- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.521
Yoo normalKusurabakmayın gelemedim
Menüm
Kahvaltı 10:00
5 kaşık kadar menemen
1 dlm tb ekmek
1 tk kadar tulum peyniri
Ara 13:00
1 elma
Akşam 16:00
4 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
2 tane sarma
Ara 18:30
1 dlm kabak tatlısı
1,5 lit su
30 dk yuruyus
Evet mahvettim bugun
Selam cnm ne haberSelamlar
A.s iyi noolsun İstanbul'dan katılıyorum diomuşumSelam cnm ne haber
Kimlerdensin :))
Kız 2 kilo içinmi diyet topiklerinde geziniyosun :)) bak toplaşır döveriz seniA.s iyi noolsun İstanbul'dan katılıyorum diomuşumyaa ben iki kılo verdim geçen hafta şimdi iki kilom kaldı yiyorum kafayı az kaldı
Yemek nasıl geçti cnm komutan beğendimi eşide varmıydıİyi geceler geç geldim bugün misafirim erken gitti bugün.Biz de canlı müziğe gittik eşimle.Hemen menümü yazayım yorumlara bakıcam
Sabah 10,00
1 yumurtadan omletin yarısı
1 kk peynir
3 zeytin
1 ceviz
1 salata
Öğle 13,45
1 fincan Yeşilçay
3 kuru kayısı
5 badem
Akşam18.50
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk salata
2 yk makarna salatası yoğurtlu
10.30
Sade soda
Su 1,5 lt
Spor:30 dk yürüyüş 10 dk pilates
yok cnm bozmuş olmadınIyi geceler kızlar menu
Sabah 9:30
2d ekmek
1yumurta ile 4halka sucuk ev yapimi
1yk tulum peynir
Ogle14:30
2d ekmek 1tk tereyağı 1yk tulum peynir
1tabak salata
Ara
1elma
Aksam 18:00
2yk sogan yemeği icinde pirinc vardi
1d ekmek
Azcik yoğurt
Ara20:00
Işte burda cozuttum
1 elma 1cerez kasesi sogan yemegi oglum yiyodu doydu geriye kalani ne akilsa yedim
Su 2lt
Spor yok hic halim yoktu yapamadım iznimi kullanmış olayim
Biliyorum cok kotu oldu ama yarun telafi edicemMefkurem ciss yemediysemde bi sürü kh aldım sözümü bozmus oldummu simdi ana yarın ins hem menum hem sporum güzel olcak oglan hastalaninca yeniden dagildim topliycam hemen ins
ay o sosisleri nasıl yiyosunuz anlamıyorum benim hiç midem almazKizlar selam gelemedim.bugun geZdik tozduk bugun sporumu yapmadan gelmiim dedim
Sabah 08.30
1 kuru kayisi
2 ceviz
Sabah ogle 12.00
1 haslanmis yumurta
2 tane sosis
5 zeytin
1 kk peynir
Sekersiz cay
Aksam 18.30
1 porsiyon karisik izgara
Salata
Ayran
2 litre su
30 dk leslie
30 dk bisiklet
Kız elif geçmişi okumuyonmuAçıklamayı göremedim mi anlamadım.40
Dk yaptım puan Nasıl olacak
Olmasa tabiki daha iyiydi cnm ama en azından erken yemişin tabiki devamı gelmesinKusurabakmayın gelemedim
Menüm
5 kaşık kadar menemen
1 dlm tb ekmek
1 tk kadar tulum peyniri
1 elma
4 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
2 tane sarma
1 dlm kabak tatlısı
1,5 lit su
30 dk yuruyus
Evet mahvettim bugun
Yok yanlış anladın benim on kilo vermem lazım ama eşimle iddiaya girdim beş kilosu için ve son gün 31 ocak üçünü verdim ikisi kaldı ve dokuz günüm kaldı iddadan sonra da devam ederim ama şuan acil harıl harıl çalışıom mecburiyettenKız 2 kilo içinmi diyet topiklerinde geziniyosun :)) bak toplaşır döveriz seni
Daha fazla yukarı çıkmadan tedbirini alman iyi olmuş cnm
Aman sakın alayım deme bak biz verecez diye ne kadar uğraşıyoz
sıfır kaçamak ve sporla 9 günde 2 kilo verilebilir cnmYok yanlış anladın benim on kilo vermem lazım ama eşimle iddiaya girdim beş kilosu için ve son gün 31 ocak üçünü verdim ikisi kaldı ve dokuz günüm kaldı iddadan sonra da devam ederim ama şuan acil harıl harıl çalışıom mecburiyetten
Cuma yarışmalarına katılırsan daha disiplinli olabilirsinBen de yarışmaya katılmıştım atmış yetmiş kiloluğaama aktiflik istiyom ben enerjiiii
Abla misafir bekledim öğle yemeğine arada yapsam çok olacaktı bende mecbur bekledim akşam iki ara yaptım öğle gecikinceöğleni ara gibi yapıp yemeği akşammı yeseydin cnm acıkırsın böyle
Tabi diğer taraftan arada akşamın hafif olmasıda güzel
Akşam salatada eklesrydin daha iyi olurdu cnm
sabah muzun yanına 1 bar süt olsaydı o 2 dil ekmek yerinede kuruyemiş falan daha iyi olurdu heralde cnm
evde olmadığını biliyorumda cnm barbunyada olunca sanki 2 kepçe tarhana fazla gibi geldi
ponim lütfen bu son olsun
Kız bak bisürü para veriyon diuetisyene boşamı gitsin :))
SuperMenüm
11.00 __
Yumurta
Peynir
5 zeytin
2 wasa
14.00__
Ton balıklı salata
1 wasa
19.30 (dışardan geç geldim)
Pırasa
Yoğurt
Su 2lt
Spor 1+3 mil leslie 15+45=60dk
Bu hafta bana yaradıBen bugun WC den çıkamiyorumbu arada bugünde küçük görümcemde kaldık spor yalan oldu
Kötü şeyler yememissin en azındanIyi geceler kızlar menu
Sabah 9:30
2d ekmek
1yumurta ile 4halka sucuk ev yapimi
1yk tulum peynir
Ogle14:30
2d ekmek 1tk tereyağı 1yk tulum peynir
1tabak salata
Ara
1elma
Aksam 18:00
2yk sogan yemeği icinde pirinc vardi
1d ekmek
Azcik yoğurt
Ara20:00
Işte burda cozuttum
1 elma 1cerez kasesi sogan yemegi oglum yiyodu doydu geriye kalani ne akilsa yedim
Su 2lt
Spor yok hic halim yoktu yapamadım iznimi kullanmış olayim
Biliyorum cok kotu oldu ama yarun telafi edicemMefkurem ciss yemediysemde bi sürü kh aldım sözümü bozmus oldummu simdi ana yarın ins hem menum hem sporum güzel olcak oglan hastalaninca yeniden dagildim topliycam hemen ins
o kadar da kötü değil tatlimKusurabakmayın gelemedim
Menüm
5 kaşık kadar menemen
1 dlm tb ekmek
1 tk kadar tulum peyniri
1 elma
4 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
2 tane sarma
1 dlm kabak tatlısı
1,5 lit su
30 dk yuruyus
Evet mahvettim bugun
Afiyet olsun canımValla çok değil hatta bugün kahvaltıyi geç yaptık onun için bu ana öğün eksik
Sabah sadece gıda takviyesi gün içindede birşey yememissin
Aradaki ekmeği boş boş mu yedin bı peynir koysaydin içine
Afiyet olsun canım güzel misafirlige göre
kahvaltiyi geç yapmışsın lokumuda bisküviler goturmussun 14:00feki ara gereksiz olmuş bu durumda keşke o arada sade kahve maden suyu yada bı bitki çayı icseydim canım
acıkma olmadı ama doğru ablacım akşamları salata olması mantıklı bugün bol salata yaninda tavuk düşünüyorumöğleni ara gibi yapıp yemeği akşammı yeseydin cnm acıkırsın böyle
Tabi diğer taraftan arada akşamın hafif olmasıda güzel
Akşam salatada eklesrydin daha iyi olurdu cnm
sabah muzun yanına 1 bar süt olsaydı o 2 dil ekmek yerinede kuruyemiş falan daha iyi olurdu heralde cnm
evde olmadığını biliyorumda cnm barbunyada olunca sanki 2 kepçe tarhana fazla gibi geldi
ponim lütfen bu son olsun
Kız bak bisürü para veriyon diuetisyene boşamı gitsin :))
ablacım bu menüye ne denir ki harika harika ben hala cuma günündn kalan +1 i veremedim ama gayretliyim bu yarış iyi denk gelmedi sonunda yenilmekte varsa senle yarış yapmak büyük bir mutlulukMenüm
11.00 __
Yumurta
Peynir
5 zeytin
2 wasa
14.00__
Ton balıklı salata
1 wasa
19.30 (dışardan geç geldim)
Pırasa
Yoğurt
Su 2lt
Spor 1+3 mil leslie 15+45=60dk
Çok güzel canım afiyet olsunKizlar selam gelemedim.bugun geZdik tozduk bugun sporumu yapmadan gelmiim dedim
Sabah 08.30
1 kuru kayisi
2 ceviz
Sabah ogle 12.00
1 haslanmis yumurta
2 tane sosis
5 zeytin
1 kk peynir
Sekersiz cay
Aksam 18.30
1 porsiyon karisik izgara
Salata
Ayran
2 litre su
30 dk leslie
30 dk bisiklet
canım bir önceki günü dengelemek için böyle yedimAfiyet olsun sanki akşam az gibi geldi ama.Bünye alışıksa problem yok
acep niye atesi var Allah şifa versinSâat birden itibaren nöbetteyim oğlumun ateşi var
Evet Benim menülerim az ama ancak böyle gidiyor.Öbür türlü sporla sadece yediklerini eritebiliyorsun - ye geçemiyorsun çok.Dün misafirim vardı.Ama bir çorbayla biraz atlatabildim.Baya arttı yemek bugünde başka misafirim gelicek.Ben yiyemicegim için davet ettim.Hizmet etmekten de yiyemedim zaten.Senin menülerini de yakından takip ediyorum çok istikrarlı gidiyorsun menü tarzin benimde mantığıma çok uygun tebrikler
Yemek nasıl geçti cnm komutan beğendimi eşide varmıydı
Menü güzel sayılır makarna az ama yerine besleyici bişey olsa daha iyiydi
yok cnm bozmuş olmadın
Çerez biraz fazla olmuş keşke 1 elmayla meyveli yoğrt yapsaydın içinede 5 tane fazla badem başka şeye gerek kalmazdı
ay o sosisleri nasıl yiyosunuz anlamıyorum benim hiç midem almaz
Diğerleri güzel
Kız elif geçmişi okumuyonmu
Spor kurallarını 2 sefer yazdım
Olmasa tabiki daha iyiydi cnm ama en azından erken yemişin tabiki devamı gelmesin
Bugün akşamda hep kh olmuş yarın dikkat et biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?