Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvaltıyla öğle güzel de akşam doydun mu?Doyduysan güzel.Afiyet olsun :)

Geçmiş olsun ya.Bende de halsizlik var sanırım bende hasta olucam.Salgın var galiba bu aralar.

günaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım hemen
sabah 7 ılık su

saat 9 da çeyrek simit 1kk peynir 2 zeytin
şekersiz çay

ara 11:00 de 1 portakal

öğle 13:00 1 kepçe çorba
1 kepçe taze fasulye çok çok az zeytin yağı ile yapılmış resmen yağı koklatmışlar yağsız tuzsuz bol marul salatası
1 tabak mantı tabağın yarısı yoğurttu

akşam 20 de 1 kase kadar ıspanak yemeği 1 dilim ekmek

spor 30 dk yürüyüş

su 2 ltre

aynen ben de

altı aylıkken oğlum diyetisyene gittim bana dedi ki bu bebeğini bunca zaman karnında taşıdın sıkıntısını çektin 1.5 2 yaş olana kadar bekle sadece kızartma ve yağlı şeyleri fazla tüketme abur cubur çikolata gibi şeylerden uzak dur, ekmeği her öğün iki dilim ye nasıl olsa çocuk iki yaşına gelince verirsin kilo verilir ama çocuğun sağlığı geri gelmez demişti.
tabi ben bu izni aldım ya nasıl olsa vericem dedim ya ben o gazla yedim içtim doğumdan 1 sene sonra oldum 104 kilo

Hayirli sabahlar kizlar dun gec eve geldik menumu yazarken yarida kaldi şimdi tamamliyorum sonrada ins alıntılara geçerim

Dunki Menum

1 kahve 20 yakın Antep fıstığı 8 kuru üzüm

11-12

2 yumurta peynir 1 kepçe yogurt çorbası 1 wasa

14 -15 kahve 1 kare kadar bitter 1 elma

19.30 3 kaşık yoğurt

2 lt yakın su spor yok

kızlar her yerim ağrıyor ve çok üşüyorum grip mi olcam yoksa troitte mi sıkıntı var bilemedim cuma günü ultrason var onun da sonucu bir çıksaydı

#GÜNÜN KONULARI#
  • Kilolarınızı gizlemek için nasıl kıyafetler giyiyorsunuz?
  • Sarkmaları önlemek veya kurtulmak için yaptığınız birşey var mı?
Dün cevaplamamışım,bugün cevaplayayım.

Kiloları mı gizlemek için koyu renk ve tunik tarzı giyinirdim hep.Göbek kısmı bol,salaş şeyler.Saçlarımı hep salardım.Topuz falan yapamazdım.tayt giyerdim hep.Pantolonlar sıkardı bacaklarımı ve kalın gözükürdü.

Sarkmaları önlemek için geceleri korseyle yatardım.Yağ yakıcı kremini sürüp.Gündüzleri 2 saat korseyle gezerdim.Belim inceldi o sayede.Hem de toparlandı.Bir de pilates çok etkili sıkılaşmak için,pilates yapmadığım Zaman'lar sarkıyor bir süre sonra.

Afiyet olsun Can'ım.Misafir gelince veya evde olmayınca vakit bulamıyor insan.Akşam doyabildin mi yoğurtla.Çok az geldi bana.Bir de bitterci oldun sanırım iyice :)))

Afiyet olsun Can'ım çok iyi menü,ama mantı etkiler mi acaba bilemedim akşam ekmek yemeseydin de olurdu belki.Yalnız git gide menülerin daha iyi oluyor.Sana da fayda sağlıyordur.

Çok çok güzel menü

Çok çok güzel bir menü daha

bildirimini yazmamışın cnm

her yönden harikasın cnm

Artı olmakdan iyidir cnm

Kolay gelsin cnm menü kötü sayılmaz
ablacım bugün itibariyle +800 ne dersin bilmiyorum ama gidecek ins

Çok güzel canım
şimdiye kadar alinti yaptigim menüler e bir süper menü daha keşke toptan yazsaymisim

Selam herkese
Menüm
11.00
1 d peynir
1 poğaca
3 zeytin
Domates salatalık
Yarım portakal

14.00
5 fındık

18.00
4 yk susuz köfte
1 d ekmek
Salata

21.00
1 elma
1 parça yer elması
Ihlamur

Su 2
Spor 90 dk yürüyüş
spor super

detoks canım

Ne güzel
sagol burcucum malesef o hasta olunca ben iptal oluyorum

d

Caanım ya kıyamam ben ona
İnşallah bugunn son olur ateş
İyleşsin kuzıcuk biran önce
insallah canim insallah

Geçmiş olsun ya.Bende de halsizlik var sanırım bende hasta olucam.Salgın var galiba bu aralar.
aman dikkat zencefik cayi filan icin benim koca tripcanida grip olmus
kiz manti nerden cikti hani fasulye corba salataydı

ben uc aylikken gittim 84kg ile bola bol bi liste verdi takip etmedim ama kendimce yaptım 10kg verdim

bana gore az olmussun

kızlar her yerim ağrıyor ve çok üşüyorum grip mi olcam yoksa troitte mi sıkıntı var bilemedim cuma günü ultrason var onun da sonucu bir çıksaydı
troit boyle mi etkileri canim bilmiyorum ama zencefil cayi birebir gribe

Afiyet olsun Can'ım çok iyi menü,ama mantı etkiler mi acaba bilemedim akşam ekmek yemeseydin de olurdu belki.Yalnız git gide menülerin daha iyi oluyor.Sana da fayda sağlıyordur.
evet akşam ekmeği yememeliydim öğlenki mantıyı da yemek zorunda kaldım yemeği masalara getiriyorlar biz gidip alamıyoruz yoğurtta bol olunca dökülmesin diye yedim 3 kşk kadar mantı vardı içinde kalan yoğuttu

North River

Gunaydin kizlar,dun kilo bildirimi yapamadim cunku tartimi getiremedim
O yuzden tartilamadim,eczaneden tartilmayi dusundum ama kiyafetle dogru sonuc vermez diye tartilmadim.

Günaydın canlar.
Annemlerden dün geldik istanbul dayız. Kv demin dr işlerine bugün başladık belki haftaya döneriz eve. Sizde ne var ne yok umarım hersey yolunda dir.
Yine gelirim öpüldünüz.

ellerine emeğine sağlık canım. Ben spor yarışmasında yokum.

listede ben de vardım ama

Gunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimla birqz keyif yapicn daha sonra evi bi toplar spora girisirim bugubde bisiklet leslie ve hareketleri yapicam yarin ve persembe sadece leslie yapicm cunku kaslarim sisio kendimi hafiflemis hissediyorum ama tarti hic ole demiyo 200 gram fark dio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…