- 30 Kasım 2014
- 30.103
- 132.702
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.561
hoşgeldin canım aramıza.Bebeği küçük olanlara ve hamilelik döneminde olanlara akıl veremiyor ve destek olamıyorum maalesef hiç bilgim yok çünkü ben evli ve çocuksuzum kusura bakmayın arkadaşlar inşallah verirsiniz tabiki :)
bendede ayni durum var ama brnim menude kotuydu dunGunaydin kizlar kaslarim sismis galiba tartida 500 gr fazla ciktim
brnim oglanda uyumafi bugun ates yok ama ağladı durdu sabaha kadar süt agla sallan ciktik sabahaSağol abla dişten Galiba şuan iyi
Benim tartıda fazla çıktı uykusuzluk galiba sebebi ama dün annemler sen incelmissinndediler
hoşgeldin canimHoşnulduk
Hoşbuldukhoşgeldin canım aramıza.
Yağlar gidiyor hissediyorum bende çok meraktan bu hafta kan tahlili yapılacak 31inde kontrol varDiyetisyen sonucunuda merak ediyorum düzenli spor yaptığın içinde mutlaka yağdan vermişindir
Benimde göbüş mide baya içine gitti gibi :))
Hemde nasıl cnm bu zamanda psikoljim alt üst oldu
Işin komiği benim 58 ken bile kilo kompleksim vardı. Böyle birinin 120 leri görmesi ölüm gibi bişey zaten o dönem kendimdem vazgeçmiştim
inş.hedefine ulaşırsın cnm. Bana 53 pek az gelsede :))tabi insanın rahat hissettiği kilo önemli
Afiyet olsun ablaÇocuklar kahvaltıya gelecek sofrayı hazırladım sadece fırın da patatesli bişey kızartıcam
Şimdi bi duşa girip kendime geleyim onlar gelmeden
Sonra görüşürüz kızlar boşa çıkınca gelirim
Önce kendinize Sonra da birbirinize emanetsiniz :))
benimkinin ateş yine geldi enerjisi iyi ama uykuya gecemiyor gözler baygın baygın ateş düşürücü verdim güç bela inşallah işe yararbendede ayni durum var ama brnim menude kotuydu dun
brnim oglanda uyumafi bugun ates yok ama ağladı durdu sabaha kadar süt agla sallan ciktik sabaha
Benim en zayıf halim 73 onu da geçen haftalarda gördüm kıymetini bilemedimKızlar bugün şöyle bi geçmişe yolculuk yapmaya ne dersiniz
En zayıf haliniz ne zamandı
Ben evlilik öncesinde 58 civarındaydım düğün sırası 55 falan olmuştum
2 çocuk sonrası yine 58 lerde
Ama 3.çocukta çok kilo aldım sonrasında 75 lere düştüğümü hatırlıyorum
Asıl hikaye burda başlıyor
Sürekli başlanıp bırakılan diyetler al verler sonucu bomba gibi patlama derecesine geldim ve tartıda 123 rakamını gördüm
Kendi çabamla 88 lere düştüm Ama bıkkınlık şımarıklık sonucu 113 lere çıktım
Sonraki hikaye bu takjmda devam etti
Herzaman Görmek istediğim Ama gerçekte olabileneceğine içten inanamadığım 68 rakamını tartıda görüp ağladım
Bu benim için çoook çoook önemli bişey imkansızı başarmak gibi bişeydi
100 lü kiloların üzerine geçmeyen bunu anlayamaz
Geçen sene mart başlarında görmüştüm
Inş.bu senede En azından yaklaşmış olurum
Şu anda tam 10 kilo var
Yaş ilerledikçe kilo boy oranı değişiyor bana 68 in bile yakışmadığını söylüyolardı
Benim ilk hedefim 68 olmak belki En çok 65 i zorlıyabilirim
Ne bakımdan anlamadım espiriyi@galatasaray-86 hoşgeldin sen bize kalçan gibi duruyor
Yani bizim takımda kalacaksın gibi, demiş :))Ne bakımdan anlamadım espiriyi
Ama ne bakımından kilo veremeyip başınıza mı kalıcam yoksa takımın puanını mı artttırıcaö kilo vererekYani bizim takımda kalacaksın gibi, demiş :))
Kızlar bugün şöyle bi geçmişe yolculuk yapmaya ne dersiniz
En zayıf haliniz ne zamandı
Ben evlilik öncesinde 58 civarındaydım düğün sırası 55 falan olmuştum
2 çocuk sonrası yine 58 lerde
Ama 3.çocukta çok kilo aldım sonrasında 75 lere düştüğümü hatırlıyorum
Asıl hikaye burda başlıyor
Sürekli başlanıp bırakılan diyetler al verler sonucu bomba gibi patlama derecesine geldim ve tartıda 123 rakamını gördüm
Kendi çabamla 88 lere düştüm Ama bıkkınlık şımarıklık sonucu 113 lere çıktım
Sonraki hikaye bu takjmda devam etti
Herzaman Görmek istediğim Ama gerçekte olabileneceğine içten inanamadığım 68 rakamını tartıda görüp ağladım
Bu benim için çoook çoook önemli bişey imkansızı başarmak gibi bişeydi
100 lü kiloların üzerine geçmeyen bunu anlayamaz
Geçen sene mart başlarında görmüştüm
Inş.bu senede En azından yaklaşmış olurum
Şu anda tam 10 kilo var
Yaş ilerledikçe kilo boy oranı değişiyor bana 68 in bile yakışmadığını söylüyolardı
Benim ilk hedefim 68 olmak belki En çok 65 i zorlıyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?