Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kusurabakmayın gelemedim
Menüm

Kahvaltı 10:00
5 kaşık kadar menemen
1 dlm tb ekmek
1 tk kadar tulum peyniri

Ara 13:00
1 elma

Akşam 16:00
4 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
2 tane sarma

Ara 18:30
1 dlm kabak tatlısı

1,5 lit su
30 dk yuruyus

Evet mahvettim bugun

Yoo normal

A.s iyi noolsun İstanbul'dan katılıyorum diomuşum yaa ben iki kılo verdim geçen hafta şimdi iki kilom kaldı yiyorum kafayı az kaldı
Kız 2 kilo içinmi diyet topiklerinde geziniyosun :)) bak toplaşır döveriz seni
Daha fazla yukarı çıkmadan tedbirini alman iyi olmuş cnm
Aman sakın alayım deme bak biz verecez diye ne kadar uğraşıyoz

Yemek nasıl geçti cnm komutan beğendimi eşide varmıydı

Menü güzel sayılır makarna az ama yerine besleyici bişey olsa daha iyiydi

yok cnm bozmuş olmadın
Çerez biraz fazla olmuş keşke 1 elmayla meyveli yoğrt yapsaydın içinede 5 tane fazla badem başka şeye gerek kalmazdı

ay o sosisleri nasıl yiyosunuz anlamıyorum benim hiç midem almaz

Diğerleri güzel

Açıklamayı göremedim mi anlamadım.40
Dk yaptım puan Nasıl olacak
Kız elif geçmişi okumuyonmu
Spor kurallarını 2 sefer yazdım

Olmasa tabiki daha iyiydi cnm ama en azından erken yemişin tabiki devamı gelmesin
Bugün akşamda hep kh olmuş yarın dikkat et biraz

Kız 2 kilo içinmi diyet topiklerinde geziniyosun :)) bak toplaşır döveriz seni
Daha fazla yukarı çıkmadan tedbirini alman iyi olmuş cnm
Aman sakın alayım deme bak biz verecez diye ne kadar uğraşıyoz
Yok yanlış anladın benim on kilo vermem lazım ama eşimle iddiaya girdim beş kilosu için ve son gün 31 ocak üçünü verdim ikisi kaldı ve dokuz günüm kaldı iddadan sonra da devam ederim ama şuan acil harıl harıl çalışıom mecburiyetten

sıfır kaçamak ve sporla 9 günde 2 kilo verilebilir cnm

Ben de yarışmaya katılmıştım atmış yetmiş kiloluğa ama aktiflik istiyom ben enerjiiii
Cuma yarışmalarına katılırsan daha disiplinli olabilirsin
Başvuru topiğine yazarsan ihtiyacı olan bi takım çağırır seni cnm

Abla misafir bekledim öğle yemeğine arada yapsam çok olacaktı bende mecbur bekledim akşam iki ara yaptım öğle gecikince
Menüm

11.00 __
Yumurta
Peynir
5 zeytin
2 wasa

14.00__
Ton balıklı salata
1 wasa

19.30 (dışardan geç geldim)
Pırasa
Yoğurt

Su 2lt

Spor 1+3 mil leslie 15+45=60dk
Super
Ben bugun WC den çıkamiyorumbu arada bugünde küçük görümcemde kaldık spor yalan oldu
Bu hafta bana yaradı
Kötü şeyler yememissin en azından
o kadar da kötü değil tatlim

Afiyet olsun canım

acıkma olmadı ama doğru ablacım akşamları salata olması mantıklı bugün bol salata yaninda tavuk düşünüyorum

Menüm

11.00 __
Yumurta
Peynir
5 zeytin
2 wasa

14.00__
Ton balıklı salata
1 wasa

19.30 (dışardan geç geldim)
Pırasa
Yoğurt

Su 2lt

Spor 1+3 mil leslie 15+45=60dk
ablacım bu menüye ne denir ki harika harika ben hala cuma günündn kalan +1 i veremedim ama gayretliyim bu yarış iyi denk gelmedi sonunda yenilmekte varsa senle yarış yapmak büyük bir mutluluk

Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun sanki akşam az gibi geldi ama.Bünye alışıksa problem yok
canım bir önceki günü dengelemek için böyle yedim
Senin menülerini de yakından takip ediyorum çok istikrarlı gidiyorsun menü tarzin benimde mantığıma çok uygun tebrikler

Senin menülerini de yakından takip ediyorum çok istikrarlı gidiyorsun menü tarzin benimde mantığıma çok uygun tebrikler
Evet Benim menülerim az ama ancak böyle gidiyor.Öbür türlü sporla sadece yediklerini eritebiliyorsun - ye geçemiyorsun çok.Dün misafirim vardı.Ama bir çorbayla biraz atlatabildim.Baya arttı yemek bugünde başka misafirim gelicek.Ben yiyemicegim için davet ettim.Hizmet etmekten de yiyemedim zaten.

Goz gormeyince gonul katlanio abla galiba

Mefkurem abla güzel geçti Eşi vardı çocukları getirmediler.Öncesinde tanıyordum zaten.Ara ara böyle yemeğe çağrılıyorlar işte aradan çıktı şükür.Bende ipin ucunu kaçırmayayım diye çorbayla salatayla yetindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…