- 30 Kasım 2014
- 30.103
- 132.696
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.761
Zaten mezun olan hep aynı şeyleri söylerselamun aleykum ay kızlar ne zamandır uğrayamıyorum kusura bakmayın diyodum giremeyenlere guruba isteyen gelir diye gerçekten vakit olmayınca olmuyor benim tempo 15 tatille beraber daha yoğunlaştı okul yüzünden gelemeyen eş dostu ağırlıyorum kaç gündür e birde çocuklar tatil moduna girince sürekli bi yerlere gitmek istiyor temennim o ki tatil bitince tempoda düşer daha çok gelmeye başlarım buraya
Yok güzelim ben kendimle baş edemiyom ben almayımazen enerji gerçekten çok düşüyor. gün içinde çok yoğundum gelemedim.
motivasyon bakanı sen ol be
ben gündüz o kadar aramıyorum cnm ama akşamları çok acıkıyorumsüpersin :)) ama bir şey soracağım. bu menüyle açlık hissetmiyor musun? sanki ben çok acıkırım gibi geliyor
Listede olunca nereme yiyim cnmablam Az diyemi olmadı dedi, ne güzel işte ben artı çıkınca eskiden moral bozukluğuna yerdim dahada artı çıkardım
iyice özledik kızzdiyete gelince kendime yaptığım en büyük iyilik spora üye olmak oldu yoksa şu dönem verdiğimi almıştım bile ama spor frenliyor iki gün çok yesem de spora gideceğim gün tekrar start veriyorum yerleşmeden gidiyor artı ama 65 küsürlerdeyim hala bu dönemde zor gibi 64ler şu tatilde bitsin tekrar menuler le gelicem hedef 62düşünüyorum artık çünkü kilo alacağım bir ortamda yaşıyorum Nekadar eksi ve alma payı bıraksam okadar iyi benim için
Bildirimini yazmamışın cnmsabah 08.30
7 top peynir
5 zeytin
domates
2 dilim avakado
1 dilim siyez ekmeği
ara 5 fındık
öğlen 12.30
150 gr quark ve yeşillik
2 yk kavak mantarı sote
1 dilim siyez ekmeği
ara 1/2 elma, 1/2 küçük portakal, 200 mlt keçi sütü
ara 6 fındık
akşam 19.00
5 yk etli kuru fasulye
1 yk pilav
biraz lahana turşusu
küçük kase sulu yoğurt
2.25 lt su
öğlen 15 dk leslie
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam 15 dk leslie
evet öyle oldu maalesefYok güzelim ben kendimle baş edemiyom ben almayım
ben gündüz o kadar aramıyorum cnm ama akşamları çok acıkıyorum
Bugün işe gideceğim için kaçamak riskim Yok bu fırsatı değerlendireyim dedim
Bildirimini yazmamışın cnm
Bugün ne güzel sporda var
Menüyü okurken akşama kadar çok iyi dedim ama akşam okadar değil
utandırma beniZaten mezun olan hep aynı şeyleri söyler
Şükür fazla değilmişevet öyle oldu maalesef(
doğru unuttum yazmayı. +0.2 yim.
Inş.cnmutandırma benitabi menu felan yazmiyca bi rahatlıkla gelmedi değil aman inan tanımıyle takımdan kopmak aklımın ucundan bile geçmedi en yakın zamanda en aktifliğimdw buraya dönecemm
Selam herkese
Menüm
11.00
1 d peynir
1 poğaca
3 zeytin
Domates salatalık
Yarım portakal
14.00
5 fındık
18.00
4 yk susuz köfte
1 d ekmek
Salata
21.00
1 elma
1 parça yer elması
Ihlamur
Su 2
Spor 90 dk yürüyüş
İnşaallah canmGayet guzel cnm afiyet olsun
Evet abla sınavı atlatınca devam etmek istiyorum az kaldı sınavıma :) Sürekli soru çözmem gerekiyor bu ara.Spor yapamayabilirim.Hadi inşallah
Gelirse mezun olmak istiyomusun
İnşaallah canm
Afiyet olsun abla halbuki spor da çok iyi bu aralar maşallah.Bugün artı çıkınca pek sağlıklı menüm olmadı
Yarın telafi etmicem 
10.30 __
2 k.incir
2 kş yulaf kepeği
1 bar süt
Kakao =puding
16.00_
250 gr Ouark
19.15 __
1 kase baharatlı yoğurt
Su 3 lt olur
Spor 3 +3 mil leslie 45+45 dk =90 dk =20 puan
Salonda herkes zen hocadan bahsediyor dehşet kadınpazar günü başka hoca girdi onu pek beğenmedim terletmiyor bile, benimde favorim salı günü giren hoca Nekadar çok enerji harcarsak okadar iyi
Afiyet olsun Can'ım hepsi çok güzel.Spor da çok iyi.Salatan degişik geldi güzel miydi tadı.(10:00)
kavurmalı yumurta (2 yumurta,100 Gr kavurma)
1 kk köy peyniri
5 tane yeşil zeytin
(13:10)
160 Gr deveci armutu
(17:15)
1 kepçe şehriye çorbası
1 kase peynirli nar ekşili havuç salatası
3 yeşil zeytin
Spor : 1 saat koşu bandı+ 45 dk leslie 3 ml
su : 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?