Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnn

Tuzaklarına düşmediğimiz bi pazar olur inş.

Sâat birden itibaren nöbetteyim oğlumun ateşi var
bu sene çocuklar ne çok hasta oldu yaaa inş.geçici bişeydir uzun sürmez cnm

ablacım bu menüye ne denir ki harika harika ben hala cuma günündn kalan +1 i veremedim ama gayretliyim bu yarış iyi denk gelmedi sonunda yenilmekte varsa senle yarış yapmak büyük bir mutluluk
Ben cumadan beri tartılmadım hiç bilmşyorum
Ama hiç arka arkaya bu kadar spor yapmamıştım bayadır. Sporun fazlası tartıda bana yaramıyor bakalım yarın ne dicek
Eskiden bi dönem 3 hafta aşırı spor yapmıştım tartı hiç oynamamıştı yani artı bile çıksam süpriz olmıcak

Kızlar bugün şöyle bi geçmişe yolculuk yapmaya ne dersiniz
En zayıf haliniz ne zamandı

Ben evlilik öncesinde 58 civarındaydım düğün sırası 55 falan olmuştum
2 çocuk sonrası yine 58 lerde
Ama 3.çocukta çok kilo aldım sonrasında 75 lere düştüğümü hatırlıyorum
Asıl hikaye burda başlıyor
Sürekli başlanıp bırakılan diyetler al verler sonucu bomba gibi patlama derecesine geldim ve tartıda 123 rakamını gördüm
Kendi çabamla 88 lere düştüm Ama bıkkınlık şımarıklık sonucu 113 lere çıktım
Sonraki hikaye bu takjmda devam etti
Herzaman Görmek istediğim Ama gerçekte olabileneceğine içten inanamadığım 68 rakamını tartıda görüp ağladım
Bu benim için çoook çoook önemli bişey imkansızı başarmak gibi bişeydi
100 lü kiloların üzerine geçmeyen bunu anlayamaz
Geçen sene mart başlarında görmüştüm
Inş.bu senede En azından yaklaşmış olurum
Şu anda tam 10 kilo var

Yaş ilerledikçe kilo boy oranı değişiyor bana 68 in bile yakışmadığını söylüyolardı
Benim ilk hedefim 68 olmak belki En çok 65 i zorlıyabilirim

Sağol abla dişten Galiba şuan iyi
Benim tartıda fazla çıktı uykusuzluk galiba sebebi ama dün annemler sen incelmissinndediler

Ne kadar zor bi süreç dimi ama bak halletmişsin yine yaparsın on kilo ne ki

Üniversiteye 53le başladım baktım kızlar incecik 47e indim ama herkes çok zayıf son hatların kayboldu diyordu onları dinledim ikinci sene 56oldum 47-56 arası gittim geldim ise başlayana kadar
Malum benim meslek gıda çıkan her ürünün tadına bakınca ben oldum 63civari hemen hopp dedim indim 53e idealim bu kilo ile evlendim kocayı bulan her Türk kadını gibi ye iç ye iç oldum yine 63 ve hamile kaldım yine ye iç oldum 67 düşük yapınca kilosu kaldı bana tekrar 58e indim sonra 63e çıktım al ver al ver yapıştı 63bana 3yil boyunca sonra yine hamile kaldım ve 76ile doğuma gidip emzirme çılgınlığı da süt olsun diye dolabı yedim oldum 84 ve maximum kilom buydu hedefinde ilk etapta 63 sonra 58 sonra 53yani benle yolunuz uzun

Sağol abla dişten Galiba şuan iyi
Benim tartıda fazla çıktı uykusuzluk galiba sebebi ama dün annemler sen incelmissinndediler
Diyetisyen sonucunuda merak ediyorum düzenli spor yaptığın içinde mutlaka yağdan vermişindir
Benimde göbüş mide baya içine gitti gibi :))

Ne kadar zor bi süreç dimi ama bak halletmişsin yine yaparsın on kilo ne ki
Hemde nasıl cnm bu zamanda psikoljim alt üst oldu
Işin komiği benim 58 ken bile kilo kompleksim vardı. Böyle birinin 120 leri görmesi ölüm gibi bişey zaten o dönem kendimdem vazgeçmiştim
inş.hedefine ulaşırsın cnm. Bana 53 pek az gelsede :))tabi insanın rahat hissettiği kilo önemli

Ben lisede 60 62 kg o civarlardaydım.Üniye başladığımda 59 -62 arasında gittim geldim.Üni bitmeden işe başladım fastfood yiyerek 65 oldum 1,5 yıl.

Sonra evlenmeye yakın 64 veya 63 kg ile evlendim.Evlenince eşim nöbette olduğu Zaman'lar evde tatlı cips kola ne varsa stresten yedim.Çünkü yeni evliyken hep yalnız kalıyordum.Birde dkh kullandığım için aldıkça aldım 72 oldum.Ödem yaptı vücudum.Sonrasında buraya taşındık.havası suyu iyi geldi.Çünkü burda herkes spor yapıyor,çok bakımlı.Bende acilen önlemimi alayım dedim ve 56 ya doğru geliyorum.Hiç bu kiloya inmemiştim.Böyle spor yapmamıştım.Hayata bakışım da değişti böylelikle.

Ay çok zor bi durumdur yaa boşver dünyanın sonu diil on kiloya odaklannn onnnn

iyikide başlamışın bitanem
Ablalıktan genç kızlığa terfi etmişin :)

Ben dün dediğim gibi cuma günü tartıda 63 olup iddamı kazanmak istiyorum otuz yaşındayım çalışıom şimdi evdeyim kahvaltı yapıcam kara kara düşünüyorum beş yüz kalorilik kahvaltı yapmalıyım ölüyoreee ama işyerinde yapamam böyle bayılırım ama inanıyorum cuma günü zafer benim olucak

Çocuklar kahvaltıya gelecek sofrayı hazırladım sadece fırın da patatesli bişey kızartıcam
Şimdi bi duşa girip kendime geleyim onlar gelmeden

Sonra görüşürüz kızlar boşa çıkınca gelirim
Önce kendinize Sonra da birbirinize emanetsiniz :))

işte yapılan işi bilmek buna derler depodan gitmesi icin vücuda kolaylik sağlamak lazım
İyi yapmışsın baci hem yemekler bitsin hem bol hareketle senden yağlar gitsin

demek tartı benden yana olcak
bende bir hafta hiç spor yapmamıştım 2 kilo gitmişti normalde yaptığım halde gitmediği olur spor hem ödem hem kas yaptığından olsa gerek
Biraz daha kilo vereyim vücut analizi için hastaneye gitcem

ablacım mücadeleci azimli bir ruhun var verdiklerine nazaran hedefine ulaşman senin icin kolay birşey ins yine hedefine ulaşacaksın ama asıl bundan sonrası için Hep beraber farkli birşeyler yapmamız lazım benimde en çok derdim koruyamamak ama bu sefer kendimle daha yakından yüzleştim okuduğum kitaplar çok faydalı oluyor ins tekrar tekrar okuyacağım
Ben hayatımda iki kez diyet girişiminde bulundum 1.si geçmiş yıllarda burda 72 den 59 düşme sonra hamilelikte alınan kilolar şimdide sizlerle birlikte

Wayy korkusuz misafirlik ne güzel
abla yorma kendini bu kadar hafta sonu dinlen yaaa

Lavaş kepeklimiydi canım
güzel r canim

ne yedin kız ilk günden

Yok normal beyaz undan canım

Bence 19 da aba öğün yiyebilirdin canım afiyet olsun
Sabah güzelde akşam erken ve yetersiz cnm keşke salata yoğurtta ekleseydin
Daha başlangıçtasın bu kadar azaltma

Olurmu bitanem ne yapılırsa kâr

kız dur daha ilk günden ne cıssı

Yemek ağır olunca benimde acele m olunca başka birşeye gerek yok diye düşündüm ama sonrasında çok acıktım:)

Salata yapmaya üşendim o an canım acelem vardı

sabah 10.30
1 muz

11.30
2 dilim tbe

öğlen 14.00
adana kebap
maydanoz
1 dilim kadar lavaş

akşam 19.00
kabak pizza

2 lt su

Güzel afiyet olsun

Su süper 25 kuru üzüm çok değil mi ya :)

Ara çok fazla olmuş Akşam 1 kepçe çorba olmalı yada ekmek kalkmalıydı bence

Menüm

11.00 __
Yumurta
Peynir
5 zeytin
2 wasa

14.00__
Ton balıklı salata
1 wasa

19.30 (dışardan geç geldim)
Pırasa
Yoğurt

Su 2lt

Spor 1+3 mil leslie 15+45=60dk
Harikasın canım

Çok güzel cnm

İşte keşke çocuklar gibi olsak onlar doyunca kalkıyor da biz niye öyle değiliz :)

Afiyet olsun

Üzülme canım yarın telafi edersin

Sâat birden itibaren nöbetteyim oğlumun ateşi var
Geçmiş olsun

Aminn :) inşallah metobolizmayı hızlandırır bu dediki sporun olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah yarın görücez sonucu

Buna ayrıyeten yazayım

Gayet güzel olmuş afiyet olsun

Afiyet olsun canım keyifli kahvaltılar olsun
Görüşürüzzzz afiyet olsunnn

Hoşgeldin canım

Ben 19 yaşında 66 kilo ile evlendim ondan öncede kilom 66 69 arasında gidip gelirdi hiç çok zayıf olamadım zaten ama göze çarpan bir kilolu da değildim.
Hamilelik döneminde inanılmaz ödedim oldu adeta bir balon olmuştum 99 kiloyu gördüm doğum yapıp eve geldikten birkaç gün sonra 85 e düştüm emzirme dönemim 3 ay sürdü o yüzden pek süt olsun diye yiyemedim 2 sene sonra 2. Hamileliği m 100 kiloyu gördüm yine emzirme döneminde 90 kiloydum 6. Ayını bekledi m oğlumun ardından sonu gelmez diyet maceralarım başladı bir ara hiç diyet yapmadan bazı sorunlar ve hareketlilik sayesinde 75 kilo oldum bir daha da o kadar zayıflayamadım 85 108 kilo arasında gidip geldi m artık bu son olsun istiyorum.

Bebeği küçük olanlara ve hamilelik döneminde olanlara akıl veremiyor ve destek olamıyorum maalesef hiç bilgim yok çünkü ben evli ve çocuksuzum kusura bakmayın arkadaşlar inşallah verirsiniz tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…