- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.841
Demiştim kimse yerimi dolduramaz diye@dagyolu kız ayşenur bidaha senle rakip falan olmıcam ne destek oluyon nede köstek
Böyle yarışmı olur anacım
Sen tartıya bakma canm çok güzel gidiyosn. şu spor aşkından bana da yolla ya
Kaç bedn giyiyosn?tartı moralini bozuyosa cumaya kadar tartılma canımBebegim tamamen cok begendigim bi kiyafeti giyip de oha burcu okuz gibi olmusum dememle basladi tavsiye ederim... bide gecen sene tatilde kilolarla mayo filab rahat edemedim bu sene ins. 60 kilo yada hedefi cekebilirsem 55 56 filan istiyorum ama gitmio gibide gelio taetida hevesim kirilio
Zaten bisüre sonra bağımlılık oluyor insan yapmayınca kötü hissediyorKesinlikle abla cuma isi olmasa hergun 1 saat kesin yaparim.
Haftaici zaten yuruyus rutine bindi 30 dk isten duraga kadar yuruyorum eve gelip bide bsiklet 10 dk bacak basen karin bence benim icin devrim niteliginde suan
kötünün iyisiGünaydın herkese poğaçadan sonra artı çıkmadığıma çok sevindim ama hala -100 deyim
senide bekleriz şekerim :)Maşaallah Zuhal abla ne kadar azimlisin
Daha cumartesiye kaç gün var 5 günde ne eksiler gelirKızlar cumartesi diyetisyn randevum var ikinci randevuda rezil olucam galiba bi de o kadar hava attım 20 kilo verdim diye
Kilo verme döneminde hiç bol gelen bişey giymemek laxımBebegim tamamen cok begendigim bi kiyafeti giyip de oha burcu okuz gibi olmusum dememle basladi tavsiye ederim... bide gecen sene tatilde kilolarla mayo filab rahat edemedim bu sene ins. 60 kilo yada hedefi cekebilirsem 55 56 filan istiyorum ama gitmio gibide gelio taetida hevesim kirilio
Belim incelmişti.Sıkılaştı bu sayede.Yani bel bölgesinde işe yaradı.Diğer yerlere spor şartKorse işe yarıyo mu canm gerçektn
Sanki 65 kilo olmşmda korumadaymışım gibi davranıyorum. bu rahatlık nereden geliyor anlamıyorumZaten bisüre sonra bağımlılık oluyor insan yapmayınca kötü hissediyor
kötünün iyisi
Artık kaçamaklara bi son verde eksiler gelsin cnm
senide bekleriz şekerim :)
Daha cumartesiye kaç gün var 5 günde ne eksiler gelir
Tabi dikkat edilirse
Kaç bedn giyiyosn?tartı moralini bozuyosa cumaya kadar tartılma canım
Kilo verme döneminde hiç bol gelen bişey giymemek laxım
Insan kıyafetleri bollaşınca bi havaya giriyor şımarıyor
Dar gelen şeyleri sürekli denemeliki hala zayıf olmadığını unutmasın
İyiymiş bnde gün içinde biraz takayımBelim incelmişti.Sıkılaştı bu sayede.Yani bel bölgesinde işe yaradı.Diğer yerlere spor şart
İyi olur.Bölgesel termal yağı vardı ondan sürmüştüm terletip incelttiİyiymiş bnde gün içinde biraz takayım
Benmde tersi alt 42 üst 44 özellikle bel çevrem çok geniş yaAlt 42 44 ust 40 cnm benim ustum kucuk sadece basen problemim var
Aynen abla onceki kilo vermemden her kilo icin bi panyolonum var deniyorum arada bi
Kendine dar gelen kıyafetleri dene o zaman daha zayıf olmadığını hatırlarsın :))Sanki 65 kilo olmşmda korumadaymışım gibi davranıyorum. bu rahatlık nereden geliyor anlamıyorum
Dün bi kot pantolon aldm 42 bedn sonra bi etek denedm çok esnek bi kumaşı vardı 38 bdn oldu bndeki havaları görsenKendine dar gelen kıyafetleri dene o zaman daha zayıf olmadığını hatırlarsın :))
benimde belim bana kalın geliyorBenmde tersi alt 42 üst 44 özellikle bel çevrem çok geniş ya
Hayaller hayatlar :))Dün bi kot pantolon aldm 42 bedn sonra bi etek denedm çok esnek bi kumaşı vardı 38 bdn oldu bndeki havaları görsensanki 38 bdenm
Baksana dün beşyüz kalorilik yedim bugün bin ya da iki binlik yicem ama iki bine korkuyorum bin yerim belki kararsızım
Geçmiş olsun canım 6. Hastalığı benim ikizlerde geçirmiştiyok abla dus ates dusuruculer hicbiri resmen 39.5da kilitlendi gozumu kipramiyorum dahada cikarsa diye
serum filsn taksinlar diye gittik 50kisi sira bekliyo hepsi ayni atesi dusmuyo diyor ozele gittik neymis drlari yeterli bilgiye sahip degilmis geldigimiz hastaneye sevk yazalim diyor donduk eve soydum zibinla yatiyor
canım simit mantı ekmek gün boyu karbon tüketmişsin ıspanak bulgurlumu pirinçlimi birde ne çorbası yazmamışsıngünaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım hemen
sabah 7 ılık su
saat 9 da çeyrek simit 1kk peynir 2 zeytin
şekersiz çay
ara 11:00 de 1 portakal
öğle 13:00 1 kepçe çorba
1 kepçe taze fasulye çok çok az zeytin yağı ile yapılmış resmen yağı koklatmışlaryağsız tuzsuz bol marul salatası
1 tabak mantı tabağın yarısı yoğurttu
akşam 20 de 1 kase kadar ıspanak yemeği 1 dilim ekmek
spor 30 dk yürüyüş
su 2 ltre
Yoğurt badem olabilir cnm tok tutarLeslie ve bisijlet tamam hareketler aksama kaldi annemler yemege gelicek birazdan yemege giriscem bi ara ogun yapicam da ne yicm bilemedim
Ben kilolarımı gizlemek için asla robadan tunik kazak giymem göbek ve mide de yağlar yoğunlaştığı için giydiğim herşeyin önünde ne desen ne kup nede roba olur dümdüz olur çıtçıtlı atlet gibi korse giyiyorum zaten kimse kiloma inanmıyor bu yüzden birde düşük bel asla giymem kat kat oluyorum çünkü göbeğimi de içine alan yüksek bel bilekte biten pantolonlar giyiyorum#GÜNÜN KONULARI#
- Kilolarınızı gizlemek için nasıl kıyafetler giyiyorsunuz?
- Sarkmaları önlemek veya kurtulmak için yaptığınız birşey var mı?
ıspanak bulgurlucanım simit mantı ekmek gün boyu karbon tüketmişsin ıspanak bulgurlumu pirinçlimi birde ne çorbası yazmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?