- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.601
Tatlım önemli olan sadece kalori değilBen dün dediğim gibi cuma günü tartıda 63 olup iddamı kazanmak istiyorum otuz yaşındayım çalışıom şimdi evdeyim kahvaltı yapıcam kara kara düşünüyorum beş yüz kalorilik kahvaltı yapmalıyım ölüyoreee ama işyerinde yapamam böyle bayılırım ama inanıyorum cuma günü zafer benim olucak
Yağ yakmana yardımcı kaliteli kalori almak
valla kendi adıma artık bende korkuyorum cnmablacım mücadeleci azimli bir ruhun var verdiklerine nazaran hedefine ulaşman senin icin kolay birşey ins yine hedefine ulaşacaksın ama asıl bundan sonrası için Hep beraber farkli birşeyler yapmamız lazım benimde en çok derdim koruyamamak ama bu sefer kendimle daha yakından yüzleştim okuduğum kitaplar çok faydalı oluyor ins tekrar tekrar okuyacağım
Ben hayatımda iki kez diyet girişiminde bulundum 1.si geçmiş yıllarda burda 72 den 59 düşme sonra hamilelikte alınan kilolar şimdide sizlerle birlikte
Bide geçer sefer bidaha asla geri almam deyipte yine alınca...
Şimdi nasıl tutuyorsam korumadada boğazımı tutmayı öğrenmeliyim (yiz)
Muskam kusura bakma ben balık hafızalıyımBen 19 yaşında 66 kilo ile evlendim ondan öncede kilom 66 69 arasında gidip gelirdi hiç çok zayıf olamadım zaten ama göze çarpan bir kilolu da değildim.
Hamilelik döneminde inanılmaz ödedim oldu adeta bir balon olmuştum 99 kiloyu gördüm doğum yapıp eve geldikten birkaç gün sonra 85 e düştüm emzirme dönemim 3 ay sürdü o yüzden pek süt olsun diye yiyemedim 2 sene sonra 2. Hamileliği m 100 kiloyu gördüm yine emzirme döneminde 90 kiloydum 6. Ayını bekledi m oğlumun ardından sonu gelmez diyet maceralarım başladı bir ara hiç diyet yapmadan bazı sorunlar ve hareketlilik sayesinde 75 kilo oldum bir daha da o kadar zayıflayamadım 85 108 kilo arasında gidip geldi m artık bu son olsun istiyorum.
Boyunuda profiline yazmamışın bilemedim
Senin yaş çocuk vs.neydi
Inş.olacak cnm yeterki biz sabırla inanarak vazgeçmeden devam edelimBugun anlatıyoruz galiba bende anlatayım boy 158 en son ideal kilomda lise sondayken 50-55 arası idim unv birinci sınıfta rahatlama donucu patates makarna yerken oldum 65 unv bitene kadar boyle sonra calismaya banslayip bi dag basina atanip birleştirilmiş sinifa yerken antidepresan kullanırken oldu 72 evlenevdm diye azcik verem defim anca 68 e indim evlilik ilk çocuk ta oldum 95 dogum sonrasi 80-89 kilo aradondakiler grubinda 70 e kadar indim sonra ikinci cocuk yibe 90 i buldum ki iki hamilelikte 78 le başladı iki uc ay sobra 86 ileburaya basladim simdi 72 lerde devam ediyorum ins 5 li sayıları görmek nasip olur
tatlım öncesinde düzenli spor yapmadığımız için vücut alışıncaya kadar şişlik olabilirGünaydın diyem oncede ya bu spor dediginiz gibi susirdi bide benim dunku menu mslum kotuydu hemem 1kilo olarak artiladi tarti sagolsun bugun oldukça hafif geçmem lazım
verdikten sonra aslında baya korumuşun cnm demekki ne kadar zaman geçerse geçsin hep tetikte olmalıyıztombiş bir bebekmişim. ama çocukluğum ve ergenliğim çok fit geçti. ancak oldum olası çikolata, cips, börek ve makarnayı çok sevdim. tabiki bu sevgim gittikçe içimdeki boşlukları daha çok doldurdu. ruhuma ilaç oldu sanki.
üniversiteyi başka şehirde okudum. 50 kiloydumdüzensiz beslenmeden 1. sınıfta yavaş yavaş ibre 55 i falan gösterdi. 2. yılımda 60 bana gülüyordu. sonraki yıllar sanırım her yıla 5 kilo ilave ederek devam ettim.
işe başladığımda 74 kiloydum. arada 70 i bir kere gördüm. ama kısa durdum. 10 yıl 74 te kaldım diyebilirim. ama berbat besleniyordum. çikolatalar, makarnalar, cipsler aaaa unuttum bir de kolalarnasıl unuturum halbuki işe başlamadan 2 yıl önceden itibaren günde 1 lt veya 1,5 lt kesin içiliyordu. 6-7 yıl böyle devam etti. sonra o kola güya azaltıldı ve günde 500 mlt ye indi. ama mutlaka vardı
yanlış anlaşılmasın yüzüm güzeldir. çevreden, aileden, arkadaşlardan hep yüzün çok güzel, bir zayıflasan sözleri duyuyordum. ne kadar iyi niyetli sözler de olsa bu beni çok üzüyorduama benim zayıflama çok zor diyordum ki bilemedim onlar iyi günlerimmiş. 2 haftalık bir eğitim programı dönemimle 2 kiloyu da cebe atarak 76 kiloyla başka bir işyerinde yöneticilik görevim başladı. gelen aşırı sorumluluk ve yolundan çıkmış iş düzeni beni çikolatalara pizzalara boğdu. 0 1. yılın sonunda 83-84 kiloyu gördüm. nolur olamaz Allahım dedim mutlaka birşey yapmalıyım. o sıralar nette 1.55 boylarında 90 kiloladan bir doktor adı ve adresi buldum ona gittim. onunla 65 i gördüm. sanırım 1.5 yıl falan 66-67 de kaldım. sonraki 1 yıl 69 ve üstü oldu. 70 ler geldi. sonra o 80 bana yeniden göründü. 83 e kadar çıktım yeniden geçen kış 87 kiloyla yeni manto almak zorunda kaldım. patlamak üzereydim. ve en son yazın ödemle birlikte 89.5 kilo bana el salladı. ama diyetisyen ve doktora gitmek istemedim. sabit liste istemiyorum artık. çünkü diyetler hüsranla son buluyor.
ama bu arada tabi yine de çok şey öğrendim. her ne kadar tam uygulamayıp sonuç almasam da sağlıklı beslenme adına çok şey biliyorum. ekim başıydı sanırım 9. takımla bu bilgilerimi de kullanarak zayıflamak istedim. çok başarılı bir takım arkadaşı değilim biliyorum sizi de üzüyorum ama şöyle bir bakınca ekimden bu yana zorlaya zorlaya 5-5.5 kilo falan vermişim. siz yine benden vazgeçmeyin
Benim senden beklentim.... Yönetici olduğun içinde mutlaka disiplinli olman gerekiyodur
Kendine değer verip beslenmen içinde aynı disiplini uygulaman
Yardımcı casuslar gönderdim :))Şükür evime geldim kızlar bu seferde akşama misafirim varsu sporu yapmayayim diye herkes sefer birlik oldu ama ben inatla yapacagim
Daha bende yapamadım birazdan inş.
Iyiki gelmişin bitanemBenim en zayıf halim 73 onu da geçen haftalarda gördüm kıymetini bilemedim
Lise iki de 68 kilo civarıydm topluydm yani zayıf bi çocukluktan sonra.
Kiloyu dert etmedim hiç açıkcası daha önemli dertlerim vardı. kızım doğduktan sonra dank etti bana kilolarımn fazlalığı 95 kiloyu görünce. nette arayışa girdim başarı hikayelerindn sonra burayı buldm iyi ki bulmuşum iradesi de zayıf bi insanım çok iyi oldu
Çoğu gitti azı kaldı
Hadi bakalım göster kendini şekerimSelammm
Ayy bir iltifatlar aldım görümcelerim cok beğendiler çok güzel zayıflamışsın dediler acayip motive oldum, ben akşam evime geçicem bana cuma akşam gelcekler ozaman kadar spora asılıcam inşallah
Allahtan çok yüksek kilolara çıkmadan önlemini almışın cnmBenimde en zayıf halim nişanlılım evremdi 58 kilo falandım sonra evlendikten sonra 62,63 oldum, sonra tabi hastalık kortizon falan 76 ya kadar çıktım başladı zayıflama serüveni
Bencede yaa akşam tartımı olur hiçDiyetisyen randevumuda cumartesi sabaha aldım
Akşam sevmedim sabah aç karnına gideyim belki daha eksi çımarım
efferim kız uçmuşun45dk lesli 15 dk squat mekik ip vs 15 dk plates yapıldı ins akşam 15 dk lesli yada cardio yapılacak
Menüde toplam dk nı yaz cnm
plates çemberi yada dumbella yaparsan faydası olur cnmŞükür abla öyle oldu.:) Spor şart malesef öbür türlü zayıflayınca vücut sarkıyor.Benim göğsüm Azcık sarkmış durumdaOna engel olamıyorum tabiki
Sporuda tamamlamışın hepsi güzel olmuş canısıSelam kizlar bugun esimde evdeydi ole vakit gecirdik tam spora baslicam bisikletin bi vidasinda sorun cikti 10 dk yaptim kaldi ole sonra 30 dk leslie yaptim
Sabah 10.15
2 yumurtadn omlet
1 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalik
Ara 15.00
2 kucuk mandalina
2 ceviz
Aksam 18.00
1 kase mantar corba kremasiz
Avuc ici buyuklugunde 2 parca haslabmis et
Salata