- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.621
Yok cnm yemedim şimdi spor zamanıAman abla saatte cok gec yemesen daha iyi olur.
Abla sağol ya hala puanlamaya bakıyordum :)
Mefkurem sizin poniyle şu hikayesini okuyup çok etkilendiğiniz bir üye vardı. onun hikayesini bulamadım ben. okumak istiyorum.
Tatlım link veremşyorum ama mesaj yazıp güncelledim şu anda başarı hikayelerinde ilk sayfada
42 kilo veren güldemirin hikayesi
Güldemir Konuyu açan kadın değil başkası onun hikayesini kopyalamış
Ben başka forumda da okumuştum kendi yazdığını
İnşallah canım başımıza ne gelirse gelsin umutsuzluğa düştüğümüz her anımızda hayatımızda kendimiz için yaptığımız bu güzellik aklımızdan hiç çıkmasınBen 19 yaşında 66 kilo ile evlendim ondan öncede kilom 66 69 arasında gidip gelirdi hiç çok zayıf olamadım zaten ama göze çarpan bir kilolu da değildim.
Hamilelik döneminde inanılmaz ödedim oldu adeta bir balon olmuştum 99 kiloyu gördüm doğum yapıp eve geldikten birkaç gün sonra 85 e düştüm emzirme dönemim 3 ay sürdü o yüzden pek süt olsun diye yiyemedim 2 sene sonra 2. Hamileliği m 100 kiloyu gördüm yine emzirme döneminde 90 kiloydum 6. Ayını bekledi m oğlumun ardından sonu gelmez diyet maceralarım başladı bir ara hiç diyet yapmadan bazı sorunlar ve hareketlilik sayesinde 75 kilo oldum bir daha da o kadar zayıflayamadım 85 108 kilo arasında gidip geldi m artık bu son olsun istiyorum.
geçmiş olsun gulum dis degildir muhtemelen bogaz iltihabidir egerki tekrarlayan ates varsa kesin iltihap oluyo biyerde tecrubeyle sabit hrle bu erkek cocuklarin atesu hic düşmüyor benimkine ates dusuruculer banamisin demiyi mecbur fitil kullanıyoruz aman ihmal etme keske bugun goturseydun bende hep dismi diyw kaniyorum ama gwneldw bogax oluyooglumun atesi dusmuyor yarin dra götüreceğim bu gecede nobetteyim dis degil cunku 38.5 u geciyor ve inatci bir ates gecmisi okudum ama aklimda birsey kalmadı menumu yazip çıkıyorum
Benim en zayıf halim ikizleri Doğum yaptığımda idiKızlar bugün şöyle bi geçmişe yolculuk yapmaya ne dersiniz
En zayıf haliniz ne zamandı
Ben evlilik öncesinde 58 civarındaydım düğün sırası 55 falan olmuştum
2 çocuk sonrası yine 58 lerde
Ama 3.çocukta çok kilo aldım sonrasında 75 lere düştüğümü hatırlıyorum
Asıl hikaye burda başlıyor
Sürekli başlanıp bırakılan diyetler al verler sonucu bomba gibi patlama derecesine geldim ve tartıda 123 rakamını gördüm
Kendi çabamla 88 lere düştüm Ama bıkkınlık şımarıklık sonucu 113 lere çıktım
Sonraki hikaye bu takjmda devam etti
Herzaman Görmek istediğim Ama gerçekte olabileneceğine içten inanamadığım 68 rakamını tartıda görüp ağladım
Bu benim için çoook çoook önemli bişey imkansızı başarmak gibi bişeydi
100 lü kiloların üzerine geçmeyen bunu anlayamaz
Geçen sene mart başlarında görmüştüm
Inş.bu senede En azından yaklaşmış olurum
Şu anda tam 10 kilo var
Yaş ilerledikçe kilo boy oranı değişiyor bana 68 in bile yakışmadığını söylüyolardı
Benim ilk hedefim 68 olmak belki En çok 65 i zorlıyabilirim
Gece gece tartıya çıkıp moralini bozmak istemişsin canım sabah 90 dk mükafatını alırsın merak etmeIyi geceler kizlar çocukları uyut evi toparla derken bu saat oldu
Menum
Sabah 10:00
2 d ekmek 1d peynir 1tk tereyağı 7 yeşil zeytin
Ara12:30
1elma
Öğle 15:30
1kase sehriye corbasi Yoğurtlu
4 yk soğan yemegi 1d ekmek salata
Aksam 19:00
4minik kofte 1b ayran
Su 3,5 lt
Spor 45 dk lesli 15 dk plates 2part halinde 30 dk hareket
Toplam 90 dk
Ya bu spor falan iyide ben gittikce artiyorum az once gördüğüm rakamlar sok etti beni
SPOR YARIŞMASI KURALLARI!!!!Abla sağol ya hala puanlamaya bakıyordum :)
Hoşgeldin canım takımdamısın Yen'i görüyorum seniAy çok zor bi durumdur yaa boşver dünyanın sonu diil on kiloya odaklannn onnnn
Tatlım soğan dilimleyip ayaklarına koy çorabın içine bu ateşi alıyomuşoglumun atesi dusmuyor yarin dra götüreceğim bu gecede nobetteyim dis degil cunku 38.5 u geciyor ve inatci bir ates gecmisi okudum ama aklimda birsey kalmadı menumu yazip çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?