Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle abla sevmiyorum bu tatilleri bütün düzen alt üst oluyor
İnşallah bu yaz kilo problemim olmayacak stressiz tatil geçirmek istiyorum
Senin hedef kaç yazılmıştıki cnm
Fazla bişeyin kalmadı zaten

Bizim tatil yok ama bugün artı çıkınca bütün hevesim gitti sanki, buraya yazmak bile içimden gelmiyor

ay abla valla kendim yapamayınca gazda veremedim çok özür valla ya azıcık dışarı çıktık geldik şimdi kız uyudu bende spora gideyim diyordum ama gidemedim motivasyonu en güzel sen veriyorsun valla )
Bugün bende yokki size verem
Çabuk geri verin gazlarımı

Bugun mutfak dolaplarimi sildim guya izinliyim dinlencem ya surdaki.leke ne buraya ne olmus derken bi baktim butun mutfak dolaplarimi silmisim

Sonra nevresim degistir elifle.ugras bu saat oldu simdi elif kiz uyursa biraz kendime zaman ayircam sporu aksam yaparim galiba

ya hala resim ekleyemiyorum acaba bukonuda ceza mi aldım var mi boyle birşey
zira biraz once fb hesabim ceza aldi uyardi beni
kadinin biri geri donusum projesinde bitkiselmiste emzirende kullanirmis zatiflama ilaci satiyo suursuz insanlari kullanmak icin sute gecmeyecegini idea ediyo saydim sayistirdim grubuds izin veren adminide sikayet ettim oda beni etti

boş ver sen doğrudan şaşma en iyisini yaptın anne sütüne geçmemesi imkansız yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava bile kana karışıyor ne demek süte geçmez böylelerini bir güzel döveceksin sonra o sattıklarını da yedirip içireceksin

Ay başka yerlerle falan hiç uğraşamam
Işinmi yok kızz

tartı artı malesef +0,9
atarım inşallah cumaya eksi görürüm elimden geleni yapıcam bu 4 günde

gunaydin biz dr yolundayiz bu sene ne cok gittik
tartilmiyacaktim ama dayanamadim
cuma:72.1
ptesi:71.6
fark:-500

+ 500 gram kızlar uyanır uyanmaz tartildim ccok açtım ne wc bekledim ne şişlik

Gğnaydın herkese -100 gr

cumartesi - pazar günü tuzağa düşmedim ve pazar sabah tartıldığımda 97,6 i gördüm cuma 98,3 çıkmıştım temizlik yaptığımın da etkisi oldu galiba bunda

bu sabah 97 olmuştum tartıda
Kizlar ins cumaya kadar guzrl eksiler grlir
#GÜNÜN KONULARI#
  • Kilolarınızı gizlemek için nasıl kıyafetler giyiyorsunuz?
  • Sarkmaları önlemek veya kurtulmak için yaptığınız birşey var mı?
Genrlde siysh kumas boyle birax sert olmali yumusak likkrali seyler asla tercih etmem bi iki gündür plates yapmaya çalışıyorum
Kizlar -100deyim bi 6li rakamlarigoremedim sislijlerim oluo sabahlari bugun bude uyuyakalmisim kizim gce uyumadi

Işinmi yok kızz
abla cok alakasiz zaten geri donusum diye bi yer mesela ben kahve rengi dolabi ordan gorup beyaza boyamistim filan yani ne alaks zayiflama ilaci bide buna inananlar var daha uc dort aylik bebekleri siparis veriyolar
yazik gunah siz konusu bebeklerse ugrasirim cirkeflesirim pislesirim

Işinmi yok kızz
abla cok alakasiz zaten geri donusum diye bi yer mesela ben kahve rengi dolabi ordan gorup beyaza boyamistim filan yani ne alaks zayiflama ilaci bide buna inananlar var daha uc dort aylik bebekleri siparis veriyolar
yazik gunah siz konusu bebeklerse ugrasirim cirkeflesirim pislesirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…