- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.581
Hoşbulduk hadi su içelim@galatasaray-86 hoşgeldin tatlım
Şükür abla öyle oldu.:) Spor şart malesef öbür türlü zayıflayınca vücut sarkıyor.Benim göğsüm Azcık sarkmış durumdaiyikide başlamışın bitanem
Ablalıktan genç kızlığa terfi etmişin :)
Süpermiş şimdi bende pilatese başlıyorum.Yürüyüş bitti.:))))))45dk lesli 15 dk squat mekik ip vs 15 dk plates yapıldı ins akşam 15 dk lesli yada cardio yapılacak
hikayemde klavyenin azizliğine uğramışım. cümlem kesilmiş ortada kalmış. burdan yazayım.tombiş bir bebekmişim. ama çocukluğum ve ergenliğim çok fit geçti. ancak oldum olası çikolata, cips, börek ve makarnayı çok sevdim. tabiki bu sevgim gittikçe içimdeki boşlukları daha çok doldurdu. ruhuma ilaç oldu sanki.
üniversiteyi başka şehirde okudum. 50 kiloydumdüzensiz beslenmeden 1. sınıfta yavaş yavaş ibre 55 i falan gösterdi. 2. yılımda 60 bana gülüyordu. sonraki yıllar sanırım her yıla 5 kilo ilave ederek devam ettim.
işe başladığımda 74 kiloydum. arada 70 i bir kere gördüm. ama kısa durdum. 10 yıl 74 te kaldım diyebilirim. ama berbat besleniyordum. çikolatalar, makarnalar, cipsler aaaa unuttum bir de kolalarnasıl unuturum halbuki işe başlamadan 2 yıl önceden itibaren günde 1 lt veya 1,5 lt kesin içiliyordu. 6-7 yıl böyle devam etti. sonra o kola güya azaltıldı ve günde 500 mlt ye indi. ama mutlaka vardı
yanlış anlaşılmasın yüzüm güzeldir. çevreden, aileden, arkadaşlardan hep yüzün çok güzel, bir zayıflasan sözleri duyuyordum. ne kadar iyi niyetli sözler de olsa bu beni çok üzüyorduama benim zayıflama çok zor diyordum ki bilemedim onlar iyi günlerimmiş. 2 haftalık bir eğitim programı dönemimle 2 kiloyu da cebe atarak 76 kiloyla başka bir işyerinde yöneticilik görevim başladı. gelen aşırı sorumluluk ve yolundan çıkmış iş düzeni beni çikolatalara pizzalara boğdu. 0 1. yılın sonunda 83-84 kiloyu gördüm. nolur olamaz Allahım dedim mutlaka birşey yapmalıyım.nette bir doktor adı ve adresi buldum ona gittim. onunla 65 i gördüm. sanırım 1.5 yıl falan 66-67 de kaldım. sonraki 1 yıl 69 ve üstü oldu. 70 ler geldi. sonra o 80 bana yeniden göründü. 83 e kadar çıktım yeniden geçen kış 87 kiloyla yeni manto almak zorunda kaldım. patlamak üzereydim. ve en son yazın ödemle birlikte 89.5 kilo bana el salladı. ama diyetisyen ve doktora gitmek istemedim. sabit liste istemiyorum artık. çünkü diyetler hüsranla son buluyor.
ama bu arada tabi yine de çok şey öğrendim. her ne kadar tam uygulamayıp sonuç almasam da sağlıklı beslenme adına çok şey biliyorum. ekim başıydı sanırım 9. takımla bu bilgilerimi de kullanarak zayıflamak istedim. çok başarılı bir takım arkadaşı değilim biliyorum sizi de üzüyorum ama şöyle bir bakınca ekimden bu yana zorlaya zorlaya 5-5.5 kilo falan vermişim. siz yine benden vazgeçmeyin
buradan anlatmaıs zor. nette göğüs hareketleri var onları bulup yap canım.Şükür abla öyle oldu.:) Spor şart malesef öbür türlü zayıflayınca vücut sarkıyor.Benim göğsüm Azcık sarkmış durumdaOna engel olamıyorum tabiki
Listede olmadığın için ikiside değilAma ne bakımından kilo veremeyip başınıza mı kalıcam yoksa takımın puanını mı artttırıcaö kilo vererek
Denicem yapmıştım bir ara ama işe yarar mı bilmem.buradan anlatmaıs zor. nette göğüs hareketleri var onları bulup yap canım.
Tatlım link veremşyorum ama mesaj yazıp güncelledim şu anda başarı hikayelerinde ilk sayfadaMefkurem sizin poniyle şu hikayesini okuyup çok etkilendiğiniz bir üye vardı. onun hikayesini bulamadım ben. okumak istiyorum.
teşekkür ederim çok beğendim sagolasin vazifemizi yaptık paylaştık501. Etap birincisiistikrar1986 tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
gözün aydın canım anlasilan sporunda misafirlere hizmet şeklinde olcakŞükür evime geldim kızlar bu seferde akşama misafirim varsu sporu yapmayayim diye herkes sefer birlik oldu ama ben inatla yapacagim
paylaştım ablacım haftaya da basarisizligimi paylaşırsam şaşırmayın ama elimden geleni yapıyorumistikrar1986 ayşenur sırrını yazmayı unutma cnm yoksa takım ceza alır
çok güzel canım afiyet olsun.Selam kizlar bugun esimde evdeydi ole vakit gecirdik tam spora baslicam bisikletin bi vidasinda sorun cikti 10 dk yaptim kaldi ole sonra 30 dk leslie yaptim
Sabah 10.15
2 yumurtadn omlet
1 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalik
Ara 15.00
2 kucuk mandalina
2 ceviz
Aksam 18.00
1 kase mantar corba kremasiz
Avuc ici buyuklugunde 2 parca haslabmis et
Salata
Haslanmis sogan
2 litre su
10 dk bisiklet
30 dk leslie
tamam canım saolasın bakayım merak ettim.Tatlım link veremşyorum ama mesaj yazıp güncelledim şu anda başarı hikayelerinde ilk sayfada
42 kilo veren güldemirin hikayesi
Güldemir Konuyu açan kadın değil başkası onun hikayesini kopyalamış
Ben başka forumda da okumuştum kendi yazdığını
çok güzel muskacım. afiyet olsun.Menümü yazayım misafirim gelecek sonra yazamam
Sabah 11
Yulaf kepeğiyle krep içinde yarım yumurta 2 yk yulaf kepeği biraz da süt var
1 haş yumurta
3 dal marul
3 zeytin
1 kk süzme peynir
Ara
Pul biberli yoğurt
15
Haşlama yemeği içinde 3 parça et
1 kase cacık
Ara
Yarım elma
2 dil portakal
19
Ton balıklı salata
1 kupa cacık
3 fincan yeşil çay
3 lt su
2 fincan kahve 1 i sütlü olacak son ara olarak
gayet güzel canım afiyet olsun. bu arada birinciliğini de tebrik ederim.Menum
Sabah 8 -10
1 kahve 1 kare bitter 20 Antep fıstığı
Saat 11 13
2 yumurta 2 havuç 2 ceviz peynir 2 zeytin çok az domates
Akşam 17
fırında tavuk salata biraz turşu
2lt su olmuştur Spor da su anlık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?