Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen tartıya bakma canm çok güzel gidiyosn. şu spor aşkından bana da yolla ya

Bebegim tamamen cok begendigim bi kiyafeti giyip de oha burcu okuz gibi olmusum dememle basladi tavsiye ederim... bide gecen sene tatilde kilolarla mayo filab rahat edemedim bu sene ins. 60 kilo yada hedefi cekebilirsem 55 56 filan istiyorum ama gitmio gibide gelio taetida hevesim kirilio

Kaç bedn giyiyosn?tartı moralini bozuyosa cumaya kadar tartılma canım

Kesinlikle abla cuma isi olmasa hergun 1 saat kesin yaparim.
Haftaici zaten yuruyus rutine bindi 30 dk isten duraga kadar yuruyorum eve gelip bide bsiklet 10 dk bacak basen karin bence benim icin devrim niteliginde suan
Zaten bisüre sonra bağımlılık oluyor insan yapmayınca kötü hissediyor
Günaydın herkese poğaçadan sonra artı çıkmadığıma çok sevindim ama hala -100 deyim
kötünün iyisi
Artık kaçamaklara bi son verde eksiler gelsin cnm

Maşaallah Zuhal abla ne kadar azimlisin
senide bekleriz şekerim :)

Kızlar cumartesi diyetisyn randevum var ikinci randevuda rezil olucam galiba bi de o kadar hava attım 20 kilo verdim diye
Daha cumartesiye kaç gün var 5 günde ne eksiler gelir
Tabi dikkat edilirse

Kilo verme döneminde hiç bol gelen bişey giymemek laxım
Insan kıyafetleri bollaşınca bi havaya giriyor şımarıyor
Dar gelen şeyleri sürekli denemeliki hala zayıf olmadığını unutmasın

Sanki 65 kilo olmşmda korumadaymışım gibi davranıyorum. bu rahatlık nereden geliyor anlamıyorum

Kaç bedn giyiyosn?tartı moralini bozuyosa cumaya kadar tartılma canım

Alt 42 44 ust 40 cnm benim ustum kucuk sadece basen problemim var

Kilo verme döneminde hiç bol gelen bişey giymemek laxım
Insan kıyafetleri bollaşınca bi havaya giriyor şımarıyor
Dar gelen şeyleri sürekli denemeliki hala zayıf olmadığını unutmasın

Aynen abla onceki kilo vermemden her kilo icin bi panyolonum var deniyorum arada bi

Benmde tersi alt 42 üst 44 özellikle bel çevrem çok geniş ya
benimde belim bana kalın geliyor
Leslie yaparken özellikle belimi daha çok hareket ettiriyorum sonrasındada oklava hareketi yana eğilme yapıyorum
Baya etkili oluyor heralde bel simit bölgem daha çok acıyor

Dün bi kot pantolon aldm 42 bedn sonra bi etek denedm çok esnek bi kumaşı vardı 38 bdn oldu bndeki havaları görsen sanki 38 bdenm
Hayaller hayatlar :))
Tabiki 90 kiloluk haline göre çok çok iyisin ama bu kadar vermişken niye incecik olmayasınki
Sizin yaşlarda kadının kilosu boyunu geçmemesi lazım hatta -10 en kötü -5 olmalı
Mesrla benim gelinde 26 yaşında 162-63 boylarında 50 kilo 2 kilo almış onu diyor. Görsen 18 yaşında genç kız gibi hiç çocuklu kadın demezsin
Bu halinde bile nasıl dikkat ediyor hiç fazla yediğini görmedim biraz normal yese şiştim der

Baksana dün beşyüz kalorilik yedim bugün bin ya da iki binlik yicem ama iki bine korkuyorum bin yerim belki kararsızım
Geçmiş olsun canım 6. Hastalığı benim ikizlerde geçirmişti
Kaç dr a götürdüm bilemediler
En son Hacettepe
canım simit mantı ekmek gün boyu karbon tüketmişsin ıspanak bulgurlumu pirinçlimi birde ne çorbası yazmamışsın

Leslie ve bisijlet tamam hareketler aksama kaldi annemler yemege gelicek birazdan yemege giriscem bi ara ogun yapicam da ne yicm bilemedim
Yoğurt badem olabilir cnm tok tutar
Ben daha yapmadım spor

Görümcem geldi çay içtik o da diyete başlamış :))

#GÜNÜN KONULARI#
  • Kilolarınızı gizlemek için nasıl kıyafetler giyiyorsunuz?
  • Sarkmaları önlemek veya kurtulmak için yaptığınız birşey var mı?
Ben kilolarımı gizlemek için asla robadan tunik kazak giymem göbek ve mide de yağlar yoğunlaştığı için giydiğim herşeyin önünde ne desen ne kup nede roba olur dümdüz olur çıtçıtlı atlet gibi korse giyiyorum zaten kimse kiloma inanmıyor bu yüzden birde düşük bel asla giymem kat kat oluyorum çünkü göbeğimi de içine alan yüksek bel bilekte biten pantolonlar giyiyorum
Sarkıklıklar sporla destekli diyette kalmıyor zaten sadece diyet yaparak zayıflarsan yüzde çöküyor bu çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…