- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.861
Abla valla hafta sonu gorumcemlere gitmek beni mafetti ya yoksa vermezdim birinciliği pazarda akşama misafir olunca enerji falan kalmadıTuuu utanmazlar bide genç olacaklar
Zühal abla heran 1.liği kaptırabilir bu 2 gün fazla yapmamaya çalışacak
aynı hissi bende yaşamıştım bu arada ben sanırım duraklama yaşıyorum gibi geliyor@dagyolu kız ayşenur bidaha senle rakip falan olmıcam ne destek oluyon nede köstek
Böyle yarışmı olur anacım
tabağın yarısı toplam 3 yemek kaşığı yaptı ölçtümCanım 3 kaşık mantı 1 dilm ekmek senin yabağın yarısında 9 kaşık olsa 3 dilm ekmek yapıyo
Yoğurt badem olabilir cnm tok tutar
Ben daha yapmadım spor
Görümcem geldi çay içtik o da diyete başlamış :))
Tabi bende yan gelip yatmadım şekerimAbla valla hafta sonu gorumcemlere gitmek beni mafetti ya yoksa vermezdim birinciliği pazarda akşama misafir olunca enerji falan kalmadı
O zaman son 2 gün hain planlar yapma zamanıdıraynı hissi bende yaşamıştım bu arada ben sanırım duraklama yaşıyorum gibi geli
Helal olsn geline bndeki bu rahatlık yüzündn incecik değilim yaş gidiyor ama gencecik yıllarımı şişman olarak geçirdim ama geçrmek istwmiyorum artıkbenimde belim bana kalın geliyor
Leslie yaparken özellikle belimi daha çok hareket ettiriyorum sonrasındada oklava hareketi yana eğilme yapıyorum
Baya etkili oluyor heralde bel simit bölgem daha çok acıyor
Hayaller hayatlar :))
Tabiki 90 kiloluk haline göre çok çok iyisin ama bu kadar vermişken niye incecik olmayasınki
Sizin yaşlarda kadının kilosu boyunu geçmemesi lazım hatta -10 en kötü -5 olmalı
Mesrla benim gelinde 26 yaşında 162-63 boylarında 50 kilo 2 kilo almış onu diyor. Görsen 18 yaşında genç kız gibi hiç çocuklu kadın demezsin
Bu halinde bile nasıl dikkat ediyor hiç fazla yediğini görmedim biraz normal yese şiştim der
Yok kıskanma değil beni hep takdir etmişlerdirSeni mi kiskanmis yoksaaaa
Insanjn etrafinda ona uyan birilerinin olmasi ne kadar guzel
Kaç kiloYoğurt badem olabilir cnm tok tutar
Ben daha yapmadım spor
Görümcem geldi çay içtik o da diyete başlamış :))
Kız daha yaşın kaçHelal olsn geline bndeki bu rahatlık yüzündn incecik değilim yaş gidiyor ama gencecik yıllarımı şişman olarak geçirdim ama geçrmek istwmiyorum artık
Yani buna da şükür ama saldm şu sıralar ben bi başarı öykülerinden okuyup geleyimKız daha yaşın kaç
Hadi ben desem neyse :))geçmişi değiştiremiyeceğimize göre mecbur önümüze bakıcaz
Hatta bana madem bu kadar verebiliyodun niye senelerdir vermedin dediler :))
Doğru zaman bu zamanmış demekki
155 boylarında 83 kilo ama kilosunu göstermiyor o kadar, fazlası var tabikiKaç kilobenim görümcem fit kaç senedir tanırım hep aynı kilolarda
Sen bilinçaltı zayıfladım yeter psikolojisine girdin:))Yani buna da şükür ama saldm şu sıralar ben bi başarı öykülerinden okuyup geleyim
Yok kıskanma değil beni hep takdir etmişlerdir
Hatta bugün
Ikram konusunda sana vermemeye alıştık artık sormuyoruz bile diyor
O da hep diyete başlarda bakalım kaç gün sürecek :)
Etmeye calisiyorum abla ama evdeki gibi olmuyor,aksama dayimlar davet etti cigkofte yapacaklarmis umarim bana gorede bir seyler olur.Günaydın canolar
Hadin bugün biraz canlanalım
@nanekekik çocuk nasıl oldu cnm
@eliya bizler iyiyiz cnm sen nasılsın nasıl gidiyor eve ne zaman döneceksiniz
masal3487 sen menülerine dikkat etmeye çalış tatlım özellikle akşamları abartılı olmasın eve gelince kötü süprizle karşılaşma
Güzelim benim eşiminde yemek saati yoktur gece uyanır mutlaka bişeyler yerValla keske banada ole yapsalar abla ya ye bisi olmaz yemicem diom agzima tikiolar filan aman yaaaa oncekinde bole degildi cok gezmiodum bide annemlerde bana uyum sagliodu kaynanamla gencay hoc ole degil onlar bosanda semerini ye hesabi cok yiyolar bide kaynanam devamli nasi doyuyon ekmeksiz filan gecen hafta gencay gececiydi ben az yiyom diye oda az yedi saat 10 gibi acikip ekmek yiyo mesela nlarda kalioz bazen illaki gec yatilio okey oynuoz muhabbet filan saat 1 de usenmiolar sofra kurup yemek yiyolar hele esim hic usenmez yeter ki cni ceksin bende onlara uya uya bu hale geldim ama artik uymuyorum
Galiba ya. yıllarca şişman gezince normal geliyodu o fizik şimdi zayıflayınca bu halimde güzel gelsede tartı aynalar kıyafetler öyle söylemiyoSen bilinçaltı zayıfladım yeter psikolojisine girdin:))
Dun esim soruo mesela bisikletin ustundeyim bende niye yoruosun bu kadar kendini ben seni boyle begeniyorum filan bende dedim senin icin degil kendim icin zayiflamaya karar verdim o gu gormedin mi kabinden cikinca surat ifademi dedim olsum senden nice sismanlar var dio bende onlar ole kalsin dedim ben zatiflicam tatile zayif gidicem deim tamam bea sustum dediGüzelim benim eşiminde yemek saati yoktur gece uyanır mutlaka bişeyler yer
Ama herkes kendinden sorumlu
sonunda biz mutsuz oluyoruz hettarafımız biyerden pörtlüyor
O ne öyle zayıflar mı cabm ne bu rahatlıkValla keske banada ole yapsalar abla ya ye bisi olmaz yemicem diom agzima tikiolar filan aman yaaaa oncekinde bole degildi cok gezmiodum bide annemlerde bana uyum sagliodu kaynanamla gencay hoc ole degil onlar bosanda semerini ye hesabi cok yiyolar bide kaynanam devamli nasi doyuyon ekmeksiz filan gecen hafta gencay gececiydi ben az yiyom diye oda az yedi saat 10 gibi acikip ekmek yiyo mesela nlarda kalioz bazen illaki gec yatilio okey oynuoz muhabbet filan saat 1 de usenmiolar sofra kurup yemek yiyolar hele esim hic usenmez yeter ki cni ceksin bende onlara uya uya bu hale geldim ama artik uymuyorum
Senden nice şişmanlar var evet doğru ama nice zayıflarda var :))Dun esim soruo mesela bisikletin ustundeyim bende niye yoruosun bu kadar kendini ben seni boyle begeniyorum filan bende dedim senin icin degil kendim icin zayiflamaya karar verdim o gu gormedin mi kabinden cikinca surat ifademi dedim olsum senden nice sismanlar var dio bende onlar ole kalsin dedim ben zatiflicam tatile zayif gidicem deim tamam bea sustum dedi
O ne öyle zayıflar mı cabm ne bu rahatlık
Senden nice şişmanlar var evet doğru ama nice zayıflarda var :))
Hem kadınlar kendilerine baksınlar isterler biraz özen gösterincede kıskançlık damarları kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?