- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.781
yütüyüş süper ama listeye uyulmamışSelam herkese
Menüm
11.00
1 d peynir
1 poğaca
3 zeytin
Domates salatalık
Yarım portakal
14.00
5 fındık
18.00
4 yk susuz köfte
1 d ekmek
Salata
21.00
1 elma
1 parça yer elması
Ihlamur
Su 2
Spor 90 dk yürüyüş
eşine suç bulma cnmSebepsiz yere keyfim yok kızlar çok sıkılıyorum sabah da abarttım eşimin ısrarıyla püff
Akşama salatada ilave edebilirdin cnmIyi geceler kizlar birçok kisi gibi benimde modum düşük bide tarti arti gosterince cok canim sıkıldı bugun cok isim vardı bisürü utu yaptim bir mil lesli yapti. Canim istemedi biraktim
Sabah 10:00
2d ekmek 1yumurta 5 zeytin 1d peynir 2dal marul
Öğle 15:30
1-2kasik tarhana çorbası
1kepce kadar patlıcan biber kurusu
Yoğurt
Aksam 18:00
1d ekmek 1kaee yogurt
Su 2lt spor 15 dk
Tatlım menülerini yazki sana yol gösterebilelimİçinizden dalga geçebilirsiniz ama ayın otuz biri sabahına kadar iki kilo vermek zorundayım lütfen cuma yarışmasında bir kilom gitmiş olsunnn diğer bir kilo için kıyasıya mücadele vericem ama eğer bu cuma yarışmasında bir kilo veremessem ben aptalın tekiyim kimse aptal diilsin demesin
tamam abla
ooooo takimima bak beeeee21. TUR / ÜÇÜNCÜ HAFTA
1. TAKIM
499. Etap => 0,033% => 1. NOTA
2. TAKIM
500. Etap =>0,207%=> 1. NOTA
501. Etap =>-0,097%=> 2. NOTA
3. TAKIM
501. Etap =>0,234%=> 1. NOTA
4. TAKIM
499. Etap => 0,274% => 1. NOTA
500. Etap =>0,240% => 2. NOTA => 1. SARI KART
5. TAKIM
499. Etap => -0,351% => 1. NOTA
500. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
6. TAKIM
499. Etap => -0,425% => 1. NOTA
501. Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ=> 1. NOTA SİLİNDİ
7. TAKIM
501. Etap =>0,227%=> 1. NOTA
8. TAKIM
499. Etap => -0,072% => 1. NOTA
501. Etap =>-0,038%=> 2. NOTA=>1. SARI KART
9. TAKIM
BAŞARILI
10. TAKIM
499. Etap => 0,278% => 1. NOTA
500. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
14. TAKIM
499. Etap => 0,145% => 1. NOTA
501. Etap =>0,224%=> 2. NOTA
Alıntı
Günün Motivasyonu: Amacım Neydi?
Amacımız sadece güzel görünmek miydi?
Yazın bikinileri giyebilmek,
Yaz düğününe giyeceğimiz abiyenin içinde sülün gibi görünmek,
Alışveriş merkezinde bir küçük beden istemek miydi sadece?
Aynaya bakıp iyi hissetmek,
Görünüşümüzden memnun olabilmek miydi?
Hayır.
Daha fazlasını istiyoruz.
Bu bir yolculuk ve asla bitmeyecek.
Bu yüzden "1 ayda 10 kilo ver" içerikli diyetler işe yaramıyor.
Bu yüzden bu yoldan saptığımızda kilolarımızı kat kat geri alıyoruz.
Bu yüzden "zayıflayıncaya dek spor yapayım, sonra bırakırım" diye bir şey yok!
Bu bitmeyen bir yolculuk.
Sağlıklı hayat yolculuğu.
İçinizde bir yerlerde, her kilo verişinizde ortaya çıkan bir beden var.
Başından beri, etrafını çevirdiğiniz yağlarla sakladığınız,
Ve her sağlıklı seçim yaptığınızda, bir heykeltraş gibi yontarak ortaya çıkardığınız,
Olmanız gereken,
Fit,
Çevik,
İncecik,
Kaslı,
Güçlü bir beden.
Bu bedene yağlı yiyecekler, sağlıksız besinler, paketli gıdalar, kalorili içeceklerle ulaşamazsınız.
Bu yolculuğa hayatınızı adamanız gerekiyor.
"Hemen zayıflayayım" diye değil,
"Artık vücuduma zehir sokmayacağım" diye düşünerek ilerlemeniz gerekiyor.
O son 3-4 kilo nasıl gidiyor biliyor musunuz?
Pes etmeyerek.
İnatlaşarak.
Belki aylar sürecek ama elinde sonunda vücudunuz bu fit ve sağlıklı hayatın izlerini yansıtacak dışarı.
Burada fotoğrafları bulunan hiçbir kadın, tüm gün yatarak, abur cubur yiyerek bu fiziğe ulaşmıyor.
Siz de bu görüntüyü istiyorsanız,
Bunun için emek vermek zorundasınız.
Arkanızdan konuşacaklar:
"Ve o sürekli acıkan kız, bir anda iştahını kaybetti..."
Bu kadinlara bakarken kendimden utanıyorum bunları okurkenki kararlılığıAlıntı
ZAYIFLAMA TAKTİKLERİ
Canınız gidip ıvır zıvır yemek, atıştırma kaçamağı yapmak istiyor olabilir.
Bu aşermelerle başedebilmek için öncelikle nedenini bulmamız lazım.
Tatlı aşermeleri genellikle hormonal dengesizliklerden kaynaklanır.
Tuzlu aşermeleri ise genelde vücudumuzda eksik olan bir mineralden kaynaklanıyor olabilir.
Canınız cips, kola, hamburger gibi zehirler; hamurişleri gibi zararlı gıdalar çekiyorsa bunları engellemek için uygulayabileceğiniz bazı taktikler var.
1- Alışverişe çıkmadan önce mutlaka bir elma yiyin. O küçük elmanın, alışveriş alışkanlıklarınızı değiştirmedeki mucizevi etkisine inanamayacaksınız.
2- Canınız ıvır zıvır çekiyorsa, önce aç olup olmadığınızı kontrol edin. Gidip mutlaka düzgün sağlıklı bir yemek yiyin.
Yemek yediğiniz halde ıvır zıvır çekiyorsa, beyninizin "susadım" sinyalini açlıkla karıştırıyor olabilirsiniz. Gidip en az 2-3 bardak su için.
Hala canınız bir şeyler istiyorsa, kendinize sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayın. Dilim salatalık, kıtır havuç, yağsız marul salatası gibi yiyeceklerle midenizi şişirin.
Eğer mideniz tıka basa dolu olduğu halde hala canınız bir şeyler çekiyorsa, bu noktada şeker bağımlısı beyniniz size oyun etmeye çalışıyor demektir.
Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulun. Oje sürün, kitap okuyun, dışarı çıkın, internette oyun oynayın, evi temizleyin, spor yapın.
Asla şekere boyun eğmeyin, 21 günlük ayrılıktan sonra "Ne kadar gereksizmiş o yediklerim" diye düşüneceksiniz.
3- Spor konusunda şevke gelmek için Youtube'da spor videoları aratın. Açın ve sadece izleyin. Bir süre sonra dayanamayıp yapmaya başlayacaksınız.
4- Spor konusunda gaza getiren bir diğer husus, spor eşyası almaktır. Alışverişe çıkıp dar spor taytları, rahat spor ayakkabılar, bir spor aleti alın.
Bir atlama ipi almak bile spor konusunda daha heyecanlı olmanızı sağlar.
5- Sağlıklı hayat bir yoldur, bu yolda elbet tökezleyecek, bazen de yoldan çıkacaksınız. Her hatanızda kendinize küsmek yerine kendinizi affedin. Tek dikkat etmeniz gereken, daima sadık bir sevgili gibi o yola geri dönmek...
Düşünün, çiçek bakıyorsunuz ve 1 haftalık tatile çıktınız, çiçeğinizi de sulamadınız. "1 haftadır sulamıyorum, bu saatten sonra sulasam da kurtulmaz deyip onu ölüme mi terk edersiniz;
Yoksa hemen mutfağa koşup 1 bardak bile olsa çiçeğinize su verir misiniz?
Spor da bunun gibidir. "1 haftadır uzak kaldım, artık yapsam da anlamı yok" deyip tamamen boşlamak yerine;
"Tamam, bari sadece 5 dakikacık yapayım, yarın daha fazlasını yaparım" deyip 5 dakikalık bile spor yapmanız gerek.
Bir gün içinde ne yaptıysanız kâr.
Hiçbir şey yapamadınız mı, şunları deneyin:
* Asansörü kullanmak yerine merdiven çıkın.
* Bol su için.
* Bir durak önce inip gideceğiniz yere yürüyün.
* Öğle yemeğinde ızgara et yiyin, ekmeği bir dilim azaltın.
* Çaya kahveye şeker atmayın.
* Yatmadan önce durabildiğiniz kadar plank pozisyonunda durun.
Hiçbir şey yapmadığınız bir gün geçirmek yerine oldukça verimli bir gün geçirdiniz bile.
Her gün deli gibi spor yapmanıza gerek yok. Vücudunuzun dinlenmeye de ihtiyacı var.
Bu yukarıda saydığım maddeler, bedeninizde büyük değişiklik yapabilecek kadar büyük adımlardır.
Yeter ki sabırlı olun, devam edin, inancınız sarsılmasın.
Aynen abla senin hikayeni okuyunca kendime benzettim zaten
ooo baya yogun bi gunmusMenümü vereyim
Sabah 10:30
1 yumurta 5 zeytin 1 dl tb ekmeği çay
Akşam 18
1 Lahmacun salata yoğurt
Su 2 litreyi geçti filtre kahve bitki çayı içtim aralarda
Dün çocukların odaları değiştirdik ufaklığa yatak aldım
Tüm ev birbirine girdi temizlik yapıyorum taşınsam daha iyiydi tüm dolaplar söküldü tekrar monte yataklar bazalar döküldü düşünün halimi
2 gündür sabah 9 dan şu saat oldu daha oturamadım yemek yapamadım spor bu yorgunlukla hiç yapamam sanıyorum hamlamışım zaten yorgunluktan bide regl sancısı perişan oldum resmen
oo spor harika(10:00)
kavurmalı yumurta (2 yumurta,100 Gr kavurma)
1 kk köy peyniri
5 tane yeşil zeytin
(13:10)
160 Gr deveci armutu
(17:15)
1 kepçe şehriye çorbası
1 kase peynirli nar ekşili havuç salatası
3 yeşil zeytin
Spor : 1 saat koşu bandı+ 45 dk leslie 3 ml
su : 2 lt
afiyet olsun sende cok asiliyon spora bu araSabah 12.00
1.5 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik yesillik
Yarim dilim tb
Ara 15.00
2 kucum mandalina
2 ceviz
Aksam 18.00
1 kase mantar corbasi
6 yk taze fasulye
Yogurt
2 litre su
30 dk bisiklet
33 dk leslie 2 mil
10 dk basen bacak karin egzersiz
Anaaaaa hep ucmussunuz bugün spordaBugün artı çıkınca pek sağlıklı menüm olmadı
Yarın telafi etmicem 
10.30 __
2 k.incir
2 kş yulaf kepeği
1 bar süt
Kakao =puding
16.00_
250 gr Ouark
19.15 __
1 kase baharatlı yoğurt
Su 3 lt olur
Spor 3 +3 mil leslie 45+45 dk =90 dk =20 puan
Eh biraz aksam pilav kuru bi araxa olmasa iyi siyez ekmegi nasıl oluyomussabah 08.30
7 top peynir
5 zeytin
domates
2 dilim avakado
1 dilim siyez ekmeği
ara 5 fındık
öğlen 12.30
150 gr quark ve yeşillik
2 yk kavak mantarı sote
1 dilim siyez ekmeği
ara 1/2 elma, 1/2 küçük portakal, 200 mlt keçi sütü
ara 6 fındık
akşam 19.00
5 yk etli kuru fasulye
1 yk pilav
biraz lahana turşusu
küçük kase sulu yoğurt
2.25 lt su
öğlen 15 dk leslie
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam 15 dk leslie
Yürüyüş ekmegi yemistir insSelam herkese
Menüm
11.00
1 d peynir
1 poğaca
3 zeytin
Domates salatalık
Yarım portakal
14.00
5 fındık
18.00
4 yk susuz köfte
1 d ekmek
Salata
21.00
1 elma
1 parça yer elması
Ihlamur
Su 2
Spor 90 dk yürüyüş
al bendende okadarSebepsiz yere keyfim yok kızlar çok sıkılıyorum sabah da abarttım eşimin ısrarıyla püff
Detoks nasıl yapıcam ki var mı bildiğin kolay kalori diyeti yapıorum diğer iki günü yarın yazıcam bugünü yazıorum sabah kahvaltı sekiz onbes yarım dilim premium çok tahıllı ekmek üç yeşil zeytin öğle oniki kırk bir tabak mercimek çorbası akşam onsekiz otuz iki tabak mercimek çorbası ve içine elma sirkesi kattığım mevsim salata. Ekstralar ise sekiz dakika tempolu dans bir saat onbes dakika durmaksızın mutfak ve evi topladım otuz yedi dakika yürüyüş yaptım iş çıkışı su onbeş bardak içtim birer bardak yeşil çay ve rezene bir bademle kapadım kaloriyiTatlım menülerini yazki sana yol gösterebilelim
Olmadı son 1-2gün detoks patlatırsın iddayı kazanırsın
Canım liste yapaydın ya Metin gibi okudumDetoks nasıl yapıcam ki var mı bildiğin kolay kalori diyeti yapıorum diğer iki günü yarın yazıcam bugünü yazıorum sabah kahvaltı sekiz onbes yarım dilim premium çok tahıllı ekmek üç yeşil zeytin öğle oniki kırk bir tabak mercimek çorbası akşam onsekiz otuz iki tabak mercimek çorbası ve içine elma sirkesi kattığım mevsim salata. Ekstralar ise sekiz dakika tempolu dans bir saat onbes dakika durmaksızın mutfak ve evi topladım otuz yedi dakika yürüyüş yaptım iş çıkışı su onbeş bardak içtim birer bardak yeşil çay ve rezene bir bademle kapadım kaloriyi
selam kizlar umarim iyisinizdir ben hic iyi degilim oglumun atesi dusmuyor ares dusurucu antibiyotik minnacik beden ilac deposu oldu bugun ucuncu atesli gecemiz inşallah yarin duzelmis olur surekli ayagimda salliyorum yada emiyor
bi kere daha boyle olmistu 6.hastaalik gecirdiginde drlar ilk etapta anlamiyor belirtiler bogaz enfeksiyonu ama ucuncu gunun sonunda dokuntu baslayinca ates bicak gibi kesilince antibiyotigi bosuna kullandik tuhhh diyoruz her neyse gecsin lutfen zaten yemezdi simdi hicbirsey yemiyor
menume gelirsek berbat
sabah(9:30)
500ml limonlu su gun kurusi 1tand
kahvaltı(12:00)
1dlm ekmek
1yumurta
1dlm peynir
kirmizi koz biber
ara(15:00)
filtre kahve 30ml sutle
6adet minik cicek seklinde form biskuvi
arada saçma sapan 16:00 civari galiba 1/4 pogaca
aksam,(18:00)
,1dlm ekmek
3yk menemen
1kk peynir
ara(20:30)
3findik 3form biskuvi 5antep fistigi cayla
00:00
3u bir arada esimden kahve istedim bunu yapmis uyumamak icin ictim
su:1.5lt spor:yok
Detoks nasıl yapıcam ki var mı bildiğin kolay kalori diyeti yapıorum diğer iki günü yarın yazıcam bugünü yazıorum sabah kahvaltı sekiz onbes yarım dilim premium çok tahıllı ekmek üç yeşil zeytin öğle oniki kırk bir tabak mercimek çorbası akşam onsekiz otuz iki tabak mercimek çorbası ve içine elma sirkesi kattığım mevsim salata. Ekstralar ise sekiz dakika tempolu dans bir saat onbes dakika durmaksızın mutfak ve evi topladım otuz yedi dakika yürüyüş yaptım iş çıkışı su onbeş bardak içtim birer bardak yeşil çay ve rezene bir bademle kapadım kaloriyi
Tatlım menünü bizim yazdığımız gibi alt alta yazarsan daha okunabilir olurTarçınlı süt de içtim ve pul biberli kürü yatmadan önce tüketicem
Çok geçmiş olsun cnm yaa inş.yarına daha iyi olurselam kizlar umarim iyisinizdir ben hic iyi degilim oglumun atesi dusmuyor ares dusurucu antibiyotik minnacik beden ilac deposu oldu bugun ucuncu atesli gecemiz inşallah yarin duzelmis olur surekli ayagimda salliyorum yada emiyor
bi kere daha boyle olmistu 6.hastaalik gecirdiginde drlar ilk etapta anlamiyor belirtiler bogaz enfeksiyonu ama ucuncu gunun sonunda dokuntu baslayinca ates bicak gibi kesilince antibiyotigi bosuna kullandik tuhhh diyoruz her neyse gecsin lutfen zaten yemezdi simdi hicbirsey yemiyor
menume gelirsek berbat
1dlm ekmek
1yumurta
1dlm peynir
kirmizi koz biber
filtre kahve 30ml sutle
,1dlm ekmek
3yk menemen
1kk peynir
yok abla dus ates dusuruculer hicbiri resmen 39.5da kilitlendi gozumu kipramiyorum dahada cikarsa diyeÇok geçmiş olsun cnm yaa inş.yarına daha iyi olur
Odasınada soğan kesip koy mikropları alsın
Dün yazdım ama gördünmü bilmiyorum çorabının içine soğan dilimleri koy ateşe iyi geliyomuş yada limon
Ilık duş falan işe yaramadımı
sagol burcucum malesef o hasta olunca ben iptal oluyorumGecmis olaun cnm kalabalik bir menu ama minnosun hastaligina verelim
dselam kizlar umarim iyisinizdir ben hic iyi degilim oglumun atesi dusmuyor ares dusurucu antibiyotik minnacik beden ilac deposu oldu bugun ucuncu atesli gecemiz inşallah yarin duzelmis olur surekli ayagimda salliyorum yada emiyor
menume gelirsek berbat
1dlm ekmek
1yumurta
1dlm peynir
kirmizi koz biber
filtre kahve 30ml sutle
,1dlm ekmek
3yk menemen
1kk peynir
Altalta yazmayı da denedim Yanyana çıktı yarın çözücem bu işi altalta yazıcam haklısın ben de sinir oldum bu arada günaydınCanım liste yapaydın ya Metin gibi okudum
Teşekkürler günaydın menümü altalta yazıcam inşallah evet pek sağlıklı olmadı bugün meyveye ağırlık vericem ama su onbes bardak üç litre die hesaplo Diyetkolik ve bir elli kuruşluk şişeden iki buçuk bardak çıkıo hatta ben onları ikişer batdağa indiriyorum dört bardak edio defalarca denedim. Su konusuna çok şaşırdım doğrudur tabi üzüldümTatlım menünü bizim yazdığımız gibi alt alta yazarsan daha okunabilir olur
8.15 _
Yarım dil.premium çok tahıllı ekmek
üç yeşil zeytin
12.40 _
1 tb mercimek çor.
18.30 _
2 tb.mercimek çorbası
içine elma sirkesi kattığım mevsim salata.
Ara
Tarçınlı süt
Ara
Biberli yoğurt kürü
Su 1.8 lt
Spor _
8 dk dans
37 dk yürüyüş
Ben dün kaliteli kalori alman lazım diyerek Ben bunu kastetmiştim cnm
Menün az ama sağlıklı değil
Sabah 1 yumurta 1 kk peynir 4-5zeytin bol yeşillik olmalıydı. Istersen 1 dil ekm.olabilir yada 2-3ceviz veya 10 badem
Mercimek çorbası karbonhidrat olduğu için 1 gün de fazla olmuş
1 kase çorba 2 dil. Ekmek değerinde (unsuz kremasız sebze çor.değil)
Yani sen bişey yemeden bisürü ekmek yemişin
Öğünlerinde sebze yemeği -yoğurt yada et türü -salata daha doğru olur
Çabuk vermek istediğin için Bu dönemde bakliyat bulgur vs.tüketme
Akşamdan sonrada hem süt hem yoğurt fazla istiyosan kürünü yapabilirsin
Suyu birazdaha içersen iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?