Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tuuu utanmazlar bide genç olacaklar
Zühal abla heran 1.liği kaptırabilir bu 2 gün fazla yapmamaya çalışacak
Abla valla hafta sonu gorumcemlere gitmek beni mafetti ya yoksa vermezdim birinciliği pazarda akşama misafir olunca enerji falan kalmadı
@dagyolu kız ayşenur bidaha senle rakip falan olmıcam ne destek oluyon nede köstek
Böyle yarışmı olur anacım
aynı hissi bende yaşamıştım bu arada ben sanırım duraklama yaşıyorum gibi geliyor

Abla valla hafta sonu gorumcemlere gitmek beni mafetti ya yoksa vermezdim birinciliği pazarda akşama misafir olunca enerji falan kalmadı
Tabi bende yan gelip yatmadım şekerim
Bu fırsatı iyi değerlendirdim

aynı hissi bende yaşamıştım bu arada ben sanırım duraklama yaşıyorum gibi geli
O zaman son 2 gün hain planlar yapma zamanıdır bize duraklama falan sökmez :)

Helal olsn geline bndeki bu rahatlık yüzündn incecik değilim yaş gidiyor ama gencecik yıllarımı şişman olarak geçirdim ama geçrmek istwmiyorum artık

Seni mi kiskanmis yoksaaaa

Insanjn etrafinda ona uyan birilerinin olmasi ne kadar guzel
Yok kıskanma değil beni hep takdir etmişlerdir
Hatta bugün
Ikram konusunda sana vermemeye alıştık artık sormuyoruz bile diyor

O da hep diyete başlarda bakalım kaç gün sürecek :)

Helal olsn geline bndeki bu rahatlık yüzündn incecik değilim yaş gidiyor ama gencecik yıllarımı şişman olarak geçirdim ama geçrmek istwmiyorum artık
Kız daha yaşın kaç
Hadi ben desem neyse :))geçmişi değiştiremiyeceğimize göre mecbur önümüze bakıcaz
Hatta bana madem bu kadar verebiliyodun niye senelerdir vermedin dediler :))
Doğru zaman bu zamanmış demekki

Yani buna da şükür ama saldm şu sıralar ben bi başarı öykülerinden okuyup geleyim

Yok kıskanma değil beni hep takdir etmişlerdir
Hatta bugün
Ikram konusunda sana vermemeye alıştık artık sormuyoruz bile diyor

O da hep diyete başlarda bakalım kaç gün sürecek :)

Valla keske banada ole yapsalar abla ya ye bisi olmaz yemicem diom agzima tikiolar filan aman yaaaa oncekinde bole degildi cok gezmiodum bide annemlerde bana uyum sagliodu kaynanamla gencay hoc ole degil onlar bosanda semerini ye hesabi cok yiyolar bide kaynanam devamli nasi doyuyon ekmeksiz filan gecen hafta gencay gececiydi ben az yiyom diye oda az yedi saat 10 gibi acikip ekmek yiyo mesela nlarda kalioz bazen illaki gec yatilio okey oynuoz muhabbet filan saat 1 de usenmiolar sofra kurup yemek yiyolar hele esim hic usenmez yeter ki cni ceksin bende onlara uya uya bu hale geldim ama artik uymuyorum

Etmeye calisiyorum abla ama evdeki gibi olmuyor,aksama dayimlar davet etti cigkofte yapacaklarmis umarim bana gorede bir seyler olur.

Detoks sulari iciyorum insallah en azindan onlarin faydasi olur.

Güzelim benim eşiminde yemek saati yoktur gece uyanır mutlaka bişeyler yer
Ama herkes kendinden sorumlu
sonunda biz mutsuz oluyoruz hettarafımız biyerden pörtlüyor

Güzelim benim eşiminde yemek saati yoktur gece uyanır mutlaka bişeyler yer
Ama herkes kendinden sorumlu
sonunda biz mutsuz oluyoruz hettarafımız biyerden pörtlüyor
Dun esim soruo mesela bisikletin ustundeyim bende niye yoruosun bu kadar kendini ben seni boyle begeniyorum filan bende dedim senin icin degil kendim icin zayiflamaya karar verdim o gu gormedin mi kabinden cikinca surat ifademi dedim olsum senden nice sismanlar var dio bende onlar ole kalsin dedim ben zatiflicam tatile zayif gidicem deim tamam bea sustum dedi

O ne öyle zayıflar mı cabm ne bu rahatlık

Senden nice şişmanlar var evet doğru ama nice zayıflarda var :))
Hem kadınlar kendilerine baksınlar isterler biraz özen gösterincede kıskançlık damarları kalkar

O ne öyle zayıflar mı cabm ne bu rahatlık

Yok canim ne zayifi ikiside hatta kayinbabam kaynim filan hepsi yuruyen gobekler hadi erkekler neysede kayinvalidem mesela bi dugun olur kiafet bulamaz bozulur benim kilomu saklamam ona gore kolay ama tatile filan gidince geen sene sanki herkes bana bakiomus gibi geldi kaynanam gobegi ve kendi cok rahatti mesela

Senden nice şişmanlar var evet doğru ama nice zayıflarda var :))
Hem kadınlar kendilerine baksınlar isterler biraz özen gösterincede kıskançlık damarları kalkar

Aynen ole oluo abla valla giydigime filan cok karisir o zaman simdi cok karismio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…