu haksızlık bir an önce evime gitmek istiyorum ben yaaGünaydınnn
iyi olan kazansın tatlimevet ablacım bende katiliyorum ama dün spor yapamadim
akşam az olmamis bence suyu daha çok sabah içmeye çalışsan açlık çok hissetmezsin
demek baharla hadi kolay gelsin kimi tutuyorum baharı neden mi senin yerleşik kilona göre onun artışı eğer kaçamak yapmazsa daha kolay gider sende bu hafta ins daha çok vereceksin ve aslunda bu yarışın sonucu daha cok bahara bakar
abla bu ne ya yememiş içmemiş spor yapmışsın olmaz öyle benim için yarış bugün başlamışken nasıl yenecem seni ya
abla artıdayim menümü bugün yazacağım ins
Çok teşekkür ederim akrep kaptanim sagolasin ins hep beraber hedeflerimize ulaşırız
tesekkur ederim sağol canım hep beraber inş
Geçmiş olsun tatlım sporu fazla yapma bak bende yapamıyorum yenilmek istemiyorumGünaydın sevgili takımım nasılsınız bakalım tartılmadim tartilmiycam hihhh ptesine kadar yok tartı
Belini çok zorlamisim galiba çok kötü ağrıyor ama akşam ısınınca geçer bendede cinsellik var sporu yapmam yapmam yapınca da birakasim gelmez
süpersin canimKızlar neye karşı koydum dün şekerpareye benim tripcan şekerpare istedi bende kızdım sabote etme beni diye şaka yaptı ye aşkım parasıyla değil mı bı hafta fazladan gidersin diye sonra şaka yaptığını söyledi yapma gerekirse ben iki porsiyon alır gelirim kuzeyle yeriz dedi
Yok sanırım abla
Zumba seni zımba yapmıştırkiZumba zımba yazmışım
aman maşallah deselerdi kızzBu arada eşimin halası çok zayıflamissin diye diye bı hal oldu gorumcelerim de bakıp bakıp gerçekten çok güzel kilo vermişsin deyip duruyorlar
Geçen haftayı da ben onlara bağlıyorum valla abla okuyorum kendi kendime maşallah dedim bu seferAyy bu etiketlerin bazıları yine olmamış
Zumba seni zımba yapmıştırki
ben hiç zumbayı sevemedim bikaç denemem olmuştu aman maşallah deselerdi kızz
Oku kendini
Valla bana bisürü laf ettlerdi sonrasında düzenim altüst oldu kendimi kontrol edemediydim
Aaaa herkes kaybolmuş
Bugün benden beklenmicek bi spora imza atmış bulunuyorum
Önce menüm gelsinnn
1 incir
9.15__
2 dl.çavdar ekmeğiyle beyaz peynirli yağsız tost
Dereotu
5 zeytin
13.00 civarı tam hatırlamıyorum
1 kase zeutinyağlı pırasa (havuç pirinç yok)
1 kase yoğurt
16.15 __ara
10 badem
18.30 __
Yağsız tavada tavuk göğsü
Salata
Yoğurt
Su 3 lt
Spor
50 dk dışarda yürüyüş
68 dk 5 mil leslie
3 dk= 125 +125 hoplama, bel için hareketler (oklava, yana eğilme) plank
Toplam 121 dk[/QUOTEooooooo bombelere
Gel
evet dimi hep sisiren seyler yemsimsende düzenli menülere pek alışkın değiliz :))
Diyetisyene demedinmi ben sabah bişey yiyemiyom diye :))
Yürüyüş güzel cnm
Menü orta derece gibi geldi bana
Tatlım spor sürelerini yazalım dedik ya
Bugün için o böreği hakettin sen ama devamı gelmesin
tmm cnm nasıl istersen
O zaman bi hafta en kötü sonucu alan bi sonraki haftanın listesini yapsın
Tatlım belki perşembe için akşam iyi olabilirdi ama cuma için az
Sen menülerini çok azaltınca veremiyon zaten
akşam az olmuş cnm
Bide sanki bütün şişlik yapan şeyler birarada gibi kurufasülye turp karnıbahar
Hasta insanların çocuklu eve gitmeleri doğru değilki
sabah yok öğlen ve akşam güzel cnm
Bende tr de ilk defa şalgamın tadına baktım
Kokusu çok iğrençti içemedim bana göre değil
Bende anlamıyorum ama bisey diyemedimkiCuma menüsü olmuş spor guzel
oo rakibe açıkirsin tabi en azından ara ekle akşama süt yoğurt
Bende acimmm uykuya cuf cuf
Gayet güzel
evde çocuk var grip olup niye geliyorlar ben gitmiyorum arada laf çarpıtılarak yok heryeri geçer diye evet ama ben çocukları daha çok önemsiyorum kusura bakmayın diyorum
Araları atlama canım sen yinede
Abla süper ortalık kızışıyor
suyu artıran canım kilo*0.3 içeceğin suyu verir
baj sen lideligi çekiyon herseyde oldugu gibi9.TAKIM SPOR YARIŞMASI
20 -----27 Ocak
@mefkurem___30
@askrhpozitif _15
@nanekekik ___15
@kkkmevsim5 _15
@MuallimeA ___İ
@sahgull _______0
@ezo26_________?
@Habinar ______?
@dagyolu ______?
@60kiloyum ____15
@burcugncy ____15
@yiden16 ______?
Poni izin günü
Fulya sen katılmak istemedin ama güzel spor yapmışın boşa gitmesin dedim
Unuttuğum yada yanlış yazdığım varsa söyleyin kızlar
Tartilmasammi bende ya hergün tartilinca eksilmwyince canım sıkılıyorGünaydın sevgili takımım nasılsınız bakalım tartılmadim tartilmiycam hihhh ptesine kadar yok tartı
harika karşı koyabilmen ben zor dayanirdim belkide dayanamazKızlar neye karşı koydum dün şekerpareye benim tripcan şekerpare istedi bende kızdım sabote etme beni diye şaka yaptı ye aşkım parasıyla değil mı bı hafta fazladan gidersin diye sonra şaka yaptığını söyledi yapma gerekirse ben iki porsiyon alır gelirim kuzeyle yeriz dedi
bakatdim ecicik ucundan
Yazıda cok hakli ay yemiyorum ama kilo aliyorum yalanina aciklik getiriyor
bana bişey dediklerinde hep maşallah deyin derdim ama yinede kötü niyetle bile olmasada yinede nazar değiyorGeçen haftayı da ben onlara bağlıyorum valla abla okuyorum kendi kendime maşallah dedim bu sefer) daha hedefe ulaşmadan dipleri düştü kendi içlerinde falanda konusmuslar birde bana anlatıyorlar kayinvalideme kadar gitmiş kilo verdiğim birde hedefe ulassam ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?