Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

(12:00)
2 küçük dilim tereyağli kızarmış tb ekmek
1 çatal kahvaltı sosu
4 minik kare salamura(tahminini 1kk )
5 siyah zeytin
4 çatal kavurmalı yumurta

(17:00)
10 çiğ badem
1 kase yoğurt

(20:00)
3 fincan bergamotlu siyah çay

(21:30)
çeyrek armut

su :2 lt
spor 30 dk koşu bandı

Akşam olmadı biliyorum ama hazırlık yapmaktan yemek yiyemedim çayın yanına 3 çeşit tuzlu 2 çeşit tatlı vardı

Mefkurem sizin poniyle şu hikayesini okuyup çok etkilendiğiniz bir üye vardı. onun hikayesini bulamadım ben. okumak istiyorum.

Herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir hikaye.okudun mu fulya abla

Bacak hareketleri yaptim ama sure tutmadim yarin tutucam bi program indirdim.orta duzeyden basladim o bile zorladi cok hamlamisim ya eskiden 100 squats yapardim

menu
sabah(11:00)
2dlm tambugday ekmegi ile tost dilimler buyuktu 4dlm eder

ogle(15:00)
120g balik
salata

aksam(18:00)
1orta boy cipura
haslanmis 5cicek brokoli

ara(21:00)
1bardak sut tarcinli
1dlm elma

su:2lt spor: yok

İnşallah canım başımıza ne gelirse gelsin umutsuzluğa düştüğümüz her anımızda hayatımızda kendimiz için yaptığımız bu güzellik aklımızdan hiç çıkmasın
Gün gelecek bu maceramızı herkese övünerek anlatacağız ne kadar azimli kararlı olduğumuza kendimiz bile şaşırarak irademizin gücünü ispat ediyoruz

Iyi geceler kizlar çocukları uyut evi toparla derken bu saat oldu
Menum
Sabah 10:00
2 d ekmek 1d peynir 1tk tereyağı 7 yeşil zeytin

Ara12:30
1elma

Öğle 15:30
1kase sehriye corbasi Yoğurtlu
4 yk soğan yemegi 1d ekmek salata

Aksam 19:00
4minik kofte 1b ayran

Su 3,5 lt
Spor 45 dk lesli 15 dk plates 2part halinde 30 dk hareket
Toplam 90 dk

Ya bu spor falan iyide ben gittikce artiyorum az once gördüğüm rakamlar sok etti beni

oglumun atesi dusmuyor yarin dra götüreceğim bu gecede nobetteyim dis degil cunku 38.5 u geciyor ve inatci bir ates gecmisi okudum ama aklimda birsey kalmadı menumu yazip çıkıyorum
geçmiş olsun gulum dis degildir muhtemelen bogaz iltihabidir egerki tekrarlayan ates varsa kesin iltihap oluyo biyerde tecrubeyle sabit hrle bu erkek cocuklarin atesu hic düşmüyor benimkine ates dusuruculer banamisin demiyi mecbur fitil kullanıyoruz aman ihmal etme keske bugun goturseydun bende hep dismi diyw kaniyorum ama gwneldw bogax oluyo

Benim en zayıf halim ikizleri Doğum yaptığımda idi
63 kilo ile hamile kaldım 73 kilo ile Doğum yaptım
Ve Doğumdan sonra 56 kiloya düşmüştüm
Hamileyken zaten Taşıyamıyordum ikizleri ama bana 56 kilo hiç yakışmıyordu hastalıklı gibiydim en ideal kilo bende 170 boyum 63 kilo çok güzel duruyor
3. Hamileliğimden sonra çok kilo aldım 88 kiloyu görmüştüm herkes bana hamile gibisin deyince birde ailem çok kırıcı konuşmaya başlamıştı hepsi çok zayıf ben obez gibiyim aralarında bu yüzden bir kere yapacam hedef kiloma ulaşınca kontrollü beslenmeyi uygulayacağım inşallah

Gece gece tartıya çıkıp moralini bozmak istemişsin canım sabah 90 dk mükafatını alırsın merak etme

Abla sağol ya hala puanlamaya bakıyordum :)
SPOR YARIŞMASI KURALLARI!!!!

1.__dışarda gezme yürüyüşleri yada avm gezmeleri spor olarak kabul edilmiyecektir
Sadece bir yerden bi yere giderken süre tutarak tempolu ve duraklamadan yapılan yürüyüşler sayılacaktır

2.__yarışımız 6 günlüktür cuma başlayıp sonraki cumaya kadar 1 günlük mola mecburidir. Isteyen istediği gün mola verebilir tabi perşembe olursa daha iyi
Yapılmayan diğer günlere 0 puan verilecektir

3.__spor bildirimi şu şekilde yapılacak
Örn.45 dk leslie
30 +30 dk yürüyüş
Toplam 105 dk

4.__hergünün sonunda spor listesi bakanlarımız tarafından hazırlanacak
Perşembe akşamıda sonuçları toplayıp tüm listedekileri sıralayıp SPORTMENİÇEYİ ilan edeceklardir

5.__PUAN SİSTEMİ

15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan

Listeye Hergünün sonunda puanlar önceki günlerle beraber yazılacak

Örn.
Mefkurem 10 +15+0+gibi

Dun birisi sormuştu alintiladim ama tel kapaninca alıntı gitti hatırlamıyorum sogan yemwginibol soganla yapilan bi yemek soganlari ne kadar istiyosan dogra yagda kavur biraz salca sonra biraz pirinc bol baharat kimyon karabiber ne varsa suyunu koyup pisiruyorym küçükken annem yapardi oyle bi değişiklik olsun diye yaptim bazende pirinc olmafan ayni seylerin icine bi yumurta kırıp yiyorum cok seviyorum sogani ama allerjim var iki gündür de kasinmaktayim hapsurmalarda cabasi

oglumun atesi dusmuyor yarin dra götüreceğim bu gecede nobetteyim dis degil cunku 38.5 u geciyor ve inatci bir ates gecmisi okudum ama aklimda birsey kalmadı menumu yazip çıkıyorum
Tatlım soğan dilimleyip ayaklarına koy çorabın içine bu ateşi alıyomuş

Neyse kizlar ben yatayim artik spordan sonra dus aldim sonra sacima zeytinyagi surdum az once yine yikadim hafiflemis hissediyorum kendimi ne kadar tarti aksini soylesrde bedenim olmadada kafam inceldi galiba herkese iyi geceler cok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…