- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.821
Kilo vermek için meyveye ağırlık vermen doğru seçim değil cnmTese
Teşekkürler günaydın menümü altalta yazıcam inşallah evet pek sağlıklı olmadı bugün meyveye ağırlık vericem ama su onbes bardak üç litre die hesaplo Diyetkolik ve bir elli kuruşluk şişeden iki buçuk bardak çıkıo hatta ben onları ikişer batdağa indiriyorum dört bardak edio defalarca denedim. Su konusuna çok şaşırdım doğrudur tabi üzüldüm
brn sana nasıl beslenmen gerektiğini yazdım akşamBaksana dün beşyüz kalorilik yedim bugün bin ya da iki binlik yicem ama iki bine korkuyorum bin yerim belki kararsızım
o mantı hiç yakışmamış oraya cnmgünaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım hemen
sabah 7 ılık su
saat 9 da çeyrek simit 1kk peynir 2 zeytin
şekersiz çay
ara 11:00 de 1 portakal
öğle 13:00 1 kepçe çorba
1 kepçe taze fasulye çok çok az zeytin yağı ile yapılmış resmen yağı koklatmışlaryağsız tuzsuz bol marul salatası
1 tabak mantı tabağın yarısı yoğurttu
akşam 20 de 1 kase kadar ıspanak yemeği 1 dilim ekmek
spor 30 dk yürüyüş
su 2 ltre
dr sana sağlıklı beslen demiş zaten demekki sen yanlış anladın :))aynen ben de
altı aylıkken oğlum diyetisyene gittim bana dedi ki bu bebeğini bunca zaman karnında taşıdın sıkıntısını çektin 1.5 2 yaş olana kadar bekle sadece kızartma ve yağlı şeyleri fazla tüketme abur cubur çikolata gibi şeylerden uzak dur, ekmeği her öğün iki dilim ye nasıl olsa çocuk iki yaşına gelince verirsin kilo verilir ama çocuğun sağlığı geri gelmez demişti.
tabi ben bu izni aldım ya nasıl olsa vericem dedim ya ben o gazla yedim içtim doğumdan 1 sene sonra oldum 104 kilo
doğrusunu istersen sende normal sağlıklı bi menü pek göremiyorum cnmHayirli sabahlar kizlar dun gec eve geldik menumu yazarken yarida kaldi şimdi tamamliyorum sonrada ins alıntılara geçerim
Dunki Menum
1 kahve 20 yakın Antep fıstığı 8 kuru üzüm
11-12
2 yumurta peynir 1 kepçe yogurt çorbası 1 wasa
14 -15 kahve 1 kare kadar bitter 1 elma
19.30 3 kaşık yoğurt
2 lt yakın su spor yok
Tabiki cumaya mutlaka eksiyle gel dicem canımcımablacım bugün itibariyle +800 ne dersin bilmiyorum ama
Bende spor konusunda çok kararsızım hem yapmak istiyorum hemde fazla spor tartıda bana yaramıyor ama görünüşte mutlaka işe yarıyodurGunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimla birqz keyif yapicn daha sonra evi bi toplar spora girisirim bugubde bisiklet leslie ve hareketleri yapicam yarin ve persembe sadece leslie yapicm cunku kaslarim sisio kendimi hafiflemis hissediyorum ama tarti hic ole demiyo 200 gram fark dio.
O listeyi kullanmadık cnmlistede ben de vardım ama
o mantı hiç yakışmamış oraya cnm
Ayrıca yemesem atılacaktı diyosun senin miden çöp vazimesimi görüyor
dr sana sağlıklı beslen demiş zaten demekki sen yanlış anladın :))
Fena değildi can nar ekşisi sosu değil özü olduğu için biraz ağız burucu bir tadı vardıAfiyet olsun Can'ım hepsi çok güzel.Spor da çok iyi.Salatan degişik geldi güzel miydi tadı.
Afiyet olsun canımIyi geceler kizlar birçok kisi gibi benimde modum düşük bide tarti arti gosterince cok canim sıkıldı bugun cok isim vardı bisürü utu yaptim bir mil lesli yapti. Canim istemedi biraktim
Sabah 10:00
2d ekmek 1yumurta 5 zeytin 1d peynir 2dal marul
Öğle 15:30
1-2kasik tarhana çorbası
1kepce kadar patlıcan biber kurusu
Yoğurt
Aksam 18:00
1d ekmek 1kaee yogurt
Su 2lt spor 15 dk
canım 6 . Hastalıkta ateş 38 üzerine çıkmaması lazım kızımda geçirdi ve antibiyotik vermedi doktorumuz 38 üzeri çıkarsa başlarız antibiyotige demiştiselam kizlar umarim iyisinizdir ben hic iyi degilim oglumun atesi dusmuyor ares dusurucu antibiyotik minnacik beden ilac deposu oldu bugun ucuncu atesli gecemiz inşallah yarin duzelmis olur surekli ayagimda salliyorum yada emiyor
bi kere daha boyle olmistu 6.hastaalik gecirdiginde drlar ilk etapta anlamiyor belirtiler bogaz enfeksiyonu ama ucuncu gunun sonunda dokuntu baslayinca ates bicak gibi kesilince antibiyotigi bosuna kullandik tuhhh diyoruz her neyse gecsin lutfen zaten yemezdi simdi hicbirsey yemiyor
menume gelirsek berbat
sabah(9:30)
500ml limonlu su gun kurusi 1tand
kahvaltı(12:00)
1dlm ekmek
1yumurta
1dlm peynir
kirmizi koz biber
ara(15:00)
filtre kahve 30ml sutle
6adet minik cicek seklinde form biskuvi
arada saçma sapan 16:00 civari galiba 1/4 pogaca
aksam,(18:00)
,1dlm ekmek
3yk menemen
1kk peynir
ara(20:30)
3findik 3form biskuvi 5antep fistigi cayla
00:00
3u bir arada esimden kahve istedim bunu yapmis uyumamak icin ictim
su:1.5lt spor:yok
çok geçmiş olsun canimGünaydınn
Bende hasta olucam sanırım bir halsizlik yerimden kalkamıyorum akşamda erkenden uyudum
Menüm
Kahvaltı
Yok
Ara
Kayısılı form çay
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
1 fırın baget
1 ayran
Akşam
2 yumurtalı omlet
1 dlm tb ekmek
Ara
5 tane yer fıstıgı
1,5 lit su
Mabti dışında guzelgünaydın hanımlar
sabah 7 ılık su
şekersiz çay
1 kepçe taze fasulye çok çok az zeytin yağı ile yapılmış resmen yağı koklatmışlaryağsız tuzsuz bol marul salatası
spor 30 dk yürüyüş
su 2 ltre
çok az besleniyorsun vücut iyide kıtlığa girmiyorHayirli sabahlar kizlar dun gec eve geldik menumu yazarken yarida kaldi şimdi tamamliyorum sonrada ins alıntılara geçerim
Dunki Menum
1 kahve 20 yakın Antep fıstığı 8 kuru üzüm
11-12
2 yumurta peynir 1 kepçe yogurt çorbası 1 wasa
14 -15 kahve 1 kare kadar bitter 1 elma
19.30 3 kaşık yoğurt
2 lt yakın su spor yok
Kilo vermek için meyveye ağırlık vermen doğru seçim değil cnm
brn sana nasıl beslenmen gerektiğini yazdım akşam
o mantı hiç yakışmamış oraya cnm
Ayrıca yemesem atılacaktı diyosun senin miden çöp vazimesimi görüyor
dr sana sağlıklı beslen demiş zaten demekki sen yanlış anladın :))
doğrusunu istersen sende normal sağlıklı bi menü pek göremiyorum cnm
Tabiki cumaya mutlaka eksiyle gel dicem canımcım
Bende spor konusunda çok kararsızım hem yapmak istiyorum hemde fazla spor tartıda bana yaramıyor ama görünüşte mutlaka işe yarıyodur
Tuuu utanmazlar bide genç olacaklarGünaydın canlar kahvaltı öncesi bir 15 dk lik yürüyus yapayım dedim düşük tempoda siz neler yapıyorsunuz spor yarışmasında şuan ipi Zuhal abla gogusluyor gibi bakalim cumaya nasıl değişecek dengeler
Spor her anlamda iyidir tatlımValla bilmiom ablla yapmayincada icim rahat etmio ama su hareketlere basladim ya 2 gundur tum kaslarim agrio ama yapicam yinede kaslarim sis kendim hissediyorum aslinda su kurleri yapmak istiyorum ama emziriyorum diye yapamiom bugun biraz kur arastircm yag yakimi icin
Spor her anlamda iyidir tatlım
Hem sıkılaşmak hemde kas kütlesi için
Biz cuma tartısına odaklı olduğumuz için biraz can sıkıyor
Ama ileriye yatırım gibi düşünebiliriz
Canım 3 kaşık mantı 1 dilm ekmek senin yabağın yarısında 9 kaşık olsa 3 dilm ekmek yapıyogünaydın hanımlar
sabah 7 ılık su
şekersiz çay
spor 30 dk yürüyüş
su 2 ltre
Korse işe yarıyo mu canm gerçektnDün cevaplamamışım,bugün cevaplayayım.
Kiloları mı gizlemek için koyu renk ve tunik tarzı giyinirdim hep.Göbek kısmı bol,salaş şeyler.Saçlarımı hep salardım.Topuz falan yapamazdım.tayt giyerdim hep.Pantolonlar sıkardı bacaklarımı ve kalın gözükürdü.
Sarkmaları önlemek için geceleri korseyle yatardım.Yağ yakıcı kremini sürüp.Gündüzleri 2 saat korseyle gezerdim.Belim inceldi o sayede.Hem de toparlandı.Bir de pilates çok etkili sıkılaşmak için,pilates yapmadığım Zaman'lar sarkıyor bir süre sonra.
Ne güzel çiçekler içim açıldı.Eki Görüntüle 1943688 gunaydin herkese
Sen tartıya bakma canm çok güzel gidiyosn. şu spor aşkından bana da yolla yaGunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimla birqz keyif yapicn daha sonra evi bi toplar spora girisirim bugubde bisiklet leslie ve hareketleri yapicam yarin ve persembe sadece leslie yapicm cunku kaslarim sisio kendimi hafiflemis hissediyorum ama tarti hic ole demiyo 200 gram fark dio.
Maşaallah Zuhal abla ne kadar azimlisin9.TAKIM SPOR YARIŞMASI
20 -----27 Ocak
@mefkurem 30 + 15+15+20
@askrhpozitif 15 + İ+5+25
@nanekekik 15 +15+0+0
@kkkmevsim5 15 + İ+20+5
@MuallimeA İ+5+5+20
@sahgull 0 +5+0+0
@ezo26 15 +5 +20 +20
@Habinar 10+15+İ+0
@dagyolu 0+0 +10+0
@60kiloyum 15+0+0+10
@burcugncy 15+15+15+15
@yiden16 0 +5+10+5
@MuskaM İ+5+0+?
__PUAN SİSTEMİ
15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?