Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun anlatıyoruz galiba bende anlatayım boy 158 en son ideal kilomda lise sondayken 50-55 arası idim unv birinci sınıfta rahatlama donucu patates makarna yerken oldum 65 unv bitene kadar boyle sonra calismaya banslayip bi dag basina atanip birleştirilmiş sinifa yerken antidepresan kullanırken oldu 72 evlenevdm diye azcik verem defim anca 68 e indim evlilik ilk çocuk ta oldum 95 dogum sonrasi 80-89 kilo aradondakiler grubinda 70 e kadar indim sonra ikinci cocuk yibe 90 i buldum ki iki hamilelikte 78 le başladı iki uc ay sobra 86 ileburaya basladim simdi 72 lerde devam ediyorum ins 5 li sayıları görmek nasip olur

Gunaydin kizlar kaslarim sismis galiba tartida 500 gr fazla ciktim
bendede ayni durum var ama brnim menude kotuydu dun

Sağol abla dişten Galiba şuan iyi
Benim tartıda fazla çıktı uykusuzluk galiba sebebi ama dün annemler sen incelmissinndediler
brnim oglanda uyumafi bugun ates yok ama ağladı durdu sabaha kadar süt agla sallan ciktik sabaha

tombiş bir bebekmişim. ama çocukluğum ve ergenliğim çok fit geçti. ancak oldum olası çikolata, cips, börek ve makarnayı çok sevdim. tabiki bu sevgim gittikçe içimdeki boşlukları daha çok doldurdu. ruhuma ilaç oldu sanki.

üniversiteyi başka şehirde okudum. 50 kiloydum düzensiz beslenmeden 1. sınıfta yavaş yavaş ibre 55 i falan gösterdi. 2. yılımda 60 bana gülüyordu. sonraki yıllar sanırım her yıla 5 kilo ilave ederek devam ettim.

işe başladığımda 74 kiloydum. arada 70 i bir kere gördüm. ama kısa durdum. 10 yıl 74 te kaldım diyebilirim. ama berbat besleniyordum. çikolatalar, makarnalar, cipsler aaaa unuttum bir de kolalar nasıl unuturum halbuki işe başlamadan 2 yıl önceden itibaren günde 1 lt veya 1,5 lt kesin içiliyordu. 6-7 yıl böyle devam etti. sonra o kola güya azaltıldı ve günde 500 mlt ye indi. ama mutlaka vardı

yanlış anlaşılmasın yüzüm güzeldir. çevreden, aileden, arkadaşlardan hep yüzün çok güzel, bir zayıflasan sözleri duyuyordum. ne kadar iyi niyetli sözler de olsa bu beni çok üzüyordu ama benim zayıflama çok zor diyordum ki bilemedim onlar iyi günlerimmiş. 2 haftalık bir eğitim programı dönemimle 2 kiloyu da cebe atarak 76 kiloyla başka bir işyerinde yöneticilik görevim başladı. gelen aşırı sorumluluk ve yolundan çıkmış iş düzeni beni çikolatalara pizzalara boğdu. 0 1. yılın sonunda 83-84 kiloyu gördüm. nolur olamaz Allahım dedim mutlaka birşey yapmalıyım. o sıralar nette 1.55 boylarında 90 kiloladan bir doktor adı ve adresi buldum ona gittim. onunla 65 i gördüm. sanırım 1.5 yıl falan 66-67 de kaldım. sonraki 1 yıl 69 ve üstü oldu. 70 ler geldi. sonra o 80 bana yeniden göründü. 83 e kadar çıktım yeniden geçen kış 87 kiloyla yeni manto almak zorunda kaldım. patlamak üzereydim. ve en son yazın ödemle birlikte 89.5 kilo bana el salladı. ama diyetisyen ve doktora gitmek istemedim. sabit liste istemiyorum artık. çünkü diyetler hüsranla son buluyor.

ama bu arada tabi yine de çok şey öğrendim. her ne kadar tam uygulamayıp sonuç almasam da sağlıklı beslenme adına çok şey biliyorum. ekim başıydı sanırım 9. takımla bu bilgilerimi de kullanarak zayıflamak istedim. çok başarılı bir takım arkadaşı değilim biliyorum sizi de üzüyorum ama şöyle bir bakınca ekimden bu yana zorlaya zorlaya 5-5.5 kilo falan vermişim. siz yine benden vazgeçmeyin

Yağlar gidiyor hissediyorum bende çok meraktan bu hafta kan tahlili yapılacak 31inde kontrol var
Afiyet olsun abla
bendede ayni durum var ama brnim menude kotuydu dun

brnim oglanda uyumafi bugun ates yok ama ağladı durdu sabaha kadar süt agla sallan ciktik sabaha
benimkinin ateş yine geldi enerjisi iyi ama uykuya gecemiyor gözler baygın baygın ateş düşürücü verdim güç bela inşallah işe yarar

Benim en zayıf halim 73 onu da geçen haftalarda gördüm kıymetini bilemedim
Lise iki de 68 kilo civarıydm topluydm yani zayıf bi çocukluktan sonra.
Kiloyu dert etmedim hiç açıkcası daha önemli dertlerim vardı. kızım doğduktan sonra dank etti bana kilolarımn fazlalığı 95 kiloyu görünce. nette arayışa girdim başarı hikayelerindn sonra burayı buldm iyi ki bulmuşum iradesi de zayıf bi insanım çok iyi oldu

Benimde en zayıf halim nişanlılım evremdi 58 kilo falandım sonra evlendikten sonra 62,63 oldum, sonra tabi hastalık kortizon falan 76 ya kadar çıktım başladı zayıflama serüveni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…