Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mantı dışında güzel cnm

akşam gerçekten yok cnm

menu
sabah(11:00)
2dlm tambugday ekmegi ile tost dilimler buyuktu 4dlm eder

ogle(15:00)
120g balik
salata

aksam(18:00)
1orta boy cipura
haslanmis 5cicek brokoli

ara(21:00)
1bardak sut tarcinli
1dlm elma

su:2lt spor: yok
menü güzel cnm

akşamki tartıya zayen takılma cnm sma şişlik yapacak şeyler yediğin içinde olabilir mesela dünkü menün biraz fazlaydı çnceki günde şişlik yapacak şeyler vardı
Spor süper olmuş

srnde de benim gibi 3.çocuktan sonra dengen bozulmuş inş.hedrfe ulaşırsın cnm

sabah akşam güzel cnm sadece akşam et olduğu için ekmek olmayabilirdi

lokum hariç fena değilmiş
Menüm

11.00 __
Yumurta
Peynir
5 zeytin
2 wasa

14.00__
Ton balıklı salata
1 wasa

19.30 (dışardan geç geldim)
Pırasa
Yoğurt

Su 2lt

Spor 1+3 mil leslie 15+45=60dk
Yine örnek ve süper bir menü
Herkes surviveramı bakıyor
asla izlemem 25.kare mesajlarından dolayı izlemiyorum

Güzel bir menü daha

spor gayet iyi
hafta içi çok iyiydin akşam bozmuşsun.

cumartesi temizlikten sonra hiç spor yapamam dedim ama 30 dk yürüyüş yaptım koşu bandında

Sâat birden itibaren nöbetteyim oğlumun ateşi var

Geçmiş olsun

cumartesi - pazar günü tuzağa düşmedim ve pazar sabah tartıldığımda 97,6 i gördüm cuma 98,3 çıkmıştım temizlik yaptığımın da etkisi oldu galiba bunda

Allah yardımcın olsun inşallah ulaşırsın

Günaydın herkese

cumartesi 30 dk yürüyüş yaptım pazar günü 45 dk leslie yaptım benim oğlan pc yi bırakmıyor uyuduğu zaman da yemek temizlik bulaşık bir de yine misafir geldi pazar günü derken gece 1 gibi oğlanı emzirirken oturduğum yerde uyumuş kalmışım annem yatağa geç demese sabaha kadar uyurduk oğlumla sabah 6 da kalktım eşime kahvaltı hazırladım işe geldim bu hafta çok yoğun geçeceğe benziyor şimdiden başım ağrıyor

neyse pazar günü menüm

sabah 11 gibi
1 yumurta az yağlı 1 çay kaşığı kadar teflon tavada pişti
1 kk peynir
yoğurt
2 tatlı kaşığı kaymak
3 zeytin

ara ve öğlen yapmaya fırsat bulamadım

akşam 19:30 gibi kendi yaptığım mantı 2 tbk yedim ekmeksiz tabağının porsiyonu küçük (5-6 yemek kaşığı anca sığar içine)

su 1,5 litre
spor 45 dk leslie

ezogelin çorba (k cal 235)
mantı(k cal 354)
zey.yağ taze fasulye (k cal 250)
salata (k cal 125)
tatlı (k cal 420) kızlar bugünkü işyeri menüsü bu hangilerini yesem ki acaba yada hiç gitmesem mi

#GÜNÜN KONULARI#
  • Kilolarınızı gizlemek için nasıl kıyafetler giyiyorsunuz?
  • Sarkmaları önlemek veya kurtulmak için yaptığınız birşey var mı?
bedenime göre giyiniyorum ne çok dar ne de çok geniş sadece kardeşimin düğününde korse giymek istedim çok bunaldım bir de düğün sahibi olunca gergin olduğumdan onu da giymedim sarkmalar için yürüyüş ve bölgesel egzersiz yapmaya çalışıyorum

dün çok karıştı sürekli biyerlerdeydik

kahvaltı 10:30
roka maydanoz soğanlı yumurta salatası
az peynir
1 dlm kızarmış ekmek

öğle 14:00
başka biyerdeydik çayla birsürü şey getirdiler
ben peynir bide azcık yuğurtlu havuç salatasından tırtıkladım

ara
gene başka biryerdeydik
çayla kurabiye bisküvi koydular sadece çay içtim

akşam 18:00
bu kadar gezince evde yemek yoktu herkese makarna yaptık salçalı
ben salata yedim sadece

ara 20:00
5,6 tane yer fıstığı

1 lt ancak su içmişimdir

#GÜNÜN KONULARI#

Basen problemim oldugu icin genelde a kesim giyerim cok dar giyinip bir yerlerim cikacak sekilde asla giyinmem

Sarkmalar icin belli bir kiloya dusnce kesinlikle plates oneririm benim sadece goguslerim sarjmisti bi oncekinde oda yapisal oldugunu dusunuyorum

canım benim inşallah bir an önce düşer ateşi kıyamam ben ona ya rabbim acil şifalar versin

geçmiş olsun kuzuya iyleşir inşallah biranönce
cok sagolun kizlar gecen sefer gecti dediginiz gecmemis ek yapmis antibiyotikle geri donduk

ezogelin çorba (k cal 235)
mantı(k cal 354)
zey.yağ taze fasulye (k cal 250)
salata (k cal 125)
tatlı (k cal 420) kızlar bugünkü işyeri menüsü bu hangilerini yesem ki acaba yada hiç gitmesem mi
1,kepce corba fasulye salata yogurtta olsa iyiymis cikmiyorsa kucuklerden al bulundur iste

#GÜNÜN KONULARI#

aslinda kiyafetler sadece saga sola portlemesini engelliyor gizlenebilecek kadar az fazlam yok 3_4kg gizlenebilor ama 8_10kg no no no diyor bana yuksek bel pantalon giyiyorum cunku dusuk bel zaten var olan basenlerimi iyice portletiyor
sarkma olmadi kas kitlem yuksek hayatim oyubcada kilom olmasa bile yuruyus dans folklorle ilgilendim onun avantaji yani 154boya 72kgyum ama daha az gorundugumu soyluyorlar
emzirme bitince goguslerde olur ona ne yapcaz bilmiyorum
ablamdan yola cikiyim ilk etapta sarkmalari oldu ama sporu birakmadi ilk gunden beri hergun ,suan 1.5 saat yuruyus +30dk bolgesel calisiyor kollar gobek alti sarkmisti toparladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…